Lesbiska mer promiskuösa än straighta?

Jag har hört flera gånger att homosexuella skulle ligga runt mer än heterosexuella så jag gjorde en sökning på nätet efter statistik om just det här. Överraskande nog verkar det vara sjukt svårt att hitta statistik där lesbiska har jämförts med heterosexuella kvinnor. Den statistik jag hittade var baserad på homosexuella män.

Den påstådda andledningen till att lesbiska skulle ligga runt mer är att vi inte behöver skydda oss på grund av att vi ändå inte kan göra varandra gravida (dock kan könssjukdomar ändå smitta, men det tar vi i ett annat inlägg). Det är alltså just simpliciteten i one night stands och liknande som gör att flator ligger runt mer än straighta. Tror man, jag hittar ju ingenting som skulle bevisa det.


Bild från: http://www.gaycork.com/forum/showthread.php?t=5746&page=98

Men hur tror ni att det ligger till? Tror ni att lesbiska har fler olika sexpartners än heterosexuella? Ligger vi helt enkelt runt mer? Och varför i sådana fall?

Kommentarer
Postat av: Sune...the girl

Jag har själv funderat på det där. Det jag vet är i alla fall att flatvärlden är rätt liten. Det märker man när man tex på QX ser tjejer hos andra tjejer som man själv har/haft kontakt med. Man känner ju alltid nån oavsett i Sverige man bor som legat med den som legat med den som legat med den man själv legat med liksom.

2011-07-23 @ 14:28:29
URL: http://tillganglig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0