Sextips - Doggy style

Doggy style, bakifrån eller vad man nu vill kalla det, är faktiskt inte en ställning som bara lämpar sig för ett heterosexuellt eller manligt homosexuellt par - det går minst lika bra för två tjejer att utöva ställningen!

Man kan välja att göra den här ställningen med eller utan penetrering och med eller utan strap-on. Det är en spännande position eftersom man (när man ger) når sin partners kropp på ett helt annat sätt än vad man brukar göra. För den som tar emot kan det kännas annorlunda att bli smekt ur en sådan position än när man ligger ner på rygg vanligt. Vissa uppfattar det som hetare och kanske till och med lite mer förbjudet att bli tagen bakifrån av sin flickvän.

En annan aspekt att tänka på kring doggy style är sårbarheten den mottagande partnern kan uppleva. Det är naturligtvis svårare att se vad ens partner gör när man står på alla fyra och blir smekt, vilket kan kännas spännande och extra upphetsande.

Att penetrera någon bakifrån (både analt och vaginalt går ju utmärkt ur den här ställningen) skulle jag vilja säga någonting kort om; ta det försiktigt. Om man inte är van vid att penetrera någon bakifrån så ta det lugnt i början eftersom det kanske inte känns likadant som när man ligger på rygg. Även om ni använder er av strap-ons eller dildos så skulle jag rekommendera att försiktigt börja med fingrar först för att vänja er - både den som penetrerar och den som tar emot.Det går också utmärkt att använda en vibrator på den mottagande tjejens klitoris samtidigt som penetrering sker eller samtidigt som partnern som står bakom gnider sig mot mottagaren (gnidandet kallas också tribadism - ett inlägg om det går att läsa här: http://loveforladies.blogg.se/2011/june/sextips-tribadism.html).

Det går dessutom att variera doggy style genom att göra den lata versionen av det, den ser ut så här:

Den här lata versionen funkar ännu bättre om den övre partnern vill gnida sig mot den undre.


Vill man göra ställningen lite mer avancerad kan man försöka sig på någonting sådant här:
Alla bilder är stillbilder från den här videon: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jsyYWBAHF0M

Kommentarer
Postat av: paulina

mh, så mysigt ! ;)

2011-07-29 @ 19:15:51
URL: http://madebyp.blogg.se/
Postat av: LOVELADIES

BRA!!!

2011-08-04 @ 15:19:14
URL: http://LOVELADIES

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0