Svar på några frågor!

Till min stora glädje fick jag in några frågor från signaturen Ghost igår, så tänkte besvara dem nu:

1. Hur gammal var du när du insåg att du var lesbisk?
Svar: Jag började allvarligt fundera på det när jag var i sjuttonårsåldern, men erkände det nog inte fullt ut för mig själv förrän jag var runt arton (fyller 21 i år). Innan dess hade jag aldrig haft anledning till att ens fundera över min sexualitet - jag antog att jag var hetero. Men samtidigt tyckte jag att det var lite konstigt att jag inte kände mig attraherad till någon kille på skolan eller så, det var nog där de första tankarna började komma.

2. Har du varit tillsammans med någon kille?
Svar: Nej, ingenting seriöst. Bara små förhållanden med killar när jag gick på mellanstadiet och någon liten fling med en kille på högstadiet. Jag har trott att jag har haft känslor för killar, men senare upptäckt att så inte var fallet. Det var mer en uppmärksamhetsgrej som bottnade i sjukt dåligt självförtroende, jag har haft väldigt lätt för att blanda ihop tacksamhet med kärlek.

3. Vad tänder du mest på, feminina tjejer eller pojkflickor?

Svar: Oj, vilken svår fråga! Det är så olika, beror verkligen på vilken tjej det handlar om och hennes utstrålning. Jag är svag både för någon som Katherine Moennig och någon som Sarah Shahi (haha ja, de är skådespelare från The L Word, I'm such a fangirl):

Kate Moennig Actress Kate Moennig signs autographs after the photocall for the American T.V series "The L World" during the 2009 Monte Carlo Television Festival held at Grimaldi Forum  on June 10, 2009 in Monte-Carlo, Monaco.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images) *** Local Caption *** Kate Moennig
Katherine Moennig. Bildkälla

Watch the l word mantrap - Sarah Shah

Sarah Shahi. Bildkälla


4. Om du haft sex med en kille någon gång, var det obehagligt? (Undrar därför att jag var med en kille en gång, och det var en av de jobbigaste sakerna jag gjort i mitt liv)

Svar: Jag har varit utsatt för sexuella övergrepp, men inte ett fullbordat samlag, så jag måste nog svara nej på den här frågan. Jag har egentligen hållit mig ifrån killar ganska mycket, känner inte att de är någonting för mig, jag lockas inte utav deras närhet på det sättet.
Jag kan absolut förstå dig, att det var jobbigt. Jag hade nog också tyckt att det var obehagligt och en negativ erfarenhet för att vara helt ärlig.

5. Hur många besökare har din blogg om dagen?
Svar: Det är jätteolika! Mellan lite över 100 och runt 50 ungefär, en liten men underbar skara! :)

6. Vilka bloggar läser du själv?
Svar: Jag läser lite storbloggar (Kissie, Dessie, Paow, DennisM) och även lite mer "skandalbloggar" (Jockibois, Hanna Widerstedt, Nattifromhell). Då och då kollar jag gärna in 5flator också, de har en grym blogg! Händer också att jag kollar in lite random bloggar som jag stöter på via kommentarsfält på andra bloggar och min egen. Och självklart läser jag också mina vänners bloggar!

Kommentarer
Postat av: Madde

Vill bara tacka oerhört mycket för din blogg , nu är du något eller något år yngre än mig men du skriver så vuxet och det är super kul att läsa din blogg och se alla bilder, massa tips och alla noveller har hjälp lite här hemma ;) och du har hjälp mig som nu är tillsammans med min första tjej sen mer än ett halv år :-) du har hjälp mig med massvis !! Så tack tack tack för en super bra blogg !! :-)

2012-04-16 @ 23:26:13
Postat av: LoveForLadies - en lesbisk blogg

Madde: Shit, tack så mycket! Dina ord gjorde verkligen min dag, jag blir så glad över att höra att jag gör lite skillnad! Tusen miljoner tack!

Och grattis till flickvännen, jag önskar er all lycka!

Massa kramar till er båda!

2012-04-17 @ 08:33:12
URL: http://loveforladies.blogg.se/
Postat av: Madde

Så lite så !!! Keep up With The good job <3

2012-04-20 @ 12:43:56
Postat av: Madde

Så lite så !!! Keep up With The good job <3

2012-04-20 @ 12:45:16
Postat av: ett ritstift i din rumpa

katherine moennig och sarah shahi gör l-word betydligt mer sevärt ;)

2012-09-20 @ 20:06:44
URL: http://yllestrumpa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0