Sista minuten - julklappstips till tjejen!

Har ni hunnit köpa alla julklappar än? Kanske har du inte kommit på vad du ska ge din tjej än och därför väntat till sista minuten - vilken tur att jag finns här för att ge lite inspiration då! ;) Jag har några idéer till julklappar som inte kostar så mycket och som ni dessutom kan fixa själva!
--> Baka julgodis och ge bort i en söt liten ask - ärligt talat, vem blir inte glad över lite godis i julklapp? Gärna kanske ischoklad, knäck eller tryffel. Se till att lämna en liten kärleksfullt skriven lapp i asken också - uppskattas alltid!

--> Kärlekscheckar - skriv ner lite olika handlingar du vill ge din tjej på lappar som är utformade som presentkort eller checkar (kan man lätt göra själv med lite papper och fantasi, annars finns det säkert att köpa). Saker ni kan skriva på korten är till exempel "en halvtimmas kroppsmassage", "förverkliga en fantasi" eller liknande.

--> Ge bort en dag tillsammans - lite liknande tipset innan, men istället för kärlekscheckar så kan du planera in en dag (kanske i mellandagarna eller efter nyår) där du bjuder din tjej på bio, middag eller liknande. Hur mysigt som helst! Är middag på en restaurant för dyrt för din budget - laga maten själv!

--> Skriv ner ett av era minnen och ge bort - berätta hur du upplevt en händelse ni varit med om tillsammmans, kanske första gången ni träffades, dagen ni blev tillsammans eller någonting liknande. Gör det till ett litet häfte eller skriv det i ett kort, eller varför inte göra en fin design i Word eller liknande och skriva ut?

--> Skänk bort någonting med affektionsvärde - ge den du älskar någonting som betyder mycket för dig. Det kan vara en bok som du alltid älskat, ett smycke du hade som liten eller liknande. Att ge bort en sådan sak är någonting stort och fint som slår det mesta som kan köpas.Bild från: http://sandra-danceforlife.blogspot.com/


Jag hoppas att ni tyckte om något eller några utav dessa tips och att ni kanske fick lite inspiration! Lycka till med julklappsstöket!

Kommentarer
Postat av: Annica

Väldigt bra tips, och som du säger - det behöver inte kosta pengar för att ge bort något fint =)

2011-12-22 @ 10:53:36
URL: http://mittklantigastudentliv.blogspot.com
Postat av: Miss Anonym

Fin blogg du har! ;) Och du står som enda länkande bloggen på min blogg ;)

2011-12-22 @ 10:57:21
URL: http://tankarnaidjupet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0