Sexnovell - Blickarna du gav ~ Del 3 av 3

Den här sexnovellen är hittad på www.sexiganoveller.se och är skriven av signaturen foxijack.Jag ville ha mer av Sofia, slicka hennes våta, pulserande sköte. Innan jag hann slinka ner igen hade Sofia hamnat över mig och smekte mina bröst och nafsade retfullt i bröstvårtorna. Sofias ena hand flyttade sig i en öm smekning ner mot min mage, ljumskar och sedan ner mot mitt smala lår. Sofia hade ett förnöjsamt uttryck i sitt ansikte hela tiden och hennes ögon glimmade i takt med solens strålar som letade sig in genom det stora fönstret.
Du är så fin, suckade jag och Sofia svarade med en lätt smekning över mina string.

Sofia lät ett finger leta sig in i mina trosor och lekte retfullt över venusberget. Jag gnydde tyst och smekte Sofia över ryggen. Hon var så len och varm under mina händer. Jag ville aldrig sluta ta på henne. Jag skulle kunna ligga här i Sofias säng hela dagen, hela natten och bara känna hennes ljuvliga beröring mot min nakna hud. Jag kände hur det nästan blaskade i trosorna av kåthet. Sofia drog ner mina trosor och kysste sig upp från mitt smalben till ljumskarna. Hon smekte mitt rakade sköte och strök med två fingrar över mina blygdläppar. Hon förde in bara toppen av sitt ena finger och rörde det lätt, ut och in. Jag stönade tystlåtet i takt med Sofias beröring.

Du är så våt, väste Sofia med ett leende.

Det är din förtjänst, log jag tillbaka. Snälla ta mig nu, jag vill att du tar mig. Hårt.

Du ska få vad du förtjänar, ta det lugnt, svarade Sofia och kysste mitt dyvåta sköte.

Hon reste på sig och gick helt näck fram till en byrålåda av ljust trä. Jag granskade lustfyllt Sofias lätt guppande rumpa. Den ville jag gärna bita lite i. Jag såg Sofia plocka fram något men hon höll det skymt bakom ryggen när hon gick fram till sängen igen.

Blunda, sa hon.

Osäkert blundade jag lätt men öppnade snabbt ögonen igen.

Vad ska du göra? frågade jag.

Lita på mig, log Sofia. Jag kommer inte göra dig illa gumman.

Nervöst blundade jag igen och kände efter ett par sekunder något kallt och mot mina handleder. Motvilligt låg jag kvar med stängda ögon och försökte lita på min Sofia. Jag kände nu vad det var som var så kallt, handbojor. Sofia satte fast mig i sänggaveln. Åter igen sa hon att jag skulle lita på henne, kanske för att hon såg hur nervös jag var. Sofias röst lugnade mig och jag kunde slappna av en aning när handbojorna inte var lika kalla längre. Sofia kysste mina bröst och smekte dem ömt. Våra läppar möttes i en tungkyss, hennes händer smekte fortfarande mina små, runda bröst. Vi kysstes en lång stund innan Sofia satte sig grensle över mig.

Nu kan du titta, sa Sofia.

Jag gjorde som hon sa. Jag såg henne sitta med en ljusblå dildo i ena handen och ett lurigt leende på läpparna.

Oh, you are bad, skrattade jag och Sofia nickade menande.

Nu ska du få vad du förtjänar sexy, log hon.

Jag väntar, sa jag lika retfullt tillbaka.

Jag kände Sofias ena hand försiktigt röra sig ner mot mitt pulserande sköte. Jag flämtade av kåthet. Sofia förde in ett finger så långt det gick och penetrerade mig sakta medan hon sög och slickade på mina bröstvårtor. Sofia lät sitt finger istället smeka min klitoris som nu var svullen av lust. Jag kände hur det rann från mitt våta sköte och hur jag suktade efter mer djupare beröring. Jag tryckte mig mot Sofias hand för att visa hur jag ville ha det. Men Sofia fortsatte att retas och smekte lätt min klitoris.

Snälla, vädjade jag. Ta mig, ta mig hårt.

Be om det, väste Sofia.

Jag ber ju, sa jag och tryckte min längtande kropp emot Sofias. Snälla, jag ber dig. Gör vad du vill bara du tar mig nu. Snälla, söta Sofia.

Vad len i munnen du var då, flinade hon.

Hon kysste mig ömt och när våra tungor möttes förde hon hårt in två fingrar i mig som gjorde att jag stönade högt. Jag kände mig generad av mitt läte men det gick snabbt över när jag kände Sofias underbara stötar. Jag stönade efter varje stöt och allt jag kunde tänka på var hur skönt det var. Jag juckade mot Sofias fingrar för att hon skulle komma längre in men istället drog hon ut sina fingrar. Hon tog dildon som hon lagt i sängen och stoppade toppen i munnen för att blöta den. Inte för att det var nödvändigt, jag var så våt att det rann safter längs mina lår. Sofia tittade mig rakt i ögonen medan hon lät dildons topp nosa precis vid öppningen. Sofia var lika kåt som jag själv, jag kunde se det i hennes ögon. Jag tryckte henne tätt intill mig så jag kände hennes mjuka bröst mot mina egna. Sofia stötte dildon i mig. Djupt, sakta, hårt. Jag omfamnade hennes midja med mina ben och hjälpte Sofia med att jucka mot henne. Jag stönade, flämtande i hennes öra. Det gjorde Sofia ivrig så att hon pullade mig snabbare och smekte min rumpa med andra handen. Jag var på väg att komma, men jag ville inte att Sofia skulle sluta. Men jag kunde inte hålla inne orgasmen, utan kom i pulserande omgångar. Sofia gled ner mellan mina ben och slickade mina safter, blygdläppar och klitoris.

Åh, vad jag älskar din fitta, viskade Sofia medan hon slickade mig ren.

Jag vill ha mer av din, svarade jag.

Sofia låste upp handbojorna och gned vänt mina handleder.

Kom då, sa Sofia.

Sofia drog mig till sig så att jag satt i hennes knä. Sköte mot sköte. Jag kände att Sofia var jättevåt och längtade efter att få smeka henne. Vi kramade om varandra och smekte ömt varandras rygg och rumpa. Min ena hand sökte sig till Sofias sköte och förde in ett finger i henne och masserade hennes klitoris med tummen. Jag njöt av hennes andedräkt som studsade mot min halvöppna mun. Jag började fingerpulla henne med två fingrar och sög och nöp i hennes bröst. Sofia kunde knappt sitta still, hon följde mitt exempel och pullade mig lika snabbt. Vi kysstes vilt och Sofia nästan rev min rygg av upphetsning.

Jag kommer, jag kommer, stönade Sofia. Hårdare, fortare!

Jag ökade takten och kände hur Sofias sköte omslöt mina fingrar.

JAG KOMMER! skrek hon.

I samma sekund som Sofia stönade och flämtade ut sin orgasm, kom jag och kände hur safterna pumpades ur mig. Jag sjönk ihop mot Sofias bröst och omfamnade hennes svettiga överkropp. Hon besvarade min kram och kysste mjukt min hals.

Jag trodde nästan där ett tag att du skulle ta fram en piska, fnissade jag.

Bara för handklovarna eller? log Sofia.

Ja, skrattade jag.

Nej nej, svarade Sofia. Jag ville bara ha en aning kontroll på dig, så att du inte skulle försvinna från mig.

Varför skulle jag försvinna från dig när det är just här jag vill vara?

Vi kysstes, smekte varandra över kroppen och andades in den friska luften som kom från den öppna balkongen.

Du luktar kåt, log Sofia och kupade min ena bröstvårta som fortfarande var styv med sina läppar.

Jag är kåt, svarade jag och bet tag i hennes underläpp.

Akta piercingen, sa Sofia och puttade mig bakåt.

Sofia la sig över mig.

Är du sugen på mer? log Sofia.

Jag bara väntar, svarade jag och kysste henne.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0