Vara lesbisk = ha snoppavund?

Jag var inne på nätet igår och bara googlade runt. Av en tillfällighet snubblade jag över en diskussion på något forum eller liknande som handlade om lesbiska. Den som hade startat diskussionen där hävdade att en tjej inte kunde vara lesbisk, att det gick att övertala henne till att byta livsstil, samt att alla lesbiska tjejer har någon form av penisavund. Herregud. Jag vet knappt var jag ska börja. Okej, vi tar det här med penisavund.

Jag vet inte hur det är med er andra flator, men jag är i alla fall nöjd så länge jag kan ha sex med min flickvän och en manlig könsdel är så långt borta ifrån mig som möjligt. Jag vill inte ha en man, jag vill ha en kvinna, så enkelt är det.

Den här mannen som hade startat diskussionen hävdade att lesbiska tjejer vill vara som män och att de inte skulle använda sig/njuta av penetrering om de inte hade saknat en manlig lem. Hmm... What?! Återigen; är man lesbisk så är det förmodligen för att man vill vara med en tjej. Vad har penetrering med det att göra? Bara för att en lesbisk tjej tycker om att ha någonting inuti sig så betyder det att hon längtar efter en man? Nej. Det finns fler objekt än snoppar att stoppa upp när nere, tro mig. Dessutom är det faktiskt inte vårt fel att dildos och liknande oftast är formade så att det ska likna det manliga könet.

Det där med strap-ons kan vi också avhandla nu, innan det kommer någon fråga på det. Man behöver inte tända på she-males eller killar bara för att man vill att ens flickvän ska använda en strap-on när man har sex. Jag har inte testat själv, men jag tycker snarare att det låter som ett praktiskt sätt att utöva penetrerande sex. Lättare att komma åt och att testa olika ställningar. Bara för att man testar/använder sig utav det här så betyder det inte att man saknar en man eller en kuk i sitt sexliv, det handlar bara om att man vill testa andra saker, att man njuter utav viss beröring.

Bild hittad på Google.

Jag vill också tillägga att det handlar inte bara om könet. Jag är inte lesbisk bara för att jag inte attraheras av det manliga könet, utan för att jag vet att det är en kvinna jag vill ha och behöver. Det handlar om kärlek, om hur man klickar, hur man funkar tillsammans med någon, och jag vet att min någon måste vara en tjej. Så enkelt är det. Det verkar som att folk glömmer att sexualitet inte bara handlar om sex.

Men det var en intressant diskussion att läsa, den gav verkligen någonting att tänka på. Jag kan inte fatta att vissa har sådana fördomar, det är ju helt knas.


Kommentarer
Postat av: Carolina

Sv: Ja, jag försöker skriva lite seriöst ibland också ;)Haha, detta var ju lite roligt också. Det är som att bögar också egentligen vill ha en kvinna eftersom att de också gärna penetrerar emellanåt. Och om inte så varför spelar det roll om det är en kvinna eller en man som suger kuk liksom?Stollar...

2011-06-20 @ 16:05:31
URL: http://carrooouw.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0