Sexnovell - Ida & Rebecka

Den här sexnovellen är hittad på www.sexiganoveller.se och är skriven av signaturen Idis.Hon var min första riktiga kärlek. Den första person som fått mig känna såhär. Vi var båda 17 år, och just denna kväll hade vi varit på en avslutningsfest, det var i början av juni. Jag var riktigt glad när jag tänkte på att Rebecka, som hon hette, skulle sova hos mig. Vi hade varit vänner i nästan 2 år, vi umgicks en stor grupp. När vi kommit hem och gjort i ordning oss för natten la vi oss i sängen i bara underkläder. Inget konstigt egentligen, vi hade sovit tillsammans ett par gånger innan. Rebecka var en sån där tjej alla killar vill ha, och alla tjejer vill va. Hon var lång och slank med långt brunt hår, och hade världens vackraste Hon var vacker, söt och sexig, allt på en och samma gång. Vackert utseende, söt personlighet, och hon gick, pratade, gjorde i princip ALLT så himla sexigt.

Hur som helst så låg vi båda nu under täcket och pratade om lite allt möjligt. Plötsligt ställde Rebecka frågan:
"Har du kysst en tjej någon gång? Alltså nykter.." Jag blev förvirrad och visste inte vad jag skulle svara.
"Alltså.. Ja." Svarade jag efter några evighets långa sekunder. Jag log och såg hennes mörka ögon betrakta mig nyfiket. Jag blev alldeles varm och smått generad av frågan. På den tiden kände jag fortfarande skam över att jag tände på tjejer.
Efter en stunds tystnad frågade hon hur det kändes. Jag blev förvånad och undrade varför hon frågade det. Men svarade:
"Det är så mycket bättre än att kyssa en kille, helt klart. Vet inte hur jag ska beskriva det"
"Vill du prova kanske?" Fortsatte jag. Vet inte varifrån modet kom men något med henne fick mig att bli helt lugn inombords. Hon var så obeskrivligt söt där hon låg.
"Är du seriös?"
Jag nickade. "Om du vill veta såklart.."
Hon såg lite osäker ut några sekunder innan hon svarade ja och lät mig kyssa henne. Jag närmade mig hennes ansikte och kysste hennes läppar. Jag kysste dem än en gång och fuktade dem med tungan. Rebecka särade läpparna och jag gjorde detsamma. Våra tungor möttes. Hon smakade underbart, mycket godare än alla tjejer och killar jag någonsin kysst. Blev helt pirrig i bröstet och känslan vandrade neråt, mot underlivet. Jag förstod att om vi fortsatte såhär så skulle jag snart bli plastvåt. Jag slutade därför kyssa henne. Hon öppnade ögonen och mötte min blick.
"Snälla sluta inte" Bad hon och slingrade sina armar om min kropp och drog mig närmare henne. Jag blev riktigt förvånad över att hon ville mera men jag visste att vi måste sluta innan det var för sent.

Efter några minuter kände jag hur våt jag blivit. Jag rodnade och drog mig bort.
Hon tittade undrande på mig först sen sa hon "Förlåt, vi skulle nog inte.. Jag skulle inte sagt något från början.."
"Nej men nej det var inte det" sa jag med en lätt darrning på rösten. Jag kunde inte stoppa mina flämtande andetag. Jag ville inget annat än att ta henne här och nu, men samtidigt var jag rädd att hon inte ville detsamma.
"Jag bara.. Jag tror inte att jag kommer kunna sluta om vi fortsätter" förklarade jag. Hon stirrade ner i täcket innan hon sa:
"Jag kan inte sluta Ida, fattar du inte?" Hon såg generad ut. "Tycker du att det är äckligt att jag tänder på en av mina bästa vänner?"
"Nej absolut inte! Fan Rebecka, jag känner precis samma" Och nu när jag visste var hon stod så behövde jag inte stoppa impulsen att kyssa henne igen. Vi kysstes passionerat och plötsligt kände jag hennes lena fingrar på mitt ena bröst. Hon försökte febrilt knäppa upp bh:n men det gick inte så bra. Jag skrattade åt hennes bekymrade ansiktsuttryck. Hjälpte henne och slängde bh:n på golvet. Då nöp hon tag i ena bröstvårtan som styvnade på en gång. Hon förde ner handen över min mage och till mitt kön. Ett dämpat stön lämnade mina läppar när hon pressade sina fingrar utanpå mina nu genomvåta trosor. Det var så sjukt upphetsande att känna hennes hand mellan mina ben. Hade kunnat komma på direkten bara av att veta att det var HENNES hand och ingen annans.
"Ah" stönade jag. "Om du fortsätter går det snart för mig" Hon slutade smeka mig och vi började kyssas återigen. Hon tryckte sitt sköte mot mitt ben, jag kände hur våta hennes trosor blivit. Fan vad hon gjorde mig kåt.


Jag knäppte upp hennes bh och hennes bröst var nu blottade. Jag drog efter andan. Dom var verkligen helt perfekta. Inte stora, men ändå inte små. Lagom. Och de va fint formade, runda och fasta. Mina händer smekte och utforskade dem, då och då tog jag tag i dem. Jag smekte hennes styvnade bröstvårtor vilket fick henne stöna högt. Jag böjde mig ner och slickade på en av de medan hon lutade sitt huvud tillbaka av njutning och tryckte mig närmare. Jag kunde känna hur våt hon var och började smeka hennes kön med ena handen. Jag slank in med fingrarna innanför trosorna och nu rörde jag vid hennes varma, våta kön. Men jag ville inte ge henne allt hon ville ha på en gång, så jag smekte bara lite vilket retade henne. Jag såg upp mot henne och hennes ögon var helt glansiga och hennes läppar var särade. Hon såg så sexig ut att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Det kändes som att jag skulle sprängas av kåthet snart. Jag hade aldrig varit såhär upphetsad någon gång tidigare.


Jag bad henne lägga sig på rygg och drog smidigt av henne trosorna. Hon var nu helt blottad och jag såg att hon såg lite osäker ut trots upphetsningen.
"Du är så jävla vacker" sa jag och började smeka henne. Hon blundade och kved lite. Jag flyttade mig neråt och la mig mellan hennes ben. Kysste hennes venusberg lite lätt och fortsatte ner. Svepte min tunga lite prövande i springan och började slicka. Slickade klitoris och sög tag i den då och då. Smaken var ovanlig, syrlig och lite söt. Men slog fast att jag tyckte det var gott. Tryckte prövade upp ett finger i henne, följde upp med ett till och började penetrera henne. Jag visste inte om jag gjorde rätt men Rebecka njöt i alla fall. Hon hade händerna i mitt hår och tryckte underlivet mot mitt ansikte samtidigt som hon stönade högt. Inom kort blev hennes flämtningar mer stötvisa och hon skulle komma när som helst. Men jag ville inte låta henne få orgasm riktigt än. Jag slutade med min behandling och kröp upp till hennes ansikte. Gav henne en lång kyss. Jag drog av mig mina egna trosor och såg hur hon storögt tittade på mig. Jag ville prova en sak så jag särade hennes ben och la mig emellan. Mitt kön nuddade nu hennes. Båda stönade till av beröringen. Jag började sakta röra mina höfter och gnida mitt heligaste mot hennes.
Det var så skönt, att känna henne mot mig. Det var en ovan känsla att känna hennes våta underliv mot mitt minst lika våta. Hon var så vacker där hon låg, hennes bruna hår låg som ett täcke över kudden. I den stunden var hon vackrare än någonsin. Jag hade hållit tillbaka så länge och nu äntligen fick jag tillfredsställa henne. Vi kysstes och hennes händer var lite överallt på mig. Hon tog på mina bröst, smekte magen, ryggen, tryckte min rumpa hårt mot sig själv. Hon började svara på mina höftrörelser och juckade tillbaka.
"Hårdare" stönade hon och jag gjorde som hon ville.
Plötsligt stönade hon högre och spände sig
"Åhh ahh mm jag kommer!" flämtade hon. Hennes rörelser blev mer ryckiga och jag kände att jag inte kunde hålla tillbaka längre. Vi fick snart den starkaste orgasm vi någonsin haft. När den ebbat ut låg vi båda helt avslappnade och jag la mig bredvid henne. Jag kysste hennes läppar och sa:
"Rebecka, jag älskar dig."
"Jag älskar dig också Ida" log hon. Jag la min arm runt henne och sedan somnade vi lyckligare än någonsin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0