Glad midsommar!

Ha nu en underbar midsommar allihop! Ta hand om varandra, ät sill, potatis och jordgubbar och ta det lugnt med nubben!

Kommentarer
Postat av: Annica

Absolut lugnt med nubben, varför inte utmana sig själv med en alkoholfri midsommar? :)


Svar: Annica: Alkoholen gör man som man vill med så länge man inte skadar någon :) Glad midsommar!
loveforladies.blogg.se

2012-06-22 @ 10:38:08
URL: http://tankarnahosmig.blogspot.com
Postat av: Nina

Tack desamma :) kram

Svar: Nina: Kram på dig med!
loveforladies.blogg.se

2012-06-22 @ 12:07:51
URL: http://girlonthewaay.blogg.se
Postat av: Annica

Klart man gör som man vill... Men titta bara på statistiken. SÅ många barn/ungdomar som känner sig obekväma då deras föräldrar dricker sig berusade, vad gör det med deras (barnens) psyke egentligen? Och titta på bilolyckornas statistik... Jag säger såhär; tycker var och en borde ta sig en funderare.. Vad är egentligen BRA med alkohol och varför DU dricker... Är det för att det är gott - hitta smaken i läsk eller saft istället? Är det för att bli full? Dum anledning.

Svar: Annica: Jag förstår att du brinner för det här, kanske någonting du vill ta upp för och protestera emot i din egen blogg? God fortsättning på helgen!
loveforladies.blogg.se

2012-06-22 @ 17:29:49
URL: http://tankarnahosmig.blogspot.com
Postat av: Elin

Angående det här med alkohol Annica. Bara för att man dricker så innebär det inte att vi ALLIHOPA dricker oss berusade? och bara för att vi dricker betyder det INTE att vi alla kör berusade, det tycker la varenda kotte som helst är dumt i huvudet även de som väl kör på någon som berusade? Och om vissa väljer att bli fulla så är man inte sämre för det eller att man vill skada någon för den delen, det är ju inte så att jag trycker på någon annan alkohol eller vill köra, eller för den delen göra någon obekväm. Alla är inte likadana, och det gäller även det här med alkohol, alla blir inte alkoholister, dricker sig berusade, eller för den delen kör som berusade. Ska vi ha bort alkoholen så finns det väldigt mycket annan skit som ska bort med.

Svar: Elin: Du har helt rätt, jag håller med dig.
loveforladies.blogg.se

2012-06-22 @ 19:37:39
Postat av: Annica

Ja absolut.. Alkoholen tycker jag ska totalförbjudas. Och LFL - jag skriver faktiskt en serie om detta på min blogg, med start idag.
Alla som dricker blir inte berusade säger ni, alla som dricker kör inte fulla. För min del räcker det med att man sitter jämte i bilen och är berusad - eller åker med någon som är berusad.

Jag anser helt enkelt att alkohol är en livsfara och skulle den uppfunnits idag skulle den vara klassad likadant som narkotika, kanske inte många som tänker på det.

Ett glas vin är lika farligt som att dricka sig berusade, anser jag.

Jag rekommenderar er att kika in på dont drink and drive - sidan men även på motorförarnas helnykterförbund, LP-verksamheten och liknande sidor. Jag har vuxit upp med en drickande pappa, jag vet vad det vill säga att känna suget.

Det räcker med ett glas då kan du sedan vara fast i ett beroende. Även om du "bara" dricker på helgerna så kan du vara alkoholist.. Tänkt på det?
Många studenters mål är just att supa upp CSN-pengarna istället för att lägga pengarna på kurslitteraturen. Tycker inte att någon kan klaga att de inte har råd med sakerna till skolan. De väljer ju mellan skolan och spriten i många fall.

Svar: Annica: Lycka till med serien om faran med alkohol på din blogg!
loveforladies.blogg.se

2012-06-23 @ 11:42:28
URL: http://tankarnahosmig.blogspot.com
Postat av: Annica

Och en sak till (inte om alkoholen).. "Ät sill, potatis och jordgubbar.. " Om man är allergisk då? ;) Vad ska man då äta? Och... de som inte gillar sill? SKA man äta sill och potatis iallafall? Är det ett måste, anser du - i och med att du skrev på det sättet? Bättre kanske att skriva "Ät gott och njut" eller liknande. Kan liknas vid mobbning mot de som inte kan äta den maten. Sett på det ur den synvinkeln någon gång? :)

Svar: Annica: Nej, den synvinkeln har jag inte sett det ur eftersom det skulle betyda att jag inte skulle kunna skriva någonting alls överhuvudtaget. Vissa saker får man ta med en nypa salt ;)
loveforladies.blogg.se

2012-06-23 @ 11:49:36
URL: http://tankarnahosmig.blogspot.com
Postat av: Annica

Inte bara på bloggen kommer jag skriva om det, på facebook, twitter, andras bloggar (då de skriver om alkohol i deras inlägg), allt för att sprida, öka spridningen och skapa mer debatter om det. för att det är en samhällsfara. Vi super mer än på 1800-talet, och då höll Sverige på att gå under bara för det.

En nypa salt - när det handlar om liv eller död-allergier? *skakar på huvudet*

Svar: Annica: Kör på, lycka till!
loveforladies.blogg.se

2012-06-23 @ 13:11:23
URL: http://tankarnahosmig.blogspot.com
Postat av: Annica

Men ingen kommentar annars? :p

Haha.. Hört någonstans att din tjej inte alls gillar att du dricker, att ni bråkar om det ibland.. Hur kommer det sig att ni bråkar om sådant? Är alkohol verkligen så viktigt för dig?

Svar: Annica: Du har dina åsikter och jag har mina. Är det en debatt du vill ha får du vända dig till en blogg som riktar in sig på alkohol och liknande för jag är intresserad av att delta i en sådan.
loveforladies.blogg.se

2012-06-23 @ 15:24:18
URL: http://tankarnahosmig.blogspot.com
Postat av: LoveForLadies - en lesbisk blogg

Annica: Ooops, litet typo där. Menade givetvis att jag INTE är intresserad av en sådan diskussion.

2012-06-23 @ 15:47:38
URL: http://loveforladies.blogg.se
Postat av: Flickvän<3

Nu får du fan ta och ge dig. Du har inget med oss att göra. Ska jag lägga ut en lista på alla din och din kära mans problem ochså? Jag har hört massor någonstans. Låt oss vara nu för helvete. Hör av dig privat till mig om du har något problem.

2012-06-23 @ 15:49:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0