Film - Kyss mig

Ni har säkert hört talas om filmen Kyss mig som går på bio just nu. Det är en film som innehåller kärlek mellan två kvinnor vilket inte är överdrivet vanligt i dagens filmutbud. Jag var och såg den här filmen tillsammans med min flickvän igårkväll och tänkte ge lite synpunkter.

Jag tänker inte dra igenom hela handligen i detalj, men i stora drag handlar det om Frida och Mia som möts på sina föräldrars förlovningsfest. Mia har också precis förlovat sig med sin pojkvän, men trots det uppstår snart starka känslor mellan henne och Frida. Man får sedan följa hur deras relation utvecklas och vad som händer i de båda kvinnornas liv.

Trailern kanske förklarar bättre:Jag tyckte att filmen var riktigt, riktigt bra. Den var inte överdriven som det lätt annars kan bli, vilket gjorde handlingen trovärdig. Skådespelarna gjorde ett utomordentligt jobb. Jag skulle också vilja säga att filmen var vackert gjord. Det fanns en del sexscener men de har gjorts med omsorg och istället för att se vulgära ut är de bara vackra. Likadant med de första kysscenerna mellan Mia och Frida, helt underbart vackert.

Kort sagt rekommenderar jag verkligen de som gillar drama/kärleksfilmer att gå och se den här, jag tror inte att ni blir besvikna!

Kommentarer
Postat av: Annica

Låter som en härligt bra film som kan spegla homo-livet på ett bra sätt?

2011-08-21 @ 16:13:52
URL: http://studentlivethosannica.blogspot.com
Postat av: Caroline

Ta en titt!

2011-08-21 @ 19:07:58
URL: http://annacarolinefoto.blogg.se/
Postat av: Jenny

Måste se denna!

2011-08-23 @ 21:31:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0