Sextips - Orgasm

Det finns många tjejer som har svårt för att komma eller kanske aldrig i hela sitt liv har fått en orgasm. Här kommer några tips för er:


För dig som aldrig har fått en orgasm:

-->
Lär känna din kropp
- Hur ska någon annan kunna ge dig en orgasm om inte ens du själv vet hur du ska göra? Utforska dig själv, lär dig vad du tycker om och hur du vill bli smekt.

--> Fantisera - För att ens ha en chans att komma måste du vara upphetsad. Kvinnans mest erogena zon är egentligen hjärnan för det är där allt startar. Om du håller på att utforska dig själv, glöm inte att "utsätta dig" för sådant som du tycker är tändande. Det kan vara allt från att själv fantisera till att läsa sexiga noveller eller kolla på porr.

--> Privacy - Se till att du i lugn och ro kan prova det du är sugen på, utan att någon annan kan komma in eller störa dig. Vet du om att du verkligen är ensam är det också enklare att slappna av vilket är a och o för att få en orgasm.

--> Vibratorer - Många tjejer får sin första orgasm med hjälp av en vibrator, så det kan absolut vara värt att testa. Det brukar funka för de allra flesta.


Bild från Google.


För dig som har svårt att komma:

-->
Smek dig själv framför din tjej - Om du kan komma själv men inte med en partner så är det här det perfekta sättet att vänja dig vid att någon annan rör dig. Genom att smeka dig själv, precis som du brukar göra, framför din partner så får hon instruktioner om hur hon ska göra. Dessutom kan det vara en väldigt upphetsande situation för er båda.

--> Omväxling förnöjer - Är du inne i en period när du helt enkelt har svårare för att komma? Testa någonting nytt! Om man hela tiden använder sig utav samma tekniker och har fastnat i en rutin av bekvämlighetsskäl eller liknande så brukar det funka utmärkt att hitta på någonting nytt. Förverkliga en fantasi, byt roller i sovrummet, ändra tid på dagen när ni har sex eller börja använd sexleksaker!

--> Ta det lugnt, ingen hets - Det viktigaste med sex är faktiskt inte att få en orgasm, även om det är lätt att tro det och även om man ofta har det som mål. Försök istället slappna av och ha sex med varandra utan att sätta upp mål om att ni båda måste komma. Njut av stunden och skulle det leda till en orgasm för någon av er eller båda så är det bara en bonus.

--> Prata ut - Låter kanske som ett tråkigt tips, men om du har svårt för att komma så kan det bero på att det är någonting som ligger och gror under ytan. Kanske mår du inte så bra för tillfället, känner dig väldigt stressad eller helt enkelt har dina tankar någon annanstans. Berätta då det för din tjej, det kan hjälpa er båda att lösa problemet. Ibland är det dessutom skönt att bara få prata av sig.

--> Ha inte sex - Att längta lite kan ofta förhöja lusten och spänningen mellan två människor. Ha inte sex på ett tag, sätt upp ett förbud till och med. Perioden då ni inte får smeka varandra kan vara en vecka, två veckor eller kanske till och med en månad. Det är alltid svårt att hålla sig ifrån någonting som man vet att man inte får göra.

--> Ha ett långt förspel - Rör vad som helst förutom klitoris så länge som möjligt, det kan fungera både eggande och retande och bygga upp en större lust och chans till orgasm än om man smeker direkt på.

--> Lugnt i början - Smek inte för hårt i början! Det är verkligen hur viktigt som helst att inte gå ut för hårt, speciellt inte på de känsligaste punkterna (som bröstvårtor och klitoris). Dessa kan bli som bedövade utav en sådan behandling, därför är det bättre att börja lätt och försiktigt med en fjäderlätt beröring och sedan smeka hårdare och hårdare.

--> Använd bäckenbottenmusklerna - Att "få" en orgasm är egentligen helt fel uttryck, oftast är det faktiskt någonting man skapar själv och ibland måste man jobba för det. Genom att knipa med bäckenbottenmusklerna kan man öka sina chanser för orgasm. För att ens hitta musklerna kan man testa att avbryta strålen när man kissar, de muskler som man använder för att göra det är samma muskler som man senare använder för att knipa. Naturligtvis går det även att "trycka utåt" med samma muskler, allt som krävs är lite träning. Känn efter själv hur det känns och gör vad som känns skönast!

Tumblr_lps9bue4cu1qd6ii0o1_500_large
Bild från: http://switchteams.tumblr.com/page/3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0