Saker man inte säger till en tjej

Det finns vissa grejer man bara låter bli att säga till sin flickvän eller någon annan tjej som står en nära och jag har gjort en lista över några utav de sakerna. Ofta så tänker man själv som tjej inte på allting som man faktiskt kan ta illa upp av och dessutom finns det kanske några killar som läser den här listan och kan ta till sig något.


--> "De där jeansen får dig att se lite tjock ut, du borde ta nåt annat på dig." - Jag tror att det är ganska självklart varför man inte säger så här till sin flickvän. Ingen vill väl höra att man ser tjock ut?

--> "Varför är du så grinig? Har du mens eller?" - Omg, var ska jag börja? Finns det någonting som är mer irriterande än att få frågan om man har mens (värst är det när man faktiskt lider av pms eller har mens just för tillfället)? Är man lättirriterad vid den perioden av månaden så vill man bara ha förståelse och lite underlättande från de runtomkring.

--> "Du har en finne på näsan ifall du inte visste det." - Oftast har man sett sig själv i spegeln på morgonen och behöver helt enkelt inte påminnas om någon generande finne i ansiktet. När någon påpekar det blir man bara mer osäker och mår sämre över det.

--> "Det var ett tag sedan du var på gymmet nu va? Det var länge sedan jag såg dig där!" - Uh-oh. Inte bra att insinuera att din väninna slutat träna och kanske ser lite slappare ut än vanligt.

--> "Trots att X gjorde slut med dig förra veckan så ser du ju riktigt fräsch ut, good for you!" - Nämn inte ett ex om du inte vet hur jobbigt avslutandet utav relationen var. Vet du om att de just har gjort slut - ge henne space och låt henne prata om det när hon själv vill och tar upp det.

--> "Nu gör du fel! Låt mig visa dig hur du ska göra!" - Det finns bättre sätt att påpeka att din tjej har gjort någonting fel, särskilt i sängen. Självförtroendet kan få sig en törn om du bryskt påpekar vad den andra gjort fel. Visa istället, var mjuk och varsam, då kommer hon inte skämmas över att hon gjorde fel. Det gäller förresten i alla situationer.

--> "Gud vad snygg du var för ett par år sedan!" - Så nu är jag inte snygg längre? Lite klumpigt att uttrycka sig sådär.


Image:This insults women.jpg
Bild från: http://www.wikihow.com/Image:This-insults-women.jpgVet ni själva någonting som är opassande att säga till en tjej?


Kommentarer
Postat av: Game Girl – raggningsexperten

Huvudet på spiken där!

2011-07-26 @ 14:03:05
URL: http://finest.se/gamegirl

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0