Anton Hysén, mobbare och mod att vara sig själv

Jag fick ett tips från Linda om att skriva ett inlägg om att vara gay, mobbing och förlåtelse. Hon länkade till sitt inlägg ett avsnitt från TV3s serie Livet blir bättre. Jag har själv inte kanalen ifråga och hade därför missat denna lilla pärla (hej, skogstv...), men jag så avsnittet om Anton Hysén som är den ende manlige elitfotbollsspelaren i världen som är öppet homosexuell. Programmet handlade om hans resa, från att vara barn och utsätta en annan homosexuell kille för mobbing, till att växa upp, förstå sin egen läggning, be om ursäkt och samla mod för att bli en förebild för homosexuella inom idrotten.

Jag tycker att alla ni som inte sett det här programmet ska göra det:
Jag är så glad över människor som Anton som vågar komma ut och bli ett föredöme för andra unga homosexuella. Förhoppningsvis kommer situationen för homosexuella förbättras världen över med hjälp av sådana hjältar. Kajsa Bergqvist är en annan och jag är övertygad om att fler kommer synas framöver!

Kommentarer
Postat av: Linda hill

Självklart! Det är viktigt att få ut sånt här! Tack för länkningen! :)

2012-01-26 @ 11:53:49
URL: http://lindahill.blogg.se/
Postat av: Sarah

Jag är så sjukt stolt över Anton och det är bara rätt att Glenn Hyséns (som är så "jävla manlig") visar sig vara gay. Han är en sann hjälte och vilket mod att göra det han gjorde! Det är fan starkt! Fler Anton i världen, tack!

2012-01-26 @ 12:32:18
Postat av: Fanny

Hm... enda öppet homosexuella MANLIGA elitfotbollsspelaren väl?

2012-01-27 @ 15:33:17
Postat av: Nina

Hej :) är med i slutet haha

ha en trevlig helg kram

Postat av: Nina

Svar till Fanny: Ja tror det

2012-01-27 @ 20:03:16
URL: http://girlonthewaay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0