Hur visste jag?

Jag fick en fråga från Anneli (http://mineinspiration.blogg.se/) som undrade hur jag kom på att jag drogs till samma kön. Eftersom jag tyckte att det kanske var någonting som skulle bli lite väl långt att skriva i en kommentar tillbaka till henne så tänkte jag att det var bäst att skriva ett inlägg. Dessutom kanske det intresserar andra läsare också :)

Jag har nämnt en stor del utav historien innan, när jag berättade om hur jag och min flickvän blev tillsammans (det inlägget kan ni läsa här: http://loveforladies.blogg.se/2011/june/hur-vi-traffades.html). Innan jag träffade henne var jag visserligen hyfsat säker på att jag var straight, men en stor nyfikenhet mot tjejer hade börjat växa fram under gymnasietiden. Ibland är det bara svårt att riktigt ta till sig vad det är man känner. Varje gång jag kände mig lite attraherad av en tjej eller liknande så avfärdade jag det som någonting annat. Jag ville inte tro på det.

Lustigt nog var ett utav de där stora ögonblicken där en massa tankar väcktes och började få svar när jag gick på bio med en kompis och såg någon utav Millenium-filmerna (ni vet trilogin som börjar med Män som hatar kvinnor). Noomi Rapace spelade ju en utav huvudrollerna och jag kände mig märkligt attraherad av henne, alltså på ett sätt som man kan bli av karaktärer i en film. Någonting lockade mig med henne (och sexscenen mellan henne och hennes flickvän i filmen gjorde mig inte mindre nyfiken). Det var på något sätt starten för lite seriösa funderingar över min sexualitet. 

Tumblr_lmk4j8srhq1qb66u6o1_1280_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12814193

Nu i efterhand så är det en hel del saker som har klarnat. Som att jag aldrig hade en seriös pojkvän (räknar inte fråga chans-förhållandena från låg- och mellanstadiet haha), aldrig kände att någon kille i skolan var rätt eller attraherade mig och dessutom; de kändiscrusher och liknande jag hade var alltid för extremt feminina killar, typ Bill Kaulitz från Tokio Hotel (men han är ful nu för han börjar se ut mer som en man haha!).

När jag sedan fick känslor för och blev tillsammans med min tjej så började bitarna falla på plats. Jag känner att jag inte skulle vilja spendera mitt liv med en kille, jag vill ha och passar bäst med en tjej helt enkelt!

Kommentarer
Postat av: anneli

där ser man, ja ibland får man sina klarna bilder om vad man känner även om det tar tid!

Dock är jag själv straight men jag har syskon som är bisexuella, så jag finner det helt naturligt :)

2011-08-03 @ 13:20:21
URL: http://mineinspiration.blogg.se/
Postat av: Anonym

Intressant läsning tycker jag! Du är så himla duktig på att skriva :) //Sara

2011-08-03 @ 19:31:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0