Sextips - Att prova nya saker

Jag minns ett väldigt bra tips från när jag läste Stora sexboken - för tjejer som har sex med tjejer av Malinda Flodman och Helene Delilah.


Om man har kört fast lite i sitt sexliv så finns det en riktigt bra grej man kan göra, nämligen en lista. Jag ska skriva steg för steg hur det går till.

1) Du och din partner tar varsitt papper (eller ja, så många ni behöver) och sätter er i varsitt rum.

2) Börja med att skriva ner alla de saker som du tycker om när det kommer till sex. Det kan vara saker du tycker att du får för lite av, sådant din tjej inte vet om hur mycket du njuter av eller vad som helst, bara det är skönt för dig. Punkterna kan bestå av små grejer (som att du älskar när hon nafsar dig i örat) till lite större grejer (som att du i största allmänhet njuter av oralsex).

3) Sätt en pil framför (eller ringa in om det är lättare) alla de saker som du måste ha när du har sex. Alltså sådana saker som du bara inte kan vara utan eller som du behöver för att komma eller liknande.

4) Skriv ner alla saker som du inte tycker att göra när ni ska ha sex. Dock är det viktigt att se till att det finns färre punkter på den här listan än på den för positiva saker.

5) Skriv ner alla saker du skulle vilja testa på, sådant du är nyfiken på. Det kan vara absolut vad som helst i sexväg som du känner skulle vara spännande att testa på.

6) Jämför din och din flickväns listor. Kolla över vad ni har skrivit under alla de olika sektionerna, speciellt under den positiva och under den sektion där alla nya fantasier finns. Se efter om ni har några gemensamma fantasier.

7) Börja förverkliga era nya drömmar!


Tumblr_li7vlkavqn1qd5ppmo1_400_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11944518
Här kan ni läsa mer om boken som jag nämnde: http://www.bokus.com/bok/9789197911047/stora-sexboken-for-tjejer-som-har-sex-med-tjejer/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0