Sextips - Bröst

Här kommer en lista på olika sätt att tillfredsställa en tjej på, bara genom att röra vid hennes bröst:


--> Smeka - Det finns oräkneliga sätt att smeka en tjejs bröst på, alltifrån fjäderlätta smekningar med fingertopparna till hårdare smekningar med hela handen. Prov er fram till vad som passar er bäst.

--> Slicka - Även här finns det stor variation på hur man kan göra, bara fantasin sätter gränser.

--> Suga - Var försiktig om du ska suga på din tjejs bröst, det kan lätt bli för hårt utan att man är riktigt medveten om det. Fråga vad hon tycker om, lägg märke till hur hon beter sig medan du gör det.


Bild från: http://www.beautyden.com/news/womens-breasts-bigger.shtml


--> Nafsa - Så fort tänder är involverade i sexakten kan det vara bra att ta det lite lugnt i början. Ibland kan det räcka med att bara vidröra bröstvårtan med tänderna.

--> Nypa/vrida - En del tycker om att få sina bröstvårtor nypta och vridna med hjälp utav sin partners fingrar. Det finns även andra hjälpmedel för de som tänder på när det gör ont, så kallade bröstvårtsklämmor. Dessa finns att köpa med tillhörande tyngder eller vibratorer.

--> Vibratorer - Man kan använda en vanlig vibrator på brösten också.

--> Mat - Mat som frukt, grädde, smält choklad och liknande kan appliceras på bröstet och sedan slickas av. 

--> Isbitar/starka halstabletter - Om man har en isbit eller stark halstablett i munnen innan man slickar eller suger på sin flickväns bröst kan effekten bli helt annorlunda än vanligt. Det kan vara extra skönt med temperaturskillnaden som uppstår. Halstabletter med menthol eller någonting annat som känns starkt, kan ha en lätt värmande effekt på huden som gör den extra känslig.

--> Bröst mot bröst - Att ligga ovanpå sin partner eller bredvid och känna hennes bröst mot ens egna kan vara både skönt och kännas väldigt intimt.


Bild från: http://www.self.com/health/2007/01/the-burden-of-big-breasts


Kommentarer
Postat av: Ett sliddjurs bekännelser

Jättesöt blogg! :) Är bi så den är väldigt intressant för mig! Börja blogga på QX istället!

2011-10-23 @ 02:42:26
URL: http://nattajones.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0