Sexnovell - Blickarna du gav ~ Del 2 av 3

Den här sexnovellen är hittad på www.sexiganoveller.se och är skriven av signaturen foxijack.


Sofia bodde inte långt från högskolan nere på stan, bara en kvarts promenad. Sofia berättade att hon hade en egen lägenhet sedan ett år tillbaka och verkligen stortrivs i sitt lilla krypin. Sofia låste upp sin dörr och välkomnade mig. Det var inte alls så litet som Sofia påstått att det var. Det var en rymlig etta med öppet, trivsamt vardagsrum och ett hemtrevligt kök bredvid. En balkong hade Sofia också, så det var ingenting att klaga över.

Vad fint du bor, fick jag fram medan jag studerade den stora dubbelsängen som stod tryggt i ett hörn i vardagsrummet.

Tack, svarade Sofia. Men jag tycker det är lite störigt att jag måste sova i samma rum som jag gör allting annat.

Äh, det är väl lika bra att ha allting på samma ställe, småskrattade jag och Sofia log mot mig.

Jo, visste är det i och för sig. Vill du ha något att dricka förresten?

Nej tack, svarade jag fast jag skulle behöva dricka en liter vatten för att få bort huvudvärken som värmen framkallade.

Sätt dig du så länge, jag ska bara öppna balkongen. Det är ju så varmt att man dör!

Jag gjorde som Sofia sa och utan att tänka på det satte jag mig i sängen. Jag ångrade mig genast när Sofia vände sig emot mig. Jag var på väg att flytta mig till den vita två-sits soffan då Sofia ställde sig en bit framför mig.

Nej nej, sitt kvar, sa Sofia med mjuk röst. Jag kommer snart och gör dig sällskap.

Sofia drog åter igen av sig sitt svarta linne som vid det här laget var genomsvettigt. Hon knäppte upp sina jeans och drog sakta ner dem för höfterna och låren, sedan fick hon nästan slita av dem för att de skulle lossna från hennes ben.

Jag är så dum att jag tar jeans på mig när det är typ trettio grader i solen, skrattade Sofia och slängde jeansen på soffan.

Jag granskade hennes halvnakna kropp och konstaterade att jag hade haft rätt. String, vita, matchande till bh:n. Så sexigt. Jag rös av välbehag av synen av den vackra Sofia. Jag ville känna henne under mina händer, jag ville ta på henne, smaka på henne, dra in hennes underbara doft ännu en gång. Sofia gick fram till mig och satte sig grensle över mig med armarna om min svettiga hals. Jag tog chansen, med rädsla av att Sofia skulle försvinna från mig, att smeka hennes nakna mage och midja. Sofia drog kämpande av mig toppen som klibbade mot min överkropp. Det var en befrielse att få av den. Nu satt vi tätt intill varandra och kände den andres hjärtslag. Det förvånade oss båda att de slog lika fort och det fick oss att börja skratta igen.

Jag har längtat efter att få känna din bara hud, suckade Sofia nöjt.

Och jag din.

Jag började fatta mod till mig och experimenterade med mina fingrar över Sofias bh-band. Jag fingrade lite smått på låset och Sofia verkade inte säga emot. Jag knäppte smidigt upp den med en hand och Sofia lät den falla nerför sina armar. De välformade brösten blottades och det fick mig att tappa andan. Jag smekte hennes ena bröst med en darrig hand.

Slappna av söta du, sa Sofia och kysste min panna.

Du är så vacker, flämtade jag.

Du är vacker, svarade hon och vi kysste varandra.

Vårat kyssande blev allt mer intimare, vi började smeka varandra på ställen vi inte hade undersökt och våra läppar flyttades till nacke och hals. Sofia nafsade busigt mig i örat och brottade ner mig så att jag låg med huvudet på en mjuk dunkudde. Sofia kröp neråt och kysste mig samtidigt över bröstet och magen. Hon knäppte upp mina shorts och drog av dem i ett svep. Sofia tittade på mig med en blick jag skulle kunna döda för.

Kan du vända dig om på mage en snabbis? sa hon och pussade mig på låret.

Jag gjorde som Sofia sa utan motsägelse eller vemod. Sofia klappade nöjt på min fasta rumpa. Jag vände mig om igen på rygg och kramade om Sofia så att hon ramlade över mig. Precis så som jag ville ha det. Jag smekte Sofias rumpa och riktigt njöt till fullo av vad jag kände. Sofia kysste min hals medan hon fingrade upp låset på min bh och slängde den på golvet bredvid sängen. Jag skämdes lite över mina små runda bröst. Men Sofia verkade inte klaga utan lät sig väl smaka på mina styva bröstvårtor. Sofia smekte dem samtidigt som hennes tunga lekte över de rosa vårtorna. Jag smekte Sofia över ryggen och kände med fötterna på hennes ben. Sofia kändes len mot mig och hela min kropp skrek efter mer. Jag vände henne på rygg och log längtansfullt. Hon besvarade mig med en djup tungkyss. Jag smekte hennes fylliga bröst och lät en av hennes styva bröstvårtor kupas mellan mina läppar. Jag sög först försiktigt men sedan övergick det till hårdare och mina smekningar blev allt intensivare. Sofia gnydde en aning av välbehag och tog ett vänt grepp om mitt hår. Sofia tryckte mig lätt mer neråt, jag kysste hennes mage och nosade lite på troskanten. Sofia visade ännu en gång att hon ville ha mig mer neråt. Jag började känna mig osäker. Visst hade jag haft sex med en tjej men aldrig slickat henne. Det föll mig inte i smaken, bokstavligt talat. Men jag ville så gärna, jag ville göra allt jag var tillåten till att göra med Sofia.

Har du gjort det här förut? frågade plötsligt Sofia.

Jag tittade upp på henne och nickade stilla.

Har du?

Ja, men det var ett tag sedan nu, fnissade Sofia. Jag har ju längtat efter dig så länge.

Jag kunde inte hålla mig längre. Jag drog sakta av Sofias vita string, de var dyblöta. Det fick det att rinna längs låren på mig. Jag ålade mig fram till Sofias helt rakade, savande sköte. Jag nosade en aning och blev lättad att jag faktiskt var frestad av den söt-salta doften som utsöndrades. Jag slickade mig om läpparna och sträckte ut tungan för att för första gången smaka på Sofias safter. Det var underbart, jag ville ha mer. Jag förde min tunga lätt över skåran och över en svullen klitoris som trånade efter beröring. Jag lät min tunga undersöka, smaka och smeka.

Å, du gör mig galen, stönade Sofia och tog tag i mitt hår igen för att försäkra sig om att jag skulle hålla mig kvar där jag var.

Jag vill göra dig galen, svarade jag och förde långsamt in ett finger i Sofia som stönade högt av njutning.
Jag penetrerade Sofia med mitt finger samtidigt som jag försiktigt slickade hennes klitoris. Jag hörde henne stöna av njutning och det gjorde mig otroligt upphetsad. Jag slickade henne allt mer intensivt och lät min tunga leva ut sina lustar. Jag kände hur hennes safter rann ner längs hakan. Jag tittade upp en aning på Sofia som hade börjat stöna högre och fortare och hennes andning hade blivit tyngre. Jag granskade hennes mage som rörde sig kvickt upp och ner och hennes händer som hade greppat ett hårt tag om det mörklila lakanet. Jag gjorde min tunga hård, penetrerade Sofias härlighet och kände hur det pulserade runt min tunga. Sofia greppade panikslaget om mina axlar och kom med ett skrik i min mun. Jag lapade i mig Sofias alla safter och slickade mina läppar. Jag la mig till rätta på Sofia som fortfarande låg och flämtade av en djup orgasm.

Det märks att du gjort det där förut, flämtade hon med ett skratt.

Ska jag vara ärlig, så har jag aldrig gjort just det där.

Sofia tittade storögt på mig.

Har du aldrig slickat någon? Du, det märks inte, log Sofia och kysste mina fuktiga läppar.


Kommentarer
Postat av: Flickvän<3

Jag är så stolt över dig! Novellen var väldigt vacker som du valt ut, du borde publicera fler av dina;). Jag älskar dig över allt annat min älskling, fortsätt som du gör, pusspuss på dig<3!

2011-11-05 @ 22:48:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0