Sextips - ställning för oralsex

Trött på att alltid bli slickad på rygg i sängen? Eller får du som utför oralsexet på din tjej ofta ont i ryggen? Här kommer ett tips för er som vill testa någonting som både sparar ryggen på den som ger och gör det hela lite mer spännande för den som får.

Jag hittade den här bilden efter en stunds sökning på Google (jag känner igen den, men minns tyvärr inte var sidan den kommer ifrån heter, vilket är synd eftersom de hade gjort en hel video med olika ställningar). Här kallas den, som ni kan se, Sit on My Face och det stämmer ganska bra.


För att utöva den här ställningen måste alltså den givande partnern ligga ner på rygg och den mottagande partnen placera sitt kön över hennes ansikte. Hon kan sitta med benen ut, som på bilden, eller på knä. Sitter hon på knä blir det också enklare för henne att styra sin rörelser och ta lite mer kommando, det blir också lite snällare för hennes partners nacke (och kanske också andningsförmåga?).

Sitter man som dockorna gör på bilden (med benen ut och armarna bakåt) finns det också en chans att man kan smeka sin partners kön samtidigt (om simultankapaciteten verkligen räcker för det under såna här omständigheter ;)).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0