Tillbaka!

Hej allihop!
 
Jag vet att jag inte har varit aktiv här på bloggen på en hel månad och det har sina orsaker. Jag kände att när jag äntligen hade ledigt från skolan ville jag ta lite ledigt härifrån också, slippa känna att jag måste uppdatera och sådär. Kände att det var bättre om jag tog det lugnt ett tag och sedan kom tillbaka så att jag kunde ta i med ny energi.
 
Privat har det varit mycket på gång de senaste månaderna, men det är ingenting jag känner att jag vill ta upp här. Flera gånger har jag velat skriva nya inlägg, men inte orkat. Har inte varit på topp helt enkelt. Jag hoppas att jag inte har förlorat alla mina trogna läsare under den tid jag har varit borta.
 
Vad har jag haft för mig då? Jo, jag har varit i Turkiet en vecka med tjejen och min lillasyster, en riktigt välbehövd semester! Jag har läst en del böcker som jag inte har haft tid med innan och umgåtts med familjen. Skrivit. Skrivit en massa faktiskt, har börjat på en nytt projekt, ska bli spännande att se om det blir någonting av det. Utöver det har jag mått lite upp och ner vilket har tagit mycket energi.
 
Jag hoppas att jag kan komma igång med bloggen ordentligt nu igen! Tack för ert tålamod!
 
Kramar!

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Jag började undra lite vart du hade tagit vägen x)

Svar: Glad att någon gjorde det haha! ;)
loveforladies.blogg.se

2012-08-30 @ 16:55:11
Postat av: Lena

Jag kollade in här nästan varje dag och började bli lite orolig för dig. Började typ tänka har det hänt något så hon inte kan fortsätta skriva eller :(
Men nu är du ju tillbaka :D Kul.

Det är bra att du tog ledigt från bloggen ett tag. Det ska ju kännas roligt att skriva här och inte som ett "nödvändigt ont". Dessutom blir oftast det man skriver bättre om man vill skriva det.

2012-09-02 @ 12:26:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0