Vilken dag!

Måste skriva av mig lite snabbt. Som ni kanske har sett har det inte kommit upp något inlägg här på bloggen sedan igår, och det är för att min dator gick sönder. Någonting blev fel med strömsladden så den glappade och kunde därför inte ladda datorn. Eftersom min kära dator har några år på nacken har dess tid som sladdlös reducerats från runt 1-2 timmar till cirka 5 minuter. Den hade varit inne på lagning en gång och jag har även bytt strömkabel innan, därför ansåg jag att det inte kändes som någon idé att återigen åtgärda felet. Datorn hade alltså gjort sitt och skulle bli utbytt.

Jag hade ju självklart svårt att släppa min trogna vapendragare, vi har en lång historia jag och min Toshiba. Drömde till och med att jag fick igång min lilla älskling inatt, var lite ledsen när jag vaknade upp imorse och insåg att det bara varit en dröm.

I vilket fall som helst så åkte jag, pappa och min tjej till Netonnet idag för att införskaffa en ny dator som jag hade kollat ut redan innan. Vi kom dit, köpte datorn och åkte hem.


Bild från http://www.netonnet.se/art/dator/laptop/laptop-15---16-tum/hp-paviliong6-1240eo/162348.3003/

Väl hemma startade jag och min flickvän upp den nya datorn, allt fungerade perfekt (utom Internet för jag kommer inte ihåg lösenordet så brorsan ska hjälpa mig). Utav någon dum anledning fick jag då för mig att jag skulle visa min tjej varför den gamla datorn inte funkade. Så jag satte i sladden i datorn och förväntade mig att få höra pipandet ifrån gårdagen - men istället FUNGERAR DEN. Jag måste ha drömt en sanndröm inatt. Det retsammaste är att nu sitter sladden bättre än någonsin. Vad tusan liksom? Varför just nu? GAHH.

Så nu har jag alltså en nyinförskaffad dator som ligger och väntar på mig och på att få Internet. Under tiden ska jag underhålla mig med min gamla vän som nu får sjunga några verser till. Jag trodde verkligen att tiden var ute, men tydligen inte.


Kommentarer
Postat av: Annica

HAha livet tar konstiga men härliga svängar ibland. =)

2011-11-17 @ 05:40:41
URL: http://klantlivet.blogspot.com
Postat av: Flickvän<3

Jadu min älskling;D men du behövde en ny dator i vilket fall så det var ett mycket bra köp ändå min älskling<3!

2011-11-17 @ 21:00:03
Postat av: Nina

Haha, det låter ju alldeles typiskt retsamt. Fast å andra sidan, att ha 2 fungerande datorer är ju inte så dåligt! Då kan man ju till exempel surfa bredvid en vän, spela alfapet mitt emot varandra vid köksbordet eller om man är riktigt bright redigera bilder på den ena och samtidigt skriva på den andra. Eller något...

2011-11-18 @ 19:31:57
URL: http://www.denvassastekniven.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0