Gott nytt år!

Jag vet att uppdateringen har varit hemskt dålig det senaste, men det ska ändras på nu efter alla helger! Det får väl bli mitt lilla nyårslöfte haha!

Jag önskar er alla en fantastisk nyårsafton med vackra fyrverkerier, god champagne (eller cola eller vad man nu gillar att dricka) och mumsig mat (här hemma blir det skaldjur!). Hoppas att ni får välkomna det nya året tillsammans med människor ni tycker om!

GOTT NYTT ÅR!Bild från: http://fuckyeah-lezgirls.tumblr.com/post/15061316848

God jul!

God Jul på er allihop! Jag hoppas att ni får en underbar dag och en magisk helg! Ta hand om varandra, ät gott och ha en mysig tid!

Julkramar till er allihop!


Bild från: http://legalizelesbianlove.tumblr.com/post/14699238707/feliz-natal

#451

Tumblr_lvjp520i091r7yzhmo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/19241685

Svar på kommentar

Jag fick en kommentar från signaturen Denise som undrade hur det kommer sig att jag är anonym på bloggen. Och anledningen till det är att jag och min flickvän inte är helt öppna med vårt förhållande inför familj och vänner än. Jag känner därför att det skulle bli konstigt om någon utav mina eller min tjejs bekanta skulle råka klicka sig in på den här bloggen och se att vi är tillsammans (även om risken inte är så stor).

Men jag har planerat på att någon gång berätta för er vem jag är, vi får se när det händer :) Är ni nyfikna? :P

#450


Bild från: http://scribblehere.tumblr.com/post/13273920687

#449


Bild från: http://eleventhlie.tumblr.com/post/14617715408

Sista minuten - julklappstips till tjejen!

Har ni hunnit köpa alla julklappar än? Kanske har du inte kommit på vad du ska ge din tjej än och därför väntat till sista minuten - vilken tur att jag finns här för att ge lite inspiration då! ;) Jag har några idéer till julklappar som inte kostar så mycket och som ni dessutom kan fixa själva!
--> Baka julgodis och ge bort i en söt liten ask - ärligt talat, vem blir inte glad över lite godis i julklapp? Gärna kanske ischoklad, knäck eller tryffel. Se till att lämna en liten kärleksfullt skriven lapp i asken också - uppskattas alltid!

--> Kärlekscheckar - skriv ner lite olika handlingar du vill ge din tjej på lappar som är utformade som presentkort eller checkar (kan man lätt göra själv med lite papper och fantasi, annars finns det säkert att köpa). Saker ni kan skriva på korten är till exempel "en halvtimmas kroppsmassage", "förverkliga en fantasi" eller liknande.

--> Ge bort en dag tillsammans - lite liknande tipset innan, men istället för kärlekscheckar så kan du planera in en dag (kanske i mellandagarna eller efter nyår) där du bjuder din tjej på bio, middag eller liknande. Hur mysigt som helst! Är middag på en restaurant för dyrt för din budget - laga maten själv!

--> Skriv ner ett av era minnen och ge bort - berätta hur du upplevt en händelse ni varit med om tillsammmans, kanske första gången ni träffades, dagen ni blev tillsammans eller någonting liknande. Gör det till ett litet häfte eller skriv det i ett kort, eller varför inte göra en fin design i Word eller liknande och skriva ut?

--> Skänk bort någonting med affektionsvärde - ge den du älskar någonting som betyder mycket för dig. Det kan vara en bok som du alltid älskat, ett smycke du hade som liten eller liknande. Att ge bort en sådan sak är någonting stort och fint som slår det mesta som kan köpas.Bild från: http://sandra-danceforlife.blogspot.com/


Jag hoppas att ni tyckte om något eller några utav dessa tips och att ni kanske fick lite inspiration! Lycka till med julklappsstöket!

Kajsa Bergqvist = lesbisk

Läste Annicas blogg (http://mittklantigastudentliv.blogspot.com/) om att Kajsa Bergqvist har gått ut med att hon är lesbisk. Aftonbladet skrev om att hon var lycklig tillsammans med en annan kvinna och jag kan inte säga annat än grattis till de båda! Måste också tillägga att i alla fall jag är lite överraskad, är ni det också?


Bild från: http://ciiiiiitron.blogg.se/2010/october/

#448


Bild från: http://legalizelesbianlove.tumblr.com/post/14484799714

#447


Bild från: http://perfectinsomnia.tumblr.com/

Om styrka att ta andras skit

Jag fick ett mejl från en läsare som undrade hur jag klarar av att ta skit från andra på grund av min sexualitet. Jag skrev ett långt svar till henne och det hade kunnat räcka så, men jag kände samtidigt att jag blev inspirerad och ville skriva ett inlägg här på bloggen om det också.

Som jag tidigare har nämnt har jag hittills varit otroligt lyckligt lottad när det kommer till reaktioner från kurskamrater och nära vänner, ingen har varit taskig eller sagt någonting ont till mig för att jag har tjej och är lesbisk (kan bero på att både mina kurskamrater och nära vänner är världens bästa, men ändå). Däremot har jag fått mottaga negativa kommentarer här på bloggen och min flickvän har fått sin beskärda del av trångsynta människor i sin närhet.

Självklart blir man ledsen när någon klankar ner på ens sätt att känna och ge kärlek - det är givet. Men mest av allt blir jag arg, provocerad och besviken över att människor beter sig så här. Det är helt sjukt att folk fortfarande på 2000-talet inte har lärt sig att acceptera andra och att uppmuntra kärlek som inte skadar någon. Jag skäms ibland för att vara människa.

Jag hade kunnat låta negativa kommentarer på bloggen passera. Jag hade kunnat radera dem och låtsas som om de aldrig ens funnits, men jag tänker inte göra det för det är inte okej. Det är inte okej att låtsas som att homofober inte finns och som om allting är helt lätt och fritt - för det är det inte. Jag trodde att människor var mindre fördomsfulla, men nu har jag lärt mig att det fortfarande finns mycket att kämpa för om man ska kunna få vara som man är utan att bli påhoppad och hatad.


Bild från Google.

Dock har allt det här fört med sig någonting bra. Jag känner att det här är någonting jag vill kämpa för och fortsätta skriva om - det är därför sådana här inlägg dyker upp då och då. Det kanske är tråkigt att läsa om, men jag tror att någonstans finns det någon som läser och känner sig träffad eller får sig en tankeställare. Då är det värt det.

Att kunna stå emot skitsnack och negativa kommentarer kräver naturligtvis sin styrka. Jag har varit med om svåra saker i mitt liv och innan det här har jag aldrig sett mig själv som stark. Det är inte förrän jag startade den här bloggen och började möta och besvara negativa kommentarer som jag känner att jag har börjat växa som människa. Jag börjar känna mig stolt över mig själv - så tack för det alla trångsynta människor!

#446


Bild från: http://gabbicomplet.tumblr.com/

Svårt att ta lesbiska på allvar?

Jag har lite fått känslan av att folk, både män och kvinnor, killar och tjejer, har svårt att ta lesbiska på allvar. Killar ser homosexuella tjejer som sexobjekt, andra tjejer verkar tro att bara för att man är lesbisk så är man sexfixerad och promiskuös. Naturligtvis finns det lika många fördomar kring homosexuella män, men jag får känslan av att om en kille säger sig vara homosexuell så tror andra verkligen på honom. Det är nog mindre chans att en homosexuell tjej verkligen blir trodd och helt och fullt accepterad.

Jag har hört många, många gånger från trångsynta män (till största delen) att en lesbisk kvinna bara inte har träffat rätt man. Men jag har aldrig hört tvärtom, att en homosexuell man bara inte har träffat rätt kvinna. Har ni hört det?

Dessutom verkar det vara avsevärt mycket vanligare att tjejer experimenterar med andra tjejer än att killar gör det med andra killar. Man behöver som tjej varken vara bi eller homo för att ligga/hångla med en annan tjej - det kan man göra bara som en "kul grej". Jag har svårt att tänka mig att samma beteende skulle bli accepterat bland killar.


Bild från: http://varalesbisk.nu/2011/october/hur-skall-man-kunna-acceptera-att-man-ar-lesb.html

#445


Bild från: http://sapphicworld.tumblr.com/

Novell - Tänkte aldrig på henne

Jag hade redan gått sönder och i dina glansiga ögon såg jag att det hade du med. Vinglaset var en aning på sned i din hand, ditt långa, rödfärgade hår var lite rufsigt. Jag drack en klunk till av mitt vin som egentligen var alldeles för surt, men jag ville bara åt ruset. Ville bara sluta finnas i verkligheten och byta den mot någonting annat, av din blick och ditt drickande att döma ville du detsamma. För första gången lade jag märke till att dina läppar blev så vackra när du log, de krökte sig, såg mjuka och inbjudande ut. Röda av läppstift, jag fick lust att bita, nafsa en aning i din underläpp. Kyssa dig så djupt att du aldrig mer skulle kunna vara ifrån mig. Göra dig svag, beroende, en del av mig.

Jag skulle aldrig vilja såra henne. Men vi hade varit tillsammans så länge, hennes beröring var så välbekant, hennes ord inte lika vackra som förut. Hennes kyssar hade träffat varje millimeter av min kropp, hennes läppar hade känt allt. Men du var fortfarande ett mysterium för mig. För säkert hundrade gången samma kväll förde du det vita vinet till dina läppar och drack. En droppe missade munnen och rann nedför din läpp och till sist även hakan. Jag fick lust att slicka upp den, fick kämpa hårt för att stå emot min impuls.

Vi satt i min säng, som så många gånger förr. Musiken strömmade ut från stereons högtalare, gamla låtar som jag aldrig lyssnade på annat än när du var här. Du svepte ditt glas och föll på rygg bakåt i sängen, jag gjorde likadant. Du skrattade, ett lätt, vackert skratt och jag bara log. Du vände ditt ansikte mot mitt, dina blå ögon hade stänk av sol i dem, de glittrade i skenet från lampan på nattygsbordet.

”Jag älskar dig,” sa du och skrattade till igen. ”Jag älskar dig så himla mycket!”

”Jag älskar dig med,” svarade jag och pussade dig på näsan.

”Vet du vad?” sa du och vände upp din blick mot taket. Du hade plötsligt slutat skratta och slutat le, din röst lät lika bruten och trasig som du.

”Vadå?” Jag strök dig över kinden, kysste dig vid örat, lade min hand i din, höll om den hårt.

”Du får mig att känna mig mindre ensam, som om jag verkligen finns och är någon.” Du drog efter andan och jag tänkte inte på henne, inte alls. ”Vi hade passat så bra tillsammans.” Ett leende i din röst igen, ett sprucket leende som var mer sorgset än glatt.

Jag visste inte hur jag skulle reagera, visste inte om jag skulle skämta bort dina tunga ord eller ta dem på allvar, låta dem sjunka in i mitt medvetande och göra dem till sanning. Jag vågade inte ens tänka på hur det kunde varit, hur vi kunde varit. Ditt pekfinger följde konturen av min tumme, nedför handryggen och mot handleden. Jag ville inte erkänna att din beröring var elektricitet mot min hud och därför höll jag tyst. När en tår lämnade ditt öga och landade på min kind kysste jag din lena hud.

”Jag är full,” sa du och skrattade till, ”jag beter mig som en idiot.”

”Inte alls,” försäkrade jag.

”Jag är bara så ensam i mig själv, men när du är här känns det som om vi är två under mitt skinn. Det skrämmer mig lite.”

Jag kysste bort en tår som föll från ditt sorgsna öga, kramade om din hand igen. Du slöt dina ögon, jag visste fortfarande inte vad jag skulle svara på det du precis sagt. Kanske fanns det inte något svar som kunde räknas som rätt, kanske ville du inte ens ha ett svar. Det snurrade i huvudet när jag blundade för ett par sekunder, men jag såg henne aldrig framför mig. Istället var det någonting som stack till i bröstet när jag återigen ville kyssa dig men lät bli.

Jag kände hur din andhämtning plötsligt blev långsammare och djupare, förstod snabbt att du fallit sömn. Jag hade inte hjärta att väcka dig och därför låg jag stilla vid din sida. Strök dig över handen, över kinden, kysste dig igen vid örat. En del av mig ville att du skulle vakna och finnas där, men en annan del av mig tänkte att det var bra att du sov. Kanske var det ett tecken, kanske var det bara trötthet, men i vilket fall som helst var det bra för mitt samvete och det visste jag redan nu.

Innan jag slöt mina ögon för sista gången den natten kvävde jag en gäspning. Jag tänkte aldrig ens på henne.


#444


Bild från: http://pinktacolovers.tumblr.com/

#443


Bild från: http://sapphicworld.tumblr.com/post/14337227037

Negativa reaktioner från omgivningen

Jag har haft tur med folk i min omgivning när jag berättat om min läggning och om att jag har flickvän. Ingen har reagerat negativt och ingen har uttryckt allvarligare fördomar eller liknande heller. Däremot har jag fått svara på frågor och ibland ge min synvinkel på saker och ting, men det ser jag inte som något negativt.

Min tjej har dock inte haft samma tur. Hon har berättat för en del i sin klass och inte fått enbart positiva reaktioner. En tjej reagerade bra framför henne men snackade skit bakom hennes rygg. En kille, öppen homofob i klassen, diskuterade hur äckliga lesbiska är mitt framför henne vid flera tillfällen. När hon till sist sa att hon hade flickvän och inte uppskattade hans trångsynthet, bad han om ursäkt och undrade varför hon inte sagt något tidigare. Så man ska behöva säga till vilken sexualitet man har så att folk inte ska förolämpa en? Seriöst.

Samma ovan nämna homofob snodde dessutom min tjejs plånbok ett par dagar senare. Det hände mitt i deras klassrum, under en rast om jag inte förstått det hela fel. Tjejen hade lämnat jackan och plånboken där och gått ut och när hon kom tillbaka var plånboken borta. Hon polisanmälde och spärrade alla kort och polisen kom dit och visiterade alla i klassen. Homofoben åkte fast - han hade hennes plånbok på sig. Det enda som fattades i plånboken (som tur var) var 300kr som han tydligen hade fikat för. What the fuck liksom?

Jag har svårt att tänka mig att han bara valde ut en random plånbok att stjäla i klassrummet, det känns inte rimligt. Idiot i vilket fall som helst.


Bild från: http://www.picable.com/slicedshow/tags/Homophobia

Vad har ni fått för reaktioner när ni har kommit ut? Negativt/positivt?

#442


Bild från: http://legalizelesbianlove.tumblr.com/

Äntligen tillbaka!

Måste be om ursäkt för en pinsamt dålig uppdatering den senaste tiden. För det första hade jag praktik i två veckor, följt av en sjukt intensiv och stressig tentavecka och nu de senaste dagarna har min bästa vän besökt mig. Men nu är det dags för uppryckning från min sida! Hoppas att ni har haft tålamod!

Sextips - Recension!

Tja på er babes!

Det är fortfarande bloggerskans flickvän som bloggar. Min älskling kommer att återkomma inom kort, eran egna räddning! I alla fall så tänkte jag faktiskt tipsa om ett… vad ska vi kalla det… ett medel man kan använda under tiden och innan man har sex.

Medlet heter ON och finns att köpa på Kondomeriet! Medlet är till för att stimulera tjejers underliv, särskilt klitoris för att få en starkare orgasm. Låter lovande, inte sant?


Bild lånad från Kondomeriets hemsida.

Jo, denna produkt innehåller olika slags oljor som skall stimulera och göra klitoris känsligare. Jag och min älskling provade som sagt detta. Jag måste verkligen säga att denna produkt verkligen håller vad den lovar. Den är också väldigt dryg, en ynka droppe och man känner hur värmen sprids. Ett tips är att ni lägger lite grann vid insidan av er läpp, då kommer ni märka att det blir varmare och känsligare. Tänk er då om man lägger en droppe där nere;)?

Vi rekommenderar denna produkt starkt och känner oss väldigt nöjda. Medlets doft är dessutom underbart! Kryddigt och sexigt, känns lyxigt att använda! Som sagt, var väldigt försiktiga med hur mycket ni tar då man kan bli väldigt känslig. Pröva er fram och se vad som känns bäst. Ni ska helst vänta i tio minuter innan ni börjar smeka varandra så att medlet kan hinna verka.

Det enda som vi kan se som negativt är att effekten inte håller i sig så länge som man kanske skulle önska. Dock behöver det inte vara ett problem eftersom man lätt kan applicera nytt medel där man önskar!


Är ni nyfikna på att testa genom att köpa en liten provpåse så kan ni klicka hem en sådan här: http://kondomeriet.se/on-0-3ml-pase-149601

Vill ni istället köpa en hel liten flaska kan ni följa den här länken: http://kondomeriet.se/on-5ml-flaska-149600


Veckans vinnare!

Tja allihopa!

Nu kommer jag, bloggerskans flickvän med andra ord att blogga i ett par dagar! Detta för att min älskling
och en god vännina behöver umgås då de inte träffats på väldigt länge. Dessutom så får ni ursäkta att vissa saker inte blir som min flickvän brukar göra men jag är inte så inne i det här med bloggandet, hoppas ni ska ha överseende ändå! Originalet är ändå bäst...Men men, jag hoppas min lilla bloggning
skall vara till belåtenhet!

Dåså, veckans vinnare i veckans omröstning är faktiskt ingen! För första gången så är faktiskt båda kvinnorna veckans snyggingar! Därför så skall jag bildbomba er med både Jessica Alba och Natalie Portman!

Bon apetit my lovelies!


http://www.google.se


http://www.google.se


http://www.google.se


http://www.google.se


http://www.google.se


http://www.google.se


http://www.google.se


http://www.google.sehttp://www.google.se


http://www.google.se

#441

Tumblr_lvg3d40mlz1qm75u5o1_500_large
Bild härifrån

#440

Get_large
Bild härifrån

Veckans snygging!

Den här veckan kan ni rösta på

Jessica Alba

Bild härifrån.


eller Natalie Portman

Bild härifrånwebvoter-omröstning
Vem är snyggast?

Jessica Alba
Natalie Portman

Se resultat

Snälla, älskade, trångsynta människa

Okej. Av någon anledning har jag börjat få in trångsynta kommentarer från läsare som jag inte riktigt förstår varför de ens besöker min blogg. Uppenbarligen är någon lite irriterad över att jag hade en omröstning om vem som är snyggast av Sveriges prinsessor och att jag också publicerade bilder på Madeleine som blev vinnaren. Kommentarerna jag fick på det inlägget såg ut såhär:Först och främst är det löjligt att vara anonym, länka åtminstone till din blogg eller använd dig av en mejladress så kan jag försöka att ta dig lite mer seriöst. För det andra; vem är du att uttala dig om vad prinsessorna skulle vilja eller var de skulle vilja synas? Jag tror att de båda skulle bli smickrade om de fick veta att mina läsare tyckte att de var snygga och vackra. Jag hade i alla fall blivit glad om jag blivit hyllad på en blogg.

Dessutom håller jag med min tjej, "sådana som dig", ska det vara menat som någonting nedvärderande? Jag är människa, precis som du. Jag har känslor, precis som du. Jag blir inte ledsen, bara irriterad när folk tror sig kunna sätta in mig i ett fack på grund av vilket kön jag dras till.


Den här kommentaren har också trillat in:


Jag är hemskt ledsen för att du inte kan se skönheten i den kärlek jag presenterar på min blogg. Jag har startat och driver den här bloggen för att ge tjejer som gillar tjejer en fristad och en plats dit de kan komma och läsa och titta på bilder som passar deras liv. Mina läsare ska kunna identifiera sig med de bilder och texter jag lägger ut. Om du anser att det är perverst är det ditt problem, då kan du faktiskt stänga ner min blogg och läsa någonting annat. Du säger att det handlar om "lebbor som lesbar"? Newsflash for you; det här är en lesbisk blogg. Trivs du inte här så är du välkommen att gå.


Enda anledningen till att jag tar upp det här i bloggen är för att jag sedan jag började skriva här har varit fast besluten om en sak; ingen ska få trycka ner mig eller andra på grund av vår sexualitet. Jag tänker stå upp för mig själv och andra (framför allt tjejer) i samma situation, även om det betyder att jag måste skriva tråkiga svar på trångsynta kommentarer.

Mejla mig!

För er som har glömt eller som är nya läsare vill jag bara säga att det går att nå mig på mejlen ifall det skulle vara så att ni inte vill lämna en kommentar.

Mejladressen är: loveforladies.blogg@gmail.com

Numera finns mejladressen även i menyn till höger ---->

#439


Bild från: http://fuckyeahlesbicas.tumblr.com/

Resultat - Veckans snygging!


Här är veckans resultat:Här har ni veckans snygging - Prinsessan Madeleine:Bild från: http://www.brollopsmagasinet.se/Artiklar/kandisbrollop/prinsessan-madeleine-och-jonas-bergstrom-forlovade/


Bild från: http://www.kungahuset.se/ovrigt/lattlast/motkungafamiljen/prinsessanmadeleine.4.1a2467a10ad032dc26800011324.html


Bild från: http://lotta.svenskdam.se/ragblond-prinsessan-madeleine-ett-utmarkt-val/


Bild från: http://svenskdam.se/2010/08/prinsessan-madeleine-mimar-till-spice-girls/


Bild från: http://jenniferpantzare.blogspot.com/2009_11_01_archive.html


Bild från: http://priggles.blogg.se/2010/june/


Bild från: http://svenskdam.se/2009/12/rosta-pa-prinsessan-madeleines-vackraste-nobelklanning/


Bild från:
http://www.salongk.se/artiklar/2010/10/25/74475433/index.xml


Bild från:
http://svenskdam.se/2010/12/prinsessan-madeleine-hem-igen-till-20-december/


Bild från: http://photos.lucywho.com/prinsessan-madeleine-photos-t40667.html


Bild från: http://www.childhood.se/news.asp?r_id=9834


Bild från: http://chic.se/wp-content/plugins/allergal/presenter.php?d=530&i=8Nominera vilka ni vill se i nästa omröstning!

RSS 2.0