Leisha Hailey avkastad från flygplan

Leisha Hailey (spelar Alice i serien The L-Word) kysste sin flickvän under en flygresa mellan Baltimore till St. Louis (eller ja, jag antar att de kysstes innan planet lyfte, svårt att kasta ur någon ur ett plan under en flygresa kanske...). Flygvärdinnorna ska alltså ha reagerat på att Leisha och hennes tjej visade kärlek till varandra och kastat ut dem båda. Motiveringen var att flygbolaget Southwest Airlines har en familjevänlig policy - att kyssas är därför inte okej.

Leisha kände sig naturligtvis diskriminerad efter händelsen, hon skrev ett inlägg på Twitter där hon undrade när det blev olagligt att visa känslor för någon man älskar.

Efter kritik mot flygbolaget har Southwest Airlines ursäktat sig och hävdar att de inte blev avkastade på grund av att Leisha och hennes flickvän var båda kvinnor, tydligen blir alla sorters par behandlade likadant.Bild från: http://www.hollywoodreporter.com/news/l-word-leisha-hailey-southwest-airlines-240227Vad tycker ni om det här?


Fakta från: http://www.expressen.se/noje/extra/1.2574901/l-word-stjarnan-kastades-av-flygplan-for-en-kyss

Kommentarer
Postat av: Vicky från Finland

Jag bloggade också om detta i min blogg , fast på Finska.. Det är helt sjukt! Och detta gör mig så arg! :(The L-word är bästa serien som finns tkr jag <3

2011-09-28 @ 18:02:56
URL: http://hellouvicky.blogspot.com
Postat av: Vicky från Finland

ps. Här är länk till inlägget -> http://hellouvicky.blogspot.com/2011/09/niin-vaarin.html

2011-09-28 @ 18:04:10
URL: http://hellouvicky.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0