Jag sökte dig och hittade mig

Att hitta sig själv är aldrig rätt, det kan nog varje tonåring vittna om. Jag har själv mina identitetskriser, de kommer och går och någonting säger mig att jag inte kommer få slippa dem på ett ganska bra tag. Det finns många stämplar man kan sätta på sig själv, speciellt när det gäller sexualitet. Är jag hetero, bi, lebb? Vad är jag för någonting egentligen?

Och vad spelar det för roll? Det är det många som undrar har jag märkt. Många tycker att man kan väl bara vara sig själv så är allting bra, eller? Ja absolut! I min värld får alla vara som de vill så länge ingen skadar någon. Men jag känner att jag vill veta vem jag är och vad jag är.

Ända sedan jag fick känslor för min flickvän har allting på något sätt löst sig när det gäller min identitet. Jag säger inte att jag känner mig 100% självsäker och allt sådant där, but I'm getting there. Vi har varit tillsammans i ett år ungefär, och under det här året har jag känt mig mer som mig själv än någonsin innan. Det känns som om jag har hittat hem. Om det beror på att jag har hittat en ny identitet som lesbisk, eller om det helt enkelt bara beror på att jag nu har min älskling, det vet jag inte. Förmodligen är det en del av båda.

respect otherness+respect life by yanmos

Så för alla er därute som inte vill sätta en stämpel på er själva - fortsätt med det! Gör som ni känner för och var starka i er själva! Och ni som är som mig, som behöver tryggheten i att veta att ni på något sätt tillhör en grupp som kan på ett sätt eller annat definiera er, fortsätt söka. Det där med att sätta in folk och sig själv i fack måste inte vara något negativt, inte om man hittar sin alldeles egna lilla genre som man känner sig rätt i. Jag är långt ifrån färdig med att utforska mig själv (that sounded wrong) och vem jag är, men tack vare allt som har hänt det senaste året så vet jag att jag är en bra bit på väg.

Kommentarer
Postat av: A

nice hur gammal är du ? :)

2011-06-18 @ 15:51:47
URL: http://alawiis.blogg.se/
Postat av: A

okidoki, görS?

2011-06-18 @ 16:12:11
URL: http://alawiis.blogg.se/
Postat av: A

jag är kille, 14 år

2011-06-18 @ 16:26:08
URL: http://alawiis.blogg.se/
Postat av: A

yes det har jag du då?

2011-06-18 @ 16:59:17
URL: http://alawiis.blogg.se/
Postat av: A

kul, detta inlägget bombas av kommentarer från mig :D

2011-06-18 @ 17:06:34
URL: http://alawiis.blogg.se/
Postat av: Annica H

Att hitta sig själv kan ta ett helt liv, att verkligen tycka om sig kanske man inte alls gör någon gång. Men, om man gör det är det grymt härligt! =)

Jag kämpar med att få en vetskap om vem jag är. Att verkligen känna att "det här är jag"

2011-06-19 @ 17:00:05
URL: http://jagihemlighet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0