Bisexuellboomen bland kändisar

Jag hittade den här videon på Youtube:
Jag började titta på den eftersom jag tyckte att det skulle vara intressant att se vilka kändisar som har kommit ut och om det fanns några överraskningar i videon. Well, när Scrubs-stjärnan Sarah Chalke dök upp i videon började jag bli lite misstänksam, därför googlade jag för att se om hon verkligen hade kommit ut som lesbisk eller bisexuell. Det enda jag hittade var lite wishful thinking från diverse lesbiska forum, men ingen intervju eller liknande där hon själv berättat om sin läggning (jag letade inte jättenoga, men tänkte att om bevis hade funnits så skulle de nog hamna ganska högt upp i listan när jag gjorde sökningen).

Efter att ha avslöjat en kändis i videon tänkte jag vara ambitiös nog att kolla upp resten också och låt mig säga såhär: det var inte många där den påstådda sexualiteten verkligen stämde. Ni kan ju själva kolla på videon och göra egna gissningar och eftersökningar om ni vill, jag gjorde det bara som hastigast för att komma fram till resultatet att det mesta i videon inte stämde.

Hur som helst så började jag tänka på att trots att en del i den här videon inte stämde (tyvärr, måste tilläggas, för vem önskar inte att Sarah Chalke skulle swinga åt vårt håll liksom?) så finns det ändå en hel del kända kvinnor som gått ut med att de är bisexuella under de senaste åren. Se bara på Lady Gaga, Fergie, Angelina Jolie, Megan Fox och Tila Tequila till exempel. Egentligen så verkar det som om ganska många människor överhuvudtaget kommer ut som bisexuella nu för tiden, som om det är det modernaste man kan göra just nu.

För kändisar känns det som att det är ett smart drag att komma ut som lesbisk. Det här göder killars fantasier om hett tjejsex som de gladeligen skulle få joina samtidigt som det också lockar till sig den lesbiska publiken. Att komma ut som bisexuell är att göra sig tillgänglig för alla. Den här attityden ligger till skuld för att bisexuella ibland ses ner på utav både homosexuella och heterosexuella. Man ska enligt vissa helt enkelt vara antingen eller.


Men vad tycker ni om det här med att det är så många kändisar som kommer ut som bisexuella? Är de verkligen det eller är det bara ett sätt att göra sin person och trademark mer intressant?

Kommentarer
Postat av: Amanda

Cha sweetie! Har dagens blogg och undrar om du skulle vilja vara med och tävla om en länkning för mina 150-250 besökare om dagen! :)

Puss<3

2011-08-19 @ 12:25:28
URL: http://amandaberglunds.blogg.se/
Postat av: ladymuffin

sv; ja absolut! :) hade gärna haft dom där kläderna i min garderob! :D

Ha en underbart kväll! kram :)

2011-08-19 @ 20:26:39
URL: http://ladymuffin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0