#579

Bildkälla

Länkar till serier

Här har ni lite länkar till serier med lesbiskt innehåll:
 
 
The Real L-Word: LÄNK
 
 
Skins: LÄNK
 
 
Lip Service: LÄNK
 
The L-Word: LÄNK
 

Vet ni om fler serier som kan passa in här? Hör av er så lägger jag till dem på listan!

Nya hbtq-förbud i Ryssland

Ryssland har nu bannlyst Prideparader i landet inom de närmsta 100 åren.

Dessutom har man dömt Madonna till $10.000.000 i böter för att hon stod upp för hbtq-personers rättigheter.
 
Som om inte det vore nog har även medlemmarna i punkbandet Pussy Riot blivit dömda till två års fängelse för att deras musikaliska protest sågs som homosexuell propaganda.
 
Image_large
Bildkälla
 
Hur sjukt är inte det här? Jag måste säga att jag är väldigt chockad. Ryssland ligger inte långt från oss, det är skrämmande hur människor blir behandlade.
 
Vill ni visa stöd och hjälpa till kan ni skriva på den här namninsamlingen: LÄNK

På AllOuts hemsida finns även mer information om vad som händer i Ryssland och resten av världen: LÄNK

Tillbaka!

Hej allihop!
 
Jag vet att jag inte har varit aktiv här på bloggen på en hel månad och det har sina orsaker. Jag kände att när jag äntligen hade ledigt från skolan ville jag ta lite ledigt härifrån också, slippa känna att jag måste uppdatera och sådär. Kände att det var bättre om jag tog det lugnt ett tag och sedan kom tillbaka så att jag kunde ta i med ny energi.
 
Privat har det varit mycket på gång de senaste månaderna, men det är ingenting jag känner att jag vill ta upp här. Flera gånger har jag velat skriva nya inlägg, men inte orkat. Har inte varit på topp helt enkelt. Jag hoppas att jag inte har förlorat alla mina trogna läsare under den tid jag har varit borta.
 
Vad har jag haft för mig då? Jo, jag har varit i Turkiet en vecka med tjejen och min lillasyster, en riktigt välbehövd semester! Jag har läst en del böcker som jag inte har haft tid med innan och umgåtts med familjen. Skrivit. Skrivit en massa faktiskt, har börjat på en nytt projekt, ska bli spännande att se om det blir någonting av det. Utöver det har jag mått lite upp och ner vilket har tagit mycket energi.
 
Jag hoppas att jag kan komma igång med bloggen ordentligt nu igen! Tack för ert tålamod!
 
Kramar!

RSS 2.0