Sextips - olika ställningar

Tänkte ta upp lite sextips i den här bloggen, och först ut är en video med foton på tjejer som visar olika ställningar som passar för just lesbiska par. Jag rekommenderar er att kolla in de här olika tipsen, med lite egen fantasi kan ni säkert också komma på era egna varianter!

Mina personliga favoriter är nog faktiskt Classic Missionary och The Clam. The Pearl är riktigt mysig också eftersom man kommer så nära varandra.


Kommentarer
Postat av: Emma

hej! jag och min tjej har varit tillsammans i 5 månader nu och jag har en fråga.. våra favorit ställningar är missionary, clam och cowgirl samt spoon. Problemet med missionary och cowgirl är att vi alltid har samma positioner, dvs. jag är den som särar på benen jämt. Visst är det skönt för mig att få känna henne riktigt ordentligt men det skulle vara kul att kunna prova den andra positionen också, alltså att vara "under". Vi har testat omvända positioner men det funkar liksom inte, vi får inte kontakt. Har ni några tips på vad vi kan göra eller vad jag kan göra för att bli bättre?

2011-12-27 @ 20:33:03
Postat av: N

The Clam e härlig ;)

2012-01-09 @ 16:27:22
URL: http://girlonthewaay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0