Sextips - Tribadism

Tribadism kallas en aning missvisande för "saxande", eller "scissoring" på engelska. När jag själv hörde just de sistnämnda namnen för den här typen av sex tänkte jag direkt på den här ställningen:

File:Wiki-tribadism.png
Bild från: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Wiki-tribadism.png


Dock har jag, efter lite informationssökning om det här begreppet, hittat en annan definition på tribadism. Tribadism är helt enkelt när en kvinna gnider sitt kön mot sin partners kropp, till exempel mot hennes mage, lår, rumpa eller kön (munnen räknas inte in i den här kategorin eftersom det automatiskt blir oralsex).
Babes in the Wood
Bild från: http://www.obsessionart.com/product.asp?currency=EUR&cat_id=LES&pf_id=MC_MC039&jump=8


Tribadism är ingenting som ofta tas upp när det talas om lesbiskt sex, trots att det, enligt min egen uppfattning, är många som ägnar sig åt just den här formen av sex. Jag tror att det råder en liten förvirring kring det här begreppet, just därför att det så starkt förknippas med saxning. Tribadism är ju egentligen så mycket mer.
Bild från: Google.


Tribadism är någonting som passar de par som verkligen vill komma nära varandra, som njuter av intimitet. Närmare än så här är det nog svårt att komma... Man kan dessutom kombinera tribadism med till exempel penetration med fingrar eller sexleksaker. Möjligheterna är oändliga!Man kan förresten också utföra tribadism under onani. Då är det vanligt att könet gnids mot kuddar eller liknande för att uppnå orgasm.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0