Diskussionen fortsätter...

Återigen fick jag en kommentar från denna någon med Bibelkommentaren från gårdagen. Den här gången fick jag en länk skickad till mig som ledde till en artikel på Jehovas Vittnens hemsida. Jag är inte så förvånad över att den här "läsaren" är ett Jehovas Vittne, utav olika anledningar har jag kontakter inom deras sekt och vet därför att de inte är kända för att vara de mest accepterande människor som finns.

I vilket fall som helst kollade jag in länken, sidan såg ut ungefär såhär för er som inte sett:Egentligen vill jag inte ge den här människan uppmärksamhet i bloggen, men jag känner att det här är viktigt att ta upp. I grund och botten tycker jag så enormt synd om den stackars människa som måste lämna sådana här kommentarer på min blogg. För det första; varför besöker du ens min sida? För det andra; vad ger dig rätten att försöka ändra mina åsikter eller skrämma upp mig?

Jag vill att alla ska ha fullt klart för sig att jag inte tolererar att någon säger till mig min och min flickväns kärlek är en synd (eller homosexuell kärlek överhuvudtaget). Jag är ledsen för de stackars människor som är gay och som föds in i en religion med förlegade värderingar som inte tillåter kärlek som inte skadar någon. Jag kräver att bli bemött av respekt, inte på grund av min sexuella läggning utan på grund av att jag är en människa som älskar andra människor precis som heterosexuella gör.

Anledningen till att jag skriver om det här i bloggen är att jag vill visa andra homosexuella att man inte ska sitta och ta emot påhopp från folk med andra värderingar. Många kanske anser att det är bättre att tiga ihjäl en sådan här sak, men jag känner att det är viktigare att stå upp för det budskap jag kämpar för att få fram i den här bloggen.

Kommentarer
Postat av: Annica

Och återigen känner jag att vissa religionsformer mer är sektliknande.

2011-11-30 @ 20:59:36
URL: http://mittklantigastudentliv.blogspot.com
Postat av: Annica

Som jag skrivit lite mer i min blogg är just detta med att känns kärleken ren, smutsfri, tålmodig och verkligen äkta - då är det verkligen inget fel eller syndigt i detta =) Så älska på! skratt

2011-12-01 @ 11:04:28
URL: http://mittklantigastudentliv.blogspot.com
Postat av: Annica

Oj, insåg man kunde tolka det på två olika sätt.. :p fniss men låt gå för det..

2011-12-01 @ 11:04:56
URL: http://mittklantigastudentliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0