Sextips - Recension!

Tja på er babes!

Det är fortfarande bloggerskans flickvän som bloggar. Min älskling kommer att återkomma inom kort, eran egna räddning! I alla fall så tänkte jag faktiskt tipsa om ett… vad ska vi kalla det… ett medel man kan använda under tiden och innan man har sex.

Medlet heter ON och finns att köpa på Kondomeriet! Medlet är till för att stimulera tjejers underliv, särskilt klitoris för att få en starkare orgasm. Låter lovande, inte sant?


Bild lånad från Kondomeriets hemsida.

Jo, denna produkt innehåller olika slags oljor som skall stimulera och göra klitoris känsligare. Jag och min älskling provade som sagt detta. Jag måste verkligen säga att denna produkt verkligen håller vad den lovar. Den är också väldigt dryg, en ynka droppe och man känner hur värmen sprids. Ett tips är att ni lägger lite grann vid insidan av er läpp, då kommer ni märka att det blir varmare och känsligare. Tänk er då om man lägger en droppe där nere;)?

Vi rekommenderar denna produkt starkt och känner oss väldigt nöjda. Medlets doft är dessutom underbart! Kryddigt och sexigt, känns lyxigt att använda! Som sagt, var väldigt försiktiga med hur mycket ni tar då man kan bli väldigt känslig. Pröva er fram och se vad som känns bäst. Ni ska helst vänta i tio minuter innan ni börjar smeka varandra så att medlet kan hinna verka.

Det enda som vi kan se som negativt är att effekten inte håller i sig så länge som man kanske skulle önska. Dock behöver det inte vara ett problem eftersom man lätt kan applicera nytt medel där man önskar!


Är ni nyfikna på att testa genom att köpa en liten provpåse så kan ni klicka hem en sådan här: http://kondomeriet.se/on-0-3ml-pase-149601

Vill ni istället köpa en hel liten flaska kan ni följa den här länken: http://kondomeriet.se/on-5ml-flaska-149600


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0