Sextips - Recension!

Det här är ett gästinlägg från min flickvän.

 

Hellu allihopa!

 

Nu är det så att jag och min älskade flickvän har provat på något nytt;). Denna gång i form av ett glidmedel faktiskt! Detta glidmedel funkar utmärkt även som ett slags, vad ska man säga, tja, ni kan egentligen ha det på vilken del av er respektives kropp som helst för att hotta upp det!

 

 

Jo, som sagt så är det ett glidmedel som vi prövade. Detta glidmedel har många olika smaker och kommer i små mini tuber. Finns större tuber men då vi var och handla fick vi syn på dessa underbaringar vid kassan. Finns i många olika smaker; persika,jordgubb,citron, apelsin och några till om jag inte minns fel.

 

Vi valde personligen persika och jordgubb/lime. Vet egentligen inte varför, var väl mest vad vi tog upp när vi kollade på dem. I alla fall så var det första som slog oss att smaken var så himla intensiv! Alltså det var helt otroligt egentligen, allting smakade verkligen jättegott och vi hade inte förväntat oss en sådan intensiv smak. Vi förväntade väl oss mer ett medel som hade någon liten underton av en viss smak men när man väl provade så var det enbart fruktsmak och inget annat.

 

 

Som sagt så går det att användas på olika delar av kroppen och det fungerar som ett slags substitut för frukt eller choklad om man gillar det;) Då detta inte blir kletigt på något sätt eller söligt så blir det käckt att använda i sängen, dessutom behövs det inte jättemycket medel för att ”sätta smak” utan det räcker med jättelite!

Dessa glidmedel kommer från Kondomeriet. Tyvärr kan jag inte hitta produkterna på deras hemsida, men jag är i alla fall helt säker på att de finns att inhandla i deras butik i Göteborg. Vill också minnas att de var billiga och måste säga; riktigt prisvärda! Rekommenderas varmt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0