#405


Bild från: http://youth-of-a-nation.tumblr.com/post/11886157691

#404

Tumblr_lsttg14xa11qmdqu5o1_1280_large
Bild från: http://fuckyeahlesbicas.tumblr.com/post/12076071815

#403


Bild från: http://ruthlessblogs.com/2011/02/24/the-ring-episode-19-%E2%80%94-lesbians/


Lesbiska hatar män. Eller?

Det verkar vara en ganska vanlig fördom att lesbiska är bittra kvinnor som hatar män. Men är det verkligen så?

Bild från: http://www.facebook.com/pages/Im-not-a-lesbian-but-I-hate-men/126691680765903


Jag vet inte hur det är för alla, men jag själv har inga problem med män eller killar som vänner. Bara för att jag inte vill ha ett förhållande med dem, betyder det inte att jag hatar dem och inte vill vara runt dem. Det finns en viss skillnad mentalt mellan tjejer och killar (om det beror på uppväxt, gener eller något annat låter jag vara osagt, vill inte ge mig in i den diskussionen), man kan prata med dem och umgås på olika sätt. Ofta är killar mer direkta och rakt på (självklart finns det undantag) och det kan jag verkligen uppskatta i ett kompisförhållande.

Det är stor skillnad mellan att hata någon och att inte känna sig attraherad till någon. Jag kan skoja om vad jag ogillar när det kommer till män, men jag kan helt ärligt säga att jag inte hatar dem. Den attraktion som heterotjejer (och då till vis del även bitjejer) känner mot killar saknar helt enkelt jag och alla andra som är lesbiska.

Jag tror att det kan uppfattas som att lesbiska hatar män bara för att det finns en del män som tror att de kan omvända flator. De tror att de kan visa "hur en riktig man tar hand om en kvinna" och fattar inte att de aldrig kan mäta sig med en annan kvinna. Jag står helt klart fast vid att man föds som homosexuell, det är en sexualitet precis lika mycket som heterosexualitet och ska därför tas på samma allvar. När män inte tar flator på allvar uppstår naturligtvis problem. Då kanske det inte är så konstigt att vissa lesbiska verkar hata män, de kanske har stött på ett stort antal ignoranta sådana och då blir man till slut negativt inställd.
Hur känner ni för män? Hatar ni dem, är de bra som vänner eller är ni helt likgiltiga?

Ny tidning för tjejer som gillar tjejer!

Jag har helt glömt av att tipsa er om en helt ny tidning som kom ut för snart en vecka sedan. Tidningen heter Lotus Magazine och målgruppen är tjejer som känner att de inte passar in i heteronormen. På deras hemsida står det bland annat att tidningen är: "En vanlig tjejtidning med mode och smink. Fast för tjejer som gillar tjejer..".Bild från: http://www.lotusmagazine.se/frontpage.html


Lotus går just nu att köpa antingen i Malmö (Beyond Looks) eller i Stockholm (Hallongrottan). Man kan också skicka efter tidningen på den här adressen: sale@lotusmagazine.se

Meg Christian - Ode to a Gym Teacher
She was a big tough woman, the first to come along
That showed me being female meant you still could be strong
And though graduation meant that we had to part
She’ll always be a player on the ballfield of my heart

I wrote her name on my note-pad
And inked it on my dress
And I etched it on my locker
And I carved it on my desk

And I painted big red hearts
With her initials on my books
And I never knew till later
Why I got those funny looks

She was a big tough woman, the first to come along
That showed me being female meant you still could be strong
And though graduation meant that we had to part
She’ll always be a player on the ballfield of my heart

Well, in gym class while the others
Talked of boys that they loved
I’d he thinking of new aches and pains
The teacher had to rub
And while other girls went to the prom
I languished by the phone
Calling up and hanging up
If I found out she was home

She was a big tough woman, the first to come along
That showed me being female meant you still could be strong
And though graduation meant that we had to part
She’ll always be a player on the ballfield of my heart

I sang her songs by Johnny Mathis
I gave her everything -
A new chain for her whistle
And some daisies in the spring
Some suggestive poems for Christmas
By Miss Edna Millay
And a lacy, lacy, lacy card
For Valentine’s Day

She was a big tough woman, the first to come along
That showed me being female meant you still could be strong
And though graduation meant that we had to part
She’ll always be a player on the ballfield of my heart

So you just go to any gym class
And you’ll be sure to see
One girl who sticks to teacher
Like a leaf sticks to a tree
One girl who runs the errands
And who chases all the balls
One girl who may grow up
To be the gayest of all

She was a big tough woman, the first to come along
That showed me being female meant you still could be strong
And though graduation meant that we had to part
She’ll always be a player on the ballfield of my heart

Vad tycks om den nya designen?

Jag kände att det var dags för någonting nytt här på bloggen, så jag ändrade designen lite grann. Är en riktig nybörjare på det här, men kände att huvudsaken var att det blev en förändring.

Tryck på F5 om ni inte kan se den!

Vad tycker ni? :)

#402

Cute-hands-lesbian-love-miss-favim.com-190474_large
Bild från: http://favim.com/image/190474/

Problem fixat!

Med lite hjälp från Annicas (http://klantlivet.blogspot.com/) kommentar, har jag nu fixat problemet med qruiser-ikonen. Nu ska ikonen synas under sökrutan på förstasidan och under länken "Till bloggens förstasida" på arkiv-, inläggs-, och kategorisidorna.

Hör gärna av er på qruiser nu när allt verkar funka!

Ser ni inte ikonen?

Jag fick precis en kommentar från signaturen J som sa att ikonen till qruiser inte syntes. Är det någon mer som har samma problem? Den ska i alla fall finnas längst upp till höger. Testa att trycka på F5 och uppdatera sidan och se om ikonen dyker upp!

Sexnovell - Ida & Rebecka

Den här sexnovellen är hittad på www.sexiganoveller.se och är skriven av signaturen Idis.Hon var min första riktiga kärlek. Den första person som fått mig känna såhär. Vi var båda 17 år, och just denna kväll hade vi varit på en avslutningsfest, det var i början av juni. Jag var riktigt glad när jag tänkte på att Rebecka, som hon hette, skulle sova hos mig. Vi hade varit vänner i nästan 2 år, vi umgicks en stor grupp. När vi kommit hem och gjort i ordning oss för natten la vi oss i sängen i bara underkläder. Inget konstigt egentligen, vi hade sovit tillsammans ett par gånger innan. Rebecka var en sån där tjej alla killar vill ha, och alla tjejer vill va. Hon var lång och slank med långt brunt hår, och hade världens vackraste Hon var vacker, söt och sexig, allt på en och samma gång. Vackert utseende, söt personlighet, och hon gick, pratade, gjorde i princip ALLT så himla sexigt.

Hur som helst så låg vi båda nu under täcket och pratade om lite allt möjligt. Plötsligt ställde Rebecka frågan:
"Har du kysst en tjej någon gång? Alltså nykter.." Jag blev förvirrad och visste inte vad jag skulle svara.
"Alltså.. Ja." Svarade jag efter några evighets långa sekunder. Jag log och såg hennes mörka ögon betrakta mig nyfiket. Jag blev alldeles varm och smått generad av frågan. På den tiden kände jag fortfarande skam över att jag tände på tjejer.
Efter en stunds tystnad frågade hon hur det kändes. Jag blev förvånad och undrade varför hon frågade det. Men svarade:
"Det är så mycket bättre än att kyssa en kille, helt klart. Vet inte hur jag ska beskriva det"
"Vill du prova kanske?" Fortsatte jag. Vet inte varifrån modet kom men något med henne fick mig att bli helt lugn inombords. Hon var så obeskrivligt söt där hon låg.
"Är du seriös?"
Jag nickade. "Om du vill veta såklart.."
Hon såg lite osäker ut några sekunder innan hon svarade ja och lät mig kyssa henne. Jag närmade mig hennes ansikte och kysste hennes läppar. Jag kysste dem än en gång och fuktade dem med tungan. Rebecka särade läpparna och jag gjorde detsamma. Våra tungor möttes. Hon smakade underbart, mycket godare än alla tjejer och killar jag någonsin kysst. Blev helt pirrig i bröstet och känslan vandrade neråt, mot underlivet. Jag förstod att om vi fortsatte såhär så skulle jag snart bli plastvåt. Jag slutade därför kyssa henne. Hon öppnade ögonen och mötte min blick.
"Snälla sluta inte" Bad hon och slingrade sina armar om min kropp och drog mig närmare henne. Jag blev riktigt förvånad över att hon ville mera men jag visste att vi måste sluta innan det var för sent.

Efter några minuter kände jag hur våt jag blivit. Jag rodnade och drog mig bort.
Hon tittade undrande på mig först sen sa hon "Förlåt, vi skulle nog inte.. Jag skulle inte sagt något från början.."
"Nej men nej det var inte det" sa jag med en lätt darrning på rösten. Jag kunde inte stoppa mina flämtande andetag. Jag ville inget annat än att ta henne här och nu, men samtidigt var jag rädd att hon inte ville detsamma.
"Jag bara.. Jag tror inte att jag kommer kunna sluta om vi fortsätter" förklarade jag. Hon stirrade ner i täcket innan hon sa:
"Jag kan inte sluta Ida, fattar du inte?" Hon såg generad ut. "Tycker du att det är äckligt att jag tänder på en av mina bästa vänner?"
"Nej absolut inte! Fan Rebecka, jag känner precis samma" Och nu när jag visste var hon stod så behövde jag inte stoppa impulsen att kyssa henne igen. Vi kysstes passionerat och plötsligt kände jag hennes lena fingrar på mitt ena bröst. Hon försökte febrilt knäppa upp bh:n men det gick inte så bra. Jag skrattade åt hennes bekymrade ansiktsuttryck. Hjälpte henne och slängde bh:n på golvet. Då nöp hon tag i ena bröstvårtan som styvnade på en gång. Hon förde ner handen över min mage och till mitt kön. Ett dämpat stön lämnade mina läppar när hon pressade sina fingrar utanpå mina nu genomvåta trosor. Det var så sjukt upphetsande att känna hennes hand mellan mina ben. Hade kunnat komma på direkten bara av att veta att det var HENNES hand och ingen annans.
"Ah" stönade jag. "Om du fortsätter går det snart för mig" Hon slutade smeka mig och vi började kyssas återigen. Hon tryckte sitt sköte mot mitt ben, jag kände hur våta hennes trosor blivit. Fan vad hon gjorde mig kåt.


Jag knäppte upp hennes bh och hennes bröst var nu blottade. Jag drog efter andan. Dom var verkligen helt perfekta. Inte stora, men ändå inte små. Lagom. Och de va fint formade, runda och fasta. Mina händer smekte och utforskade dem, då och då tog jag tag i dem. Jag smekte hennes styvnade bröstvårtor vilket fick henne stöna högt. Jag böjde mig ner och slickade på en av de medan hon lutade sitt huvud tillbaka av njutning och tryckte mig närmare. Jag kunde känna hur våt hon var och började smeka hennes kön med ena handen. Jag slank in med fingrarna innanför trosorna och nu rörde jag vid hennes varma, våta kön. Men jag ville inte ge henne allt hon ville ha på en gång, så jag smekte bara lite vilket retade henne. Jag såg upp mot henne och hennes ögon var helt glansiga och hennes läppar var särade. Hon såg så sexig ut att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Det kändes som att jag skulle sprängas av kåthet snart. Jag hade aldrig varit såhär upphetsad någon gång tidigare.


Jag bad henne lägga sig på rygg och drog smidigt av henne trosorna. Hon var nu helt blottad och jag såg att hon såg lite osäker ut trots upphetsningen.
"Du är så jävla vacker" sa jag och började smeka henne. Hon blundade och kved lite. Jag flyttade mig neråt och la mig mellan hennes ben. Kysste hennes venusberg lite lätt och fortsatte ner. Svepte min tunga lite prövande i springan och började slicka. Slickade klitoris och sög tag i den då och då. Smaken var ovanlig, syrlig och lite söt. Men slog fast att jag tyckte det var gott. Tryckte prövade upp ett finger i henne, följde upp med ett till och började penetrera henne. Jag visste inte om jag gjorde rätt men Rebecka njöt i alla fall. Hon hade händerna i mitt hår och tryckte underlivet mot mitt ansikte samtidigt som hon stönade högt. Inom kort blev hennes flämtningar mer stötvisa och hon skulle komma när som helst. Men jag ville inte låta henne få orgasm riktigt än. Jag slutade med min behandling och kröp upp till hennes ansikte. Gav henne en lång kyss. Jag drog av mig mina egna trosor och såg hur hon storögt tittade på mig. Jag ville prova en sak så jag särade hennes ben och la mig emellan. Mitt kön nuddade nu hennes. Båda stönade till av beröringen. Jag började sakta röra mina höfter och gnida mitt heligaste mot hennes.
Det var så skönt, att känna henne mot mig. Det var en ovan känsla att känna hennes våta underliv mot mitt minst lika våta. Hon var så vacker där hon låg, hennes bruna hår låg som ett täcke över kudden. I den stunden var hon vackrare än någonsin. Jag hade hållit tillbaka så länge och nu äntligen fick jag tillfredsställa henne. Vi kysstes och hennes händer var lite överallt på mig. Hon tog på mina bröst, smekte magen, ryggen, tryckte min rumpa hårt mot sig själv. Hon började svara på mina höftrörelser och juckade tillbaka.
"Hårdare" stönade hon och jag gjorde som hon ville.
Plötsligt stönade hon högre och spände sig
"Åhh ahh mm jag kommer!" flämtade hon. Hennes rörelser blev mer ryckiga och jag kände att jag inte kunde hålla tillbaka längre. Vi fick snart den starkaste orgasm vi någonsin haft. När den ebbat ut låg vi båda helt avslappnade och jag la mig bredvid henne. Jag kysste hennes läppar och sa:
"Rebecka, jag älskar dig."
"Jag älskar dig också Ida" log hon. Jag la min arm runt henne och sedan somnade vi lyckligare än någonsin.

#401

Med_lesbian-couple_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/16713728

Länkat bloggen till qruiser!

Som ni kanske ser har det tillkommit en ny liten grej längst upp till höger här på bloggen, så här ser det alltså ut:

Klickar ni på den kommer ni direkt till min bloggprofil på www.qruiser.com. Som ni säkert vet är hemsidan ett forum för homo-, bi-, trans-, och queerpersoner och jag fick tips om att det kunde vara smart att ha bloggen där. Men istället för att flytta den helt så har jag bestämt mig för att skylta den där.

Om ni som läser är medlemmar på qruiser, får ni gärna skicka meddelanden till mig där. Som vanligt tar jag gärna emot tips och synpunkter på bloggen.


Hoppas vi hörs där!

Chris Pureka - Burning Bridges
This is a story of burning bridges
and allowing time to pass
this is a story of forgiveness
and breaking things in my hands
this is a story of understanding
you can't choose who you love
and this is a story of soft skin
and rats in the walls

well you can't just pass along
the pain that comes around
you'll go dizzy until you fall
and I know you didn't mean to let me down
but you let me down so hard

this is a story of loaded glances
and leaning in too far
this is a story of vague advances
and confessions in smoky bars
so now I am walking down the sidewalk
and I am singing to myself
and I'm going to leave it all behind me now
'cause I don't need this,
I just don't need this

and you can't...

these memories are talking and talking
and I'll do anything to shut 'em up
I've got the pillow over my head
but they won't stop
no, no they won't stop

some fantasies are never meant to be
realized at all
and some regrets could be prevented
if you read the writing on the wall
oh and sometimes you say "you know nothing can happen"
and then she leans over and lifts off your glasses
and the next thing you know you're just tangled and guilty
and you've got a head full of liquor and perfume
oh and when did you leave me
and when did you find her
and tell me is this just what you wanted...

#400


Bild från: http://chiqclicks.com/?p=747


#399

Img_7066_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/16629663

Jämställda rättigheter i Nigeria

I Nigeria är homosexualitet ett brott som kan ge upp till tio år i fängelse. Nu funderar senaten i Nigeria på att skapa en lag som ger tunga straff, inte bara för homosexuella som gifter sig, utan också för de som hjälper ett likkönat par att gifta sig. Det kommer inte vara öppet för befolkningen att rösta om huruvida lagen ska träda i kraft eller inte, det här kommer ske inom senaten.

För att stoppa det här har aktivister i landet försökt kämpa tillbaka, och en del utav deras arbete är en namnlista som de har lagt ut på nätet. För att skriva på namnlistan och läsa lite mer om det här kan ni följa den här länken: http://www.thepetitionsite.com/21/equal-rights-for-gay-nigerians/.Bild från: http://openwalls.com/image?id=12229

The Be Good Tanyas - Rain and Snow

Well I married me a wife
She gave me trouble all my life
She ran me out in the cold rain and snow
Rain and snow, rain and snow
She ran me out in the cold rain and snow

She came a runnin on down the stairs
Combin' back her long yellow hair
And her cheeks were as red as a rose
As a rose, as a rose
And her cheeks were as red as a rose

Well I ain't got no use
For your red apple juice
And I'm not gonna be treated this way
This way this way
And I'm not gonna be treated this way

I see you sitting in the shade
Counting every dime I've made
I'm so broke and I'm hungry too
Hungry too, hungry too
I'm so broke and I'm hungry too
I'm so broke and I'm hungry too

(repeat first verse)

Sextips - Positivt om porr

Förr hade många tjejer en negativ inställning till porr, särskilt då i sin filmform. Det ansågs vara kvinnorförnedrande och sprida en negativ bild För bara tio år sedan ville hela 72% av kvinnorna i Sverige förbjuda porrfilm, idag ser cirka 70% av dem porrfilm själva.

Naturligtvis finns det porrfilm som kan vara skadlig. Som tittare måste man vara en aning selektiv och använda sitt eget personliga omdöme för att själv bedöma vad som är nyttigt/inte nyttigt för en själv att se.  


Porr har faktiskt flera positiva faktorer, här kommer en liten lista på några av dem:

---> Att se på porr eller läsa sexnoveller kan öka sexlusten

---> Chansen att få orgasm ökar om man tittar på porr tillsammans med sin partner medan man har sex eftersom negativa tankar inte får plats eller tid att gro och störa och på så sätt skapa spänningar och osäkerhet

---> Porr kan ge inspiration till nya ställningar och annat man vill testa i sovrummet

---> Fantasier som man är ensam om (som man saknar en partner för att genomföra) kan man titta närmare på och njuta av med hjälp av porrfilm

---> Genom att läsa sexnoveller och se porrfilm kan man utforska sin egen sexualitet och på så sätt komma på vad man själv tänder på

---> Känner man att sex är svårt att prata om och någonting pinsamt, tabubelagt eller liknande, så kan porr lätta upp stämningen en del kring ämnet och få sex kan kännas mer naturligt

---> Om man har en fantasi som är känns svår att berätta om för sin tjej - varför inte visa henne en film där fantasin förverkligas och se hennes reaktion? 


 
Bild från: http://patpoh.fooyoh.com/patpoh/entry/JOSS-STONE-KNOWS-WHAT-TO-DO-AROUND-WOMENFakta från: http://blogg.passagen.se/sexnovellerocherotik/ 

Novell - Jacqueline ~ Del 2 av 2

Du lydde och följde med henne in i sovrummet. En gigantisk säng med sänghimmel av florstunt tyg i vita nyanser och bäddad med mörklila sängkläder i satin. Hon ledde dig hela vägen fram till sängen där hon bjöd dig att sätta dig ned. När du gjort det började hon klä av dig, plagg för plagg, du gjorde inget motstånd alls, varför skulle du? Hennes varma händer var bestämda men aldrig hårda, bara längtande och du älskade hennes längtan.

När du var naken blev du tillsagd att lägga dig ned ordentligt i sängen, men utan täcke. Du gjorde som hon sagt, utan att ta ögonen från henne. Jacqueline gick fram till det stora fönstret som vätte ut mot gatan. Hon drog för gardinerna och gjorde det mörkt i rummet. Sedan gick hon tillbaka mot sängen, stannade till vid nattygsbordet och tände den lilla lampan som stod där, den spred ett varmt, mjukt ljus omkring sig. Innan hon lät sina långa, välmanikyrerade fingrar öppna kjolen och blusen vände hon ned ett fotografi som stod i sin guldram invid sängen. Du visste vem mannen på fotot var och fick för en sekund en klump i halsen. Klumpen försvann när Jacqueline lät plagg efter plagg falla till golvet vid hennes fötter. Till sist stod hon helt naken framför sängen. Med ett fåtal enkla rörelser släppte hon på knuten i sitt hår och lät det falla ned mot axlarna. En doft av kokos och vanilj sköljde emot dig likt en våg av underbarhet. Du längtade.

Jacqueline kröp upp till dig i sängen, lade sig över dig med sin värme, sin lenhet, sin kvinnlighet. Hon lät dina händer röra henne, känna över höfterna, brösten, allt. Du älskade varje sekund. I det mjuka skenet från sänglampan var hon ännu vackrare än innan och du tänkte att om du kunde, om du fick skulle du älska med henne varje sekund av varje dygn av varje evighet.

Efter många sekunder av berusande passion, av eld och av löften utan ord hade ni båda tröttats ut. Ni låg på sidan bland varma lakan, hon i dina armar. Du strök över hennes mage, hon hade sina ögon slutna och andades lugnt. Du hade tusen tårar som vällde fram bakom ögonlocken med bet ihop för att inte låta dem komma fram.

”Du måste snart gå,” sa Jacqueline efter några långa sekunder av stillhet. ”Min lunch är egentligen redan slut, de väntar på mig på kontoret.”

”Kan vi inte stanna?” viskade du, hoppades nästan att hon inte skulle höra dig, du skämdes för dina känslor.

Jacqueline befriade sig från din famn och vände sig mot dig. Du ryggade tillbaka en aning, visste att några tårar glittrade i dina ögon och du ville inte visa dem.

”Det vet du att vi inte kan. Du vet att det inte går,” sa hon och lät bekymrad och otålig. Hennes ögon var stora och mörka.

”Jag vet,” svarade du kort. Hade du sagt någonting mer skulle hela du gått sönder, du kände redan hur ditt hjärtas alla pusselbitar drogs isär och ifrån varandra, mellanrummen som skapades brände som om frätande syra rann emellan dem. Du fick lust att skrika men lät bli, du ville inte erkänna vad du kände.

”Jag är ledsen,” sa Jacqueline och gav din kind en snabb kyss. Du var inte säker på att hon menade det hon hade sagt. Hon sträckte sig sedan efter ett armbandsur som låg på nattygsbordet bredvid det nedvända fotografiet. Hon noterade tiden och skyndade sig sedan upp ur sängen. ”Kom igen, vi måste skynda oss nu!” sa hon och började leta efter nya trosor att klä på sig.

Du bet ihop käkarna hårt medan du reste sig ur sängen och slängde på dig alla dina kläder så snabbt du kunde.

”Jag går,” sa du och hatade dig själv för att du kände en tår lämna din ögonvrå. ”Vi ses.”

”Jag hör av mig,” svarade Jacqueline, det verkade inte ens som om hon hade lagt märke till vad hon gjorde med dig. Hon bara drog isär gardinerna från fönstret och rusade ut till badrummet för att fixa i ordning sitt hår.

Besviken och sårad som så många gånger förr klädde du på dig dina ytterkläder i hallen och skulle just gå ut genom ytterdörren när Jacqueline lade en hand på din arm och du stannade upp.

”Förlåt,” sa hon men verkade mer stressad än ledsen. ”Här har du,” lade hon till och tryckte en femhundring i din hand. ”Köp dig någonting fint, någonting du vill ha.”

”Tack,” sa du och kände dig mindre värd än någonsin.

Du skyndade sedan ut ur byggnaden, brydde dig inte om att du mötte den gamla damen från innan vid utgången, bara skyndade, halvsprang ut och bort från platsen där ditt hjärta alltid brast. Du struntade i den förbannade solen som envisades med att alltid skina, din sikt var ändå dold av tårar. När du passerade en tiggande man på gatan tryckte du femhundringen i hans hand. Du stannade inte ens när han ville tacka dig för den underbart goda gärning du just utfört, du bara ökade takten och sprang därifrån. Hoppades att känslorna skulle slockna, tappa takten och inte hinna ifatt dig mer.


#398


Bild från: http://lesboflow.tumblr.com/

#397


Bild från: http://lesboflow.tumblr.com/post/11686934765

Novell - Jacqueline ~ Del 1 av 2

Ni vandrade nedför gatan, förbi alla affärer och restauranger. Solen sken höstvackert över er, ljudet av hennes klapprande klackar ekade högt mellan byggnaderna. Hon bar en rödgul päls som slutade på höfterna, du gissade att den var av räv och ryste. Det svarta håret hade hon uppsatt i en stram knut, de smala, välsvarvade benen var iklädda spindelvävstunna, svarta strumpbyxor. Jacqueline hette hon och hon var enastående.

Du gick alltid ett halvt steg bakom henne, det var som om du inte riktigt kunde med att gå alldeles intill. Jacqueline var för vacker för det. När andra människor mötte henne på gatan ryggade de tillbaka och beredde väg. Hon log alltid ett glittrande tandkrämsreklamleende mot de människorna och böjde ned huvudet en aning som för att tacka. De log tillbaka, vissa bara kort, flyktigt, och andra längre, med hopp över läpparna.

Du studerade på högskolan i staden, hade planer på att bli skådespelerska. Ville stå på de stora teaterscenerna i landet, ville bli sedd och påverka människor, ville uträtta stordåd, precis som alla unga stjärnor. Du hade träffat henne efter en föreställning ni hade satt upp på skolan, hon var rektorns fru. Hon hade berömt dig för din strålande insats i pjäsen och du hade försökt dölja din glädje över hennes ord och din genans över din attraktion. Men hon hade avslöjat dig, djupt inne i sig själv hade hon avslöjat dig och ringt dig sent en natt. Sedan var det igång.

Trots att solen sken var det oktoberkallt. Du bar en trasig, urtvättad jeansjacka med en tunn, skinnliknande väst ovanpå. Svarta jeans täckte dina bräckliga ben, tunga kängor klamrade sig fast kring dina fötter. Kort, spretigt, mörkrött hår stod åt alla håll på ditt huvud, ögonen svartsminkade. Ni var så olika.


Fastän du borde var du ändå inte riktigt helt beredd när hon svängde in åt höger, gick exakt tjugo steg på en liten sidogata och sedan dök in mot en dörr i ett fint stenbyggt höghus med vackra dekorationer kring fönstren till lägenheterna. Hon knappade snabbt in en kod och höll sedan upp den tunga dörren åt mig. Jag slank smidigt in, väntade på henne, på att hon skulle gå före mig in i hissen, trycka på fyran för fjärde våningen. I hissen såg jag på hennes spegelbild. Blodröda läppar, långa, tjocka ögonfransar perfekt målade med mascara. Höga kindben, rena linjer. När hon log blev ögonen mindre, som om hon kisade och små skrattgropar bildades. Jag rös när hon log, hon var så vacker.

Uppe på fjärde våningen gick hon före fram till en dörr i mörkt trä, hon rotade i sin fina märkesväska efter en nyckelknippa. Hon verkade en aning stressad. Plötsligt rasslade det till i dörren på andra sidan om korridoren och hon ryckte till och tittade upp. Du vände dig mot ljudkällan och såg en gammal dam stiga ut ur en annan lägenhet. Hon tog ett par steg emot er, tittade noga, rynkade lite på näsan när hon granskat dig upp och ned med blicken ett par gånger. Hon verkade vilja säga någonting vasst men lät bli och steg sedan in i hissen och försvann.

Nycklarna blev till sist hittade och dörren låstes upp. Du kastade en sista blick på brevinkastet där initialerna E. och J. stod skrivna tätt intill efternamnet Rothblad innan du följde efter Jacqueline in i lägenheten. Hallen var rymlig. På väggarna hängde stora speglar med kandelabrar intill, i hörnet stod en gammaldags klädhängare för ytterkläder i något träslag som såg nästan rödaktigt ut. På trägolvet låg en vackert utsmyckad matta, den var skön att ligga på, det visste du. Du klev ur kängorna, krängde av dig västen och jeansjackan. Jacqueline hade långsamt öppnat sin pälsjacka, blottat en cremefärgad silkesblus nedstoppad i en svart, tight pennkjol som slutade precis under knäna. Hon hängde upp jackan på klädhängaren och böjde sig sedan ned för att befria sina nätta fötter från klackarna. Medan hon var nedböjd sneglade du ned i hennes urringning och generades över hur synen fick dig att känna. Dina kinder hettade.

Jacqueline ställde undan sina skor under klädhängaren och vände sig sedan mot dig. Hon gav dig ett vackert leende med sina röda läppar som du längtade efter att få kyssa och tog din hand i sin, hennes hud var len och varm mot din.

”Vad kall du är,” sa hon till dig. ”Men det ska vi nog snart ordna.”

Hon lyfte din hand mot sin mun, gav varje finger en långsam kyss. Du rös. Sedan förde hon din hand ned mot urringningen av sin blus och du kippade efter andan. Hon log och skrattade till, lade sina varma händer kring ditt ansikte, kysste dina läppar mjukt.

”Kom,” sa hon sedan med din hand i hennes, ”kom och älska mig en stund.”


*******************************
Del två kommer imorgon eller senare idag.

#396

Tumblr_lh50qhr3ak1qhwp7ho1_r1_500_large
Bild från: http://fallinforyourface.tumblr.com/post/3926941890

#395

320123_184411398306228_100002121070046_409552_126657786_n_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/16341426

#394

Tumblr_lqkmbddzeu1qh18g7o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/16272975

Rökning

Visste ni att rökning är vanligare hos homosexuella tjejer än hos heterosexuella? Mest vanligt är det bland bisexuella. Anledningen tros vara bland annat dåligt självförtroende och ångest på grund av att man måste dölja sin sexualitet.


Bild från: http://www.queerty.com/do-fags-smoke-more-fags-20091119/Fakta från: http://www.womenshealth.gov/publications/our-publications/fact-sheet/lesbian-bisexual-health.cfm

#393

Tumblr_lt8q1z7i6d1r4cmqzo1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/16297119

Poeten Sapfo och ön Lesbos

Visste ni att ordet "lesbisk" kommer från den grekiska ön Lesbos där den första, kända, kvinnliga poeten och visförfattaren Sapfo levde och verkade?


File:Godward-In the Days of Sappho-1904.jpg
Bild från: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Godward-In_the_Days_of_Sappho-1904.jpg


Sapfo bodde på ön tillsammans med sin man, dotter och älskare. Trots att hon sina båda manliga kärleksintressen drev hon en flickskola där legenden säger att hon förälskade sig i eleverna och sedan skrev hyllningsdikter till dessa när de lämnade skolan för att gifta sig.

File:1877 Charles Mengin - Sappho.jpg
Bild från: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:1877_Charles_Mengin_-_Sappho.jpg


Sapfos verk handlade oftast om kvinnors vardagsliv, deras ritualer och relationer. Hon fokuserade också på kvinnors skönhet och sin egen kärlek till kvinnan. Tyvärr har de flesta visor och dikter blivit förstörda eller försvunnit, bara ytterst få verk finns bibehållna. Sapfo själv tog livet av sig genom att hoppa från en klippa rakt ut i havet. Anledningen är mer eller mindre okänd.


Bild från: http://www.greekislands.com/lesvos/


Lite kul är det att ordet "lesbisk" fram till slutet av 1800-talet bara hade anknytning till just ön Lesbos och en typ av vin. Inte förrän på senare tid har vi börjat använda ordet för att beteckna kärlek mellan kvinnor. Förresten verkar det som att vi nog borde beteckna Sapfo som bisexuell snarare än homosexuell.


Bild från: http://motocross.blogg.se/2007/october/romersk-skapmat.html
Fakta från: http://en.wikipedia.org/wiki/Lesbian, http://sv.wikipedia.org/wiki/Sapfo

En liten lösning på problemet!


Bild från: http://razorbladelesbian.tumblr.com/page/11

Just one wish...


Bild från: http://razorbladelesbian.tumblr.com/page/2

Novell - Längtan

Novellen är hittad på www.sexnovell.se och är skriven av signaturen julesy.På dagis, av alla ställen, träffade jag henne första gången. Jag skulle precis hämta min son och var i färd med att packa ner termobyxor i hans ryggsäck då en röst intill avbröt mig. Hon presenterade sig som Marie, mamma till pojken som var min sons bästa lekkamrat. Jag tog förvånat hennes hand och intygade att det var trevligt att få kontakt med någon av de andra föräldrarna på dagiset. Det var första steget i en trevande vänskapsrelation, som utvecklades över många sedvanliga koppar kaffe, antingen i mitt kök eller i hennes.

Mitt första intryck av Marie var ganska alldagligt. Artig och trevlig var hon förvisso, vacker på ett mystiskt vis, men inte en sådan kvinna som var alla mäns våta dröm. Jag kan tänka mig att hon var typiskt flickvänsmaterial som ung. De lite nördiga killarna var kära i henne för att de visste att de aldrig kunde få henne, och de populära killarna tänkte på henne som en sådan som de gärna visade upp för föräldrarna och som blev mamma till deras barn. Men inte som fantasin för ensamma kvällar.

Hon var egentligen inte spännande för mig heller, vid en första anblick. Jag noterade förstås att hon såg bra ut, böljande rödbrunt hår och välsvarvade ben, men i övrigt hade jag svårt att få grepp om hur hennes kropp såg ut. Däremot tyckte jag genast om hennes sätt, hennes lite blyga blick och eftertänksamma reflektioner. Eftersom hon, liksom jag, var ensamstående mamma hade vi alltid tankar att utbyta med varandra. Vi skrattade mer än vi drack kaffe, pratade mer än vi tuggade på kanelbullarna, och avbröts först då någon av smågrabbarna ville åka hem. De dagar då vi inte sågs fanns hon med i mina tankar, även om jag till en början aldrig funderade över varför. Hon väckte en viss beundran hos mig, både som mamma och som människa, men mer än så fick inte plats i min tankevärld.

Det blev många kvällar i köket den vintern. Men snön smälte slutligen bort helt och hållet och vårsolen hittade in även hos mig. En kväll i maj när jag klev in genom grinden hemma hos Marie drabbades jag av de omtalade vårkänslorna. Våra söner spelade fotboll på den välklippta gräsmattan och Marie var sysselsatt med att plantera rosor i krukor på altanen. Hon satt på huk i solljuset, med jordiga händer och långt hår hängande ner över ansiktet. Den mönstrade klänningen som hon hade på sig lämnade armar och ben bara, och synen av henne spred sig som en löpeld ända ut i fingerspetsarna.
”Vad härligt väder det är”, kvittrade jag till henne, förvånad över min plötsliga känsloreaktion.
”Underbart”, log hon och hämtade en dyna åt mig att sitta på. ”Vill du ha kaffe?”
Sedan satt vi där på altanen, småpratade och värmde oss i solen. Samtalsämnena berörde vädret, barnen och veckans händelser, och tur var väl det, för hennes ljusa hud och bara fötter hade mig fast i sitt grepp. Ett grepp som efter den kvällen inte ville släppa taget om mig.

Jag hade aldrig tänkt på mig själv som bisexuell, än mindre flata. Kvinnor hade hållit sig i utkanterna av mina fantasier men aldrig velat ta mer plats än så. Marie skrämde mig dock inte. Jag var fascinerad av henne, hennes kropp och hennes person, men där trodde jag att gränsen gick. Ändå tilltog min fascination för henne i rasande takt. Jag studerade henne i detalj, alltifrån hennes rörelser och ansiktsuttryck till hennes silkeslena hud. Hon var mitt experiment, objektet för undersökningen av mig själv. Hennes skönhet växte allt mer i mina ögon och attraktionen var snart ett faktum. Det gick inte att ignorera hur det flaxade i magen när hon skrattade, eller hur mina ögon for över hennes kropp så fort de fick tillfälle. Jag hade börjat längta. När vi satt på bänken vid lekparken under varma sommardagar var jag alldeles fixerad av rundningen innanför hennes linne och de lätt solbrända, korslagda benen. Mina ben intill hennes var lika bara, bruna och insmorda, för att locka henne att åtminstone slänga en blick under ögonhöjd. Men hon kommenterade bara mitt hår. Rörde lätt vid en blond, solblekt hårslinga och lät den sedan falla ner igen.
”Jag har alltid önskat mig ljust hår”, mumlade hon drömmande.
”Och jag har alltid önskat mig mörkt. Och bruna ögon”, log jag tillbaka.
”Blå är så mycket vackrare. De glittrar liksom i solen.”

Snart var jag inte bara en frånskild mamma som umgicks med en annan frånskild mamma. Jag var en kvinna som åtrådde en annan kvinna, så intensivt att min kropp började leva sitt eget liv. Den pulserade när helst den ville, pirrade och värkte av lidelse. Hon hade gjort mig till ett djur. Mitt vardagliga liv kom i skymundan, då tankarna oupphörligt kretsade kring min längtan efter Marie. Ensamma stunder fylldes av fantasier, frustration och ihärdigt fingrande. Solosex hade aldrig varit så givande, då jag aldrig tidigare haft en så konkret fantasi, men heller aldrig så ensamt. För varje extas tanken på henne tog mig till, desto längre ifrån mig kom hon.

Det fanns inget gulligt i min passion. Försiktigt smekande var inget som lockade mig, jag ville bli vild med henne. Uppfyllas av kåthet och begär, agera på varje liten impuls av min drift och ge henne all den njutning jag förmådde ge henne. Med slutna ögon ville jag rida henne, stimulera henne, helt omedveten om hur min kropp rörde sig, hur jag såg ut eller hur mina stön lät. Bli blind av upphetsning och slingra mig hårt om henne. Hur nu det skulle kunna ske.

För mitt inre brukade jag leka med tanken att hon tillfredställde sig själv. Med händerna innanför sommarklänningen tänkte jag mig hur hon låg på altanen med rosorna omkring sig, benen böjda och särade. Det bruna håret låg flyktigt över träplankorna och hon andades stötigt med ögonen slutna. Jag ville se på. Stå utanför staketet och smygtitta genom grinden på hennes frenetiska smekande. Sedan skulle jag smyga mig in i hennes hus, sätta mig i hennes fåtölj och ta av mig kläderna för hennes förvånade uppsyn. Alldeles naken skulle jag sitta där, våt och med låren öppnade för henne, blundandes och med händerna kupade över brösten. Hon skulle få göra vad hon ville med mig. Pussa, smeka, slicka, fingra. Vågade hon inte skulle jag be henne. Sedan skulle jag resa mig upp och omfamna henne med min nakna kropp, för att sedan följa henne in i sovrummet där vi slutligen skulle förlora oss i varandra.

Det kom även dagar då inte ens fantasierna räckte för mig. Förtvivlat försökte jag komma på något som kunde locka henne till mig, den ena tanken underligare än den andra. Jag skulle kunna göra mig extra fin för henne. Locka mitt hår, måla mina läppar och dofta något blommigt som hon inte kunde motstå. Det var kanske ingen idé. Röda läppar och blommiga dofter kanske inte attraherade henne, jag kanske inte hade en chans hur jag än bar mig åt. Ändå kände jag en instinktiv önskan att få uppvakta henne. När jag promenerade genom stan drogs min blick till rosbuketterna i blomsteraffären, chokladaskar och dyra smycken i skyltfönster. Så klyschigt, men ändå så självklart.

Om hon var min skulle jag bjuda henne på en fin middag, för att sedan gå ut och dansa med henne. Högklackade skor, hennes hand i min och svängande kjolar kring solbrända ben. Fnissandes skulle vi gå hem i sommarnatten, två förälskade kvinnor, berusade av varandras likheter och olikheter. Vi skulle fortsätta dansa hemma i hennes hus, i svarta spetsunderkläder och vinglas i händerna. Jag skulle be henne att ta av sig behån så att jag skulle kunna se hur hennes bröst rörde sig till musiken som fanns kvar i våra huvuden. Vi skulle kyssas. Jag undrade hur hennes läppar formade sig mot mina och hur hennes tunga roterade i min mun. Ville hon låta mig suga på den, smeka den med min tungspets? Tyckte hon om långa, mjuka kyssar eller hungriga, hetsiga läppar?

Det gick inte mer. Jag var tvungen att agera, om så bara för att få ett slut på vansinnet. Med några vinflaskor på lager, liksom ost, kex och vindruvor, bjöd jag hem henne till mig en ensam fredagskväll. Nervös som aldrig tidigare vandrade jag runt i mitt vardagsrum och speglade mig i sensommarsolen då hon ringde på dörren. Hennes klänning var färgglad, ögonen lite sotiga och munnen leende. Och jag tänkte att nu, ikväll, måste jag få veta.

Efter att ha tagit en långsam promenad bland löv som börjat gulna slog vi oss ner i soffan i vardagsrummet, då det blivit för kyligt för att sitta ute. Lite småfnissig av vinet lutade jag mig närmare henne. Krånglade en arm om hennes midja och lade huvudet på hennes axel, som för att mysa lite.
”Blir du också kramig av vin?” skrattade hon, med darrig stämma.
”Ja”, mumlade jag och sjönk djupare in i hennes famn. ”Är det okej?”
”Det är jättemysigt.”
Länge satt vi bara så, med armarna om varandra, vaggandes. Hennes huvud låg mot mitt, kind mot panna. Hon kändes alldeles avslappnad, tvärtom emot mig. Jag ville gå över gränsen. Prova och få en reaktion. Så jag lösgjorde mig ur hennes armar och sökte hennes blick. Och då såg jag att hon visste. Att hon förstod vad min avsikt med kramandet var. Ändå var det för sent att fundera. Jag kunde inte hejda mig själv utan lutade mitt ansikte intill. Till min lättnad besvarade hon min kyss, varmt och intensivt. Jag prövade försiktigt mina läppar mot hennes, särande lite på dem och lät henne nudda min tungspets med sin. Njöt. Mina händer var precis på väg upp mot hennes kinder då hon plötsligt ångrade sig. Drog sig bakåt.

Med andan i halsen satt jag kvar, snopen. Sedan såg jag Maries tårar i ögonvrån och mjuknade omedelbart. Hon såg bedjande på mig för ett ögonblick innan hon vände bort ansiktet. Snyftade. Torkade tårarna med handryggen och vred sig olustigt i soffan.
”Förlåt”, mumlade hon en stund senare och fångade min blick. ”Det var inte meningen.”
”Vad var inte meningen?” undrade jag.
”Att reagera såhär. Förlåt. Jag känner mig jättedum.”
Under tystnad väntade jag på en fortsättning.
”Det här, liksom, skrämmer mig”, erkände hon och torkade sig under ögonen.
”Hur då menar du?” frågade jag, fortfarande inte riktigt medveten om vad som hade hänt.
”Det här, allt. Att göra så som vi precis gjorde.”
”Det är ingen fara. Det är mellan dig och mig. Ingen behöver få veta, om det är det du är orolig för”, försökte jag.
”Det är nog bara det att det känns så… ovant.”
”Mm. Det gör det för mig också.”
Hon log försiktigt, harklade sig och torkade bort en sista tår. I hopp om att hon ville ha min närhet som tröst flyttade jag mig ett steg närmare.
”Det är ingen fara”, upprepade jag, när vi åter var intill varandra. Försiktigt strök jag henne över pannan, fast jag egentligen ville skrika rakt ut att jag ville ha henne här och nu. Att jag inte kunde vänta mer. Att jag inte hade tid för velande eller osäkerhet.
Maries arm hade letat sig runt min midja och hon drog in mig i sin famn.
”Du är så vacker”, viskade jag mot hennes hals. ”Så himla vacker…” Doften av hennes hud och hår fick mig att ge henne en lätt kyss på halsen. Och en till. Och en till. Då hon lät mig hållas sökte jag mig ner mot hennes urringning. Kysste den lilla gropen mellan nyckelbenen och den tunna huden över bröstbenen. Det bultade av lust inuti mig. Min hand lade sig automatiskt över hennes bröst, smekte, kramade, höll om. Endorfinerna bokstavligen sprutade i min kropp och jag kände hur jag började förlora kontrollen över mig själv.
”Sluta”, bad Marie sedan. ”Snälla sluta. Jag kan inte göra det här. Det är inte jag.”
Med ett ryck var hon uppe ur soffan, jag tätt efter. För ett ögonblick stod vi och stirrade på varandra medan hon rättade till klänningen.
”Jag kan inte. Förlåt”, mumlade hon, samtidigt som färgen steg i mitt ansikte för varje sekund som gick.
”Jag ska nog gå nu…” sa hon sedan och styrde riktningen mot ytterdörren.
”Marie, snälla, vänta!” Jag hann upp henne, men hon gjorde ingen ansats att stanna. Öppnade dörren och klev ut.
”Marie, förlåt om jag gjorde något som du inte ville”, sa jag då hon kastade en sista blick på mig.
”Mm”, svarade hon, lika förlägen som jag. ”Det är okej. Men jag ska nog gå nu. Hej då.”

Och sedan gick hon. Promenerade med snabba steg bort från mitt hus, från min gata, från mitt liv. Kvar stod jag på trappan och visste med ens att det inte skulle bli detsamma efter den kvällen. Marie hade inte plats för mig, inte den plats jag ville ha. Och jag ville bara skrika rakt ut.

I dagar, veckor, funderade jag över det som hänt. Om jag gjort fel, om hur jag skulle gå vidare. Att höra av mig klarade jag inte av. Jag övervägde visserligen möjligheten att skicka ett kort, be om ursäkt och fråga om vi kunde vara vänner, men en liten detalj hindrade mig. Jag skulle inte klara av att vara vänner.

Det sista jag såg av henne var en mamma som hämtade sin son på dagis. Hans sista dag där. Vi växlade en artighetsfras i kapprummet, bleka leenden, och sedan försvann hennes ryggtavla ut genom dörren. Och jag följde inte efter.

#392

Tumblr_lt1d4931m91qgjo83o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/16118115

Lesbisk blev nekad blodprov

Dagens Medicin skrev häromdagen en artikel om ett lesbiskt par som skulle genomgå en fertilitetsundersökning på en vårdcentral i Stockholm. En utav kvinnorna skulle boka tid för blodprov men nekades på grund av sin sexuella läggning och blev istället förpassad till hbt-avdelningen på Södersjukhuset eftersom det ansågs vara mer "komplicerat" för lesbiska par att genomgå en fertilitetsbehandling än för ett heterosexuellt par - vilket inte alls stämmer. Proceduren är egentligen densamma för båda sortens par.

Kvinnan bestämde sig för att anmäla händelsen DO (diskrimineringsombudsmannen) som yrkade på att kvinnan skulle få 100.000 kr i skadestånd för det som hon upplevt som kränkande behandling av personalen på vårdcentralen. Det hela slutade dock med att skadeståndet inte blev större än 15.000 eftersom man ansåg att kvinnan inte fått utstå några större konsekvenser av händelsen.Bild från: http://www.baby.dk/videnom/1p1/fertilitet-fertilitet.aspxVad tycker ni?
Artikel från: http://www.dagensmedicin.se/dagenssjukskoterska/nyheter/2011/10/13/diskrimineringsmal-om-lesb/index.xml

#391


Bild från: http://lesbianloveworld.tumblr.com/post/11344115537

#390

Tumblr_l3436gpaqm1qc6ae1o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/2451434

#389


Bild från: http://formsydetails.tumblr.com/page/2

#388


Bild från: http://formsydetails.tumblr.com/post/11315521517

#387

Tumblr_lk0u96ka8z1qgubi8o1_500_large
Bild från: http://weheartit.com/entry/15958378

The World's Worst Place to be Gay?

Jag har tipsat om den här dokumentären innan, men vad jag kan minnas lade jag aldrig ut videon. Dessutom vet jag att jag har fått en del nya läsare sedan jag senast nämnde dokumentären.

The World's Worst Place to be Gay? handlar om en brittisk homosexuell man som åker till Uganda för att ta reda på hur det är att vara homosexuell där. Han träffar människor som har hemska historier att berätta om vad de har fått utstå på grund av sin sexualitet. Man blir verkligen upprörd av att se det här, vissa saker är så otroligt fruktansvärda att de är svåra att tro på.

Jag uppmanar er verkligen om att se den här dokumentären, den är viktig för att förstå hur lång väg vi har kvar innan vi är framme vid ett samhälle som accepterar alla läggningar och alla människor.
#386


Bild från: http://www.orthopoint.com/sites/default/files/images/les-orthop.preview.jpeg

#385


Bild från: http://www.mambagirl.com/article.asp?artid=3382

#384


Bild från: http://livelaughlovelesbians.tumblr.com/

#383


Bild från: http://livelaughlovelesbians.tumblr.com/

It's HARD being a lesbian

Här är en video jag hittade igår på Youtube. En tjej berättar lite om hur det är att vara lesbisk, hon besvarar även lite vanliga frågor hon brukar få.
#382


Bild från: http://livelaughlovelesbians.tumblr.com/

#381


Bild från: http://livelaughlovelesbians.tumblr.com/

#380


Bild från: http://livelaughlovelesbians.tumblr.com/

#379


Bild från: http://livelaughlovelesbians.tumblr.com/

The Real L-Word

The Real L-Word är alltså en realityserie om ett gäng lesbiska tjejer i L.A. Serien har samma producent som The L-Word, alltså Ilene Chaiken. Första säsongen visades på kanalen Showtime med början i juni förra året.

Jag har inte alls sett någonting utav den här serien faktiskt, har varit lite skeptisk eftersom jag verkligen älskar The L-Word och har svårt att tänka mig att någon annan serie kan toppa den haha! Men jag funderar på att ge The Real L-Word en chans, efter att ha sett trailern så verkar den faktiskt intressant!

Har någon utav er sett den här serien? Vad tyckte ni?

#378


Bild från: http://livelaughlovelesbians.tumblr.com/

#377


Bild från: http://livelaughlovelesbians.tumblr.com/

Novell - Elva evigheter

Någon hade hällt guldglitter och röd kärleksglans över alla lönnträd som kantade grusvägen där du gick. Då och då föll ett löv ned på marken, de lyste upp med sin nya förklädnad. Du kunde inte koncentrera dig på skönheten. I ditt bröst rev en nervositet, den rispade huden från insidan, du blev nästan rädd att det skulle rinna ut kokande blod och avslöja dig för världen. Ingen annan visste ju, inte än.

Solen sken varm trots att det redan var oktober och att kylan borde ha tagit över. Vintern lurade bakom varje hörn, men än fanns ingen plats för snö och is, än regerade guldglitter och röd kärleksglans. Gruset knastrade under dina fötter, ljudet byggde upp en förväntan om vad som skulle ske, vad som skulle hända, hur framtiden skulle bli.

Vägen slingrade sig fram, då och då var du nära på att trampa i gårdagens vattenpölar, men klarade dig med bara några centimeter i behåll. Ni hade stämt träff där ingen annan visste, där ingen annan varit, dit ingen annan kunde komma. Det var viktigt, för ni var hemliga.

Just där vägen krökte sig på rätt sätt fanns en liten stig. Med hjärtat hårt dunkande i bröstet och förväntan och nervositet sjungande i blodet lämnade du den stora vägen och steg in i skogen. Som att bli insläppt i en gigantisk famn av liv, så var det att vandra på den lilla stigen. Du hade alltid känt dig trygg i skogen, den skyddade dig, skulle aldrig förråda er.

Du hade aldrig förstått varför många människor avskydde hösten. Många hade sagt att den var fylld av avsked; avsked från värmen, solen, blommor och grönska. Men i din värld fanns allt det där kvar, fast i en annan skepnad. De vackra löven blev till blommor, grönskan fanns kvar i barrträden och både solen och värmen sken stark både från himmel och hjärta.

Hade någon aldrig vandrat stigen förut skulle de aldrig ha hittat den, så väl gömd var den. Det var bara hon och du som visste, en utav era hemligheter. Ni hade många nu. Många kvällar av månglans vid sjön en bit bort, många dagar i gläntan i skogen, många morgnar i dimman och daggen vid ängen i början av vägen.

Du kunde se henne nu. Din Ella, din vackra, vackra, vackraste Ella. Hon satt bland alla löven på marken, hennes långa, blonda hår ned över axlarna, blicken ned i marken, rödmålade läppar. Lyckan spred sig inom dig och nådde till sist inga gränser. Med skrattande steg nästintill flög du fram mot henne, föll ned på marken framför henne och drunknade i de djupblå ögonen när hon fäste dem i dina. Du tog tag i hennes händer, höll dem mot dina läppar och kysste dem länge. Hon skrattade till.

”Amanda! Du beter dig som om vi inte har setts på en evighet!” sa hon retsamt.

”Det har vi ju inte heller,” svarade du och kände dig en aning generad. Kanske hade du gjort bort mig och verkat för ivrig?

”Vad jag minns så satt vi faktiskt tillsammans vid sjön hela kvällen igår,” fortsatte Ella. ”Du kan väl inte ha hunnit sakna mig så mycket redan?”

”Jo...,” svarade du rodnade ännu en nyans mörkare. Du tänkte att varje sekund utan henne var som elva evigheter, men det sa du inte.

Du såg istället ned i marken och mindes med ens varför du varit så nervös. Det var någonting du ville fråga henne, något du kommit för att ge henne. Hon märkte att någonting var på gång att hända, att du bar på en nervositet. Därför sträckte hon fram sin hand, strök varmt över din kind, fäste en hårslinga bakom ditt högra öra. Du smälte inombords, hjärtat hoppade till i ett lyckligt kärleksslag. Ett stort, brett, gnistrande leende spred sig över dina läppar när dina ögon landade i hennes. Hon skrattade till. Ett lätt, vackert klingande skratt som kittlade dig i magen.

”Vad är det med dig idag?” frågade hon med retsam ton.

Du drog in luft djupt i lungorna, tänkte att nu var du tvungen att fråga henne. Långsamt och försiktigt stack du handen i jeansfickan, där i låg guldringen med den lilla, välslipade diamanten. Du hade sparat sedan förra året för att kunna köpa den till henne. Sedan ni blivit tillsammans hade du i huvudet spelat upp scenariot där du lämnade över ringen till henne, där hon lovade att bli din för alltid och lovade att bära en del av dig synligt för alla. Men nu plötsligt blev du osäker och lite rädd. Tänk om hon skulle säga nej? Tänk om hon inte var redo?

Du kunde inte fega ur nu. En gång till snurrade du på ringen i fickan. Tittade på Ella. Hennes mörkblå ögon glittrade i höstsolen. Hon såg frågande på dig, men sa ingenting. Väntade bara in dig. Du var tvungen att fatta mod nu, du var tvungen att fråga henne.

Med en snabb rörelse drog du upp handen ur fickan, lite för snabbt, du märkte när de var för sent att ringen följde med och föll till marken. Förskräckt och besviket tittade du upp på Ella, men hennes blick fanns redan på ett blodrött lönnlöv där en gyllene diamantring glimmade. Hon sjönk ned på knä framför ringen, tog upp den i handen. Betraktade den, vände och vred på den, läste högt vad som stod inuti:

”’Elva evigheter’?” Hon såg upp på dig, dina kinder var röda och generade, ännu mer än innan. Du kände tårar stiga upp i ögonen, det var inte meningen att det skulle bli såhär. ”Var den här till mig?”

Du nickade, alla ord du ville ha sagt, all kärlek du ville förmedla till henne försvann. Orden löstes upp, fladdrade iväg likt bitar av silkespapper i en stark vind. Du lämnades ordlös, dum och blank framför din kärlek.

Ella reste sig upp, hennes ögon lämnade runda, tunga tårar som rann nedför kinderna. Hon log stort, så otroligt stort mot dig, lade armarna kring din hals och kramade dig hårt. Du brast i gråt och kramade henne tillbaka, kysste hennes kind, drog in hennes jasmindoft i näsan och undrade om hon grät för att hon sa ja eller för att hon ville säga nej.

Efter många vackra sekunder släppte hon taget om dig. Fortfarande rann några tårar nedför hennes kinder medan hon log, skrattade till och trädde din ring på sitt vänstra ringfinger. Innan hon kastade sig kring halsen på dig igen gav hon dig en lång, underbart söt kyss mitt på munnen.

”Elva evigheter,” viskade hon i ditt öra. ”Elva evigheter, och ingen står i vägen för oss.”

Du var lycklig. Lycklig, lycklig, lycklig och kär. Snart skulle ni inte vara hemliga mer.


#376


Bild från: http://livelaughlovelesbians.tumblr.com/

#375


Bild från: http://livelaughlovelesbians.tumblr.com/

#374


Bild från: http://livelaughlovelesbians.tumblr.com/

Sexnovell - Som varmt siden

Novellen är hittad på www.sexnovell.se och författaren är signaturen Nika
Hennes händer på höfterna. Mmm. Mjuka, varsamma. Krävande, befallande. En viskning i mitt öra:

- Allt du behöver göra, är att säga stopp.

Hur kan något så lätt vara så svårt?

Hennes hand genom mitt hår, hennes läppar som snuddar mot min hals. Hon tänder eld i mig, väcker längtan jag inte ens anat. Och hon vet så klart att jag inte säger stopp. Att jag aldrig kan få nog av hennes beröring. Att hon aldrig kommer att hitta den där gränsen som ingen får gå över, eftersom inte ens jag själv vet var den finns. Allt vet hon om mig, och nu är mina svagheter hennes styrka.

När hon långsamt drar av mig tröjan och börjar kyssa huden på mina axlar stönar jag lågt. Jag känner så väl igen pirrandet i mina handflator; det är mina händer som lever sitt eget liv, som vill ge sig ut på upptäcktsfärd över hennes silkesmjuka hud. Men trots min gränslöshet blir jag ibland handlingsförlamad. Trots att jag är så mycket erfarnare än hon, äldre och visare, så vågar jag inte svara på hennes smekningar med annat än mina djupa andetag och svaga stönande. Min vackraste fantasi och allt jag vågar är att njuta. Undrar om hon vet det också?
Hon ställer sig på knä framför mig och knäpper upp mina jeans, stoppar in sina händer innanför och drar dem långsamt av mig. Jag kliver ur och hon kysser mina fötter. Hennes fingrar fortsätter på mina ben, smeker uppåt och kysser försiktigt längst de röda linjer hennes naglar ritar på mina lår. Slickar mjukt mina ljumskar och reser sig sedan upp igen. Hon möter min blick och innan jag hinner vika undan kysser hon mig. Hennes läppar känns varma mot mina, hon sluter sin hand om mitt bröst och omvärlden försvinner när hennes tunga slinker in i min mun. All min tvekan försvinner, mina händer hittar hennes midja och glider innanför hennes tröja. Silkesmjukt, sammetslent. Jag möter hennes kyssar, smakar på hennes mun i evigheter. Hennes grå ögon så nära, nu svarta av lust. Jag vet att mina är lika svarta, att det gröna i dem knappt går att urskilja längre. Jag vet också att jag aldrig känt något så mjukt som huden på hennes mage, aldrig blivit så kåt som av det gensvar hon ger mig när mina fingrar glider innanför hennes byxlinning och smeker hennes stjärt.

Plötsligt blir det bråttom att få bort alla kläder som finns emellan oss. Hennes tröja, hennes byxor, våra underkläder slits av med darrande fingrar för att få hudkontakt. Jag unnar mig några sekunder för att njuta av hur vacker hennes kropp är. Har sett den hundra gånger förr, när vi duschat och bytt om. Och ändå känns det som om jag aldrig sett den. Aldrig har jag sett på den med lusten som brinner i mig nu. Hennes hud skimrar i ljuset från gatlamporna utanför, hennes nätta bröst ger knappt några skuggor. Könshåret är otrimmat, vildvuxet, gyllenblont. Låter min hand nudda lockarna och hon skälver till. Mmm. Inte riktigt än. Det finns annat att utforska först.

Mina fingrar följer varje linje i hennes ansikte, de bultande ådrorna på hennes hals, de mjuka nerförsbackarna som är hennes nyckelben. Och så… Jag sluter mina ögon en kort sekund, andas in. Hon ser min tvekan, känner min längtan, och för mina händer rätt. Hennes bröstvårtor styvnar mot mina handflator och jag glömmer helt bort att andas ut. Så mjukt, så styvt och fast. Så lika mina egna bröst och ändå totalt annorlunda. Jag sluter mina fingrar om dem, väger dem i mina händer. Smeker med fingertopparna, sen med hela handen igen. Böjer mig ner, kysser all hennes hud från halsen och neråt. Slickar mjukt runt bröstvårtorna, slickar på bröstvårtorna och känner dem styvna ytterligare mot min tunga. Påminner mig själv om att andas, och sluter sedan läpparna kring en bröstvårta. Slickar, suger, smeker med läppar och tunga. Hör hur hon slutar andas, känner hela hennes kropp reagera mot min. Jag flyttar min uppmärksamhet till hennes andra bröst, utforskar det lika noggrant som det första. Mina händer glider ner längst hennes mage. Hon är så mjuk, som varmt siden. Jag skulle kunna stanna tiden här, bara röra vid henne och höra hennes andning ändras när jag kommer åt extra känsliga punkter. Och njuta av hennes händer som lite planlöst smeker mina axlar, min nacke, mitt hår under tiden.

- Är alla kvinnor så här mjuka, mumlar jag med läpparna mot hennes navel.

- Mmmm, det verkar så, viskar hon.

Jag reser mig upp och möter leende hennes blick.

- Så du vet det?

- Mmm. Jag gör ju det.

Av någon anledning gör svaret mig ännu kåtare. Nyfikenheten är väckt, men trängs snabbt undan av den pockande lusten. Vill mer. Mycket mer. Hon lägger en hand på min nacke och kysser mig igen. Hennes tunga tränger djupt in i min mun, min tunga möter och vanans makt får mig att pressa höfterna mot henne. Det är en sällsam känsla att möta hennes varma kropp med min. Inte en mans kantiga kropp, en mans hårda kön. Istället hennes kurviga höfter mot mina, den silkesmjuka magen, de styvnande bröstvårtorna, de fasta brösten. Mot min kropp som fött barn, mot mina bröst som blivit tyngre efter amning, mot magens lätta rundning - den där som verkar höra till att bli trettinånting. För första gången på många år är jag medveten om hur min kropp åldrats och blir osäker. Hon är så perfekt. Vad ska hon tycka?

Så glider hennes händer ner över min rygg och fram över magen. Hon fortsätter målmedvetet uppåt och sluter en hand om ett bröst utan att tveka. Så upprepar hon min upptäcktsfärd. Hennes tunga fladdrar över mina bröstvårtor, hennes fingrar smeker den känsliga huden på undersidan av brösten. Jag hör förvånat mitt egna gnyende när hon suger in en bröstvårta i sin mun. Det sänder eld ner till ljumskarna, och när hennes sugande intensifieras centreras all njutning till mitt sköte. Varje sugande, varje virvlande med tungan mot bröstvårtan känns dubbelt upp i klitoris och blygdläppar. Det svindlar för mig.

- Jag måste… sätta mig… tror jag…

Hon lyfter på huvudet och ler mot mig. Så tar hon min hand och drar med mig till sovrummet, till sängen. Jag sjunker ner på den, sitter lite tafatt på kanten och vet inte vad jag förväntas göra. Hon sätter sig bredvid och drar sen med mig neråt till liggande ställning. Så återupptar hon den himmelska behandlingen, nu på nästa bröst. Jag sluter mina ögon och påminner mig själv om att andas ibland.

Hennes fingrar smeker min mage i långsamma cirklande rörelser. Mina bröstvårtor är styvare än de någonsin varit, och när hon flyttar sin mun neråt är det nästan en lättnad att slippa den intensiva känsla hon framkallat. Hennes fingrar snuddar topparna på bröstvårtorna, sänder kittlingar neråt igen, men inte lika intensivt. Hennes läppar letar sig vidare neråt, kysser återigen mina ljumskar. Jag särar mina ben lite, vill att hon ska komma åt. Vill känna hennes tunga mot min svullna klitoris. Vill det så starkt att inga andra tankar får plats. Andas stötvis när hennes fingrar smeker långsamt - retsamt långsamt - i skåran mellan mina blygdläppar. Jag trasslar in mina fingrar i hennes hår och försöka mana på henne. Hon reser sig upp, med fingrarna kvar mot mitt kön, och ler mot mig.

- Ha inte så bråttom, sötnos. Vi har gott om tid på oss.

- Men jag vill ju…

Hon tystar mig med en kyss. Jag knyter mina händer, trycker in naglarna i handflatorna och tar ett djupt andetag. Ingen brådska, viskar jag till mig själv. Jag hör hur hon skrattar till och inser att jag sagt det rakt ut i rummet.
Så särar hon på mina blygdläppar och låter ett finger glida från klitoris, längst med min mycket blöta öppning, till stjärten och tillbaks igen. Två fingrar gör samma resa innan hon med mjuka bestämda rörelser börjar smeka min klitoris. Och innan jag ens börjat stöna av njutning är hennes mun tillbaka på min bröstvårta, tungan pressas mot och sen suger hon in bröstvårtan djupt i sin mun. Luften tar slut, världen försvinner. Mmmm. En sekund, eller kanske en minut, tror jag att jag ska komma, men så planar känslan ut i en långdragen intensiv njutning. Hennes fingrar rör sig precis rätt mot mig, hennes tunga är lika träffsäker. Och så, när jag återigen känner orgasmen närma sig, glider hennes fingrar neråt och in i min blöta fitta. Djupt in i en enda rörelse, medan tummen tar över stimuleringen av klitoris. Hennes fingrar inne i mig pressar bakåt, men flyttar sig bara ut och in med små små rörelser. Så glider hennes läppar ner över min mage och med en smidig rörelse flyttar hon sig själv så hon hamnar mellan mina ben och låter sedan sin tunga landa på min klitoris.

- Jaaa. Precis så!

Jag trycker mitt sköte upp mot hennes mun, trasslar in mina fingrar i hennes hår igen. Den här gången får hon inte sluta, inte retas mer. Jag vet inte alls hur länge hon har hetsat mig, men det känns som en halv evighet och jag måste komma. Nu. Luften är snart slut i rummet, allt jag kan känna är doften av kön, av lust. Hennes tunga trycker hårdare mot mig, slickar snabbare och hennes fingrar hittar en punkt i min fitta jag inte ens vetat om. Det pirrar till i mina fötter och sen sprider sig känslan som en skogsbrand genom mina ben, får mina lår att vibrera. Lungorna töms på luft, händerna pressar nere hennes huvud mot mina lyfta höfter. Jag kommer med ett dovt kvidande. Kommer så det svartnar för ögonen. Kommer och kommer och kommer.

Och sen bara mjukhet. Hennes mjuka händer som smeker mina ben, mina höfter, min mage. För mig tillbaka till verkligheten. Hon kryper upp till mig. Kysser försiktigt mina bröst, snuddar dem med fingertopparna. Jag drar häftigt efter andan när tungspetsen nuddar en bröstvårta. Hennes läppar kysser vidare, hon slickar bort svettdroppar från min hals och avslutar med att stilla kyssa mina läppar. Så lägger hon sig sidan om mig, med en hand på min mage, ett ben över mina. Hennes andetag mot min hals ger mig gåshud. Jag försöker röra mig, men kroppen är fortfarande tung efter orgasmen. Lägger min hand över hennes på min mage, smeker hennes fingrar. Öppnar mina ögon, blinkar mot ljuset i rummet och vänder på huvudet. Möter hennes blick, leende.

- Det där var… helt underbart, viskar jag.

- Jag vet, svarar hon med ett lågt skratt. Du smakar så gott.

- Mmm. Jag vill också… du vet… smaka. På dig.

Hon nickar. Och så ligger vi där en stund och bara ler, medan mina fingrar försiktigt glider upp längst hennes arm. När jag når hennes axel vänder hon sig på rygg och min hand hamnar på hennes bröst. Jag smeker, fortfarande fascinerad. Kan mycket väl förstå varför män blir bröstfixerade, för jag vill inte sluta känna hennes bröstvårtor styvna mot min handflata, inte sluta känna bröstens mjuka hud mot mina fingrar. Lyfter huvudet och slickar en bröstvårta, slickar tills den är hård och alldeles perfekt toppig. Gör likadant med den andra bröstvårtan och tar sedan dem mellan mina fingrar och gnuggar mjukt. Hon blundar nu, och jag känner hur min egen upphetsning växer igen. Känner mina egna bröst och bröstvårtor pirra av längtan. När jag sluter mina läppar om en av hennes bröstvårtor, tillåter jag mig att låta de lediga fingrarna nypa till om mina egna för att stilla hungern ett tag.

Jag känner att jag inte har samma tålamod som hon haft med mig. Jag har bråttom att utforska henne, att hetsa henne. Smeker hennes mage så snabbt att det nästan är försumbart. Mina fingrar vill känna hennes kön, hennes blöta varma kön. Försöker vara retsam, som hon var, men vet med mig att jag är för ivrig. Jag tittar upp mot hennes ansikte, ser hennes leende och vågar fortsätta. Mina fingrar glider lätt i hennes blöta skåra, sjunker in en bit innan de hittar den svullna knoppen och börjar röra sig i mjuka cirklar på den. För första gången hör jag henne stöna, och det får mig att fyllas av tillförsikt.

Hon lyfter smidigt sitt ben över mig och flyttar sina höfter så att jag halvligger mellan hennes lår. Mitt ansikte hamnar bara centimeter från hennes vidöppna kön, glänsande fuktigt under mina fingrar. Jag låter andra handens fingrar följa blygdläpparnas form och sen försiktigt glida in en bit i hennes varma fitta. Hon är blöt, men inte så blöt som jag själv brukar vara. Tillräckligt blöt? Jag tvekar en sekund innan jag fortsätter in med två fingrar. Känner hennes fittmuskler arbeta runt mina fingrar, njuter av känslan. Blött, varmt, sammetsomslutet. Jag gör som hon gjort för mig, trycker mina fingrar bakåt och av ljuden hon gör vet jag att jag fattat precis rätt. Fingrarna på hennes klitoris smeker lite snabbare, pådrivna av hennes händer som hjälper mig tillrätta.

Jag vill smaka. Jag vill veta om det smakar som min egen lust. Lyfter bort hennes händer, placerar dem på hennes mage, och sänker ansiktet ner till hennes kön. Min tunga möter hungrigt hennes fitta, slickar noggrant nerifrån och upp. Smaken exploderar i min mun. Salt och mjuk, syrlig och alldeles underbar. Inte alls som min egen, och ändå fantastiskt välbekant. Jag slickar i mig av hennes safter, och låter tungan virvla över klitoris mellan djupdykningarna. Hon flyttar sina höfter, manar mig att stanna kvar, och jag hörsammar hennes önskan. Slickar snabbt, hetsigt hennes allt svullnare klitoris och rör mina fingrar långsamt i henne. Hon blir blötare, men jag vågar fortfarande inte röra mig för mycket i henne. Vill så gärna göra bra ifrån mig, vill att det ska vara bara skönt för henne.

Hennes stönande övergår i ett rytmiskt hummande, hennes andning blir djupare och alltmer stötvis. Jag gör min tunga bredare, försöker komma på hur det känns som allra skönast för mig. Mina fingrar rör sig i henne, snabbare i takt med att jag slickar snabbare. All min koncentration är på hennes kön, på mina fingrar och min tunga. På smaken i min mun. När hon slår låren om mig och ropar ut sin orgasm är jag helt oförberedd. Hennes fitta pulserar hårt kring mina fingrar, hennes starka ben håller fast mitt huvud. Jag fortsätter slicka tills hon släpper greppet om mig och mjukt puttar bort mig med en fot mot min panna. Kysser insidan av hennes ben innan jag kryper upp intill henne igen.

- Var det bra? frågar jag orolig.

- Mmm. Skönt.

- Jag har aldrig…

- Jag vet. Men nu har du. Var det skönt?

- Alldeles underbart. Men jag måste nog… öva… mer.

Hon skrattar och kysser mig långsamt. Hon slickar mina läppar, slickar i sig av sina egna safter. Hennes läppar känns varma, hennes tunga varmare. Mmmm.

- Jag sa ju att det inte var någon brådska. Vi har hela natten på oss. Att öva.


#373


Bild från: http://livelaughlovelesbians.tumblr.com/

Länder där homosexualitet är förbjudet

Här är en lista på alla de länder i världen där homosexualitet är förbjudet. De länder som har ett F efter sig tillåter kvinnlig homosexualitet men inte manlig. Listan är från 2010 så det kan självklart ha gjorts vissa ändringar:Afrikanska länder:
Algeriet
Angola
Botswana
Burundi
Egyptien
Libyen
Marocko
Sudan
Tunisien
Namibia
Gambia
Guinea
Mauritanien
Senegal
Togo
Sao Tome & Principe
Komorerna
Djibouti
Eritrea
Etiopien
Mozambique
Somalien
Ganda
Tanzania
Liberia
Sierra Leone(F)
Lesotho(F)
Swaziland(F)
Ghana(F)
Nigeria(F)
Kenya(F)
Malawi(F)
Mauritius(F)
Seychellerna(F)
Zimbabwe(F)
Zambia(F)

Karibiska öarna:
Antigua & Barbuda
Barbados
Dominica
St Vincent & Grenadinerna
Trinidad & Tobago
Granada(F)
Jamaica(F)
Saint Kitts & Nevis(F)
Saint Lucia(F)

Mellanöstern:
Kuwait
Libanon
Oman
Qatar
Saudiarabien
Syrien
Förenade Arabemiraten
Iran
Yemen
Bahrein
Palestinska områden (Gaza)(F)

Asien:
Afghanistan
Bangladesh
Bhutan
Maldiverna
Pakistan
Sri Lanka
Papau Nya Guinea
Salomonöarna
Brunei
Burma
Malaysia
Samoa
Uzbekistan(F)
Naurus(F)
Palau(F)
Cooköarna(F)
Tonga(F)
Turkmenistan(F)
Tuvalu(F)
Singapore(F)

Sydamerika:
Guyana(F)

Mellanamerika:
Belize(F)
Listan är på totalt 78 länder. Man kan undra när dessa ska ändra sina lagstiftningar och ge alla människor lika rättigheter. Visst är det skrämmande att så pass många länder fortfarande anser homosexualitet vara brottsligt?
Källa: http://www.publicagenda.org/charts/countries-where-homosexuality-illegal


#372


Bild från: http://livelaughlovelesbians.tumblr.com/

#371


Bild från: http://livelaughlovelesbians.tumblr.com/

#370


Bild från: http://livelaughlovelesbians.tumblr.com/


#369

liquorinthefront:  hotttt.
Bild från: http://livelaughlovelesbians.tumblr.com/

#368

sapphoria:  crystalqueer submitted:
Bild från: http://livelaughlovelesbians.tumblr.com/

Sexnovell - Eleonor och jag

Novellen är hittad på sidan sexnoveller.se och är skriven av signaturen morrfan.


Jonna tog en klunk av sin drink och spetsade öronen för att försöka höra vad den tråkiga kollegan som satt bredvid henne försökte berätta. De hade haft personalfest och sedan hamnat på en bullrig krog. Jonna gillade alla som hon jobbade med, utom just den tråkiga läkaren som satt bredvid henne och skulle berätta historier från när han pluggade medicin. Hon sökte frenetiskt sin kollega Eleonors blick för att hon skulle kunna få henne därifrån med hjälp av någon ursäkt. Eleonor tittade roat på Jonna när hon med blicken vädjade till henne att hjälpa till.

- Ursäkta, Jonna har lovat mig en öl och jag tror det är dags för den nu.
Eleonor drog lätt i Jonnas arm och tog med henne till baren.
- Tack, shit jag trodde aldrig han skulle sluta snacka om hur det var på läkarlinjen 1960...
- Ingen fara, men lätt att du ska bjuda mig på en öl.

Jonna log, beställde två öl i baren och gav den ena till Eleonor. De hade käkat middag och sedan druckit en massa öl och vin. Jonna kände hur alkoholen drog rejält i huvudet på henne. Hon studerade Eleonor medan hon drack sin öl. Jonna hade alltid tyckt att hon var väldigt vacker, på ett exotiskt sätt. Eleonor var med sitt långa mörka hår, stora gröna ögon och långa slanka figur mycket olika Jonna. Hon kände en rysning längs ryggraden då hon betraktade Eleonors blottade nacke. Sedan skämdes hon nästan för tanken. Jonna hade varit tillsammans med sin pojkvän Samuel i flera år och hon visste att Eleonor var lycklig tillsammans med sin pojkvän Andreas. Jonna hade aldrig kunnat sätta fingret på vad det var i hennes känsla gentemot Eleonor som störde henne, hon hade aldrig varit attraherad av en tjej och kunde inte riktigt urskilja den känslan ur det hela.

De satte sig vid ett bord och snart därefter kom deras kollega Åsa. De beställde varsinn öl till och satt och skrattade åt den numera väldigt fulla läkaren som Jonna tidigare suttit och pratat med. Jonna mötte Eleonors blick och hade sedan svårt att slita bort den. Nackhåren på henne armar reste sig, Eleonor var verkligen vacker. Jonna blev varm inombords och började pilla nervöst på sin snusdosa. Det enda hon kunde tänka på var hur det skulle kännas att kyssa henne; att kyssa Eleonor. Hon skakade till och hoppades att ingen såg vad hon tänkte. När hon tittade upp igen såg Eleonor utforskande på henne, hennes gröna blick var intensiv och undrande.
- Jag måste kissa, sa Jonna och skyndade sig därifrån.

Hela hennes kropp brann av längtan, och hon förstod inte riktigt varför. Väl inne på toaletten kände hon försiktigt på linnet och konstaterade att hennes bröst var styva. Hon tänkte på Eleonors vackra rosa läppar. Jonna köpte med sig tre öl till bordet, mest för att kunna fokusera på något annat än Eleonors ögon, läppar och kropp när hon satte sig ner. Eleonor förklarade att Åsa åkt hem men att de kunde dela på de tre ölen. Jonna kände sig både upphetsad och livrädd av att sitta där själv med Eleonor. Hon längtade efter att sträcka ut sin hand och röra vid henne. De pratade allmänt och livet och jobbet. I korta stunder såg de bara på varandra. Jonna kunde inte tolka blickarna. Hon ville inte att Eleonor skulle se vad hon tänkte.
- En runda till?
Eleonor skrattade.
- Shit jag känner mig packad, men en till kanske...
Jonna gick till baren, hon kände sig ostadig på benen. Hon fick trängas för att ta sig fram. Plötsligt kände hon en hand över höften, som sökte sig in under hennes tröja.
- Ska vi skita i den där ölen och dra hem till mig istället? Viskade Eleonor i hennes öra.
Jonna mötte hennes blick, som med ens inte var svår att tolka. Hon nickade till svar och följa Eleonor ut från krogen.

Under den korta taxifärden hem till Eleonor sade de ingenting. När de klev in i hallen förklarade Eleonor:
Andreas är i Holland, på tjänsteresa.
Jonna svarade inte utan sökte Eleonors blick. De tittade på varandra en kort stund, innan Jonna kysste Eleonor. Det var mjukt, mycket mjukare än hon kunnat föreställa sig. Först små pussar, som sedan övergick till kyssar. Jonna lekte försiktigt med tungan över Eleonors läppar och lät den sedan möta hennes. Eleonor tryckte Jonna lätt mot väggen och kysste henne djupare, ner längs nacken, upp igen och slutligen sög hon lätt på Jonnas örsnibb. Jonna drog lätt i Eleonors hår och kysste hennes hals, pussade lätt över hennes nyckelben och började ta av Eleonors klänning. Eleonor styrde in Jonna till vardagsrummet och satte sig ner i soffan, Jonna satte sig över henne och fortsatte kyssas djupt.
- Ta av dig kläderna... sa Eleonor.
Jonna slet av sig linnet och jeansen och satte sig grensle över Eleonor. Hon var helt galen av upphetsning, hon kände pulsen dunka i öronen. Eleonors blick lät berätta att hon kände likadant. Jonna lirkade upp hennes bh och kysste henne längs halsen och fortsatte mot brösten. Hon smekte försiktigt med händerna innan hon lät tungan långsamt glida mot Eleonors stenhårda bröstvårta. Jonna slickade först lätt, sedan lite hårdade och nafsade föriktigt innan hon sedan fortsatte till nästa bröst för samma behandling. Eleonor stönade lätt och smekte Jonnas stjärt. Jonna letade sig sedan neråt och gjorde små cirkelformade rörelser med tungan över Eleonors mage. Sedan kysste hon längs troskanten, Eleonor rörde sig mot henne. Jonna smekte Eleonors kön ovanpå trosorna och kände hur våt hon var. Långsamt drog hon av trosorna och fortsatte kyssa runtomkring. Eleonor suckade högt av välbehag. Jonna smekte hennes våta fitta samtidigt som hon letade med tungan för att komma rätt...
Hon började slicka först försiktigt och sedan hårdare men ändå mjukt. Hon gjorde små ciklar med tungan och förde in ett finger i Eleonor. Jonna tittade upp och mötte Eleonors kåta blick, hon kände hur det nästan gick för henne bara av vetskapen att hon fått Eleonor sådär kåt. Hon fortsatte sedan slicka och förde in ytterligare ett finger, rytmiskt men lagomt snabbt förde hon sina fingrar ut och in. Hon kände Eleonors klitoris svälla till alltsom hon stönade och suckade högre. Jonna slickade, rörde fingrarna i fittan och sög lätt på klitoris. När hon hörde Eleonors andhämtning blir allt snabbade slickade hon hårdare och såg på Eleonor. Jonna smekte sig själv med sin fri hand. Precis när hon kände Eleonor krampa runt sina fingrar, fick hon sig sjäkv att komma. De kom båda hårt. Jonna kände sig utmattad och nästan grinfärdig av alla känslor som cirkulerade i kroppen. Eleonor sökte hennes hand och tittade på henne med stora ögon.
- Jag tror inte du fattar hur länge jag har fantiserat om det där...
- Var det som du trodde då?
- Nej, det var mycket, mycket bättre.
De tittade på varandra och skrattade.


#367


Bild från: http://livelaughlovelesbians.tumblr.com/post/8850341176

Gay-app lades ner efter protester

Kommer ni ihåg att jag skrev ett inlägg för ett tag sedan om en app som Google skapat där man kunde svara på ett antal (rätt dumma) frågor för att se om ens barn eller någon i ens närhet var gay? Efter protester och namninsamlingar har Google nu lagt ner appen. Genom att göra så menar organisationen All Out att Google har tagit ställning mot spridning av stereotyper av olika sexualiteter.


Bild från: http://www.sbs.com.au/news/article/1593555/-Is-My-Son-Gay---Android-app-pulled


Vad tycker ni? Var det bra att appen försvann eller helt onödigt?

När bestämde du dig?

Tumblr_lkhmytlsal1qctvqjo1_500_large
Bild från: http://we-are-all-a-beautiful-lie.tumblr.com/post/10994217177

Sexnovell - Camilla och Sofia

Den här novellen kommer från hemsidan www.sexnovell.se och är skriven av signaturen redsonja.
Jag var 17 år gammal, och så vitt jag visste var jag straight. Men det var före Sofia.

Vi befann oss på en mindre festival där hon kom fram till mig med en cider i handen och började prata. Om allt och inget, men sedan började hon ge mig komplimanger, och sa att hon faktiskt varit intresserad av mig i över två år. Jag förstod egentligen ingenting, jag hade knappt pratat med henne. Jag har alltid vetat att hon är en av de snyggaste tjejer jag någonsin sett, men aldrig tänkt på henne på det sättet. Men nu satt hon framför mig, hennes gröna ögon såg rakt i mina och hon tog mig i handen, log sitt fantastiska leende och böjde sig fram och kysste mig. Överrumplad av situationen kysste jag tillbaka, vi kysstes länge. Till slut drog hon med mig mot en scen där en artist precis börjat uppträda. Förtrollad följde jag med.

Stämingen var hög, folk dansade och hoppade, och mitt i där någonstans var vi. Vi kysstes hela tiden passionerat medan vi gjorde halvhjärtade försök att dansa med till musiken. Plötsligt tog hon min hand och ledde den in under sitt linne mitt i folksamlingen. Hon hade ingen BH på sig, och det var alldeles uppenbart att hon ville att jag skulle smeka hennes små, men perfekta bröst. Hennes bröstvårta var styv, och jag strök lätt över den med mina fingrar, kupade mina händer runt hennes bröst. De var så mjuka, så härliga. Så perfekta. Jag fortsatte. Och det slog mig med ens att hon förmodligen tror att jag har gjort det här förut, men jag har aldrig ens rört en annan kvinnas bröst.

När musiken var slut tog hon min hand och ledde mig bort från platsen. Jag följde henne gladeligen, med en något skräckblandad förtjusning. Jag ville ha mer, men jag har ju ingen aning om vad jag håller på med. Vi småpratade, skrattade och kysstes hela vägen, tills vi till slut stannade vid en lada som låg helt öde. Vi kunde fortfarande höra folk från festivalen stoja och skrika.

Hon hånglade upp mig mot väggen av ladan och hennes händer letade sig ivrigt in under min tröja och smekte mina bröst. Även mina bröstvårtor var alldeles styva. Hon kysste mig på halsen, ner mot brösten och slickade på min bröstvårta som var blottad över min neddragna BH. Hennes ena hand vandrade bak till min rygg och hon knäppte vant upp min BH med en hand, jag kände hur den lossnade och hon la den på backen medan hennes tunga alltmer intensivt utforskade mina bröst. Jag var som i trans, jag var så otroligt kåt. Jag hörde hur min mobil vibrerade och insåg att mina vänner säkert undrade vart jag var. Jag ignorerade telefonen och tänkte bara ”oroa er inte – jag har det bra…” medan hennes ena hand nöp om min bröstvårta.

Hon knäppte upp mina shorts och drog av dem. Hon smekte mig lätt ovanpå mina svarta spetstrosor som hon drog åt sidan och lät sitt ena finger försiktigt känna på min fitta. Att den var drypande våt som hon antagligen som ett tecken på att det var okej att låta sitt finger sakta glida in i mig. Jag stönade lågt, lutade mig tillbaka och blundade. Hon förde in ett finger till och rörde dem snabbare och snabbare i mig, mina andetag blev tyngre och tyngre. Sedan vände hon mig om, drog ner mina trosor knäna och körde in sina två fingrar igen. Hårt knullade hon mig med sina fingrar bakifrån mot ladväggen. Jag stönade högt och kände hur fittsafterna rann nedför ena benet.

Hon tog av sitt linne så hela hennes överkropp var blottad. Jag vände mig om och såg på henne, hon var så otroligt jävla sexig. Jag tog snabbt hennes ena, styra bröstvårta i munnen, lekte med min tunga samtidigt som hennes fingrar återigen penetrerade min fitta. Jag stönade högt medan jag slickade och nöp försiktigt i hennes bröstvårtor.

Vi gjorde en provisorisk filt av våra avtagna kläder, och hon tog av sig sin kjol. Nu stod hon där i bara trosor och jag kunde knappt förstå hur jag inte insett förut hur fruktansvärt sexig kvinnokroppen är. Särskilt den här kroppen. Hennes solbrända , smala kropp, med ett par perfekta bröst och en perfekt, fast rumpa. Jag ville ha henne, jag vill få henne att njuta. Jag ville känna på hennes fitta, det kändes som om jag aldrig velat något mer i hela mitt liv.

Men hon la mig på rygg, jag var helt naken nu och hon kysste min mage systemiskt nedåt tills hon nådde klitoris. Hennes tunga slickade lätt, retades med den samtidigt som två fingrar penetrerade mig. Kombinationen av att se hennes fantastiska nakna kropp, se hur hennes bröst sakta rörde sig av friktionen, hennes fingrar som arbetade snabbt och hennes tunga som slickade och sög på min klitoris, gjorde att jag kom snabbt och hårt. Hon slutade inte för en sekund utan bara fortsatte. Hennes tunga och hennes finger turades om att stimulera klitoris. Jag kom totalt tre gånger, hennes hand var alldeles blöt av mina safter.

Hon kysste mig på munnen, och det var första gången jag fick känna smaken av min egen fitta. Jag var desto mer intresserad av att smaka på henne. Jag visade åt henne att lägga sig ner på min plats medan jag följde hennes mönster och kysste hennes vackra mage sakta nedåt, drog av hennes trosor. Jag nådde klitoris och försökte bara tänka på hur jag själv ville ha det – hur hon hade gjort det, och slickade försiktigt. Mitt ena finger kände efter hur våt hon var. Hon var minst lika våt som jag hade varit. Jag betraktade hennes sexiga kropp, jag ville få henne att njuta. Jag ville få henne att komma. Och jag hade ingen aning om jag kunde lyckas. Jag vet att jag själv har lätt att få orgasm, jag vet också att många tjejer har svårare, många har till och med väldigt svårt. Att hon verkade vara ordentligt upphetsad var i alla fall ett gott tecken. Och efter den njutning hon precis gett mig vore det oförskämt att inte ens försöka.

Jag fortsatte slicka henne, jag lät min tunga reta hennes fittöppning och smakade på henne. Jag lät mina fingrar penetrera henne snabbt medan jag slickade henne, hennes stönanden fick mig att bli ännu mer upphetsad. Jag hade kunnat fortsatt med detta hela natten. Jag stimulerade klitoris med två fingrar samtidigt som två fingrar penetrerade henne. Jag höll på länge, till slut tittade jag upp på henne och frågade ”hur vill du ha det?” och hon svarade med en flämtning; ”fortsätt..” Så jag fortsatte låta mina händer arbeta samtidigt som jag såg hennes njutning i hennes ansikte. Det tog ganska lång tid, men till slut kunde jag känna hennes fittmusklers krampaktiga rörelser om mina fingrar, och kände hur de nästan trycktes ut av kraften av hennes orgasm. Hennes stönanden var som ljuv musik för mina öron.

Jag hade som sagt kunnat fortsätta hela natten. Att få henne att komma hade gjort mig minst lika kåt igen. Men hon drog mig upp till sig, vi låg en kort stund tillsammans på marken, nakna och trötta. Hon kysste mig och vi tog på oss våra kläder. Vi gick i tystnad tillbaka hand i hand, och jag tillkännagav att jag faktiskt aldrig haft sex med en tjej förut. Hon såg förvånad ut och bad om ursäkt, sa att ifall hon vetat det kanske vi hade kunna ta det lite sakta. Men jag svarade bara att det inte fanns en chans att jag skulle ha velat haft kvällen annorlunda. Och det var inte sista gången jag hade sex med Sofia.

#366

Visual activism by Zanele Muholi on being a black lesbian in south africa via bonesarecoralmade
Bild från: http://curate.tumblr.com/post/562024211/visual-activism-by-zanele-muholi-on-being-a-black

#365


Bild från: http://nomatterifiamgay.tumblr.com/post/10782605845

Sextips - Korsetter

Att klä upp sig extra sexigt inför sin flickvän kan vara en del av ett förspel eller kanske en ren överraskning som sker vid något speciellt tillfälle. Som en nytändning i sexlivet kan det också fungera utmärkt!

Kondomeriet har fått in flera nya, riktigt sexiga och vackra korsetter nu den senaste tiden. Ni som trodde att korsetter i butik bara fanns för trådsmala kan nu tänka om, på Kondomeriet finns de i storlekarna S till 6XL! Jag kollade in dem i deras webbuktik häromdagen (http://kondomeriet.se/korsetter-cat49) och skaffade mig några favoriter, så här såg de ut:
Visst är de riktigt fina?! Finns massa fler i deras webbutik som jag länkade till innan. Har lust att införskaffa mig någon utav dessa faktiskt, får se om jag kanske klickar hem någon senare!

Resultat av omröstningen

Här kan ni se resultatet av omröstningen om ifall ni vill se fler sexnoveller i bloggen eller inte:Eftersom så många ville läsa fler sexnoveller så har jag tänkt lägga ut 2-3 stycken nya varje vecka. Låter det bra?


#364


Bild från: http://menino-verdade.tumblr.com/post/9309945151

RSS 2.0