Sextips: Vibratorer

Det finns en uppsjö av olika sexleksaker för tjejer. Jag tänkte tipsa om två vibratorer som jag själv har testat.


Den här heter Discretion och går att köpa på Kondomeriet (http://www.kondomeriet.se/discretion-ljus-lila-034841) för 199 kr. Jag köpte min någon annanstans och kan inte komma ihåg priset tyvärr eftersom det var ett tag sedan. Min är dessutom svart, men jag tror inte det spelar så stor roll faktiskt haha.

Jag är väldigt nöjd med den här vibratorn. Har man inte haft någon innan så är den perfekt att börja med. Som namnet antyder är den diskret, även om jag kanske inte direkt skulle låta den ligga framme hur som helst eller när som helst. Den har bara en hastighet på vibrationer, dock är dessa tillräckliga enligt min egen mening.

Så vill man ha någonting enkelt och billigt, eller kanske bara vill testa på vibratorer så tycker jag att det här är ett utmärkt val!Den andra vibratorn jag vill tipsa om kallas Bullet vattentät och jag köpte den återigen på ett annat ställe än där jag nu har hittat den. Just den här kommer alltså från Martin Shop (http://www.martinshop.se/product_info.php/products_id/11544):

Varianten som jag köpte var dock inte trådlös, vilken det ser ut som att den här är, och det var ett minus från min sida. Den jag har har alltså en sladd från kontroll till själva bulleten (snygg böjning på ordet där), och det är inte alltför praktiskt om man vill vara två som leker med den.

Vibrationerna går att reglera mellan fyra nivåer och blir riktigt kraftiga till slut. En liten varning; var försiktig i början! Börja försiktigt med första nivån och ta det lugnt, annars känner mig sig lätt bedövad efter ett tag, och det är ju inte meningen. Annars är jag mycket nöjd även med den här produkten.

Den är dessutom vattentät, som namnet indikerar, så perfekt för dusch eller bad!Kort sagt är det här två vibratorer som jag varmt kan rekommendera. Den första till de som ska köpa sin första vibrator och den andra till de som kanske vill testa lite annat i samma väg. Hoppas att mina tips är till hjälp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0