Sexnovell - Linns övernattning

Sexnovellen är hittad på www.sexnovell.se och är skriven av signaturen anna_l.


Linn sov över igen, det brukar hon göra när hon kommer på besök, nattbussen är ett helvete hem och särskilt på helgerna när alla fyllon och kåta killar kan få vad som helst för sig, som tur är har jag en bred säng men denna natt vaknar jag av att Linn hamnat nära mig, så nära att hon skedar min kropp med armen runt mig.

Märkligt men det måste vara ett misstag hinner jag tänka och låtsas sova när hennes huvud kommer upp mot min nacke, heta andetag som får mig att rysa och en arm som rör sig lätt över magen, uppenbarligen med syfte att stryka överarmen mot mina bröstvårtor som styvnat lätt under nattlinnet. Situationen är väldigt märklig Linn och jag har varit vänner länge, båda är vi bisexuella men aldrig varit intresserade av varandra, hon tycker jag är spinkig planka och även om jag gillar mulliga tjejer så har jag aldrig sett på henne på det sättet.

Men nu vet jag inte vad som händer, vet hon att jag är vaken? är hon vaken? andetagen slår mot nacken och jag kvider ofrivilligt, hennes läppar snuddar mig nästan, jag låtsas sova och låter henne fortsätta vad hon nu påbörjat.

Hennes hand smeker mitt höftben, ner längs sidan av låret och in mellan våra kroppar så jag inte längre kan känna den. Besviket biter jag mig i underläppen, var så nyfiken på vad som skulle hända men inser snart vad det är frågan om, hennes hand rör sig rytmiskt mot min rygg där hon ligger tryck mot mig, jag
märker på madrassen att hon flyttar sin kropp.

Hon leker med sig själv och snart efter sluts hennes läppar om min nacke. visst jag har varit med om att en kille legat och runka när han tror att jag sover, men det är pojkvänner jag och Linn har inte ens vanan att prata om sex, hon är närmast pryd och det tänder mig enormt, minuterna tickar iväg och hon blir ivrig med handen, stönar nu istället för att kyssa mig och plötsligt rycker hon till och släpper ut luft ur sig som en pysande ballong.

Som om inte det vore nog för en oförglömlig natt så lägger hon återigen handen om mig, nu står mina bröstvårtor upp när hon drar armen över dom, jag svarar försiktigt med att trycka min rumpa mot hennes höft, krypa ner i hennes varma famn och jag belönas fräckt med en kyss, fjäderlätt beröring över mitt nakna lår och en hand som glider upp innanför mitt nattlinne, det får mig först att stelna till vilket i sin tur får henne att stanna av men snart nog trycker jag mig uppmuntrande mot henne och handen letar sig åter upp innanför, över låret , höftbenet...hon stryker fingrarna mot min vulva och tacksamt särar jag på benen.

Ger henne tillträde till min våta mus, hennes fingrar är redan fuktiga och inom loppet av några sekunder så utforskar hon mina blygdläppar, låter fingret leka mellan dom upp till min svullna clitta som hon försiktigt omsluter, värmer, nyper vilket får mig att kvida.

Linn flyttar sin kropp lite nu, hennes hand kommer under mitt huvud och i samma sekund som hon låter fingertoppen leta sig in mellan mina blygdläppar lägger hon den andra handen över mina ögon med ett finger i min mun, gör mig oförmögen att se eller skrika ut den njutning hennes hand ger min våta fitta. Och det är ingen dålig njutning hon ger mig, hon är i mig och runt mig nyper blygdläppen och retar min clitta...

Min kropp pulserar och jag rycker till varje gång hon tränger in och hittar min g-punkt, jag hamnar på rygg och nu är hon på mig med munnen, biter min blottade nacke och kysser min hud ner till bröstvårtan, jag känner hur hon omsluter den utanpå nattlinnet och tränger sig in djupare i mig, jag kommer och jag kommer hårt över hennes fingrar, biter hennes pekfinger som tystar mina skrik av förbjuden upphetsning och syndig sex.

Vi har aldrig pratat om denna händelse efter denna natt, men det hände mer som jag kanske orkar skriva om en annan gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0