Words hurt, you know...

Jag har många gånger haft folk i min närhet, oftast släktingar eller liknande ur den äldre generationen, som slänger ur sig otroligt onödiga kommentarer. Det kan vara folk som egentligen är hur snälla och underbara som helst, men som utav någon outgrundlig anledning bara väljer att säga saker som sårar så sjukt mycket. Som att när man pratar om homosexuella kläcka ur sig att "usch en sådan vill jag inte ha i släkten". Hmm. Newsflash for you; you already got one.  

Det finns många liknande kommentarer som jag har fått höra under åren. Nu ska det också tilläggas att jag inte är öppet homosexuell i min släkt och familj, men jag vill ändå inte höra sådant här. Dessa ord sårar och gör mig bara rädd och osäker. Usch. Jag avskyr när folk är fördomsfulla och det som gör mest ont är att det ofta är de människor som står en närmast som visar sig vara annorlunda och mer dömande än man först trodde.


Bild från Google.


Har ni själva varit med om liknande saker? Får ni ofta höra negativa kommentarer om er läggning? Hur reagerar ni då?

Kommentarer
Postat av: Emma

jag är 18 år och har precis kommit ut faktiskt. Jag är 100 % öppen med min läggning och har haft sån tur med mina föräldrar som stöttar mig genom allt. Jag är helt öppet i ett förhållande med min tjej på facebook dessutom och om någon har några klagomål så är det bara att ta bort dom från facebook och så är det bara.. När det gäller kommentarer som någon säger typ "fan vad gay" eller sådär så berättar jag bara lugnt att jag är faktiskt gay :) då blir de oftast tysta hehe. Jag tror att din familj förstår mer än du tror så oroa dig inte! =)

2011-12-27 @ 21:44:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0