Veckans snygging - resultat!

Jag lade upp ett inlägg med förra veckans vinnare, men det verkar ha försvunnit? Ungefär såhär såg det ut i alla fall:
 
Omröstningen:
 
 
Lite bilder på Woopi Goldberg:
 
Bildkälla
 
Bildkälla
 
File:Whoopi Goldberg Cannes 1992.jpg
Bildkälla
 
Bildkälla
 
Bildkälla
 
Bildkälla
 
Bildkälla
 
Bildkälla
 
Bildkälla
 
Bildkälla
 
 
 
Har ni förslag på kändisar till nästa omröstning?
 

Stockholm Pride!

Ni glömmer väl inte att Nordens största Pridefestival anordnas mellan 31 juli och 4 augusti?Artister som Agnes, Jedward, Erik Saade och Lena Philipsson. Biljetter kan köpas HÄR.
 
 
Stockholm Pride
 
Ska ni dit?

#578

Bildkälla

I hate being gay - Tyra Banks Show

Om jag redan har länkat till det här avsnittet av Tyra Banks Show så ber jag om ursäkt.
 
Det här avsnittet handlar om några gay-killar som säger sig hata sin egen sexuella identitet. En av dem har till och med satt en deadline för när han ska "bli straight".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veckans snygging!

Den här veckan kan ni rösta på:
 
Whoopi Goldberg
File:Whoopi Goldberg Cannes 1992.jpg
 
eller Nichelle Nichols.
 
 
 
 
 
 
Har ni önskemål på fler deltagare?

#577

Bildkälla

Att vara gay förstör karriärer

Varför är det så farligt för till exempel skådespelare/skådespelerska att komma ut som gay? Vad gör det för skillnad om en skådespelerska gillar tjejer eller killar när hon kysser en man på scen?
 
http://witchesbrewonline.com/wp-content/uploads/2010/05/closet.gif
Bildkälla
 
Jag har hört att många kändisar har varit rädda för att komma ut som homosexuella eftersom det kan förstöra deras karriärer. Oftast handlar det om att målgruppen för kändisen i fråga minskas. Handlar det till exempel om en snygg, ung, manlig artist så tror sig skivbolag, managers och producenter sig kunna tjäna mer pengar på artisten om denne är heterosexuell eftersom han då blir ett kärleks/sexobjekt för tjejer/kvinnor och kanske någon att se upp till för unga killar. Om artisten däremot skulle vara gay blir dennes publik mycket mindre och mer "nischad" eftersom tjejer inte skulle vara lika intresserade och lockade av honom när de vet att han inte tänder på deras kön.
 
Hmm... Vänta lite nu. För det första kan jag lugnt säga att jag inte blir mindre attraherad av en kändis för att denne inte har samma sexualitet som mig. Jag kan utan tvekan erkänna att jag har lite kändiscrusher på både Tyra Banks och Sarah Shahi även om ingen av dem är gay (att Sarah Shahi spelade lesbisk i The L-Word räknas inte... ;)). Jag tycker att båda är snygga, attraktiva kvinnor med en personlighet som jag gillar. Jag bryr mig inte om vilken sexualitet de har, det spelar ingen roll för mig. 
 
Jag har förstått att homosexualitet hos kändisar (åtminstone i USA och andra delar av världen) fortfarande är kontroversiellt. Det är en stor grej om någon kommer ut och den personen som gör der riskerar sin karriär. Jag önskar att det inte vore så, eftersom anledningen bakom oftast handlar om pengar. Det är inte "smart" att komma ut som lesbisk om man är skådespelerska för då förväntas man bara göra vissa roller och bara tilltala en viss grupp av människor. Det är inte "smart" att komma ut som bög om man är artist eftersom man då aldrig kan sjunga om tjejer igen - ingen kommer ta en seriöst.
 
Trots att det fortfarande är så här på många håll, verkar vi ändå gå mot förändring och förbättring. Det ska bli intressant att se hur världen ser ut om bara tio-tjugo år. Med tanke på att en del kvinnliga kändisar kommit ut som i alla fall bisexuella, kanske det har ökat sannolikheten att fler kommer våga komma ut som lesbiska i framtiden. Who knows?

Veckans snygging - resultat!

Så här såg resultatet ut för den förra omröstningen:
 
 
Därför ger jag er nu ett bildinlägg tillägnat Amber Heard:
 
Bildkälla
 
Bildkälla
 
Bildkälla
 
Bildkälla
 
Bildkälla
 
Bildkälla
 
Bildkälla
 
Bildkälla
 
Bildkälla
 
Bildkälla
 
Bildkälla
 
Bildkälla
 
Bildkälla
 
 

#576

Bildkälla

Värre att vara bög än lebb?

Har ni också uppfattat det som att homosexuella män syns mer i media än homosexuella kvinnor? När det handlar om kritik mot homosexualitet (från religiösa grupper till exempel) är det också oftast männen som attackeras. Varför?
 
Ett vanligt argument från Bibelanhängare brukar vara citatet där det står att en man inte ska ligga med en annan man såsom han ligger med en kvinna (jag kan inte citatet helt ordagrannt, men det här är i alla fall meningen av det). Jag har inte hört ett liknande citat angående kvinnor, men det finns säkert (jag är inte superinsatt i religionsdebatterna).
 
Frågan är ändå varför det skulle vara så mycket värre med homosexuella män än kvinnor?
 
I många fall hör jag (särskilt män) som uttrycker ett stort hat/ogillande/äckel mot bögar, men knappast liknande känslor mot lesbiska. Förmodligen är det så för att två tjejer tillsammans ses som sexobjekt/fantasiobjekt medan två killar tillsammans bara är "äckliga". Men varför?
 
Bildkälla
 
Det verkar som om många tänker på analsex när de hör att två killar är tillsammans. "Det är orent", "äckligt", "perverst" och så vidare, men snälla, hur många heterosexuella (och även lesbiska!) har inte analsex nu mer? Och vad spelar det för roll om två killar vill ha det med varandra? Har de försökt att tvinga med dig? Nej, precis, så låt dem ha sitt sexliv ifred.
 
Den homofobi som finns bland män, där killar är livrädda för att bli kallade bögar, är fruktansvärt befängd. So what om någon tror att du som man gillar andra män? Du vet sanningen och huvudsaken är att du står för den du är. Jag skulle snarare tro att om du visar stort motstånd och ilska mot uttalandet så blir du bara ännu mer "misstänkt".
 
När ska vi sluta använda "bög" som skällsord? När ska vi sluta se en skillnad mellan människor? Jag tycker inte illa om homosexuella män, trots att de inte attraherar mig. Tvärtom ser jag upp till dem för deras styrka att vara sig själva, precis som jag ser upp till andra människor som accepterar sin omvärld och behandlar andra med respekt.
 
När ska vi lära oss att sexualitet inte förändrar någons människovärde?

#575

Bildkälla

Skicka in era egna bilder!

Vill du tipsa om en bild eller skicka in ett foto på dig själv och din flickvän (eller ett annat lesbiskt par i din närhet, med deras godkännande såklart) så går det alldeles utmärkt! Mejla till loveforladies.blogg@gmail.com eller lämna en kommentar med länken till bilden. Det är inget problem att vara anonym om man skulle vilja det!

Veckans snygging!

Den här veckan kan ni rösta på:
 
Amber Heard
Bildkälla

eller Hope Solo
Bildkälla
 
 
 
 
 
 
 
Tack så mycket för era tips på kändisar att ta med i omröstningarna! Min fantasi börjar tryta och det är alltid kul att bekanta sig med nya ansikten!

Idéer/önskemål?

Har ni några idéer eller önskemål om vad ni vill läsa om här i bloggen? Skriv dem i en kommentar eller skicka ett mejl! Alltid kul att höra vad ni skulle vilja se här :)

Veckans snygging - resultat!

Resultatet från veckans omröstning såg ut så här:
 
 
Här får ni ett bildinlägg med vinnaren Bridget Regan:
 
 
Bildkälla
 
Bildkälla
 
Bildkälla
 
Bildkälla
 
Bildkälla
 
Bildkälla
 
Bildkälla
 
Bildkälla
 
Bildkälla
 
Bildkälla
 
Bildkälla
 
 
Vilka kändisar vill ni se i nästa omröstning?

#574

Bildkälla

Söt bröllopstårta

Hur söt är inte den här tårtan? Jag blir bara mer och mer sugen på att gifta mig haha... *hoppas tjejen läser det här så hon kan se vad jag önskar mig* ;)
 
Bildkälla

Sexnovell - "Jag älskar dig."

Novellen är hittad på sexnovell.se och är skriven av signaturen dasjackson.
 
 
"Jag älskar dig" Jag kan höra orden eka i mitt huvud.

Jag vaknar vid sju tiden och känner en hand på min kropp, jag ler och sätter mig upp för att se vilken skönhet som ligger bredvid mig, "min Sofia" tänker jag.
Jag lägger mig ner igen och kysser henne på pannan. Jag kommer ihåg igår kväll, då hon sa att hon älskar mig, jag känner mig så lycklig, ingen annan än hon har älskat mig, och jag kommer alltid att älska henne. Jag reser mig upp ur sängen och klär på mig och går ner till köket. Jag dukar fram frukost, när jag vänder mig om för att lägga smöret på bordet ser jag en trött men lycklig Sofia.
"Åh vad gott" säger hon, med ett tröttsamt leende.
"Ja, och jag hann duka färdigt innan du kom, så nu kan vi äta frukost"
Vi satte oss ner och tittade på varandra medan vi åt, pratade om lite dagliga saker. och när vi ätit färdigt, gick Sofia tillbaka till sovrummet.
Jag dukar av bordet och går sedan efter henne. Hon har lagt sig i sängen för att läsa, jag lägger mig bredvid henne och lägger undan boken, och kysser henne.
"Jag älskar dig" viskar jag.
"Jag älskar dig med" Sedan reser hon sig upp.
"Seså upp ur sängen nu, dags att gå till skolan, annars blir vi sena" säger hon leendes och klär på sig.

Jag sitter i klassrummet och tänker på Sofia tills min klasskompis Malin petar till mig i sidan och säger,
"Sitt inte och dagdröm nu Rebecca"
"Va, åh förlåt vad var det du sa"
"Det var inte jag som frågade något det var Magnus som frågade dig"
"Förlåt Magnus, vad var det du frågade?"
"Strunt samma, nu kan ni allesammans packa ihop era saker och glöm inte läxan till nästa vecka!"
Ute i korridoren frågar Malin mig,
"Vad är det du tänker på varje lektion egentligen?"
"Nej det är inget märkvärdigt"
"Det är Sofia eller hur"
"Jaa.. typ" ger jag som ett snabbt svar.
Malin ger mig ett halvt ledsamt leende, och går iväg till två andra kompisar istället.
"Varför såg hon så ledsen ut" tänkte jag.

Jag får syn på Sofia och går fram till henne och ger henne en kram, och viskar,
"Har tänkt på dig hela dagen älskling, längtar tills vi kommer hem"
"Har tänkt på dig med, men hinner inte prata just nu, min lektion börjar nu" Svarar hon.
Sen ser jag hur hon springer iväg till sitt klassrum.

Jag rycker till när jag hör Malin ropandes, om jag vill sitta i grupprummet med henne, känner att jag inte vill sitta i klassrummet med dem andra, så går in och sätter mig med henne, tar fram en bok och hinner läsa några sidor innan Malin avbryter mig.
"Kan du hjälpa mig med en fråga här"
"Visst, om jag kan den så" skrattar jag till.
Jag försöker hjälpa henne med frågan så gott som möjligt, men det slutar med att vi börjar prata om lite allt möjligt. vi låtsas att vi arbetar när våran lärare kommer in i rummet och fortsätter våran konversation efter att hon gått ut.
Slutade med att vi pratade bort lektionen, Så vi packar ihop våra grejer och beger oss till gymnastiken, där vi ska dansa.
I början av gymnastiken börjar Malin dansa inför hela klassen, för att visa vad det är för dans vi ska göra, då hon dansat i många år, och vunnit flera SM medaljer.
Malin ställer sig i mitten av salen och står på knä och lutar sig framåt, när musiken startar reser hon sig sakta och ställer sig upp och börjar dansa, jag har aldrig kollat in Malin på det sättet, men hon dansade så elegant, hon fick det att de så enkelt ut, hon blev som ett med musiken. Jag hade aldrig trott att hon skulle vara så sexig när hon dansade, det verkligen pirrade till lite i magen på mig.
När vi blev upp delade två och två, blev jag lite besviken över att jag inte fick dansa med henne, men hon dök upp ibland för att visa lite närmre hur man skulle dansa, och flera gånger kunde jag känna hennes hand smeka mig över ryggen, och varje gång pirrade det till lika mycket.

När gymnastiken väl var över så skyndade jag mig ner till omklädningsrummet, ville duscha snabbt så jag kunde kolla in Malin lite. när jag hade klätt på mig så låtsades jag om att jag hade fått massa sms som jag var tvungen att svara på innan jag gick, Men sneglade hela tiden mot Malin, hon stod med ryggen mot mig så jag granskade hennes perfekta former, hon är så vältränad, och blicken gick nedåt, och slutade med att jag kollade in hennes rumpa istället, jag hade bara lust att resa mig upp och smeka den. Sen plingade det till i mobilen, ett SMS från Sofia, " skit, vad fan håller jag på med, jag kan inte tänka såhär, jag har ju en underbar flickvän som älskar mig" tänkte jag. Så jag tog mina grejer och började gå hemmåt.

Jag slänger ner väskan på golvet och slänger mig själv i sängen och tänker,
"Vad håller jag på med? Jag har ju en underbar flickvän som älskar mig, varför tänker jag då på Malin?" Jag avbryts med mina tankar när telefonen ringer så jag reser mig upp och svarar.
"Hej älskling, kan jag få komma över"
"Hej älskling, ja klart du får göra det, du behöver inte ens fråga de, det är bara att du kommer hit när du känner för det"
"Okej, kommer över strax då, älskar dig puss"
"Älskar dig med, puss"
Jag passar på att göra lite läxor innan Sofia kommer, hon brukar alltid ta lite längre tid på sig än vad hon säger.
Jag hinner gör färdigt mina matte läxor innan det knackar på dörren. Jag går iväg och öppnar dörren och ser en leendes tjej som ger mig en kyss direkt, "Saknat mig" Skrattar hon.
hon tar av sig jacka, hänger upp den och tar tag i min hand och drar mig upp till mitt rum, puttar ner mig i sängen och slänger sig över mig, kysser mig ganska hårt. hon slutar upp och kollar på mig
"Du känns lite frånvarande idag, har det hänt något?"
"Nej det har inte hänt något, har saknat dig så mycket bara"
hon godtar de, och fortsätter kyssa mig, samtidigt som jag känner en hand smyga sig under mitt linne, mina bröstvårtor styvnar till på en gång av berörning. hon tar av mig mitt linne, och knäpper upp min BH. och är inte sen med att börja suga på min bröstvårta, kan riktigt känna hur hennes tunga leker med den. hon börjar dra av mina byxor och trosor i samma tag, och för sin hand ner över låret, smeker längs insidan av låret, och i ljumsken, när hon väl tröttnat på att reta mig, för hon in två fingrar i mig, och pullar mig samtidigt som hon kysser sig neråt. känner en varm och våt tunga mot min clitta.
Jag blundar och njuter, men fantiserar om att det är Malin som ligger där, och inte Sofia. Avbryts ur min fantasi av att Sofia viskar
"Om du bara visste hur mycket jag har längtat efter din kropp"
Jag kommer ganska snabbt, och är inte sen med att ge igen för det, men lägger inte ut lika mycket tid som Sofia gjorde, då mina tankar är helt någon annanstans. När hon kommer så lägger jag mig bredvid henne, med mina armar runt henne och märker att hon är lite irriterad.
"Vad är det?"
"Du kunde väl ha sagt att du inte ville ha sex nu" svarar hon.
"Men det är ju klart att jag ville ha sex"
"Det märktes inte, du var ju frånvarande, stönade knappt eller ens lät något"
"Förlåt, det är inte meningen"
Hon svarar inte, hon reser sig bara upp, klär på sig, och går.
"Vafan är det för fel på henne nu då" tänker jag.
Tänker inte så mycket mer på det så jag reser mig upp och klär på mig, och fortsätter med mina läxor istället, tills jag ska sova.

Jag vaknar av att min mobil ringer, det är Malin, ovanligt nog blir jag riktigt glad över att det är hon som ringer, och känner ett pirr i magen.
Hon frågar om jag vill med ut på stan för att shoppa lite, och jag är ingen typ som gillar att shoppa egentligen, men jag har svårt att tacka nej till de, så jag hoppar in i duschen en snabbis och beger mig mot stan.

Jag möter Malin vid H&M, det var den första affär som hon ville gå till.
Malin hittar massor av kläder och ber mig att ge åsikter angående de kläder som inte passar henne. Jag säger ärligt vilka kläder som passar henne och vilka som får henne att se riktigt sexig ut, känner hela tiden ett pirr i magen när jag ser henne, får så svårt att hålla emot att ta på henne.
"Ska inte du testa några kläder" frågar hon mig.
"Njaa, jag är inte den som gillar att testa massa kläder"
"Men kom igen testa lite kläder här nu, jag plockar fram lite som skulle sitta riktigt bra på dig"
Malin går iväg och kollar efter kläder, sen kommer hon tillbaka med massa kläder som hon ber mig att testa. Hon puttar in mig i omklädningsrummet, jag går ut plagg efter plagg för att höra hennes åsikt, om hur jag ser ut. efter att faktiskt ha hittat lite kläder som jag passade i, så ska jag byta tillbaka till mina egna kläder, så kommer Malin in när jag bara står i trosor och bh. Jag tittar frågande på henne, och hinner inte säga något förns hon kysser mig känslosamt, jag blev lite chockad först men jag svarar henne genom att kyssa tillbaks fast vildare, Malin är inte seg med att knäppa upp min bh och smeka mina bröst. kysser dem och suger på mina bröstvårtor, jag anstränger mig verkligen att inte stöna, jag vill inte att vi ska bli påkomna. Malin smeker av mig mina trosor, och smeker mig utanpå min fitta, hon för in två fingrar i mig och pullar mig hårt, vi hånglar med varandra med öppna munnar för att dämpa mina stön. Jag sätter mig på stolen som finns inne i rummet, och bredar på mina ben, hon är snabbt ner på knä börjar slicka mig, jag sätter handen i munnen, för jag kan inte låta bli att stöna. Hon slickar liten stund innan jag kommer i den bästa orgasm nånsin, fick så svårt att hålla emot länge till. hon reser sig upp och sätter sig i mitt knä, och kysser mig vilt.
"Vi går hem till dig så jag också kan få det skönt" viskar hon.
Jag klär på mig snabbt och går ut ur rummet, jag ser två fnissande tjejer bakom ett par jackor, jag blir lite generad men bryr mig inte så mycket utan tar Malins hand och springer hem.


Jag vaknar med en hand på min kropp, jag vänder mig om, blir lite chockad.
"Jag trodde jag drömde allt" tänkte jag.
Jag går upp ur sängen och går ner till köket. kan inte sluta tänka på hur hemsk jag är,
Jag kan höra orden eka i huvudet, ”jag älskar dig” Jag ryser, men skjuter undan tanken, kan inte tänka på det nu.
Jag tar med ett glas vatten och går upp till rummet igen, lägger glaset på skrivbordet och lägger mig bredvid Malin igen, smeker henne över midjan och tänker på hur skönt vi hade det igår. hon vaknar och tittar lite konstigt på mig, men spricker upp i ett leende och tar ett tag runt min nacke och kysser mig.
"var de skönt igår då?"
"Ja, jag har bara längtat efter det" svarar hon.
"Jaså?"
"ja, jag har vart kär i dig ganska länge, men har inte vågat göra något eftersom du är ihop med Sof.."
Jag avbryter henne med en kyss, tar bort täcket och kollar igenom hennes härliga kropp, för handen över hennes fina mage, upp emot brösten, böjer mig fram och nafsar lite på hennes hals, hon smakar så underbart.
Jag hör hur ytterdörren öppnas, och att någon springer upp för trappan. Tänker att det är brorsan som kommer hem, och återgår till det jag gjorde, men min dörr öppnas och jag ser Sofia komma in.
"Jag är ledsen att jag gick härifrån häromdan utan att säga någ…"
Sofia får syn på Malin under mig, ser hur hennes ögon tåras och hon vänder sig om och springer ner för trappan och hör hur ytterdörren öppnas och slås igen.
Jag skyndar mig upp ur sängen, slänger på mig kläderna"
"Förlåt, men jag måste prata med Sofia" säger jag till Malin.
Hon nickar, och ser förstörd ut
"Det är inte meningen att förstöra något" Svarar hon.. när jag springer ut genom dörren..

#573

Bildkälla

RSS 2.0