Flator - mäns våta dröm

Det är väl vida känt att de flesta heterosexuella män tänder på lesbiska? Jag har hört om det, läst om det och på andra sätt kommit i kontakt med just det här fenomenet och jag måste säga att det är intressant.

En vanlig handling i porrfilm är till exempel två tjejer som hånglar och tar på varandra, sedan kommer en man in i sammanhanget och får vara med och leka. Jag förstår att det måste vara en upphetsande tanke för en kille, att få vara med två vackra, sexiga tjejer på en och samma gång är säkert mångas dröm, men kom igen, hur troligt är det? Om tjejerna redan är igång, varför skulle de behöva en kille? På något sätt tror jag att de män som njuter av dessa filmer har en liten tanke om att just han skulle kunna vara killen som kom till undsättning och "räddade" situationen, styrde upp det hela så att det blev bra. Många killar verkar nämligen tro att alla lesbiska tjejer egentligen behöver en man som kan visa dem "riktigt" sex. Yeah right. Men okej, fantasier är fantasier, man måste inte överanalysera.Någonting annat som jag dock tycker är ännu mer intressant är de killar som blir intresserade eller stöter mer på en tjej som står och hånglar med en annan tjej. Shit. Var ska man börja? Det måste ha någonting med otillgängligheten att göra. Att verka ledig och desperat = att vara ointressant. Hånglar man däremot upp sin bästa kompis (som TJEJ då givetvis, tvärtom funkar inte, det verkar nämligen inte vara speciellt många heterotjejer som tänder på bögar), ja då är man så sjukt sexig och het att det nästan borde kriminaliseras. Inte upptagen. Nejnej, bara het, villig och intressant för en kille.

Snälla killar, hur tänker ni? Okej, jag vet att två tjejer tillsammans är ursexigt, två vackra varelser som är tätt omslingrade är självklart tändande, men hur funkar psykologin bakom egentligen? Om tjejen du kollat ut står och hånglar med en annan tjej, borde det då inte vara ganska självklart att hon har det bra som hon har det? Varför skulle hon vilja att du stötte på henne när hon uppenbarligen redan har ett ragg? Du kanske bara vill vara med på ett hörn? Men återigen, varför stöta på någon som är upptagen?


Bild från: http://poging-pogi-lang.blogspot.com/2011/05/what-are-barsexuals.html

Men, till er killars försvar måste jag naturligtvis också ta med i beräkningarna att det är många heterotjejer som hånglar upp andra tjejer, just därför att de vet att det ger dem mer uppmärksamhet. Två tjejer som är upptagna med att kyssas eller andra intima handlingar behöver varken vara tillsammans eller ens lesbiska, de kan på sin höjd vara bi men är allra oftast hetero. För att som tjej låtsas att man gillar andra tjejer är det mest attraktiva man kan göra i många killars ögon. Hur ologiskt det än är.


Lustigt att det inte funkar tvärtom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0