Var kan man chatta med tjejer?

Jag fick in en fråga från signaturen C:

"Kan du tipsa mig om en sida där man kan chatta med och träffa tjejer?
Tack!"


Klart jag kan tipsa om några sidor! Den första jag kommer att tänka på att QX. Det är ett forum för HBTQA-personer (och deras vänner) i främst Norden. Här har man ganska god chans att komma i kontakt med likasinnade. Ett varningens tecken vill jag ändå ge dig; det finns en hel del skumma människor där. Ge inte upp bara för att du blir kontaktad av 50+ män som vill hitta på någonting med dig, det finns goa, sunda tjejer där också. Jag har hört många lesbiska som har hittat sin partner där, så det är absolut ett alternativ!

Om du vill söka dig runt lite bland tjejer i världen så är Tumblr en guldgruva. Det finns många lesbiska bloggar man kan följa där och det är hyfsat enkelt att ta kontakt med någon. Det är en skön känsla där också eftersom man liksom bygger upp sitt eget nätverk och behöver bara vara i kontakt med likasinnade. Jag är medlem där och jag har aldrig upplevt något kränkande mot homosexuella till exempel. Det enda som är negativt är väl om man skulle råka falla för en tjej på andra sidan Atlanten... Men distansförhållanden är ingen omöjlighet!

Vill du ha fler tips kan du kolla in det här inlägget som jag gjorde för ett tag sedan: LÄNK

Hoppas att det här var till lite hjälp!

Kommentarer
Postat av: C

Tack!

Vet du något om sidan flator.se?

2012-04-23 @ 14:46:10
Postat av: LoveForLadies - en lesbisk blogg

C; Ingen fara!

Jag är själv inte medlem där, men nu när jag kollade den så verkar det som om sidan är igång i alla fall. Dessutom är den bara för tjejer, som man får man inte ens bli medlem vilket låter seriöst (om det bara är tjejer man är ute efter). Bli gärna medlem, testa och berätta hur det var!

2012-04-23 @ 15:50:53
URL: http://loveforladies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0