Att göra inget betyder allt

Jag vet att jag inte brukar skriva så personligt här i bloggen (om vad jag gör under dagarna och sådär) men nu kände jag att jag hade lust med det :)

Har spenderat hela dagen tillsammans med min flickvän som var här hos mig. Vi har båda haft det jobbigt ett tag på grund av olika anledningar så det kändes helt underbart att bara kunna slappa och vara i varandras sällskap. Att inte behöva göra någonting speciellt, utan bara sitta och kolla på konstiga dokumentärer på datorn (blev precis introducerad till Outsiders, eftersom vi har skogstv här hemma har jag aldrig lyckats se denna pärla av underhållning), äta enkel mat till middag och bara prata och umgås är så skönt. Det finns inte många människor i mitt liv som jag kan göra ingenting med, men de personer som jag kan det med är också de som står mig allra närmast. 

Close_by_kaybee2-d3dd0ri_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/17480655

Trots att jag och min älskling har haft det jobbigt den senaste tiden så är det ändå viktigt att hitta små ljuspunkter. Stjärnor att se fram emot när dagarna är mörkare än nätterna, för det är faktiskt så det har känts från och till ett tag nu. Men nu ska vi försöka ta i med friska tag i igen, skam den som ger sig! Vissa saker är helt enkelt värda att kämpa för.
Slow down girl, you're not going anywhere
Just wait around and see
Maybe I am much more, you never no what lies ahead
I promise I can be anyone, I can be anything
Just because you were hurt doesn't mean you shouldn't bleed
I can be anyone, anything, I promise I can be what you need

Kommentarer
Postat av: Annica

Ta vara på ljuspunkterna, tänk på dem då det är jobbigt. Och framförallt - kämpa för det ni tror på. :) <3

2011-11-13 @ 10:01:31
URL: http://klantlivet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0