Snälla, älskade, trångsynta människa

Okej. Av någon anledning har jag börjat få in trångsynta kommentarer från läsare som jag inte riktigt förstår varför de ens besöker min blogg. Uppenbarligen är någon lite irriterad över att jag hade en omröstning om vem som är snyggast av Sveriges prinsessor och att jag också publicerade bilder på Madeleine som blev vinnaren. Kommentarerna jag fick på det inlägget såg ut såhär:Först och främst är det löjligt att vara anonym, länka åtminstone till din blogg eller använd dig av en mejladress så kan jag försöka att ta dig lite mer seriöst. För det andra; vem är du att uttala dig om vad prinsessorna skulle vilja eller var de skulle vilja synas? Jag tror att de båda skulle bli smickrade om de fick veta att mina läsare tyckte att de var snygga och vackra. Jag hade i alla fall blivit glad om jag blivit hyllad på en blogg.

Dessutom håller jag med min tjej, "sådana som dig", ska det vara menat som någonting nedvärderande? Jag är människa, precis som du. Jag har känslor, precis som du. Jag blir inte ledsen, bara irriterad när folk tror sig kunna sätta in mig i ett fack på grund av vilket kön jag dras till.


Den här kommentaren har också trillat in:


Jag är hemskt ledsen för att du inte kan se skönheten i den kärlek jag presenterar på min blogg. Jag har startat och driver den här bloggen för att ge tjejer som gillar tjejer en fristad och en plats dit de kan komma och läsa och titta på bilder som passar deras liv. Mina läsare ska kunna identifiera sig med de bilder och texter jag lägger ut. Om du anser att det är perverst är det ditt problem, då kan du faktiskt stänga ner min blogg och läsa någonting annat. Du säger att det handlar om "lebbor som lesbar"? Newsflash for you; det här är en lesbisk blogg. Trivs du inte här så är du välkommen att gå.


Enda anledningen till att jag tar upp det här i bloggen är för att jag sedan jag började skriva här har varit fast besluten om en sak; ingen ska få trycka ner mig eller andra på grund av vår sexualitet. Jag tänker stå upp för mig själv och andra (framför allt tjejer) i samma situation, även om det betyder att jag måste skriva tråkiga svar på trångsynta kommentarer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0