Sextips - att visa uppskattning i sängen

Det är viktigt att visa att man uppskattar sin partner i sängen, både när hon ger och när man själv ger tillbaka. Det här är särskilt viktigt om ens partner lider av dåligt självförtroende eller har svårt att slappna av.

Här får du några tips på hur du kan få din tjej att slappna av och tro mer på sig själv:När hon ger dig:

--> Rör vid henne samtidigt - det behöver inte nödvändigtvis betyda att du smeker henne samtidigt. Lägg en hand på henne, stryk henne över ryggen eller över håret, för hennes hand dit du vill ha den. Det skapar ett band mellan er, en slags avslappnande intimitet och trygghet.

--> Visa att du njuter - säg att det är skönt, stöna, gör vad som helst som får henne att förstå att det hon gör är alldeles rätt.

--> Tillrättavisa försiktigt - om hon mot all förmodan skulle göra någonting du inte njuter av, flytta försiktigt hennes hand eller viska i hennes öra vad det skönaste du vet är eller någonting liknande. Säg inte att hon gör fel, visa bara vad hon kan göra rätt, och verka inte irriterad eller arg på henne. Även om det kan verka lockande; fejka aldrig! Det lurar både dig och henne och är därför inte till gagn för någon!

--> Visa uppskattning efteråt - när ni känner er klara; visa att du verkligen uppskattade vad hon gjorde för dig. Beröm, håll henne nära, visa att du vill göra samma sak med henne sedan.

--> Var ärlig! - Även om du verkligen vill visa henne hur mycket du uppskattar det hon gör, var aldrig oärlig. Låtsas aldrig tycka att någonting är bra, utan lär henne istället och visa när hon gör rätt. Gör ingenting som du inte normalt gör när något är skönt; stöna alltså inte högre än vad som är normalt för dig och så vidare. Om hon märker att du fejkar lär hennes självförtroende inte direkt bli bättre.

Tumblr_lmmptgjsia1qei7m3o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/11802720

När du ger henne:

-->
Visa din uppskattning av hennes kropp
- visa henne att hon är det vackraste och sexigaste du vet genom att säga det till henne. Rör vid henne på ett sätt som får henne att verkligen känna att du vill röra vid henne.

--> Stressa inte - det är superviktigt att inte stressa. Om du stressar henne genom att fråga om hon "inte kommer snart" och liknande så gör du henne bara nervös och spänd. Kan man inte slappna av kan man heller inte njuta och ha det skönt, och då kan man definitivt inte komma.

--> Visa att du tänder på att röra henne - medan du smeker eller slickar henne (eller vad du nu gör) är det bra om du visar att du själv också njuter av det. Du kan visa det genom att stöna lätt eller helt enkelt säga vad du känner när du rör vid henne.

--> Kyss hela hennes kropp - för att visa hur mycket du älskar henne kan du (kanske som en del av förspelet) kyssa hela hennes kropp, från topp till tå eller tvärtom. Vet du om att hon har några särskilda osäkerheter, kyss lite extra på de ställena.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0