Heterosexuell i ett lesbiskt förhållande?

Går det att betrakta sig själv som heterosexuell och ändå vara en del i ett lesbiskt förhållande?

Jag har själv erfarenhet av att vara tillsammans med en annan tjej som ser sig själv som straight även om hon är kär i mig. Det kanske låter lite konstigt, man vill ju lätt dra slutsatsen att om man är tillsammans med en tjej så är man antingen bisexuell eller homosexuell, men så är det inte i alla fall. 

När jag blev kär i den tjejen som jag nämnde precis, så såg hon sig inte alls som någon som skulle kunna falla för en tjej. Det ingick helt enkelt inte i hennes världsbild. Det tog lång tid innan jag berättade mina känslor för henne (egentligen hände det utav en slump, men det är en historia vi kan ta en annan gång), och hon var långt ifrån helt positiv över vad jag kände. Men efter ett tag så erkände hon ändå att hon var kär i mig tillbaka. Hon definierade sig ändå inte som homo- eller bisexuell eftersom hon såg det som att hon älskade min personlighet, mitt sätt, min person, min själ och det var inte på grund av mitt kön som hon hade blivit kär i mig. Hon sa själv att hon inte tände på tjejer, men med mig kändes allting rätt, hon visste att hon ville vara med mig men kunde aldrig tänka sig en annan tjej. Förutom mig var det bara killar hon kunde tänka sig.

Jag var hur förvirrad som helst över det här. Hur jag än försökte så kunde jag inte förstå hur någon kunde bli kär i en tjej utan att ha en sådan sexualitet. Det var jobbigt för oss i många situationer eftersom jag var så rädd för att hon skulle tröttna, eller för att hon inte skulle tända på min kropp. Sex är en stor del av ett förhållande, även om det inte är allt, och att vara tillsammans med en partner som inte tänder på ens kropp hade varit fruktansvärt.

Men tiden gick och till slut började jag acceptera hur hon tänkte och förstå vad hon menade. En tanke som speciellt dök upp i mitt huvud var; Who am I to judge? Varför ska jag döma henne efter hennes känslor? Vem är jag att ifrågasätta hennes identitet? Ser man sig själv som heterosexuell i ett lesbiskt förhållande, ja då är man heterosexuell i ett lesbiskt förhållande. Jag har diskuterat det här förut i bloggen, men jag tycker att det är så viktigt; ingen annan än du själv kan sätta en stämpel på dig. Du har rätt att vara vem du vill och anse att du har vilken läggning du vill. Låt andra människor snacka sin skit och var stark i dig själv. Det är inte alltid lätt, men försök ändå att komma ihåg att det är bara du som vet vem du är.

Och eftersom ingen annan än du själv vet vem du är, så kan du heller inte döma någon annan. Man kan diskutera och ifrågasätta, man kan känna sig upprörd eller ledsen över vad någon anser sig vara, men man får inte kränka personen för det.

Tumblr_loo1qb6jfw1qf0o0so1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/12235186
Så vad tycker ni om det här? Är det möjligt att vara heterosexuell i ett lesbiskt förhållande? Har ni några egna erfarenheter?

Kommentarer
Postat av: Annica

Jag har känt mig homosexuell i ett heterogörhållande. Så jo det fungerar utmärkt.

2011-07-21 @ 11:11:20
URL: http://hon20han41.blogspot.com
Postat av: Guevacci - Blog of Awesomeness!

härligt och höra, det rullar på här :) tusen tack om du tycker det :D creed till din blogg också!

2011-07-21 @ 12:14:34
URL: http://guevacci.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0