#265

Tumblr_lk2z1elec21qbn8uzo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12706366

#264

Tumblr_loa4rhgyyr1qe9cono1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12706494

Novell - Jag älskade henne

Solen kittlade mina ögonlock och tvingade mig till sist att öppna dem. Dörren ut till altanen stod öppen, en bris fick de ljusa gardinerna att bölja vackert och samtidigt släppa in en ström av solstrålar rakt i mitt ansikte.

Jag satte mig upp mot sänggaveln, strök mitt långa hår från ryggen över den högra axeln och lät min blick vila på henne. Hon som sovit bredvid mig hela natten, fortfarande var hennes ögon slutna och hon andades tungt. Ljusa ögonfransar, fräknig hy, mörkrött, färgat hår. Vacker, vacker, vacker. Jag motstod en impuls att stryka henne över kinden, jag ville inte att hon skulle vakna.

Det var ganska länge sedan vi blivit tillsammans nu, det var i en annan tid. Jag var någon annan då och nu var jag ny. Men det visste hon inte, hon hade inte märkt min förändring. Jag drog luft ner i mina lungor, ett djupt andetag. Lyfte försiktigt glaset från nattygsbordet och drack vatten i djupa klunkar. Ställde ner det igen utan ett ljud. Såg på gardinen som rörde sig i brisen.

Hon var så vacker, det visste jag. Jag hade tur som fick henne, det visste jag också. Men någonting hade ändrats mellan oss som naggat tacksamheten och kärleken i kanten. Om någon skulle frågat mig om jag älskade henne skulle jag svarat ja. Om någon skulle undrat om jag var kär i henne hade jag tvekat. Tvekat och sedan svarat nej.

En gång för länge sedan läste jag i en bok, kanske var det för skolan, något arbete eller så, om kärlek och förälskelse. Kärlek är kemi i hjärnan, det är styrt av ämnen i kroppen, dofter och instinkter. En förälskelse håller i något år, sedan bleknar den och dör ut. Jag hade tänkt att så blir det aldrig för oss, det skulle aldrig kunna hända. Sedan stängde jag boken och öppnade den aldrig igen.

Efteråt ägnade jag ändå vad jag läst en del tankar, jag tänkte att kanske stämde det. Kanske var det så att alla förälskelser dog ut, men att om kärleken var äkta så blev den djupare efter det där stormande året. Som sommarvärme skulle känslan sprida sig i kroppen, från själen till hjärtat och sedan till varje cell. Så skulle det vara om man var själsfränder. Vi hade varit det.

Jag lyfte glaset igen och drack ett par klunkar till. Såg på henne i sängen, hennes ögon ryckte, hon drömde. Jag älskade henne, jag älskade henne. Varje slag mitt hjärta slog sa att jag älskade henne. Hur kan man inte älska någon så vacker? Så underbar, så vänlig, så stark? Jag älskade henne, men inte som förut.

Ibland reagerar tanken snabbare än hjärtat, förmodligen är det oftast så. Många gånger hade jag tänkt att vi var fel, särskilt på senaste tiden. Jag vaknade ofta tidigt, som nu, och tänkte på hur fel vi var. Vänner i själen, men inte älskande, det var aldrig menat. Förälskelser dör efter en tid, min hade dött för inte så länge sedan. Min vän låg i sängen bredvid mig, ovetandes om att hon blivit degraderad från sin tidigare position som älskarinna. Det var länge sedan jag rörde henne på det där sättet nu, länge sedan jag kände lusten. Jag älskade henne av hela mitt hjärta, men inte så som förr.

Jag tvingade mig själv att se ut genom gardinens springa, mot havet utanför. Tänkte på allt hon givit upp för mig, allt hon lämnat. Ville gråta, ville be om förlåtelse och sedan spring därifrån. Ville stanna, ville inte gå, ville inte lämna. Ville inte vara rädd, men det var jag.

En ensam tår rann nerför kinden, jag brydde mig inte om att torka bort den. Jag snyftade inte, för då skulle hon vakna. Min vän, min älskade, älskade vän. Jag kunde inte klara mig utan henne, men med henne skulle livet inte bli som vi ville. Jag hade svikit henne, mina känslor hade svikit henne. Men hjärtat fanns kvar, det slog för henne och ville så gärna älska fast det inte gick. Hur skulle man kunna såra någon som var allt?

Hon rörde på sig i sängen nu, ögonen öppnades. Gröna och vackra såg de på mig nyvaket.

“God morgon älskling,” sa hon och lade en hand på min som vilade i mitt knä.

“God morgon,” svarade jag, kunde inte förmå mig att säga ’älskling’. “Sovit gott?”

“Absolut!”

Hon satte sig upp bredvid mig och gav mina läppar en kyss jag inte kunde besvara helhjärtat, fast jag ville. Hade lust att skrika ut ett förtvivlat ’förlåt’, men mina läppar lydde inte. Hon verkade inte märka något, ville kanske inte känna att något var fel. Eller så visste hon.

“Jag ska bara gå på toaletten,” sa hon och försvann efter en kindpuss iväg från sängen.

Jag älskade henne. Jag älskade henne så ofantligt mycket. Men inte på samma sätt som förr.


#263

Tumblr_lco2fntzqv1qzbw9go1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12708493

Lesbisk = oskuld för alltid?

Ja, hur är det egentligen? Hur förlorar man sin oskuld om man är lesbisk och bara har varit med tjejer? Var går gränsen?


Jag har hört och läst många diskussioner om det här, och det verkar svårt att komma fram till ett svar. En del tycker att man bara kan förlora sin oskuld om man har sex med någon utav det motsatta könet (en man penetrerar en kvinna = samlag = förlora oskulden). Andra tycker att det räcker att man gnider sina könsdelar mot varandra. Andra att oralsex räcker för att förlora oskulden. Ytterligare en grupp anser att det är penetration, vilken som helst, som helt enkelt styr om man förlorar sin oskuld eller inte. Skulle det betyda att man förlora oskulden med sig själv?


Bild från: http://crackoramasisters.bloggsida.se/


Det skulle ju vara lite konstigt om man som lesbisk aldrig skulle förlora sin oskuld, eller hur? Skulle sex mellan två tjejer inte räknas som sex? Jag ser inte mig själv som oskuld, men jag har svårt att sätta fingret på exakt när jag "tappade den".

För övrigt; är inte oskuld ett otroligt konstigt uttryck? Så nu när jag har tappat den, gör det mig till skyldig till något? Hmm. Kanske är på tiden att man skrotar begreppet?


Vad tycker ni, när förlorar man som lesbisk oskulden?


Rachael Yamagata - Worn me down

Gone, she's gone
How do you feel about it
That's what I thought
You're real torn up about it
And I wish you the best
But I could do without it
And I will, because you've worn me down
Oh, I will, because you've worn me down

Worn me down like a road
I did everything you told
Worn me down to my knees
I did everything to please
But you can't stop thinking about her
No, you can't stop thinking about her

And you're wrong, you're wrong
I'm not overreacting
Something is off
Why don't we ever believe ourselves
And I, oh, I feel that word for you
And I will, because you've worn me down
Oh, I will because you have worn me down

Worn me down like a road
I did everything you told
Worn me down to my knees
I did everything to please
But you can't stop thinking about her
No, you can't stop thinking about her

She's so pretty; she's so damn right
But I'm so tired of thinking
About her tonight

Worn me down like a road
I did everything you told
Worn me down to my knees
I did everything to please
But you can't stop thinking about her
No, you can't stop thinking about her

Worn me down like a road
I did everything you told
Worn me down to my knees
I did everything to please
Worn me down like a road
I did everything you told to me to do
But you, you can't stop thinking about her
No, you can't stop thinking about her
No, you can't stop thinking about her
No, you can't stop thinking about her

#262

Tumblr_lmcm1wl1ey1qja8yoo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12680619

#261

Tumblr_lp0v316vug1qg1zfzo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12557452

#260

Tumblr_lo6lemnxia1qiquwuo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12608903

#259

Tumblr_lo51wyj6jg1qimpmlo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12608957

Sextips - Doggy style

Doggy style, bakifrån eller vad man nu vill kalla det, är faktiskt inte en ställning som bara lämpar sig för ett heterosexuellt eller manligt homosexuellt par - det går minst lika bra för två tjejer att utöva ställningen!

Man kan välja att göra den här ställningen med eller utan penetrering och med eller utan strap-on. Det är en spännande position eftersom man (när man ger) når sin partners kropp på ett helt annat sätt än vad man brukar göra. För den som tar emot kan det kännas annorlunda att bli smekt ur en sådan position än när man ligger ner på rygg vanligt. Vissa uppfattar det som hetare och kanske till och med lite mer förbjudet att bli tagen bakifrån av sin flickvän.

En annan aspekt att tänka på kring doggy style är sårbarheten den mottagande partnern kan uppleva. Det är naturligtvis svårare att se vad ens partner gör när man står på alla fyra och blir smekt, vilket kan kännas spännande och extra upphetsande.

Att penetrera någon bakifrån (både analt och vaginalt går ju utmärkt ur den här ställningen) skulle jag vilja säga någonting kort om; ta det försiktigt. Om man inte är van vid att penetrera någon bakifrån så ta det lugnt i början eftersom det kanske inte känns likadant som när man ligger på rygg. Även om ni använder er av strap-ons eller dildos så skulle jag rekommendera att försiktigt börja med fingrar först för att vänja er - både den som penetrerar och den som tar emot.Det går också utmärkt att använda en vibrator på den mottagande tjejens klitoris samtidigt som penetrering sker eller samtidigt som partnern som står bakom gnider sig mot mottagaren (gnidandet kallas också tribadism - ett inlägg om det går att läsa här: http://loveforladies.blogg.se/2011/june/sextips-tribadism.html).

Det går dessutom att variera doggy style genom att göra den lata versionen av det, den ser ut så här:

Den här lata versionen funkar ännu bättre om den övre partnern vill gnida sig mot den undre.


Vill man göra ställningen lite mer avancerad kan man försöka sig på någonting sådant här:
Alla bilder är stillbilder från den här videon: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jsyYWBAHF0M

#258

Tumblr_ll90v5ajtc1qjlbefo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12608999

#257

Tumblr_leu7pulbon1qg8h22o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12609837

Maud Lindström - Hyllningsvisa till lesbiskt sex

Jag fick tips från Malin (http://mittunikaliv.blogg.se) om den här låten, så jag kollade upp den och förstod att den var tvungen att få en plats bland alla låttips!

Tyvärr hittade jag ingen video på Youtube som innehåller låten, däremot ska den finnas på Spotify om ni följer den här länken: http://open.spotify.com/track/3GEiVrCopS5ZQqU0TamWUr.


Här är texten till låten:

Det blev alldeles för mycket sprit ikväll
Det är den enda ursäkt jag kan komma på
Ingen av oss var särskilt homosexuell
Men nu ligger vi här nakna båda två
Jag vågar knappast andas för hon sover på min arm
Den nya dagen randas, hon är söt och mjuk och varm
Hur ska jag våga tänka på hur hon rörde nyss vid mig?
Hur ska jag våga fatta att jag just har knullat med en tjej?
Jag kan inte neka till att hon är snygg
Hon kan få varenda kille här i stan
Men nu ligger hon och sover sött på rygg
Intill en utmattad och nyfrälst lesbian
Jag vågar knappast andas för hon sover på min arm
Den nya dagen randas, hon är söt och mjuk och varm
Hur ska jag våga tänka på vad som hänt här i min bädd?
Hur ska jag våga tänka alls utan att bli rädd?
Två behåar, två par trosor på mitt golv
Allt är annorlunda, ändå likadant
Vad min mamma tycker spelar ingen roll
Jag ska vakna upp i morgon och vara glad

#256

Tumblr_lml7me6uya1qicpr5o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12561575

#255

Tumblr_lmppivvrqa1qh18g7o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12561606

#254

Tumblr_llh5dp0kr71qcrf0qo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12563269

Uh Huh Her - Explode

I wanna explode
Watch me, I'm a lucky girl
See I, I like you
So won't you pay
if you wanna go down

I love to watch you, honey
You need me so let's see
What do you care, if you want to
You should pay if you wanna go

Don't walk away
Don't walk away love
Don't walk away
Don't walk away love

I wanna touch you, slowly
I'm a lonely girl
Come on you want to
So won't you pay
if you want to go

I'd love to hurt you, easy
I've got you, inside me
What do you care, if you want to
You should pay
if you wanna go

Don't walk away
Don't walk away love
Don't walk away
Just stay right here

(Why don't you pay if you wanna go)
(You got to pay if you want some more)
(Why don't you pay if you wanna go)
(You got to pay if you want some more)
Don't walk away
(Why don't you pay if you wanna go)
Don't walk away
(You got to pay if you want some more)
Don't walk away
(Why don't you pay if you wanna go)
Just stay right here
(You got to pay if you want some more)


#253

Tumblr_lowteutcfd1qfdf3go1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12473346

#252

Tumblr_lox6irvsoy1qmosgso1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12500028

#251

Tumblr_ln7yev1gp71qgw3l6o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12502363

#250

Tumblr_loypf7fvvv1qdg2jao1_400_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12507085

#249

Tumblr_lmoupkjyfk1qip8yao1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12260399

Homosexualitet minskar överbefolkning?

Jag har hört olika förklaringar eller teorier om varför man blir homosexuell och varför homosexualitet existerar, en del trovärdiga och en del mindre trovärdiga.

En tanke som jag själv först spånade kring, och sedan gjorde en googling om, var teorin om att homosexualitet existerar som ett sätt för naturen att kontrollera överbefolkning hos olika arter (däribland människan). Tyvärr så hittade jag ingen bra fakta eller studier utförda på områder, det enda jag hittade var diverse diskussionstrådar som jag inte blev ett dugg klokare av.

Även om det inte finns några vetenskapliga bevis för teorin kan man ändå fundera kring den. Homosexuella kan inte få barn med varandra på ett biologiskt sätt utan hjälp av diverse konstgjorda metoder, det kan vi alla vara överens om. Homosexualitet har hittats bland ett flertal andra djurarter i världen, det är alltså ingenting som är unikt för människan. Skulle det då kunna vara så att ett visst antal individer skapas som homosexuella för att hålla reproduktionen i schack?

Jag tycker att den här förklaringen inte låter riktigt helt övertygande. Om det nu var så att homosexualitet fanns bara för att de personer som har den läggningen inte skulle skaffa barn, varför vill då många homosexuella fortfarande ha barn? Vore det inte mer logiskt att alla homosexuella skulle ha något inbyggt i hjärnan som gjorde dem helt ointresserade av att skapa en familj och reproducera sig?

´


Överbefolkningen i världen skapar naturligtvis problem, men jag har svårt att tänka mig att det är homosexuella som ska bota det hela. Det är dock en intressant tanke.


Vad tror ni om den här teorin?

#248

5455472120_825b75cac6_z_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12422384

#247

Tumblr_ljraqu3vfo1qj572qo1_500_large
Bild från:

#246

Tumblr_lnx9s6pdzn1qhq7ppo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11670444

#245

349777493_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12138896

Lär känna mig lite grann!

Eftersom jag inte har fått in några specifika frågor att besvara så tänkte jag fylla i en sån där lista som en massa andra bloggare alltid gör. So here it goes: 


SKULLE DU HELLRE...
1. Pierca näsan eller tungan?
- Tungan, sexigare än näsan!
2. Vara seriös eller rolig? - Blandning av båda två, man ska kunna ta fram rätt sidor till rätt situation.
3. Dricka röd eller grön mjölk? - Grön
4. Brinna upp eller drunkna? - Drunka.
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? - Föräldrarna naturligtvis.

SVARA ÄRLIGT...

1. Tycker du om någon? - Ja absolut!
2. Sol eller måne? - Måne.
3. Vinter eller höst? - Beror på väder.
4. Vänster eller höger? - Höger.
5. Soligt eller regn? - Regn (men beror lite på vilket humör jag är på).
6. Vaniljglass eller chokladglass? - Vanilj.

OM DIG...

1. Hur mycket är klockan just nu? - 13:33
2. Fullständigt namn? -** Tänker jag inte berätta **
3. Vart vill du bo? - I ett fint hus.
4. Hur många barn vill du ha? - Två eller tre.
5. Vill du gifta dig? - Ja!
6. Rullar du spagettin eller skär? - Skär.
7. Har du ätit sushi? - Ja.
8. Favoritglass? - Citronglassen i Tyskland, nomnomnom.
9. Hur många olika flingor har du i skåpet? - Två olika sorter.
10. Humör? - Hungrig.

HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA...

1. Pussat någon? - Ja.
2. Sjungit? - Ja, det kanske man kan kalla det...
3. Blivit kramad? - Ja.
4. Känt dig fånig? - Hahah alltid!
5. Saknat någon? - Ja!
6. Dansat galet? - Njae, inte vad jag kan minnas.
7. Klippt håret? - Nej, men imorgon!
8. Gråtit? - Nej.
9. Ljugit? - Nej, jag tror inte det :o
10. Blivit kysst? - Japp!

GREJER...

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Haha nej!
2. Har du hund? - Yes!
3. Tycker du att du är attraktiv? - Hmm, ibland haha!
4. Sover du helst själv eller med någon? - Helst med den jag älskar :)
5. Tror du på spöken? - Ja, det gör jag nog :)


#244

Tumblr_lovnkkpcqa1qj9cz2o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12455761

#243

Tumblr_lots60liqx1qjsik7o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12413318

Tracy Chapman - Wedding Song

I've been having dreams and visions
In them you are always standing
Right beside me
I reach out for your hand
To see your arms extending
outstretched towards me

For you I don the veil
By your light
Others pale by comparison
I place my faith in love
My fate in this communion

I've been having dreams and visions
In them you are always standing
Right beside me
I reach out for your hand
To see your arms extending
Outstretched towards me

To you I give my pledge
I honor all that's good
In this life we're living
To think not only of myself
But of the greater union

Can I get a witness
There is salvation and rapture for the lonely
Can I get a witness
Bless this day sacred and holy
Sacred and Holy

I've been having dreams and visions
In them you are always standing
Right beside me
I reach out for your hand
To see your arms extending
Outstretched towards me

With you I am revealed
All my shame all my faults and virtues
Behold body mind and spirit
Heart and soul devoted all to you

Can I get a witness
Bless this day sacred and holy
Sacred and Holy


#242

Tumblr_lof5jg3xuo1qkb4dqo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12399821

#241

Tumblr_lovb07dxm01qdloo2o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12409426

#240

Tumblr_ljkim3xetj1qzb7j7o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/10333086

#239

Tumblr_lovogwdnau1qk391io1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12418153

#238

Tumblr_lor4s1l5eq1qcr72ro1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12308925

Saker man inte säger till en tjej

Det finns vissa grejer man bara låter bli att säga till sin flickvän eller någon annan tjej som står en nära och jag har gjort en lista över några utav de sakerna. Ofta så tänker man själv som tjej inte på allting som man faktiskt kan ta illa upp av och dessutom finns det kanske några killar som läser den här listan och kan ta till sig något.


--> "De där jeansen får dig att se lite tjock ut, du borde ta nåt annat på dig." - Jag tror att det är ganska självklart varför man inte säger så här till sin flickvän. Ingen vill väl höra att man ser tjock ut?

--> "Varför är du så grinig? Har du mens eller?" - Omg, var ska jag börja? Finns det någonting som är mer irriterande än att få frågan om man har mens (värst är det när man faktiskt lider av pms eller har mens just för tillfället)? Är man lättirriterad vid den perioden av månaden så vill man bara ha förståelse och lite underlättande från de runtomkring.

--> "Du har en finne på näsan ifall du inte visste det." - Oftast har man sett sig själv i spegeln på morgonen och behöver helt enkelt inte påminnas om någon generande finne i ansiktet. När någon påpekar det blir man bara mer osäker och mår sämre över det.

--> "Det var ett tag sedan du var på gymmet nu va? Det var länge sedan jag såg dig där!" - Uh-oh. Inte bra att insinuera att din väninna slutat träna och kanske ser lite slappare ut än vanligt.

--> "Trots att X gjorde slut med dig förra veckan så ser du ju riktigt fräsch ut, good for you!" - Nämn inte ett ex om du inte vet hur jobbigt avslutandet utav relationen var. Vet du om att de just har gjort slut - ge henne space och låt henne prata om det när hon själv vill och tar upp det.

--> "Nu gör du fel! Låt mig visa dig hur du ska göra!" - Det finns bättre sätt att påpeka att din tjej har gjort någonting fel, särskilt i sängen. Självförtroendet kan få sig en törn om du bryskt påpekar vad den andra gjort fel. Visa istället, var mjuk och varsam, då kommer hon inte skämmas över att hon gjorde fel. Det gäller förresten i alla situationer.

--> "Gud vad snygg du var för ett par år sedan!" - Så nu är jag inte snygg längre? Lite klumpigt att uttrycka sig sådär.


Image:This insults women.jpg
Bild från: http://www.wikihow.com/Image:This-insults-women.jpgVet ni själva någonting som är opassande att säga till en tjej?


Resultat av omröstningen

Jag blev riktigt förvånad över resultatet av omröstningen jag hade i bloggen om vad ni vill läsa mer om. De flesta ville läsa mer om mig!? Haha, chockerande för mig faktiskt.

Så här såg slutresultatet ut:
Så eftersom ni vill läsa mer om mig så tänkte jag fråga er: Vad vill ni veta egentligen? Vill ni ha en frågestund?


Det var också roligt att höra att några utav er ville läsa fler noveller, jag ska se till att jobba på några nya!

Jag vill tacka alla som röstade och gav mig en fingervisning om vad ni vill se här i bloggen, tack så jättemycket!

#237

Tumblr_lf42f0xt7l1qa1bago1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12360194

#236

Tumblr_lo8oid1ejz1qlk9z1o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12366155

#235

Tumblr_lokffyqs3l1qh18g7o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12366120

#234

Tumblr_lobbjtnbv01qm0z5zo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12111275

Novell - Hjärtat
Grusvägen slingrade sig upp genom skogen, mellan träden, över små berg och runt krön. Det regnade ett lätt sommarregn över mig, som droppade ner från bokträd, ekar, björkar och granar. Gruset knastrade under mina svarta converse, de mörka, slitna jeansen klibbade mot huden på grund av regnet. Jag hade lust att kasta tjocktröjan i diket, den fick mig att känna mig varm och svettig fastän det egentligen var molnens droppar som skapade känslan. Jag hade luvan nerdragen över huvudet, men ändå hade mitt spretiga, svarta hår lyckats blötas ner. Med högra handen strök jag bort luggen från ögonen, men direkt efter föll den tillbaka igen.

Jag stirrade ned på vägen under mig och lyfte sedan blicken. Riktigt klart såg jag inte, det var några tårar i vägen som skymde sikten. Gårdagens smink sköljdes med när jag blinkade och regnet blandades med mina egna salta droppar som rann nedför kinderna. Jag sparkade till en sten på vägen, såg den rulla iväg och krocka med några andra, mindre stenar längre bort. Kände mig arg för att jag hade lämnat henne i morse, lämnat som jag alltid gjorde.

Men de flesta visste att jag alltid gick, att det inte fanns någon jag stannade hos. Det var sällan jag ens blev kvar över natten, som den här gången. Jag antar att jag bara hade önskat att saker skulle bli annorlunda. Hon som jag lämnat tidigt i morse var inte speciellt vacker, inte speciell till sättet, men hon hade varit varm och trygg och jag hade kunnat slappna av hos henne. Jag önskade att jag inte hade gått.

Snart skulle jag se ett slut på vägen, det skulle inte dröja länge innan den skulle svänga åt höger och sedan slutta lite nedför och leda fram till ett hus där ingen bodde. Jag skyndade på mina steg, frös lite nu och längtade efter en varm kopp te och en filt att dra runt mina axlar, men det skulle inte finnas i det hus jag närmade mig. Jag grät inte längre nu, hade bestämt mig för att tårar var de svagas tecken och jag var inte svag.

När jag öppnade den olåsta dörren till det gamla huset, som egentligen var mer en liten stuga eller torp, så knarrade det i gångjärnen. Det läckte in vatten i hallen, i taket och i alla hörn var det fullt av spindelnät. Jag stängde dörren bakom mig så gott jag kunde, den var lite trasig och skev. På ett litet bord i hallen hade jag lämnat stearinljus och en tändare, jag använde det till att skapa ljus att leda mig in till vardagsrummet.

Trots att det var sommar och egentligen inte alltför mörkt ute, var det alltid dunkelt inomhus eftersom de allra flesta fönstren var förbommade av brädor. I vardagsrummet stod en enkel pinnstol, ett stort skåp och på golvet låg en gammal, sliten och luggad matta. Antagligen saker som den sista familjen som flyttat ut hade låtit stå kvar eftersom de var trasiga och fula. Med ljuset i min ena hand gick jag fram och öppnade det stora, otympliga skåpet med de tunga trädörrarna. Inuti fanns fem hyllplan, de tre översta var helt fyllda av saker. Där fanns billiga smycken och några dyra, doftljus, klistermärken, gamla förpackningar från livsmedel, två hårslingor, några parfymflaskor och många andra saker. Jag grävde i jeansfickan och fick fram en pärla. En rosaskimrande pärla med ett hål rakt igenom, där den innan varit upphängd på en tunn länk kring en kvinnas hals. En kvinna som varken såg speciellt vacker ut eller hade ett speciellt sätt.

Jag lade ner pärlan bredvid en liten parfymflaska på det fjärde hyllplanet och backade sedan några steg för att bara betrakta alla saker som låg där. Det var så många minnen att jag fick anstränga mig hårt för att känna mig stolt istället för ledsen. Medan regnet smattrade mot taket stängde jag skåpet och gick fram till ett utav de förspikade fönstren. Jag såg ut genom en utav springorna och såg den gamla trädgården utanför. Där fanns fortfarande ett till synes uråldrigt äppelträd med skev och knagglig stam, några rosenbuskar med prunkade blommor i starkt röd färg, resterna av en köksträdgård där några strån av gräslök fortfarande kunde urskiljas och en gammal, nästan helt rutten hammock vid rosorna. Blommorna spelade sin sista refräng i regnet, varje droppe fick ett nytt kronblad att falla dött till marken. Det såg sorgligt ut.

Jag önskade mig ett litet hus som det här, med en vacker trädgård och en vacker fru som hörde till. Men en stark röst inom mig skrek att det aldrig skulle bli så. Jag kunde aldrig nöja mig med någon, kunde aldrig slå mig till ro. Men värst av allt så var jag inte värd det. Jag var inte värd den tryggheten och den skulle aldrig ges till mig. Jag visste det, jag lyssnade på rösten, den tillhörde mig. Hur hemskt det än var att inse så blev jag tvungen eftersom jag visste att det var sant.

Jag vände mig om och såg på skåpet där alla minnen låg. Tänkte på alla hjärtan som jag krossat och skämdes in i själen. En droppe stearin rann ner på min hand och jag ryckte till, var nära att tappa ljuset men lyckades hålla kvar. Jag hade stannat för länge nu, det mörka började ta över mig. Med ljuset fortfarande i vänster hand skyndade jag ut i hallen. Där blåste jag ut lågan och lade ner ljuset på det lilla bordet. Öppnade sedan dörren och gick ut i regnet. Det var inte morgon längre utan dag, och jag behövde hem till mig för att sova och göra mig beredd på att krossa mig själv återigen följande kväll.

#233

Tumblr_lotljouohu1qf7otvo1_400_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12366514

#232

Weheartit2+(1)_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12370289

Sista dagen ni kan rösta!

Idag (söndag) är sista dagen som omröstningen för vad ni vill se mer av i bloggen är öppen. Om ni inte har röstat igen kan ni göra det i det här inlägget: http://loveforladies.blogg.se/2011/july/vad-vill-ni-se-mer-utav-i-bloggen.html#comment

Det tar inte mer än någon sekund, och era åsikter är till stor hjälp!

#231

Tumblr_ljr72oezor1qcg8cno1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/8869339

#230

Tumblr_lmf9b2ysjb1qclwiwo1_500_large_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12285649

#229

Favim.com-25895_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12055338

#228

704717-7-1303167580141_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12274432

Homosexualitet syns i hjärnan

Redan 2006 kom forskare på Karolinska Institutet i Stockholm fram till någonting intressant när de utförde en studie bland lesbiska kvinnor. Man lät dessa kvinnor lukta på feromoner som är ett slags luktämne som sägs användas till kommunikation djur emellan, men nu även mellan människor. Dessa feromoner kan man hitta i exempelvis urin eller svett.

Innan hade samma studie utförts på homosexuella män och då hade man upptäckt att de hade samma reaktioner som heterosexuella kvinnor. Nu lät man alltså också lesbiska kvinnor och heterosexuella män lukta på både manliga och kvinnliga feromoner och mätte under tiden hur deras hjärnor arbetade och var en reaktion kunde synliggöras. Överraskande nog upptäckte man reaktioner i hjärnan hos lesbiska som överensstämde med de för heterosexuella män.

Resultatet utav studien är alltså att homosexualitet är någonting biologiskt, någonting som väcker reaktioner i hjärnan som vi med viljan inte själva kan styra över. Även om forskarna nu kan se och mäta homosexualitet i hjärnan, så ses det ändå inte som ett belägg för att homosexualitet skulle vara någonting man föds med. Det är fortfarande, enligt forskarna, en olöst gåta.


Bild från: http://www.terapisnack.com/blog/2009/11/17/470/

Fakta från: http://www.dn.se/nyheter/sverige/kvinnlig-homosexualitet-mer-komplex-an-manlig

#227

Tumblr_lmsnmwlrap1qk25hbo1_400_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12159330

Novell - Vad ingen annan förstår“Han förstörde mig, gjorde mig förbrukad och obrukbar.”

Hon grät inte ens när hon uttalade de orden. Bara stirrade upp mot trätaket med de många mörka fläckarna, likt stjärnor på en hård himmel. Din hand vilade på hennes mage, du kände hur den hävdes upp och ner allteftersom hon andades. Ni var nakna båda två, men ändå kände du dig mer blottad än vad hon verkade göra. Hon verkade inte alls ha svårt för att ligga där bredvid dig utan täcke att skyla sin kropp med, du kunde inte gå en sekund utan vara säker på att världen inte kunde få se en skymt utav din gömda hud.

“Oftast känner jag inte av det, oftast bryr jag mig inte. Men ibland vet jag att det är någonting inuti mig som är helt trasigt. Jag känner det när du rör vid mig.”

Du ville börja gråta när hon sa så, du önskade att det inte var sant. Men du vägrade låta tårarna lämna dina ögon, hon skulle slippa få se din sorg, den skulle inte hjälpa henne. Istället strök du henne över magen, gjorde ringar med pekfingret runt naveln. Hon reagerade inte ens, fortsatte bara att stirra upp i taket.

“Jag känner mig inte ens arg.”

“Det är nog det som är problemet.”

Du kunde inte hålla tyst längre, var tvungen att säga något. Din hand slutade röra sig över hennes mage, det kändes inte rätt längre. Du vill inte vara lugn och förstående.

”Du vet inte vad du pratar om,” sa hon som vanligt.

”Självklart inte,” svarade du syrligt, du hatade när hon sa så. ”Jag vet aldrig vad jag pratar om, inte sant?”

Hon suckade och satte sig upp på sängkanten. Sängen stod vid fönstret där rullgardinen var nerdragen trots att det var mitt på dagen och det var molnigt utanför. Ni brukade alltid göra så, gå och lägga er mitt på dagen och bara göra ingenting medan världen pågick utanför fönsterrutan. Idag hade ni försökt göra någonting, men det hade inte fungerat. Som så många gånger förut.

”Du kommer helt enkelt aldrig att förstå, kan du inte bara nöja dig med det?”

Ilska i hennes röst nu, du kunde inte förstå dig på henne. Varför hade hon ens tagit upp ämnet om hon inte ville ha din åsikt, din tröst?  Du såg på hennes rygg, den hade sina mjuka kurvor som du älskade. Det halvlånga, ljusa håret kring hennes axlar, det låg liksom aldrig riktigt stilla. Du ville sätta dig bredvid henne, men du var rädd för att hon skulle knuffa bort dig och få dig att känna dig värdelös.

”Jag vet att jag aldrig kan förstå, men jag försöker verkligen,” sa du, ganska tyst, som om du kanske egentligen inte ville att hon skulle höra. ”Ibland är det faktiskt du som inte förstår.”

”Förstår vadå?”

”Vad han gjorde mot mig.”

Hon vände sig om, såg orolig och konfunderad ut. När du inte svarade syntes även ilska i hennes ansikte. Du bad henne komma och lägga sig hos dig, i din famn. Hon vägrade.

”Säg! Vad har han gjort mot dig?” sa hon upprört.

”Förstår du inte det?” frågade du med tårar i ögonen.

”Nej, så säg!”

Du drog in luft i dina lungor, det kändes som du skulle brista ut i gråt när som helst.

”Han gjorde sönder den person jag älskar mest i hela världen,” sa du med en stor, kvävande klump i halsen. ”Det är det värsta en annan människa någonsin har gjort mot mig.”

Hon gav dig ett litet leende och kröp tillbaka till dig i sängen, hon lade sitt huvud på din bröstkorg, kysste ditt bröst och strök dig över låret som för att trösta.

”Det ordnar sig,” sa hon, ”det är inte så farligt som du verkar tro. Jag klarar mig alltid, det vet du. Ingen fara.”

Den här gången sa du inte emot. Istället kysste du hennes hår, strök henne över kinden och svor att du aldrig skulle låta någonting skada henne igen.

#226

Tumblr_lon49ri84z1qd6ii0o1_400_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12273981

#225

Tumblr_logk7ug4ac1qk391io1_400_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12274129

#224

Tumblr_lkpli5xls71qa9x0co1_400_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12274212

#223

Tumblr_lopa11emwi1qehj79o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12280219

Melissa Etheridge - Bring Me Some Water

Tonight I feel so weak
But all in love is fair
I turn the other cheek
And I feel the slap and the sting of the foul night air
And I know you're only human
And I haven't got talking room
But tonight while I'm making excuses
Some other woman is making love to you

Somebody bring me some water
Can't you see I'm burning alive
Can't you see my baby's got another lover
I don't know how I'm gonna survive
Somebody bring me some water
Can't you see it's out of control
Baby's got my heart and my baby's got my mind
But tonight the sweet Devil's got my soul

When will this aching pass
When will this night be through
I want to hear the breaking glass
I only feel the steel of the red hot truth
And I'd do anything to get it out of my mind
I need some insanity that temporary kind
Tell me how will I ever be the same
When I know that woman is whispering your name

Somebody bring me some water
Can't you see I'm burning alive
Can't you see my baby's got another lover
I don't know how I'm gonna survive
Somebody bring me some water
Can't you see it's out of control
Baby's got my heart and my baby's got my mind
But tonight the sweet Devil's got my soul

Oh, the Devil's got my soul

Somebody bring me some water
Can't you see I'm burning alive
Can't you see my baby's got another lover
I don't know how I'm gonna survive
Somebody bring me some water
Can't you see it's out of control
Baby's got my heart and my baby's got my mind
But tonight the sweet Devil's got my soul

#222

Tumblr_lopzwbp4n81qchi1lo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12282192

Hur ser det ut?

Jag har äntligen fixat min laptop (som det var lite problem med innan), så nu har jag passat på att ändra lite i designen. Ser allting normalt ut för er? Det ser olika ut på olika datorer för mig nämligen, så jag bara undrar hur det ser ut för er?

#221

Tumblr_lo3xy66wy91qzk5h3o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12222728

#220

Tumblr_lnn50mphbd1qj9ytzo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12222783

#219

Tumblr_lnvq4k0cr21qj628vo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12222805

Lesbiska mer promiskuösa än straighta?

Jag har hört flera gånger att homosexuella skulle ligga runt mer än heterosexuella så jag gjorde en sökning på nätet efter statistik om just det här. Överraskande nog verkar det vara sjukt svårt att hitta statistik där lesbiska har jämförts med heterosexuella kvinnor. Den statistik jag hittade var baserad på homosexuella män.

Den påstådda andledningen till att lesbiska skulle ligga runt mer är att vi inte behöver skydda oss på grund av att vi ändå inte kan göra varandra gravida (dock kan könssjukdomar ändå smitta, men det tar vi i ett annat inlägg). Det är alltså just simpliciteten i one night stands och liknande som gör att flator ligger runt mer än straighta. Tror man, jag hittar ju ingenting som skulle bevisa det.


Bild från: http://www.gaycork.com/forum/showthread.php?t=5746&page=98

Men hur tror ni att det ligger till? Tror ni att lesbiska har fler olika sexpartners än heterosexuella? Ligger vi helt enkelt runt mer? Och varför i sådana fall?

#218

Tumblr_lo4qlmpwqe1qkbuy3o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12053082

Heterosexuell i ett lesbiskt förhållande?

Går det att betrakta sig själv som heterosexuell och ändå vara en del i ett lesbiskt förhållande?

Jag har själv erfarenhet av att vara tillsammans med en annan tjej som ser sig själv som straight även om hon är kär i mig. Det kanske låter lite konstigt, man vill ju lätt dra slutsatsen att om man är tillsammans med en tjej så är man antingen bisexuell eller homosexuell, men så är det inte i alla fall. 

När jag blev kär i den tjejen som jag nämnde precis, så såg hon sig inte alls som någon som skulle kunna falla för en tjej. Det ingick helt enkelt inte i hennes världsbild. Det tog lång tid innan jag berättade mina känslor för henne (egentligen hände det utav en slump, men det är en historia vi kan ta en annan gång), och hon var långt ifrån helt positiv över vad jag kände. Men efter ett tag så erkände hon ändå att hon var kär i mig tillbaka. Hon definierade sig ändå inte som homo- eller bisexuell eftersom hon såg det som att hon älskade min personlighet, mitt sätt, min person, min själ och det var inte på grund av mitt kön som hon hade blivit kär i mig. Hon sa själv att hon inte tände på tjejer, men med mig kändes allting rätt, hon visste att hon ville vara med mig men kunde aldrig tänka sig en annan tjej. Förutom mig var det bara killar hon kunde tänka sig.

Jag var hur förvirrad som helst över det här. Hur jag än försökte så kunde jag inte förstå hur någon kunde bli kär i en tjej utan att ha en sådan sexualitet. Det var jobbigt för oss i många situationer eftersom jag var så rädd för att hon skulle tröttna, eller för att hon inte skulle tända på min kropp. Sex är en stor del av ett förhållande, även om det inte är allt, och att vara tillsammans med en partner som inte tänder på ens kropp hade varit fruktansvärt.

Men tiden gick och till slut började jag acceptera hur hon tänkte och förstå vad hon menade. En tanke som speciellt dök upp i mitt huvud var; Who am I to judge? Varför ska jag döma henne efter hennes känslor? Vem är jag att ifrågasätta hennes identitet? Ser man sig själv som heterosexuell i ett lesbiskt förhållande, ja då är man heterosexuell i ett lesbiskt förhållande. Jag har diskuterat det här förut i bloggen, men jag tycker att det är så viktigt; ingen annan än du själv kan sätta en stämpel på dig. Du har rätt att vara vem du vill och anse att du har vilken läggning du vill. Låt andra människor snacka sin skit och var stark i dig själv. Det är inte alltid lätt, men försök ändå att komma ihåg att det är bara du som vet vem du är.

Och eftersom ingen annan än du själv vet vem du är, så kan du heller inte döma någon annan. Man kan diskutera och ifrågasätta, man kan känna sig upprörd eller ledsen över vad någon anser sig vara, men man får inte kränka personen för det.

Tumblr_loo1qb6jfw1qf0o0so1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12235186
Så vad tycker ni om det här? Är det möjligt att vara heterosexuell i ett lesbiskt förhållande? Har ni några egna erfarenheter?

#217

Tumblr_lhsi3vv4sv1qf9xiyo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/8055077

#216

Tumblr_lojjb1epkm1r0386zo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12176555

#215

Tumblr_lokmz060ix1qf6nnoo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12176529

#214

4_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/7580753

#213

Tumblr_lokw8kknhg1qdp9u9o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12178601

#212

Tumblr_loi3bxr0lu1qfdzd8o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12179925

Kinnie Starr - High Heels


#211

Tumblr_lnx5szmy3e1qfrxgto1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12108947

#210

Tumblr_lnwr48fcbo1qbzn4mo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11663353

#209

Tumblr_lo983aaduc1qe77x1o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12060058

#208

Tumblr_lokau3gmqx1qzwmyso1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12154035

Glöm inte omröstningen!

Ni som fortfarande inte har röstat om vad ni vill se mer av i bloggen kan göra det i det här inlägget: http://loveforladies.blogg.se/2011/july/vad-vill-ni-se-mer-utav-i-bloggen.html.

Det tar verkligen inte ens en halv sekund och jag uppskattar verkligen hjälpen!

#207

Tumblr_lodfiz3sgs1qhfy86o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12143311

Gay-historia - ett nytt ämne i skolan

Delstaten California i USA blir den första att säga ja till en mindre reform som innebär att historielektionerna nu ska innehålla ett helt nytt tema - nämligen historia om/av homosexuella.

Enligt den verställande direktören för The Gay and Lesbian Center of Los Angeles, Lorri Jean, var det på tiden att sådana här historielektioner infördes. Lorri menar att homosexuella (och även bisexuella och transsexuella) har lämnats ut ur historieböckerna precis som kvinnor och afroamerikaner gjorde förr. 

Men det finns reaktioner som inte är fullt så positiva. Det finns föräldrar som tycker att det är lite väl långt att gå, att undervisa om homosexuell historia. Andra tycker att man inte ska börja för tidigt med sådan undervisning eftersom man måste se till att eleverna verkligen förstår vad en sexuell läggning är för någonting. 

gayschoolbus.jpg
Bild från: http://www.momlogic.com/2008/10/gay_high_school.php?page=2


Vad tycker ni om ett sådant ämne? Är det befogat, behövs det? 


Fakta från: http://www.whec.com/news/stories/S2203042.shtml?cat=565

Intressant statistik

Folkhälsoinstitutet har för ett tag sedan kommit fram till lite intressanta resultat när de gjorde en jämförelse mellan homosexuella och heterosexuellas hälsotillstånd. För den som är intresserad finns hela studien att läsa här: http://www.fhi.se/PageFiles/6802/a200519-uppdraghbt-0512.pdf. Jag nöjde mig med att kolla igenom en sammanfattad lista från den här källan: http://homoterapi.blogspot.com/2010/01/bevis-homosexualitet-ar-storning.html.

Kolla in det här:

1. Genomsnittlig livslängd
Homo: 55 år (män)
Hetero: 75 år (män)
2. Missbruk av illegala droger
Homo: större
Hetero: mindre
3. Självmordsfrekvens
Hetero: 17.6 (per 100K/år)
Homo: större än ovan
4. Frekvens av pedofili
Homo: >3
Hetero: 1
5. Könssjukdomar
Homo: större
Hetero: mindre
6. Trohet mot sin partner
Homo: mindre
Hetero: större
7. Social acceptans
Homo: mindre
Hetero: större
8. Fokusering på perverst sex
Homo: större
Hetero: mindre
9. Rektala problem
Homo: större
Hetero: mindre


Jag vill diskutera ett par saker med den här undersökningen, bara efter att ha sett resultatet. Det är alltså så att det är fler homosexuella som lider av rektala (anala) problem. Hm. Någonting får mig att tro att de tillfrågade homosexuella var män... Jag har inget belägg för det här, men jag tror att det är så att homosexuella män har mer analsex än lesbiska tjejer. Och jag antar att de tillfrågade har fått analproblem efter att ha haft mycket analsex (eller så kanske det är så att vi som är homosexuella helt enkelt har en känsligare anal, vad vet jag?). Känns dock inte som en så genomtänkt punkt att ha med.

Punkt nummer åtta skulle jag också vilja säga någonting om. Tydligen så räknas allt sex som inte innebär penis i vagina till perverst sex, så då är det väl inte så konstigt om fokuseringen är större hos homo- än heterosexuella? Hello, i en homosexuell relation är själva grejen att jag som tjej inte vill ha en penis närvarande. Lustigt att ens ta med det i en sådan här undersökning.

Att missbruk av illegala droger är större och självmordsfrekvensen bland homosexuella är högre tror jag däremot är sant. Jag har läst många artiklar som har handlat om att homosexuella och bisexuella mår psykiskt sämre än heterosexuella.

Könssjukdomar tror jag sprids mer bland homosexuella för att många helt enkelt struntar i att skydda sig när ingen utav parterna kan bli gravida. Dumt, men sant.

Att frekvensen av pedofili skulle vara större bland homosexuella låter som en fördom, tycker jag. Jag har hört det från många håll, men då alltid gällandes män. Varför skulle det vara så? Homosexualitet har ingenting med pedofili att göra.

Att homosexuella skulle vara mer otrogna än heterosexuella tror jag inte heller på. Och varför skulle den sociala acceptansen vara mindre hos homosexuella?


Även om det finns många frågetecken kring den här undersökningen så tycker jag ändå att den var väldigt intressant. Självklart kan jag ha missat en del eftersom jag inte har läst hela rapporten utan endast resultatet, men jag tyckte att det var mer intressant att skriva ett sådant här inlägg eftersom jag då fick chansen att ta upp en del förutfattade meningar om homosexuella.


Vad tycker ni själva om resultatet? Verkar det rimligt?


#206

Tumblr_loibqrtg5z1qdg2jao1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12109220

#205

Tumblr_lo56mitmed1qlk9z1o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12111602

U-Haul - snabba inflyttningar

**Glöm inte att rösta på vad ni vill se mer av i bloggen, omröstningen finns i ett inlägg längre ner***


U-Haul
är ett amerikanskt begrepp som kommer från ett lesbisk skämt ifrån början. U-Haul är egentligen en sorts flyttfirma eller flyttbil i USA och skämtet som den här termen syftat tillbaka till, handlar helt enkelt om hur snabba lesbiska tjejer är på att flytta in tillsammans. Såhär ser skämtet ut på engelska:

Question: What does a lesbian bring on a second date? Answer: A U-Haul.

Det verkar vara allmänt känt att lesbiska förhållanden utvecklas väldigt snabbt, någonting som sker både på gott och ont enligt psykologer. Det positiva med att flytta ihop tidigt är den nya intimiteten och närheten man får med den man just blivit tillsammans med. Å andra sidan tror forskare också att den snabba utvecklingen av förhållandet kan leda till problem för paret i framtiden, eftersom paret under den korta tiden av dejtande inte har hunnit diskutera viktiga frågor eller lärt känna varandra ordentligt.


Bild från: http://www.commercialtrucrentals.com/2010/10/u-haul-truck-rental-%E2%80%93-moving-is-this-comfortable.html


Vad tror ni? Har ni egna erfarenheter av att flytta in för tidigt med en ny partner?
Fakta från: http://en.wikipedia.org/wiki/U-Haul_lesbian


#204

Haters-gonna-hate-4f2b4vl7v-116803-530-750_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12029265

#203

Tumblr_lkmntahoxi1qja0cho1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12113901

Vad vill ni se mer utav i bloggen?

Här har jag fixat en liten omröstning för er där ni får bestämma vad ni vill läsa mer av i bloggen. Om det saknas något alternativ får ni gärna nämna det i en kommentar eller så.

Jag kommer att ha omröstningen igång tills om en vecka så att så många som möjligt hinner rösta.


webvoter poll
Vad vill ni se mer av i bloggen?

Bilder
Diskuterande inlägg
Fördomar
Låttips
Noveller
Om mig
Sextips

View results

Brandi Carlile - Dreams

Dreams… I have dreams
When I’m awake, When I’m asleep
And you… You are in my dreams
You’re underneath my skin
How am I so weak?
Now in the dreams
I can feel the way I could just come clean

I keep it to myself
I know what it means
I can’t have you, I have dreams

How long can you hold your breath?
can you count to ten?
can you let it pass? Oh, oh, oh, oh.
You keep… but can you keep it in
keep it behind latches
can you make it last?
And now in the dreams
I can feel the way I could just come clean

I keep it to myself
I know what it means
I can’t have you, I have dreams
And I have dreams, I have dreams
Whoo!

Mind, can you read my mind?
Has it come undone?
Am I showing signs?
And now in the dreams
I can feel the way I could just come clean

I keep it to myself
I know what it means
I can’t have you, I have dreams
And I have dreams,
I have, I have,
I have... Dreams


#202

Tumblr_lb85zkpjcy1qdjnwxo1_400_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/4719924

#201

Tumblr_lb2pa3t4d51qd5i7to1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/4668063

#200

Bad_kiss_by_complejo_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/1746732

#199

Tumblr_laakj6hiqi1qd2c7ao1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/4752055

#198

Tumblr_la756sxowo1qe0hneo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/4752063

Melissa Ferrick - I am a lesbian

Please momma cant you see, I've always tried to please
I wore ribbons and jewelry and make up and perfume and dresses down to my knees
You said that it's a phase, just something I'd out grow
But I got a girlfriend and she's got a lawn that I'd sure like to mow
Go on and wish that Brad Pitt would come along
But I'd prefer Madonna in a lacy thong

'Cause I'm a lesbian, I don't like nothing swinging 'tween their legs
Yeah I'm a lesbian, I don't know why God gave me eggs
When I have sex it's fun and clean, and no man can come in between
No I don't need no magic wand
I'm a lesbian

They talk behind my back and criticize my life
But I get no complaints from Lou Diamond Philips' wife

'Cause I'm a lesbian, I'd rather be with Jane than Dick
Yeah I'm a lesbian, a penis doesn't do the trick
When we go in for 69, I know hers is the same as mine
So hide your wives cause here I come
I'm a lesbian

I'm a lesbian
When does cheer leading practice start
Hey there cutie

#197

Tumblr_lbbe6pmz1t1qd6wm6o1_400_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/4753249

Hur är det med ringfingrarna egentligen?

Har ni hört att det sägs att de flesta som är homosexuella har ett ringfinger som är längre än deras pekfinger? De flesta heterosexuella har däremot längre pekfingrar eller så är fingrarna lika långa.

Jag undrar hur händerna ser ut på någon som är bisexuell i sådana fall? Eller någon som är asexuell?


Bild från: http://nymag.com/news/features/33520/index2.html

#196

12885882038908_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/4732124

#195

Tumblr_l3hl1gxwg51qbcmzqo1_500_large
Bild från:

#194

Tumblr_loaerfiqoh1qmyz8io1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11989491

#193

Tumblr_loc22xqodk1qh18g7o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11990387

#192

346354093_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11989853

Brooke Fraser - Arithmetic

I've been staring at the sky tonight
Marvelling and passing time
Wondering what to do with daylight
Until I can make you mine
You are the one I want, you are the one I want

I've been thinking of changing my mind
It never stays the same for long
But of all the things I know for sure
You're the only certain one
You are the one I want, you are the one I want

I've been counting up all my wrongs
One sorry for each star
See I'd apologise my way to you
If the heavens stretched that far
You are the one I want, you are the one I want

[Chorus]
I won't find what I am looking for
If I only "see" by keeping score
'Cos I know now you are so much more than arithmetic

'Cos if I add, if I subtract
If I give it all, try to take some back
I've forgotten the freedom that comes from the fact
That you are the sum
So you are the one
I want

When the years are showing on my face
And my strongest days are gone
When my heart and flesh depart this place
From a life that sung your song

You'll still be the one I want

You'll still be the one I want

You'll still be the one I want

You'll still be the one I want


Sextips - Att prova nya saker

Jag minns ett väldigt bra tips från när jag läste Stora sexboken - för tjejer som har sex med tjejer av Malinda Flodman och Helene Delilah.


Om man har kört fast lite i sitt sexliv så finns det en riktigt bra grej man kan göra, nämligen en lista. Jag ska skriva steg för steg hur det går till.

1) Du och din partner tar varsitt papper (eller ja, så många ni behöver) och sätter er i varsitt rum.

2) Börja med att skriva ner alla de saker som du tycker om när det kommer till sex. Det kan vara saker du tycker att du får för lite av, sådant din tjej inte vet om hur mycket du njuter av eller vad som helst, bara det är skönt för dig. Punkterna kan bestå av små grejer (som att du älskar när hon nafsar dig i örat) till lite större grejer (som att du i största allmänhet njuter av oralsex).

3) Sätt en pil framför (eller ringa in om det är lättare) alla de saker som du måste ha när du har sex. Alltså sådana saker som du bara inte kan vara utan eller som du behöver för att komma eller liknande.

4) Skriv ner alla saker som du inte tycker att göra när ni ska ha sex. Dock är det viktigt att se till att det finns färre punkter på den här listan än på den för positiva saker.

5) Skriv ner alla saker du skulle vilja testa på, sådant du är nyfiken på. Det kan vara absolut vad som helst i sexväg som du känner skulle vara spännande att testa på.

6) Jämför din och din flickväns listor. Kolla över vad ni har skrivit under alla de olika sektionerna, speciellt under den positiva och under den sektion där alla nya fantasier finns. Se efter om ni har några gemensamma fantasier.

7) Börja förverkliga era nya drömmar!


Tumblr_li7vlkavqn1qd5ppmo1_400_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11944518
Här kan ni läsa mer om boken som jag nämnde: http://www.bokus.com/bok/9789197911047/stora-sexboken-for-tjejer-som-har-sex-med-tjejer/

#191

Tumblr_lndz4m1jzw1qekmbqo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11990408

#190

Tumblr_lob042ac9g1qclwiwo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11990484

#189

Tumblr_lo2ug3ti6e1qf9c8eo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11991384

#188

Tumblr_locmi5dk1f1qe8e9xo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11992451

#187

Tumblr_locl9xt6ne1qbk0rto1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12000534

Tracy Chapman - Sing for you

Sweet and high
At the break of dawn
A simple tune that you can hum along to
I remember
There was a time
When I used to sing for you

Knew all the words to the popular songs
With the radio on full volume
I remember
There was a time
When I used to sing for you

Forget the chorus
You're the bridge
The words and music
To every day I've lived
There's nothing that I wouldn't give
For one more time
When I can sing for you

Soft and low
When the evening comes
Holding you sleeping in my arms
I remember
There was a time
When I used to sing for you

Sextips - Hur man kan hålla gnistan vid liv

Igår tog jag upp ämnet om den lesbiska sängdöden och även om jag avfärdar den här teorin, så är jag ändå medveten om att många förhållanden tappar lite utav gnistan efter ett tag. Det är vida känt att man under förälskelsens skimmer har mer sex och närhet till varandra, och när vardagen sätter in så ter det sig helt enkelt inte riktigt lika lockande.

Men det finns några saker man kan göra för att hålla igång sitt sexliv:

--> Ge varandra komplimanger - glöm inte bort att berömma och muntra upp varandra, det är jätteviktigt i ett förhållande!

--> Utforska era fantasier - har du eller din älskling någon fantasi som ni inte har testat än? Gör det nu! Vissa tankar behöver ni inte ens förverkliga om det inte känns rätt, bara att prata om dem kan fungera som en nytändning. Är ni riktigt kreativa kanske ni kan skriva sexnoveller till varandra och på så sätt berätta om era fantasier.

--> Glöm inte vardagsnärheten - kramas, kyss varandra, håll om varandra! Det behöver inte alltid leda till sex, "vanlig" närhet är minst lika viktig.

--> Res iväg tillsammans - om ni känner att vardagen är för tråkig och stressig - åk iväg! Det behöver inte vara någon längre resa, ibland kan en weekend räcka.

--> Avsätt tid för varandra - se till att ni verkligen har tid för varandra, att prata och att göra saker ihop. Laga mat tillsammans, ta promenader eller någonting annat. Det viktigaste är att fokus verkligen ligger på er.

--> Bli lite mer hemlighetsfull - ibland kan spänningen i en relation försvinna eftersom mycket helt enkelt blir för förutsägbart. För att undvika det, försök att hitta på små överraskningar. Till exempel kan du köpa nya underkläder som du överraskar din tjej med, eller kanske inhandla någon sexleksak eller liknande.

--> Bestäm att ni inte får ha sex - visst vill man ha det man inte kan få? Bestäm att ni under en eller två veckor bara får kyssas, ge massage och hålla om varandra, utan att ha sex eller röra vid kroppens mest erogena zoner. Ligg nakna med varandra, men förbjud all form av fysisk kontakt.

--> Sköt din tjejs sysslor - ungefär som med överraskningarna, men lite annorlunda. Om din tjej brukar ha vissa sysslor som hon alltid gör (som att tvätta till exempel), ta över den sysslan för en vecka! Låt henne ta det lugnt och visa henne att du bryr dig och vill ta hand om henne lite.

--> Byt roller för ett tag - det här tipset går hand i hand med det förra egentligen. Byt roller i ert förhållande. Det här är någonting ni kan göra även i sovrummet. Oftast är den ena lite mer dominant än den andra till exempel, byt då roller så att det blir tvärtom.

--> Påminn varandra om varför ni är tillsammans - om ni har bråkat mycket eller helt enkelt haft det knackigt ett tag - sätt er ner tillsammans och rada upp allt som fick dig att bli kär i din tjej. Prata minnen, hur ni träffades, vad ni kände och fortfarande känner. Ofta glömmer man av vad exakt det var som fick en att bli så kär, då är det bra att påminna sig själv och återupptäcka sin älskling.

--> Starta ett gemensamt projekt - Kom på någoting som ni båda brinner för och starta upp ett nytt projekt med mål. Det kan vara alltifrån att planera inför framtiden till att påbörja en ny hobby. Scrapbooking är ett kul sätt att ta vara på minnen, varför inte göra i ordning ett fotoalbum tillsammans?

Tumblr_l6edra40px1qckb4vo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/3202699

#186

Tumblr_lmhswvvskl1qi5y5vo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11943548

#185

Tumblr_lo8lugvuts1qb7rlso1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11944790

#184

Tumblr_lhnzl3laxv1qgm908o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11952182

#183

5935622365_0bddcd151b_z_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11959879

LSD - Lesbiska Sängdöden

Den lesbiska sängdöden (eller sexdöden som den också kallas; lesbian bed death på engelska) är någonting mytomspunnet inom den lesbiska världen. Teorin menar att de flesta lesbiska par förr eller senare slutar har sex med varandra och har då således förlorat "gnistan" i sängen. En studie i USA kom fram till att lesbiska par är de som har minst sex ju äldre relationen blir jämför med exempelvis heterosexuella par. Ett annat resultat man har kommit fram till är att kvinnors sexlust minskar när de är i ett stabilt förhållande, därför skulle det inte vara konstigt om lesbiska par inte har så mycket sex.

Stämmer allt det här då? Hm. Andra forskare (av kvinnligt kön ska tilläggas) menade istället att tjejpar inte hade sex lika ofta efter att ha varit tillsammans en längre tid, däremot vad kvalitén på sexet mycket bättre och själva akten höll på ungefär tre gånger så lång tid (ett heterosexuellt samlag håller i genomsnitt på 8 minuter när paret varit tillsammans en längre tid, en lesbisk akt håller i genomsnitt på i 30 minuter). Det har dessutom framkommit att lesbiska kvinnor blir mer tillfredsställda av sitt sexliv än heterosexuella kvinnor.Bild från: http://varalesbisk.nu/2011/january/slokande-forhallanden-och-den-fasansfulla-les.html


Jag har själv inte mycket till övers för den här teorin, däremot tycker jag att det är oerhört viktigt att fortsätta ha sex och visa närhet till sin flickvän, även om man har varit tillsammans länge.

Alla relationer går upp och ner, och när man är inne i en period när man inte har speciellt mycket sex så finns det knep att ta till och andra vägar att vandra än att behöva göra slut. Det jag tror ligger till skuld för de flesta skilsmässor och liknande är att det folk inte kämpar för sina förhållanden längre. Efter första lilla motgång gör man slut, och det tycker jag är synd.


Vad tycker ni om allt det här? Tror ni att den lesbiska sängdöden existerar?


Fakta från: http://en.wikipedia.org/wiki/Lesbian_bed_death

Novell - En sommardrömskväll

Det var som en dröm, den där sommarkvällen. Vi var i trädgården, himlen var lika rosa som dina kinder, dina bruna ögon glittrade när de såg på mig. Doften av kaprifol och nattviol blandades med jasmindoften från trädet vi låg under. Ditt långa, mörkbruna hår utspritt kring ditt huvud, kjolen på klänningen du bar var vid och tunn mot din lätt solbrända hud. Du log mot mig, jag log tillbaka och allt var lika lätt som sommarluften. Du såg ut som en ängel.

Din hand i min, dina långa, vackra fingrar strök över min handrygg. Jag ryste längs hela ryggraden. Du såg upp på himlen utan moln, du hade drömmar i blicken.


Vad tänker du på? frågade jag tyst, som för att inte störa världen.

Oss, svarade du, hur lycklig jag är.

Det fladdrade till inom mig, som om miljoner fjärilar hade vaknat till liv och lät sina vingar kittla mitt hjärta tills det krampande hoppade över vartannat slag. Jag hade kunnat skrika ut av ren lycka, för jag kände likadant. Istället böjde jag mig ned över dig, lät mitt mellanblonda hår landa över ditt ansikte, och kysste dina mjuka läppar. Den underbara, söta smaken var välbekant. Jag strök dig över kinden och du höll kvar min hand.

Stilla, bad du och slöt dina ögon.

Jag höll min hand helt stilla mot din kind som var varm och len. Jag ville börja gråta av lycka, eller kanske skrika igen, men jag höll tyst. Istället slöt jag också ögonen, drog in jasmindoft i näsan och kysste dig igen. Du särade dina läppar och lät min tunga smaka din. Du drog ned mig över dig och jag gjorde inget motstånd. Lät dig bara hålla om mig, hålla mig tätt intill, medan du såg upp mot himlen.

Den är nästan lika vacker ikväll, sa du gåtfullt. Himlen är nästan lika vacker som du.

Återigen spratt det till av glädje inom mig, en kyss till gav jag dig och kände halsen tjockna av glädjetårar. Det var som ett skimmer omkring dig, omkring oss. Som när man ser en romantisk scen i en film och allting är sådär ljust och drömlikt, som om hela världen var inlindad i en sötsmakade, champagnedroppande dimma. Så var det att ligga ovanpå dig, i dina armar.

Kommer du ihåg för länge sedan, när vi bara varit tillsammans ett år? undrade du och jag kastades tillbaka till en tid för länge sedan. Jag nickade för orden ville inte komma fram. Så svårt allting var, så stort, så omöjligt. Och se på oss nu.

Jag nickade igen, kunde inte stoppa en tår från att falla. Jag mindes alltför väl alla tvivel, all smärta, alla tårar. Hur lätt det var inte våga tro och hoppas. Hur lätt det var att tappa gnistan, att vända sig emot den enda som fanns på ens sida. Det sved till i bröstet när jag tänkte så.

Du strök mig över håret och sa ingenting mer om det. Din hand under min tröja, mot min hud, din värme mot min kyla. Min hud var alltid kall, även förr. Och du var alltid den som värmde upp mig. Jag hade varit så dum på den tiden, hade velat ge upp.

En starkare sommarvind än de tidigare tog i och förde med sig flera jasminblommor ned till oss. Jag satte mig upp, gränsle över dig. Några snövita kronblad landade i ditt hår och något på din panna. Med lätta handrörelser plockade jag bort dem och ersatte dem med tårar likt pärlor över dig. Du lyfte dina händer till mitt ansikte, torkade bort varenda droppe.

Gråt inte, älskling, bad du, kom.

Du drog mig ned över dig igen, jag gjorde ingen motstånd. Du höll om mig, strök mig över ryggen och håret, viskade ord som jag hört förut men aldrig fick nog av. Du tittade upp mot himlen, sedan mot huset, mot jasminträdet, kaprifolen och nattviolerna. Mot allt som var vårt och som vi aldrig trodde att vi skulle få ha. Sedan kysste du min panna och strök bort en sista tår från min kind.

Det var en kväll när allting var så där underbart, kärleksfullt magiskt, som i en dröm. En dröm som jag vågade tro och hoppas på under de vackraste av himlar och de mörkaste av moln. En dröm som bara kunde bli sann med en ängel hos mig.

#182

Tumblr_lnsa8epjar1qifbh3o1_400_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11912179

#181

Tumblr_lkqxo5gdqn1qjbqtqo1_400_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11912196

#180

Tumblr_lm3vhy6hih1qclwiwo1_1280_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11917654

#179

Two_by_when_seven_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11920506

#178

Tumblr_llfg8iayob1qk6ktto1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11921065

Lesbiska muffins?

Lesbiska muffins eller helt enkelt bara en hyllning till det kvinnliga könet?


Bild från: http://juwolsadvice.wordpress.com/2011/04/09/strawberry-lesbian-cupcakes-eat-all-you-wanna/

#177

Tumblr_lgb5gdnj2n1qgy61vo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11922535

Lady Gaga - Born This Way
[Intro:]
It doesn't matter if you love him, or capital H-I-M
Just put your paws up
'cause you were Born This Way, Baby

[Verse:]
My mama told me when I was young
We are all born superstars

She rolled my hair and put my lipstick on
In the glass of her boudoir

"There's nothing wrong with loving who you are"
She said, "'Cause he made you perfect, babe"

"So hold your head up girl and you'll go far,
Listen to me when I say"

[Chorus:]
I'm beautiful in my way
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm on the right track, baby
I was born this way

[Post-chorus:]
Oh there ain't no other way
Baby I was born this way
Baby I was born this way
Oh there ain't no other way
Baby I was born-
I'm on the right track, baby
I was born this way

Don't be a drag -Just be a queen [x3]
Don't be!

[Verse:]
Give yourself prudence
And love your friends
Subway kid, rejoice your truth

In the religion of the insecure
I must be my self, respect my youth

A different lover is not a sin
Believe capital H-I-M (Hey hey hey)
I love my life I love this record and
Mi amore vole fe yah (Love needs faith)

[Repeat chorus + post-chorus]

[Bridge:]
Don't be a drag, just be a queen
Whether you're broke or evergreen
You're black, white, beige, chola descent
You're Lebanese, you're orient
Whether life's disabilities
Left you outcast, bullied, or teased
Rejoice and love yourself today
'cause baby you were born this way

No matter gay, straight, or bi,
lesbian, transgendered life,
I'm on the right track baby,
I was born to survive.
No matter black, white or beige
Chola or orient made,
I'm on the right track baby,
I was born to be brave.

[Repeat chorus]

[Outro/refrain:]

I was born this way hey!
I was born this way hey!
I'm on the right track baby
I was born this way hey!

I was born this way hey!
I was born this way hey!
I'm on the right track baby
I was born this way hey!

#176

Tumblr_lo71isbzw51qmdwtro1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11872572

#175

Tumblr_lo73cive3d1qmdwtro1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11873905

#174

Tumblr_lo3axyhdkm1qmdwtro1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11873963

#173

Tumblr_lkukzwa6fi1qzb7j7o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11881182

"Barsexuals"

En del tjejer har förstått att om de kysser en annan tjej när de är ute och festar till exempel, så genererar det en hel del uppmärksamhet från killar. I USA är det här ett känt fenomen och de som har det här beteendet kallas barsexuals.

Någon som är barsexual är egentligen heterosexuell, men på en bar eller liknande kysser hon andra tjejer för att få uppmärksamhet och locka till sig killar.

Tyra Banks gjorde ett program om just det här, följ länken nedan om ni vill se det:

http://www.youtube.com/watch?v=0CaaeLBIEjY&feature=related
Men vad tycker ni om det är? Är det okej att kyssa andra tjejer när man är ute, bara för att locka till sig personer utav motsatt kön?

#172

Tumblr_lo22eazr3l1qh49uko1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11881195

Min flickvän har varit med om övergrepp - vad ska jag göra?

Enligt BRÅ (Brottsförebyggande Rådet) skedde det under år 2010 17 167 anmälningar angående diverse sexbrott (övergrepp, våldtäkter och annat). Det är alltså ungefär 47 anmälningar om dagen.

Risken för att just din flickvän ska ha varit utsatt för ett sexrelaterat brott finns tyvärr och jag hade tänkt ta upp några sätt man kan hantera det på.

--> Sex som något destruktivt - Om du märker att din flickvän använder sex som något destruktivt kan det hända att hon har varit med om något sexrelaterat trauma. Tecken på destruktivitet kan vara "onormalt" hög sexlust, att hon drar sig tillbaka efter sex och vill inte ha någon närhet efteråt, sorgsenhet/ilska före/efter sex, upprepad otrohet och så vidare. Ibland kan det vara riktigt svårt att veta vad som är på gång, därför är det bäst att prata med henne och fråga hur hon känner och om någonting har hänt. Vill hon inte prata om det just då, försök ta upp det senare när ingen utav er är upprörd.

--> Plötslig ångest/ångestattacker vid sex - En del som har varit med om sexuella övergrepp kan få ångest eller till och med ångestattacker vid sexuella situationer. Om du märker att din flickvän får svårt att andas, hyperventilerar, blir ledsen eller helt enkelt får någon annan fysisk reaktion som du blir orolig över - sluta med det ni gör och ta det lugnt. Prata med henne, men respektera om hon behöver vara ifred och om hon just för tillfället inte vill ha någon fysisk kontakt med dig. Det är viktigt för dig att komma ihåg att du inte har gjort någonting fel, utan att det handlar om hennes känslor och tidigare upplevelser.

--> Pusha/stressa inte - Vet du om att din tjej har svårt för sex eller har varit med om någonting jobbigt - stressa henne inte. Har man varit med om ett trauma eller liknande kan det vara väldigt svårt att knuffa tankarna och känslorna åt sidan. Även om det kan vara frustrerande både för dig och henne så är det viktigt att ta det lugnt och låta det ta tid.

--> Prata om det, stötta din flickvän - När/om du väl får reda på att din flickvän har varit utsatt för övergrepp så är det viktigt att du visar ditt stöd. Vill hon prata om henne så låt henne göra det, om hon inte vill så är det okej också. Visa bara att du stöttar henne i alla lägen.

--> Skaffa dig egen förståelse - Det finns många hjälpsamma sidor på Internet med information om sexuella övergrepp, de kan lätt hittas med hjälp av en enkel sökning. Det kan vara bra för dig att läsa in dig på vad övergrepp egentligen är för någonting och hur de som blivit utsatta för det ofta kan känna sig. I många fall hjälper det att sätta sig in lite i problematiken när man ska stötta någon som varit utsatt.

--> Höj hennes självförtroende - Många som har blivit utsatta för sexuella övergrepp har fått dålig självkänsla och självförtroende som en konsekvens. Försök att lyfta upp din tjej när hon känner sig osäker på sig själv. Uppmuntra henne för sådant hon är bra på och ge henne komplimanger för sådant du älskar med henne. Att bygga upp ett bra självförtroende tar både tid och energi, det är viktigt att förstå att det inte går över en natt.

--> Sök hjälp - Om du vet om att din flickvän just nu blir utsatt för övergrepp är det otroligt viktigt att söka hjälp för henne. Om det känns för jobbigt att anmäla det hela till polisen kan man söka sig till en psykolog eller kurator genom skolan man går på eller genom exempelvis ungdomsmottagningen. Om din tjej inte själv vill gå till psykolog eller anmäla till polisen - besök själv någon som du kan prata med. Det hela behöver inte nödvändigtvis leda till en anmälan, men det kan vara skönt för dig som närstående att få prata av dig om det du känner och få veta hur du bäst ska stötta din flickvän.

--> Låt det ta tid! - Det kan inte sägas nog med gånger. I sådana här situationer är det otroligt viktigt att låta saker och ting ta tid. Kanske har din flickvän aldrig pratat om det här med någon, kanske skäms hon eller lider av ångest eller depression, och sådant tar enormt mycket energi och viljestyrka för att ta sig ur. Kom ihåg att du inte kan göra jobbet åt henne, men du kan alltid finnas där och visa ditt stöd och kärlek. Även om hon vid vissa tillfällen kanske inte vill veta av dig, så kommer hon ändå behöva någon som finns där när det väl gäller.Bild från: http://www.signsofdepressioninwomeninfo.com/symptoms-of-women-depression-and-mania

#171

Tumblr_lnmyjr9qmn1qe0y84o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11883151

Ani Difranco - Both Hands

I am walking
out in the rain
and I am listening to the low moan
of the dial tone again
and I am getting
nowhere with you
and I can't let it go
and I can't get through...

the old woman behind the pink curtains
and the closed door
on the first floor
she's listening through the air shaft
to see how long our swan song can last
and both hands
now use both hands
oh, no don't close your eyes

I am writing
graffitti on your body
I am drawing the story of
how hard we tried
I am watching your chest rise and fall
like the tides of my life,
and the rest of it all
and your bones have been my bedframe
and your flesh has been my pillow

I am waiting for sleep
to offer up the deep
with both hands
in eachother's shadows we grew less and less tall
and eventually our theories couldn't explain it all
and I'm recording our history now on the bedroom wall
and when we leave the landlord will come
and paint over it all

and I am walking
out in the rain
and I am listening to the low moan of the dial tone again
and I am getting nowhere with you
and I can't let it go
and I can't get though
So now use both hands
please use both hands
oh, no don't close your eyes
I am writing graffitti on your body
I am drawing the story of how hard we tried
hard we tried
how hard we tried

#170

2liejh0_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/1542550

#169

Tumblr_lmc52iiqzg1qf7otvo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/10498899

Sextips - att visa uppskattning i sängen

Det är viktigt att visa att man uppskattar sin partner i sängen, både när hon ger och när man själv ger tillbaka. Det här är särskilt viktigt om ens partner lider av dåligt självförtroende eller har svårt att slappna av.

Här får du några tips på hur du kan få din tjej att slappna av och tro mer på sig själv:När hon ger dig:

--> Rör vid henne samtidigt - det behöver inte nödvändigtvis betyda att du smeker henne samtidigt. Lägg en hand på henne, stryk henne över ryggen eller över håret, för hennes hand dit du vill ha den. Det skapar ett band mellan er, en slags avslappnande intimitet och trygghet.

--> Visa att du njuter - säg att det är skönt, stöna, gör vad som helst som får henne att förstå att det hon gör är alldeles rätt.

--> Tillrättavisa försiktigt - om hon mot all förmodan skulle göra någonting du inte njuter av, flytta försiktigt hennes hand eller viska i hennes öra vad det skönaste du vet är eller någonting liknande. Säg inte att hon gör fel, visa bara vad hon kan göra rätt, och verka inte irriterad eller arg på henne. Även om det kan verka lockande; fejka aldrig! Det lurar både dig och henne och är därför inte till gagn för någon!

--> Visa uppskattning efteråt - när ni känner er klara; visa att du verkligen uppskattade vad hon gjorde för dig. Beröm, håll henne nära, visa att du vill göra samma sak med henne sedan.

--> Var ärlig! - Även om du verkligen vill visa henne hur mycket du uppskattar det hon gör, var aldrig oärlig. Låtsas aldrig tycka att någonting är bra, utan lär henne istället och visa när hon gör rätt. Gör ingenting som du inte normalt gör när något är skönt; stöna alltså inte högre än vad som är normalt för dig och så vidare. Om hon märker att du fejkar lär hennes självförtroende inte direkt bli bättre.

Tumblr_lmmptgjsia1qei7m3o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11802720

När du ger henne:

-->
Visa din uppskattning av hennes kropp
- visa henne att hon är det vackraste och sexigaste du vet genom att säga det till henne. Rör vid henne på ett sätt som får henne att verkligen känna att du vill röra vid henne.

--> Stressa inte - det är superviktigt att inte stressa. Om du stressar henne genom att fråga om hon "inte kommer snart" och liknande så gör du henne bara nervös och spänd. Kan man inte slappna av kan man heller inte njuta och ha det skönt, och då kan man definitivt inte komma.

--> Visa att du tänder på att röra henne - medan du smeker eller slickar henne (eller vad du nu gör) är det bra om du visar att du själv också njuter av det. Du kan visa det genom att stöna lätt eller helt enkelt säga vad du känner när du rör vid henne.

--> Kyss hela hennes kropp - för att visa hur mycket du älskar henne kan du (kanske som en del av förspelet) kyssa hela hennes kropp, från topp till tå eller tvärtom. Vet du om att hon har några särskilda osäkerheter, kyss lite extra på de ställena.

#168

Tumblr_llj755cqh51qavwvio1_1280_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/10430970

#167

216040_194072047303536_100001022259996_535504_6804356_n_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11700021

#166

Tumblr_lkqi57nduh1qc1rd9o1_1280_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11702012

#165

Tumblr_lnb2vqtkem1qb3vmoo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11706873

#164

Tumblr_lk4c6a9uzl1qa42jro1_1280_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11758959

#163

Tumblr_lo1gcosgp81qd6ii0o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11762515

#162

Tumblr_lnukoj4uch1qhsywuo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11762479

#161

Tumblr_lo1ofkinbu1qdm5q9o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11760467

#160

1296857807280_f_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11758795

#159

Tumblr_lhvczbgg8t1qh1pyxo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/7824979

Reser bort

Jag ska resa bort ett par dagar och stället dit jag ska har inget internet :( Jag har förberett lite bilder som ska komma upp idag och imorgon, och förhoppningsvis kan jag skriva lite inlägg när jag kommer hem imorgon kväll. Blogga med mobilen går inte så bra tyvärr. Ta hand om er så länge så hörs vi förhoppningsvis imorgon kväll!

#158

Tumblr_lo1tnhcxxy1qhjzexo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11799098

Jessie J - Do it Like a Dude
Stomp stomp I've arrived
Drop the beat, nasty face
Why ya lookin' at me?

Flyin' flyin' flyin' flyin' through the sky
In my spaceship
I'm an alien tonight

Dirty dirty dirty dirty dirty dirty sucka
You think I can't get hurt like you, you motherfucker

I can do it like a brother
Do it like a dude
Grab my crotch, wear my hat low like you

Do it like a brother
Do it like a dude
Grab my crotch, wear my hat low like you

We can do it like the man'dem, man'dem
We can do it like the man'dem,
Sugar sugar sugar
We can do it like the man'dem, man'dem
We can do it like the man'dem,
Sugar sugar sugar

Boom Boom, pull me a beer
No pretty drinks, I'm a guy out here
Rollin' rollin' rollin' rollin' money like a pimp
My B I T C H's on my d*ck like this

Dirty dirty dirty dirty dirty dirty sucka
You think I can't get hurt like you, you motherfucker

I can do it like a brother
Do it like a dude
Grab my crotch, wear my hat low like you

Do it like a brother
Do it like a dude
Grab my crotch, wear my hat low like you

We can do it like the man'dem, man'dem
We can do it like the man'dem,
Sugar sugar sugar
We can do it like the man'dem, man'dem
We can do it like the man'dem,
Sugar sugar sugar

Boys, come say what you wanna
Boys, you need to lick my dollar
Boys, gettin' hot under the collar
Holla holla woah

Boys, come say what you wanna
Boys, you need to lick my dollar
Boys, gettin' hot under the collar
Holla holla woah

I can do it like a brother
Do it like a dude
Grab my crotch, wear my hat low like you

Do it like a brother
Do it like a dude
Grab my crotch, wear my hat low like you

We can do it like a brother
Do it like a dude
Grab my crotch, wear my hat low like you

Do it like a brother
Do it like a dude
Grab my crotch, wear my hat low like you

We can do it like the man'dem, man'dem
We can do it like the man'dem,
Sugar sugar sugar
We can do it like the man'dem, man'dem
We can do it like the man'dem,
Sugar sugar sugar

Do it, do it like a dude
Do it, do it low like you
Do it, do it like a dude
Do it, do it like a dude

Do it, do it like a dude
Do it, do it low like you
Do it, do it like a dude
Do it, do it low like youJag kysste en tjej - är jag lesbisk?

Det verkar som om det är många tjejer som tror att bara för att de kysser en annan tjej så är de helt plötsligt bi- eller homosexuella. Men det är inte riktigt så det funkar.

En sexualitet är så mycket mer än bara sex och vad man fysiskt har gjort med något utav könen. Du kan vara femtioårig kvinna, ha levt i ett heterosexuellt förhållande i trettio år och sedan träffa en annan kvinna och inse att du är lesbisk. Man behöver inte vara bisexuell bara för att man har haft förhållanden med killar innan man träffar den rätta kvinnan. Likaså betyder det inte att man är bisexuell eller lesbisk för att man som tjej hånglar upp någon utav samma kön på fyllan.

Att vara lesbisk betyder att man är en tjej som känner sig sexuellt attraherad av andra tjejer, och dessutom vill ha ett förhållande med en annan tjej.

Är man bisexuell kan man antingen vara attraherad av båda könen lika mycket eller luta mer åt något håll. Det viktigaste är ändå att man känner att man har känslor för båda könen och kan tänka sig ett förhållande med båda.

I vissa fall vet man från att man är liten vilken sexualitet man har, i andra fall är det någonting som mognar inom en och växer fram allteftersom man blir äldre och skaffar sig erfarenheter. Man är inte mer lesbisk (eller "äkta" lesbisk) bara för att man har vetat det sedan man var fyra år gammal och jämför sig med någon som är i fyrtioårsåldern och just upptäckt sin läggning. Att finna en partner i livet kan också betyda att man finner sig själv och sin identitet, och någonting sådant kan ta en hel livstid.


Bild från: http://1.bp.blogspot.com/_WCX3Ctw-mFw/TTxnv9xr9DI/AAAAAAAAA30/KYugxr53_CY/s1600/lesbian-poster%2Bej%2Ballposters.jpg

Dock vill jag också tillägga att man själv får göra egna tolkningar om sin sexualitet. De tolkningar som jag har presenterat här har jag fått fram efter egna reflektioner, erfarenheter och givetvis en del informationssökningar här och var. Det finns aldrig ett helt entydigt svar på någonting som har med sexualitet att göra. Känner du att du är lesbisk så är du det. Känner du att du är hetero så är du det. Är du någonting mittemellan eller vill du kanske inte beteckna dig alls så är det helt okej. Ingen har rätt att sätta en stämpel på dig som inte stämmer, det är bara du som kan veta vem du verkligen är. Men man ska vara försiktig med vad man säger. Är man inte säker på vad olika beteckningar betyder så ska man inte använda dem förrän man har läst på lite. Det är väldigt många som anser sig vara bisexuella bara för att de kysser andra tjejer på fyllan (ofta för uppmärksamhet) och ett sådant beteende har jag svårt att se som en sexualitet, kanske är det snarare en fetisch eller någon form av inlärt beteende.


Visste ni att...?

Visste ni att homosexualitet har påträffats bland 1500 djurarter i världen? Djurarterna skiljer sig från elefanter och orangutanger till bananflugor och tarmmaskar.

Dock verkar det som att homofobi bara finns inom en art, nämligen människan.
Bild från: http://www.expressen.se/debatt/1.1419529/


Källa: http://sv.wikipedia.org/wiki/Homosexualitet

#157

Tumblr_lo1v19qpqh1qmbm7fo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11764231

#156

Tumblr_lo1xbvkgqr1qmbm7fo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11765609

#155

Tumblr_lo1zfnlqxd1qmbm7fo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11765616

#154

Tumblr_lo1zxfxzgc1qmbm7fo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11765995

#153

Tumblr_lo2254tp6a1qmbm7fo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11766410

#152

Tumblr_lo22d1zg6h1qmbm7fo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11766495

Doria Roberts - Perfect

Let's take a picture now
I do not want to forget
The way you look at me when everything is perfect
A perfect memory of when things are so good
And everything has worked out just the way we knew it would

I bought a picture frame
I made room on the wall
I hold you close to my chest
Because I've made room in my heart
You ask me what I'm doing
I say displaying our love
I can see you when I'm awake and you're the one I'm dreaming of

I love the sun when it shines
I love the sky when it's blue
I love the color green
Because it reminds me of you
I've been thinking about you all night
A warm bed and a cozy fire
You put you arms around me and lift my head
And then you kiss me...

Svar på kommentar - om att låta det ta tid

Jag fick en kommentar nu ikväll från signaturen I. Jag tänkte att jag skulle svara på den här:

Jag har alltid gillat tjejer. Jag har strulat med massor av tjejer, jag är bara 14 år gammal. Är det normalt? Jag vet inte riktigt än om jag kan kalla mig för bisexual för många nära till min säger att jag är för "liten" över att tänka över sånt. Jag har alltid gillat att tjejer, alltså inte kompis typ strul, kk osv. Jag har strulat med 5 ungefär. Jag har haft sex med tjejer. Jag har berättat till min mamma att jag gillar tjejer. Min mamma verkar inte gilla det eftersom hon blir alltid "bitter" över det. Jag har ingen att snacka med om det. Jag känner mig vilsen, om jag ska vara ärlig. Jag hitta din blogg idag och den är så bra!! Kram


För det första vill jag bara säga att det är otroligt svårt, nästintill omöjligt, att dra en gräns för vad som är normalt eller inte, så känn ingen panik över att du skulle vara onormal!

Jag har hört psykologer säga att ens sexualitet inte är färdigutvecklad förrän man är runt 22-23, men det här är självklart individuellt. Om du känner dig dragen till tjejer är chansen stor att du är lesbisk, om du även dras till killar kan du vara bisexuell. Det råd jag skulle vilja ge dig är att inte vara så snabb med att sätta en stämpel på dig själv. Jag förstår att man så gärna vill veta vad man är och vad som är normalt och inte, men ibland måste man helt enkelt låta det ta lite tid.

Sexualitet handlar inte bara om ifall man tycker tjejer eller killar är sexiga, det handlar också om känslor, om förhållanden. Om du bara känner dig attraherad till tjejer, men inte skulle kunna tänka dig ett förhållande med dem, då har jag svårt att tänka mig att du är helt och hållet lesbisk.

Många föräldrar kan känna sig chockade när deras döttrar berättar att de är lesbiska, egentligen är det ingenting konstigt med det. Är man inte beredd på att få höra något sådant så väcker det naturligtvis en reaktion. Jag tycker dock inte att det är rätt av henne att bli "bitter", hon borde stötta dig! Men förmodligen är det så att hon behöver lite tid för att smälta det här. Kanske tycker hon att du är ung och kanske är hon lite chockad över att du börjar växa upp?

Sammanfattningsvis vill jag säga; ta det lugnt. Det är svårt att låta någonting ta tid, det förstår jag absolut, men ibland är det det bästa man kan göra. Känn efter, vad känns rätt? Känns det naturligt att vara med en tjej - then go for it!

Dessutom vill jag lägga till att sexualitet är så mycket mer komplext än vad många tror. Det finns inte alltid en tydlig gräns mellan lesbisk, straight, bisexuell och så vidare, sådana saker kan ändra sig. Var inte för snabb med att ge dig själv en stämpel som sagt, utan följ ditt hjärta och låt det ta tid!

Om du behöver någon att prata med eller vill fråga någonting mer så får du jättegärna mejla mig till den här adressen: loveforladies.blogg@gmail.com. Jag hoppas att jag var till lite hjälp i alla fall, kram!

#151

Tumblr_lnzkhs0i7z1qmzhxbo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11717505

#150

Tumblr_lnwb7lq4le1qbj8aso1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11702048

#149

Tumblr_llkkwag7d21qig8eio1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11727277

#148

Tumblr_lnks8iq6ux1qjvgmgo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11729887

Novell - Det som var mitt

Utanför de stora fönstren var natten mörkblå och stjärnorna glittrade över havet. Det kunde jag se genom de tunna, vita gardinerna som nästan gick från tak till golv eftersom fönstren var så stora. De stod lite på glänt för att släppa in kylande luft, gardinerna böljade fram och tillbaka i draget. Vår säng var stor och bäddad med vita lakan som kändes svala när man gick och lade sig, men sedan värmdes upp och blev som ett extra skinn som skyddade.

Runtomkring var stearinljus tända, trots att det var sommar och egentligen alldeles för varmt. Det var bara mitt i natten, som nu, som ljusen kunde vara tända. Du låg på sidan, jag låg bakom, strök med handen över din mage. Dina ögon var fokuserade på lågorna som lekte i luftdraget från fönstren, de såg retsamma och mjuka ut, som om de inte alls kunde brännas.

Jag strök över din mjuka hud, över dina rundade höfter, över låren, sedan upp över ryggen, armen, halsen. Kysste din kind, lätt, lätt. Kysste din hals retsamt och nafsade i din örsnibb. Du ryste och kunde inte låta bli att andas tyngre. Jag njöt av känslan. Av att påverka dig, av att röra vad som bara var mitt.

Jag drog fingrarna genom ditt hår, lade min hand kring ditt bröst, kände bröstvårtan bli hård. Kysste din hals igen.

Du är min, viskade jag i ditt öra, bara min.

Ja, svarade du, hoppades att jag skulle ta för mig ännu mer.

Jag lade en hand på din axel, den som var närmast mig, och fick dig ned helt på rygg. Bredvid dig kände jag över varje centimeter av din kropp, av vad jag ägde, av vad som var mitt. Du skälvde av min beröring, jag visste att du ville mer, att du ville nu, men jag ville ta det lugnt. Jag ville ta det i min takt, utforska dig.

När jag med menande händer särade dina ben och öppnade upp dig, kunde jag knappt avgöra om du höll andan av förväntan, lust eller kärlek. Kanske lite av varje, kanske något helt annat. Jag vet bara att jag hade svårt att hålla tårarna tillbaka när mina fingertoppar kände vad ingen annan tidigare känt och ingen annan skulle få känna. Dig, min älskade, mitt allt.

Medan jag rörde dig, kysste dig, älskade med dig, visste jag att det här var så mycket mer. Det handlade inte bara om lust, det var större än så. Att tillhöra någon, att äga någon är större än kärlek, större än alla andra känslor. Jag skulle aldrig älskat med dig om du inte sagt att du ville vara min för alltid. Om du inte hade svurit att du för alltid skulle tillhöra mig. Jag var inte någon som trodde på det övergående, en snabb förälskelse, en kärlek för ett år eller två. Jag trodde på det eviga.

Och det eviga ristade jag in i dig med varje smekning. Du skulle få veta att jag alltid skulle finnas där för dig. Jag skulle aldrig ge mig av, du kunde lita på mig. Mina händer lovade dig, svor dig evighet. Och jag visste att du trodde mig, för du grep min hand och höll kvar även när allt var över. Även när det var slut och du andades tungt av utmattning istället för lust, höll du min hand kvar över vad som var mitt. Dina ögon var slutna, så trötta. Mina var tårfyllda och lyckliga när jag lade mitt huvud på din bröstkorg, fortfarande med handen på dig.


#147

Tumblr_lnibfj9nvn1qhlzwro1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11730362

Skicka in din novell!

Om ni själva skriver noveller eller dikter med lesbiskt tema får ni jättegärna skicka in dem till bloggen så publicerar jag dem här. Natuligtvis länkas ni om ni vill, annars kan ni vara anonyma!

Det får vara en "vanlig" novell eller en sexnovell, den får vara lång eller kort, spelar ingen roll. Hade varit jättekul om någon ville skicka in!

Skicka till min mejl: loveforladies.blogg@gmail.com

Uh Huh Her - Everyone
Long lives the fear
we'll be forgotten
It's a sad sad world we're in
to not believe something
And we'll stop the world from falling
just to stay alive
And I say don't ask me why
do I disbelieve, tell me

Everyone is telling us
something's wrong with us
Everyone is saying
we're lost somehow
I wanna know
Do you believe in something
Everyone seems to have lost themselves

I just need a sign
that we have found one voice
Cause it's a mad mad world I see
to end up with nothing
So we fight for what is right
with no compromise
And I say please ask me why
I believe in living, tell me

Everyone is telling us
something's wrong with us
Everyone is saying
we're lost somehow (oh)
I wanna know
Do you believe in something
Everyone seems to have lost themselves


#146

Tumblr_lnwb7ahilm1qcczxgo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11661824

#145

Tumblr_lnwauxrkz01qcczxgo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11661827

#144

262368_1756171437877_1646707841_1427237_3550919_n_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11669497

#143

Tumblr_lnxkysmup71qb5xtdo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11672827

Homosexualitet i Asien

Det har hittats beskrivningar av homosexuellt beteende i Kina som är daterat till 500 år f. Kr, i Japan har man hittat liknande spår som är över 1000 år gamla. I båda dessa länder sågs homosexualitet inte som någonting omoraliskt eller straffbart, även om "överdriven" sexualitet (både hetero och homo) kunde anses driva människor bort från sina samhälleliga plikter. Bortsett från den synvinkeln såg man inte alls negativt på homosexualitet. Det fanns inga religiösa eller kulturella skäl att fördöma homosexualitet.

I alla fall inte fram tills 1800-talet när västvärlden influerade Asien och ändrade på så sätt till stor del synen på homosexualitet. I Kina ansågs homosexualitet helt plötsligt vara en störning och homosexuella handlingar gjordes kriminella. Inte förrän 1997 avkriminaliserades läggningen och 2001 ströks homosexualitet från listan över mentala störningar. Samkönade äktenskap är än idag inte tillåtna.

Negativa budskap om homosexualitet spreds givetvis även till Japan, men nuförtiden finns det inga lagar mot homosexuella, tvärtom finns det regler som skyddar dem.

I Korea har homosexualitet inte varit uppe på tapeten speciellt ofta eftersom "fenomenet" är relativt okänt.

Att vara homosexuell i Nordkorea är tillåtet, men man tar avstånd från västvärldens gay-kultur eftersom den ofta anses promiskuös (att man har flera partners, ligger runt) och konsumtionsbetonad.

I Sydkorea är det lite mer komplicerat. Det är okej för en civilperson att vara homosexuell, men att öppet visa det kan ge straff för sexuellt ofredande i upp till ett år. Inom den sydkoreanska militären ses homosexualitet som en mentalsjukdom och kan leda till avskedning eller tvångsintagning.


Bild från: http://www.asiaarts.ucla.edu/article.asp?parentid=22877
Fakta är tagen från: http://sv.wikipedia.org/wiki/Homosexualitet


#142

332479768_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11679526

#141

Tumblr_lmmvsvhdy91qzce3qo1_500_large_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11681687

#140

269811_2134142483910_1556492170_32216963_1006468_n_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11688717

Sarah McLachlan - When She Loved Me


#139

Tumblr_libur1ume01qi78hso1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/8289436

#138

Dsc_0263_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11617753

#137

Tumblr_lnv6ephteq1qkrx4so1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11640082

#136

Tumblr_lmpsgyjqct1qet1vyo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/10791634

Visste ni att...?

Visste ni det här om Sveriges lagar och historia?

--> 1944 - Homosexuella förbindelser mellan vuxna blir lagligt

--> 1979 - Socialstyrelsen bestämmer att homosexualitet inte längre ska ses som en sjukdom

--> 1987 - Förbud mot diskriminering av homosexuella införs

--> 1995 - Partnerskapslagen träder i kraft

--> 2003 - I grundlagen förbjuds hets mot folkgrupp på grund av sexuell läggning

--> 2003 - En lag om rätt till adoptionsprövning för par som ingår partnerskap införs - det gör också en sambolag som är likadan både för hetero- och homosexuella par

--> 2005 - Lagen om insemination för homosexuella kvinnor som lever som sambos eller partners träder i kraft

--> 2009 - Fetischism, transvestism och sadomasochism avskaffas av Socialstyrelsen som sjukdomsbegrepp

--> 2009 - Könsneutralt äktenskap införs

--> 2011 - Grundlagsförbud mot diskriminering på grund av sexuell läggning införs i regeringsformenBild från: http://www.pellebilling.se/2010/01/lagen-gors-mer-ojamstalld/Fakta är taget från: http://www.rfsl.se/?p=2840


#135

Tumblr_kycqlarspl1qz7ltxo1_400_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11282485

Romantisk kväll för två!

Här kommer lite tips om vad som kan behövas för en romantisk kväll för två så här mitt i sommaren:

--> God mat - laga lite god mat och avnjut den tillsammans, finns nog ingen bättre start på en underbar kväll! Om vädret tillåter kan en picknick ute vara perfekt!

--> Choklad till efterätt - finns det någonting som är mer romantiskt att äta än choklad? Chokladdoppade jordgubbar är inte alls dumt, dessutom är det enkelt att fixa till. Skulle någon utav er mot all förmodan inte gilla choklad - doppa i grädde istället.

--> Gå ut! - Ta vara på sommaren genom att gå ut tillsammans. Har ni tillgång till trädgård, sätt er ute och prata, ta ett glas vin eller bara mys tillsammans.

--> Stanna inne - om vädret är dåligt eller om omgivningarna helt enkelt inte tillåter er att gå ut - stanna inne. Mysa ner er i soffan och kolla på en film som ni båda tycker om.

--> Levande ljus - när kvällen blir sen och det börja skymma där ute, gå in och tänd stearinljus lite överallt. Om det blir lite för varmt så gör det ingentng, stämningen blir ju perfekt!

--> Musik - beger ni er till slut till sovrummet (eller kanske bara stannar i soffan) kan musik vara en stämningshöjare. Sätt på någonting lugnt och gärna med kärlekstema (men självklart något ni båda gillar). Om ni vill ha musik som handlar om tjejer som gillar tjejer kan ni kolla in bland mina låttips här på bloggen: http://loveforladies.blogg.se/category/lattips.html

--> Massage - perfekt om någon utav er har jobbat en hel dag eller om ni bara vill göra någonting speciellt för er partner. Här finns lite extra information och tips om massage: http://loveforladies.blogg.se/2011/april/sextips-massage-som-forspel.html#comment

--> Inga krav! - Trots allt är ändå det viktigaste att ni inte har några krav på varandra. Vissa förberedelser kan man alltid göra, men det bästa är sedan om man tar kvällen som den kommer. Gör det ni har lust med så är jag säker på att det kommer bli en underbar kväll för er båda två! 


Tumblr_lnhbp1idf41qduiaio1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11388299

#134

Tumblr_lhknnxkstp1qgqj70o1_400_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11643271

Joni Mitchell - A Case of You

Just before our love got lost you said
I am as constant as a northern star
And I said, constant in the darkness
Wheres that at?
If you want me Ill be in the bar

On the back of a cartoon coaster
In the blue tv screen light
I drew a map of canada
Oh canada
And your face sketched on it twice

Oh you are in my blood like holy wine
Oh and you taste so bitter but you taste so sweet
Oh I could drink a case of you
I could drink a case of you darling
And I would still be on my feet
Oh Id still be on my feet

Oh I am a lonely painter
I live in a box of paints
Im frightened by the devil
And Im drawn to those ones that aint afraid
I remember that time that you told me, you said
Love is touching souls
Surely you touched mine
Cause part of you pours out of me
In these lines from time to time

Oh you are in my blood like holy wine
And you taste so bitter but you taste so sweet
Oh I could drink a case of you
I could drink a case of you darling
Still Id be on my feet
And still be on my feet

I met a woman
She had a mouth like yours
She knew your life
She knew your devils and your deeds
And she said
Color go to him, stay with him if you can
Oh but be prepared to bleed
Oh but you are in my blood youre my holy wine
Oh and you taste so bitter, bitter and so sweet
Oh I could drink a case of you darling
Still Id be on my feet
Id still be on my feet


#133

Tumblr_lk70uqieqb1qj285lo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/9423517

Föräldrar som inte samtycker - Tyra Banks Show

Eftersom jag bara har ca. fyra kanaler på min tv, och programmen som visas ikväll antingen är fotboll eller nyheter, så kollade jag på Tyra Banks Show på Youtube (nån vänlig själ lägger ut en massa program, toppen om man inte har kanalen!).

Jag hittade ett avsnitt som handlar om ett lesbiskt par som ska gifta sig om tre dagar. Den ena tjejens familj är väldigt stöttande och hjälper till med bröllopet, medan den andra tjejens familj inte alls känner samma varma känslor. Den senare tjejens mamma och syster vägrar gå på bröllopet för att deras familjemedlems sexualitet strider mot familjens religion (de är baptister).

Kolla in avsnittet här nedan:
#132

Tumblr_lk61u8gurd1qhzejeo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/9437668

#131

922622-10-1309724176544_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11566739

#130

5803185404_2eebb3c7f5_z_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11567224

#129

Tumblr_lnntcpdjt01qm7fcao1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11586329

"Vem utav er är mannen?"

En vanlig fördom om lesbiska förhållanden är att den ena kvinnan har rollen som man. För det första skulle jag vilja påstå att de som verkligen tror att det är så här inte riktigt har förstått grejen med att vara lesbisk...

Ett lesbiskt förhållande består av två kvinnor. Ingen utav dem är män och allra oftast är det heller ingen av dem som vill vara män. Däremot kan en av kvinnorna vara mer dominant i förhållandet, dvs. att den kvinnan kanske verkar bestämma mer eller ta större plats utåt. Det här är någonting som sker i alla människans relationer. Om du har en bästa vän (vare sig det är en kille eller tjej) så kan jag nästan lova att en utav er är den mer dominante. Det är ingenting negativt med det, alla människor har sina egna roller och varje relation är unik.

Jag vill också säga att det finns många olika sätt att vara "dominant" på. Det kan vara så att man är den drivande partnern, att man ofta ser till att saker och ting blir genomförda. Man kan vara den som tar hand om sin partner och tenderar att "tala" för henne, kanske för att skydda eller beskydda henne. Det finns också de som byter roller när det kommer till olika situationer. Vissa lesbiska kvinnor är mer dominanta i sovrummet medan andra är mer dominanta när det kommer till diskussioner om pengar och liknande. Ingenting är någonsin svart eller vitt.

Och bara för att man klär sig mer maskulint än vad som anses "typiskt kvinnligt" behöver det inte vara så att man är "mannen" i förhållandet som så många verkar tro. Klär man sig androgynt så gör man det troligtvis för att man känner sig bekväm i det och för att man tycker att det passar en. Alla tjejer kan inte vara girly-girls.

Avslutningsvis vill jag återigen påminna om att i ett lesbiskt förhållande är ingen utav kvinnorna "mannen". Vi är kvinnor båda två.Bild från: http://genderfork.com/2009/02/ 


#128

Tumblr_lnqjlgv3uw1qiu5sbo1_400_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11591789

Lesbiska mammor är bättre föräldrar

Visste ni att det genom brittisk forskning har framkommit att lesbiska mammor är bättre föräldrar än heterosexuella?

Efter en undersökning som gjordes för ett par år sedan i Storbritannien kom forskaren Stephen Scott fram till att barn som blivit uppfostrade av två mammor klarar sig bättre i livet. Barnen blir mer ambitiösa och söker sig oftare till typiska högrespekterade mansyrken (exempelvis läkare eller advokat). Dessutom utvecklar de en stor känsla av social rättvisa.


Bild från: http://gawker.com/parenthoodResten av artikeln kan ni läsa här: http://aftonbladet.se/wendela/barn/article6142407.ab

#127

Tumblr_lezzfah0p01qclwiwo1_400_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/6794660

Indigo Girls - Ghost
There's a letter on the desktop that I dug out of a drawer
The last truce we ever came to from our adolescent war
And I start to feel the fever of the warm air through the screen
You come regular like seasons shadowing my dreams

The Mississippi's mighty, but it starts in Minnesota
At a place where you can walk across with five steps down
And that's just how you started like a pinprick to my heart
But at this point you rush right through me and I start to drown

There's not enough room in this world for my pain
Signals crossed and love gets lost and time passed makes it plain
Of all my demon spirits I need you the most
I'm in love with your ghost
I'm in love with your ghost

Dark and dangerous like a secret it gets whispered in a hush (don't tell a soul)
And when I wake the things I dreamt about you last night make me blush (don't
tell a soul)
When you kiss me like a lover and you sting me like a viper
I go follow to the river play your memory like the piper

And I feel it like a sickness how this love is killing me
But I would walk into the fingers of your fire willingly
Dance the edge of sanity I've never been this close
In love with your ghost
oooooh-oooooooh-ooooooh-oooooooooh
oooooh-oooooooh-ooooooh-oooooooooh

Unknowing captor you'll never know how much you
Pierce my spirit but I can't touch you
Can you hear it a cry to be free
Oh I'm forever under lock and key
As you pass through me

Now I see your face before me I would launch a thousand ships
To bring your heart back to my island as the sand beneath me slips
I burn up in your presence and I know now how it feels
To be weakened like Achilles with you always at my heels

This bitter pill to swallow is the silence that I keep
It poisons me I can't swim free the river is too deep
Though I'm baptized by your touch I am no worse at most
In love with your ghost

Amy:
In love with your ghost
In love with your ghost
Emily:
You are shadowing my dreams


#126

Tumblr_lmafcrhtua1qd57aao1_400_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/10538789

#125

Tumblr_lme2gqs4an1qiujdwo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/10535374

#124

Tumblr_lmdpucjqlk1qiujdwo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/10525753

#123

Tumblr_le4zl0iujq1qev4wco1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/7765535

#122

Tumblr_lm4mn1zq261qavwvio1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11537553

Novell - Fick henne att gå

Jag drar dig intill mig, kysser dina läppar, låter dig smaka min tunga. Mina händer på dina bröst, de häver sig upp och ner. Du andas häftigt, sliter i mina kläder, jag hör hur de spricker i sömmarna och min berusade hjärna bryr sig inte. Drar istället av dig tröjan, knäpper upp behån, kysser dina bröst. Du flämtar medan du får av mig jeansen och jag knuffar ner dig i sängen.

Kysser dig hårt, smeker dig hårt, drar av dig kjol och trosor så hårt jag kan utan att du klagar. Du begär mig istället, drar mig upp över dig. Din hud är varmare än min.

Rummet är mörkt omkring oss, jag har aldrig varit här förut. Det luktar vanilj och kokos, dofter män gillar bäst. Tydligen fungerar de även på kvinnor. Du smakar salt, din hud gör det när min tunga väter den. Inte som hennes.

Jag tänker, men egentligen inte alls. Mina tanketrådar försöker koppla, men gör det ändå inte. Ser dig, dansande i en rökig och dåligt upplyst lokal, mina händer på dina höfter, din rumpa mot mitt underliv. En tät, förbjuden dans. Jag klunkade i mig en drink till, tänkte inte alls på hon där hemma. Följde med dig i rörelserna, följde med dig hem.

I taxin på väg hit, klumpiga kyssar, smutsiga som sand i glass. Inte som rosenblad på vattenytan, som hennes kyssar. Din hand på mitt lår, bad mig om någonting jag gick med på utan att tanken var med. En berusad hjärna, ett hjärta som slutat slå.

Visa mig nu, säger du i mitt öra, vi ligger i sängen, visa mig hur ni gör.

Jag får lust att fråga vad du menar, men låter bli, jag vet vad du vill. Jag vet vad jag lovade. Är medveten om vad jag kan åstadkomma när jag dyker ner mellan dina ben. Du smakar inte som hon gör. Du smakar saltare, lite beskt, hon smakar sött. Trots mörkret vet jag att du inte ser ut som hon, du kan aldrig bli hon, och det är därför jag är här.

Min tunga gör dig galen gång på gång, men jag njuter aldrig riktigt av det så som du. Kanske är det alkoholen, kanske är det hon. När du kommer för fjärde gången ber du mig sluta, du klarar inte mer. Men jag fortsätter, bara när du säger emot, försöker dra mig bort, men bara halvhjärtat, då känner jag lusten kittla och väta.

Hon är hemma och kanske väntar hon, men det tänker jag inte på när jag är med dig. Jag ska bara visa dig hur vi gör, ska bara vinna över dig till vår sida, visa vad du går miste om. Hon har ingenting med det att göra, hon sårade mig, hon lämnade mig, hon ville inte ha mig mer. Eller var det tvärtom? Jag minns inte längre.

När jag bestämmer mig för att du har fått nog lyfter jag tungan från din hud, jag stryker inte över ditt lår som jag gör åt henne. Bara sätter mig på sängkanten.

Det där var fantastiskt, sluddrar du från andra änden av sängen. Du harklar dig, gör ett försök att sätta dig upp, men jag hindrar dig genom att lägga en hand på din fot. 

Ligg kvar.

"Varför? Vill du inte också ha?


Jag ljuger och säger att jag är för full, men egentligen vill jag bara inte känna dina sandhänder blandas med min glass. När jag reser mig från sängen undrar du vart jag ska gå.

På toa, kommer snart, svarar jag och försvinner iväg.

Badrummet är litet och inrett i vitt och ljusblått. Jag sätter på kranen med iskallt vatten och låter händerna vätas ner. Ser på mig själv i spegeln. Rufsigare hår än vanligt, rinnigt smink. Blå ögon som inte ser så skuldtyngda ut som de borde. Mina nakna axlar med lätta rivmärken på. En parfymflaska på kanten vid spegeln, jag lyfter flaskan till näsan. Vanilj- och kokosdoft.

Jag tvättar av ansiktet, bort med allt äckligt smink. Varför hade jag ens tagit på det? Med henne hade jag aldrig målat mig, spökat ut mig. Behövde det inte. Jag grips inte av panik över att hon kommer se mig när jag kommer hem, att hon kommer undra, att hon kommer fråga. För någonting säger mig att hon inte kommer göra det.

När sminket är borta och håret är borstat smyger jag in i sovrummet. Jag hör dig snarka lätt och vet att det är dags att gå. Du ligger naken tvärs över sängen, fortfarande med benen isär, av artighet lägger jag täcket över dig, lite för att skyla vad som hänt. Du vrider lite på dig i sömnen, men vaknar inte. Jag samlar ihop alla mina kläder, bär ut dem i famnen och stänger dörren till rummet där du nu sover.

I hallen klär jag på mig och när jag ser på klockan är det inte längre sent utan tidigt. Hittar mina skor i halvdunklet, lite ljus skär in i hallen från köket där du glömt att släcka lampan i fönstret innan du gick hemifrån. Klär på mig jackan och ser till att plånbok och mobil är med när jag så tyst jag kan öppnar ytterdörren och går ut. Stänger dörren efter mig och hör den klicka till. Andas ut och känner mig glad över att vara fri.

Vandrar över kalla gator i lätt höstregn, jag bor inte så långt bort. Hon väntar på mig där hemma. Blir med ens lite orolig över att hon ska förstå vad som hänt, men viftar bort tankarna. Det är stilla omkring mig, ingen är vaken nu.

I trappuppgången luktar det som vanligt lite urin, det gör det alltid mellan fredag till söndag. Jag stapplar uppför trapporna, vi bor längst upp. Rycker i handtaget till lägenheten, svär när jag märker att den är låst. Tar upp nycklarna, låser upp och går in. Tänder lampan. Tomheten slår emot mig direkt. Får av mig ytterkläder, lägger mobil och plånbok på hallbordet. Släcker lampan igen.

Trevar mig fram till sovrummet, tänder lampan i taket. Sängen är tom. Går in i vardagsrummet, i köket, badrummet. Tomt, tomt, tomt. In i sovrummet igen, lägger mig i sängen. Luktar på hennes kudde. Minns att hon gick. Minns att jag fick henne att gå.


#121

Tumblr_lbspej1fjh1qew2oho1_400_large
http://weheartit.com/entry/11550044

Vienna Teng - Recessional

"It's so beautiful here," she says,
"This moment now and this moment, now."
And I never thought I would find her here:
Flannel and satin, my four walls transformed.
But she's looking at me, straight to center,
No room at all for any other thought.

And I know I don't want this, oh, I swear I don't want this.
There's a reason not to want this but I forgot.

In the terminal she sleeps on my shoulder,
Hair falling forward, mouth all askew.
Fluorescent announcements beat their wings overhead:
"Passengers missing, we're looking for you."
And she dreams through the noise, her weight against me,
Face pressed into the corduroy grooves.

Maybe it means nothing, maybe it means nothing,
Maybe it means nothing, but I'm afraid to move.

And the words: they're everything and nothing.
I want to search for her in the offhand remarks.
Who are you, taking coffee, no sugar?
Who are you, echoing street signs?
Who are you, the stranger in the shell of a lover,
Dark curtains drawn by the passage of time?

Oh, words, like rain, how sweet the sound.
"Well anyway," she says, "I'll see you around..."


#120

Tumblr_ln72jexboo1qctl89o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11552356

#119

Tumblr_lnoz5nr7rq1qgjo83o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11490899

#118

Tumblr_lnlvlykve21qb1t2go1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11506479

#117

Tumblr_lnq24kd0qw1qivk66o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11506921

#116

20090324122814
Bild från: http://weheartit.com/entry/463724

Novell: Någon annans blomma

Hennes svarta hår blänkte i solen när hon lutade sig över brons räcke och såg ned på vattnet. En lätt sommarvind fick vattnet att krusa sig, det doftade sött av jasmin och liljor från parken omkring oss. Den ljust rosa, florstunna klänningen fladdrade i brisen, ömsom slöt sig kring hennes kropp, ömsom öppnade upp sig. På fötterna bar hon kilklackar där nederdelen såg ut att vara gjord av någon form av rep, fastän jag förstod att det var omöjligt. Översidan på skorna var svart tyg, draperat kring hennes näpna fötter. Jag hade alltid älskat hennes fötter.

Hennes händer vilade ovanpå varandra på räcket. De långa fingrarna med det genomskinliga lacket på naglarna låg parallellt med varandra, de flesta fingertopparna låg över kanten på räcket. Hon ville göra fransk manikyr någon gång, men hennes naglar kunde aldrig bli tillräckligt långa. De skivade sig och gick sönder, var lika spröda som hennes röst när hon hade viskat att hon älskade mig.

Bron knakade under mig när jag tog ett steg till mot henne. Stod alldeles nära nu. Hon ryckte till som om hon inte ens vetat om att jag varit där en lång stund. Hennes gröna ögon såg på mig, de var till bredden fyllda med tårar. Jag önskade att hon kunde låta de salta dropparna försvinna, jag ville inte se dem. Hon hade några fräknar i ansiktet, men inte många. Hennes hud var lätt solbränd, särskilt över axlarna. Jag älskade att kyssa hennes axlar om morgnarna. Låta mina läppar vandra upp över halsen, mot örat, avsluta med en kyss på kinden. Hon rös alltid när jag gjorde så.

“Vad vill du?” frågade hon med en röst som kunde ha frusit hela bäcken till is. Sommarvinden gjorde så att hennes ansikte för en sekund gömdes under hennes hår. Hon strök bort det med darrande händer.

“Bara se dig,” sa jag och försökte fatta hennes händer i mina. Hon backade undan, hennes kinder blev röda och tårarna steg högre i hennes ögon.

“Jag är inte din att se på!”

Hon vände ryggen mot mig. Hennes axlar skakade till och jag hörde en snyftning som skar i mig likt en kniv. Jag lade min hand på hennes vänstra axel, hon vände sig om mot mig igen. Hennes tårar rann, likt vattnet nedanför oss, längs kinderna.

“Snälla, jag ber dig,” vädjade jag, “hata mig inte.”

Det var som om tiden stannade upp, vinden slutade röra sig, blommorna upphörde att dofta. Hon såg på mig utan att blinka, hennes läppar öppnade sig som i ultrarapid.

“Jag älskar dig och det är allt jag någonsin har gjort. Det är du som har valt bort mig.”

Orden var sanna, de träffade mig likt pilar indränkta i giftgrodsspott, fick mitt hjärta att skrumpna ihop. Det kändes som om jag skulle svimma, falla ihop i en hög på marken och aldrig ta ett enda andetag till.

“Du vet att det inte är sant,” försökte jag.

“Du ljuger som du alltid har gjort. Mina känslor har aldrig betytt någonting för dig, JAG har aldrig betytt någonting för dig.”

Hon sa det så kallt att det kändes sant. Fastän mitt lilla, skrumpna hjärta visste att hennes ord inte stämde så kändes de sanna. Jag kunde inte ens förmå mig att hindra henne när hon med skyndsamma steg lämnade mig ensam på bron. Istället ställde jag mig så som hon hade stått innan. Såg på min reflektion i vattnet. Förbannade den.

Jag visste att jag hade behandlat henne fel, att jag hade kunnat vara bättre. Hon var den vackraste blomma jag någonsin fått sköta om, men stället för att få henne att visa sig i all sin prakt såg jag henne vissna och dö framför mina ögon. Jag kunde inte ge henne vad hon förtjänade. Jag visste att hon var värd en annan, bättre kvinna än mig. Någon som kunde ge henne all den kärlek hon behövde, som kunde hålla henne genom alla nätter. Själv var jag inlåst i ett torn och visste nu att jag bara kunde se henne blomma i någon annans trädgård.


#115

Tumblr_lleq1pozs31qj9esro1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11297758

#114

Tumblr_lnqstcp4k81qfrt46o1_500_large
Bild från: http://www.youtube.com/watch?v=TH13_5gJWSQ

Tegan and Sara - The Cure


#113

Tumblr_lkblilyhrd1qc4hopo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/10491930

#112

Tumblr_ln9teoity91qc289eo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11453739

#111

Tumblr_lnkqb6w2051qllg89o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11428828

#110

Tumblr_lnolssxeus1qm9ekso1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11470140

#109

Tumblr_lm8wgl6g0q1qhv80uo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11472946

Sextips - ställning för oralsex

Trött på att alltid bli slickad på rygg i sängen? Eller får du som utför oralsexet på din tjej ofta ont i ryggen? Här kommer ett tips för er som vill testa någonting som både sparar ryggen på den som ger och gör det hela lite mer spännande för den som får.

Jag hittade den här bilden efter en stunds sökning på Google (jag känner igen den, men minns tyvärr inte var sidan den kommer ifrån heter, vilket är synd eftersom de hade gjort en hel video med olika ställningar). Här kallas den, som ni kan se, Sit on My Face och det stämmer ganska bra.


För att utöva den här ställningen måste alltså den givande partnern ligga ner på rygg och den mottagande partnen placera sitt kön över hennes ansikte. Hon kan sitta med benen ut, som på bilden, eller på knä. Sitter hon på knä blir det också enklare för henne att styra sin rörelser och ta lite mer kommando, det blir också lite snällare för hennes partners nacke (och kanske också andningsförmåga?).

Sitter man som dockorna gör på bilden (med benen ut och armarna bakåt) finns det också en chans att man kan smeka sin partners kön samtidigt (om simultankapaciteten verkligen räcker för det under såna här omständigheter ;)).

Uh Huh Her - Common Reaction


#108

Tumblr_lmlk7ajji71qkum31o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/10885629


#107

Tumblr_ln32igafcn1qghet5o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11140345

#106

Tumblr_lmcsa7hs5h1qk66myo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/10830676

#105

Tumblr_ln7nx8s35j1qiu5sbo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11154670

#104

Tumblr_lmhe7ldmwz1qin62qo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11169186

#103

Tumblr_lmo38emr1m1qf8ltko1_1280_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11168833

Tracy Chapman - Conditional

It's conditional
Not for free
There are strings attached
Tied to me
I'll want something back
If you agree
To be in love with me

Hold me hold me in your arms
Hold me in your memory
Perfect perfect in your gaze
Far as my eye can see

It's conditional
Not for free
There are strings attached
Tied to me
I'll want something back
If you agree
To be in love with me

Try to try to try to forget
To change the things about me
You can not accept
Any day that you have regret
Just let it recede

It's conditional
Not for free
There are strings attached
Tied to me
I'll want something back
If you agree
To be in love with me

There are vows that must be made
There are terms that can't expire
There are words that must be said
And there are qualifiers
I'll love you but I'll count the ways
The things that I admire
And anyone who says they won't
You can call a liar

It's conditional
Not for free
There are strings attached
Tied to me
I'll want something back
If you agree
To be in love with me

Stay with me stay with me
Right or wrong
Pledge your loyalty
Have faith have faith
That we do belong
Together for eternity

It's conditional
Not for free
There are strings attached
Tied to me
I'll want something back
If you agree
To be in love with me


Kär i din bästa vän? Kolla hit!

Ni delar allt, förutom samma sexualitet. Hon vet allt om dig, förutom att du har känslor för henne. Hon litar på dig till hundra procent och frågar om vad hon ska göra med den där nya killen hon har spanat in. Du vill bara säga att du älskar henne, men hon skulle aldrig förstå.

Vad gör du om du blir kär i tjejen som är din bästa vän?

Jag tror att det är ganska många som har varit i den här situationen innan. Jag vet att jag själv har varit det. Det var en jobbig upplevelse för mig, jag visste inte vem jag var och jag var övertygad om att mina känslor aldrig skulle bli besvarade. Men på något fantastiskt sätt slutade allting lyckligt för mig och min nuvarande tjej.

Dock finns det gånger när det inte slutar lyckligt, eller när man känner på sig att resultatet av en romans inte kommer bli positiv. Här har ni en lista på hur man kan hantera problemet med att bli kär i sin bästa vän:

Tumblr_lmufkveidd1qh18g7o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11168818

--> Rannsaka dig själv ordentligt -är du verkligen kär, eller vill du ha henne just för att du inte kan få henne? Har du haft känslor för vänner förut? Se till att du inte missbedömer situationen och gör någonting förhastat. Att vara kär i kärleken eller i någon man inte kan få, kan verka spännande till en början. Det kan dock bli väldigt jobbigt, både för dig och ditt "offer" om känslorna inte är helt äkta.

--> Undersök er relation - är den stark nog att hålla om du skulle berätta och bli nobbad? Hur fungerar hon? Skulle hon känna sig obekväm?

--> Försök känna efter - hon kanske inte är så straight som hon tror? Men var försiktig, gör inga allvarliga närmanden om hon inte ger något positivt klartecken, det kan skada er vänskapsrelation.

--> Försök luska lite - på något listigt sätt kan du försöka få ur henne vad hon skulle göra om en tjej blir kär i henne. Prata om ämnet i allmänhet, vad anser hon om lesbiska? Vet hon inte om att du är lesbisk och är hon dessutom negativ inställd till det, så vet du att det är ett no go.

--> Prata med henne - men bara om hon verkar öppen nog för det. Det kan verka otroligt svårt att ta steget till att prata om det med henne, men ibland (som i mitt fall) kan det vara värt det. Om du har uppfattat positiva signaler från henne, så kan du försöka att försiktigt ta upp det. Men dra inte ett långt kärlekstal om hur du dör för henne och hur du kommer älska henne för evigt eller dö av sorg om hon inte vill ha dig - det kan verkligen vara skrämmande att höra om man är helt oberedd och själv kanske inte delar samma känslor. 

--> Om ingenting annat funkar - måste du acceptera att alla kärlekshistorier inte slutar lyckligt. Det är jobbigt att inse, och kan ta lång tid att gå igenom. Men ibland funkar det bara inte helt enkelt. Och glöm inte; there are plenty of fish in the sea!


RSS 2.0