Homosexuella i fängelse i Kamerun

I centrala Västafrika ligger landet Kamerun där det på senaste tiden har pågått förföljelser och arresteringar av homosexuella eller misstänkt homosexuella. Till exempel har en man blivit dömd till fängelse i tre år bara för att han smsade en annan man. Och han är inte ensam, tio personer har den senaste månaden blivit arresterade på grund av sin sexualitet.

För att stoppa det här har organisationen för homo-, bi- och transpersoner i Kamerun (Association for the Defense of LGBT Rights in Cameroon, ADEFHO) startat en namninsamling online. Namninsamlingen ska lämnas till presidenten när 50.000 personer har skrivit på.

Följ den här länken för att skriva på namninsamlingen, för att läsa mer om situationen och för att sprida den vidare: http://www.allout.org/en/actions/cameroon?akid=231.268225.njQd2i&rd=1&t=2&utm_campaign=cameroon&utm_content=english&utm_medium=email&utm_source=actionkit

Kommentarer
Postat av: Tilda Karlsson - Homosexuell fotograf

SV: Ja men de är klart att jag jag fixa en header! Dock är jag också dålig på att komma på just själva idéer till bilderna med temat lesbiskt. Vi får hjälpas åt så fixar jag designen och de :)

2011-09-19 @ 08:51:45
URL: http://tildaphotography.blogg.se/
Postat av: Jelly

Vad hemskt! Förstår inte varför människor kan vara så förbannat elaka!!!!!

Ska självklart skriva på :)Kram!

2011-09-19 @ 13:40:37
URL: http://fotojelly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0