#514


Bildkälla

Kommentarer
Postat av: Annica H

Vad var det som fick dig att välja den här bilden? :) Vilka känslor fick du? Och vilka tankar fylldes du av?

2012-03-22 @ 05:45:13
URL: http://manonym.blogspot.com
Postat av: Annica

Du väntar dig att dina läsare ska ha känslor för bilderna men inte själv ha det? Bara för att du själv förklarar din syn behöver du ju inte stämpla dem. Du ger då en öppning för diskussion. Nu är det bara en bild som absolut inte säger något. Får du kommentarer om att bilderna gör dina läsare glada, upphetsade eller ens får en ide om egna saker de kan testa? Inte vad jag sett iallafall... Gör hellre en seperat blogg med bilderna. Om de intresserar varför får du så få kommentarer kring dem?? Får det inte att gå ihop. "Skapa känslor och igenkänning hos dina läsare", jag tror att det blir mer känslor om text är inblandat. Jag har slutat följa din blogg för att det är för tråkigt med alla dessa stumma, intetsägande bilder. Kanske ta såna bilder du och din tjej och publicera? Mer intressant än dessa anonyma och tråkiga bilder utan något text alls. Veckans snygga vill jag med ha tillbaka. Det var de som lockade och som drog hit mig.

2012-03-22 @ 08:16:39
URL: http://manonym.blogspot.com
Postat av: Flickvän<3

Bara för att man inte skriver ut sina känslor och vad man tycker betyder inte att man inte har en åsikt, hade hon inte känt något så hade hon ju givetvis inte valt de bilderna som hon väljer. Om jag inte minns fel så har min flickvän fått kommentarer för sina tidigare bilder, och du var bland dem som kommenterade om hur härligt det var?

Du kanske har ändrat åsikt vad gäller bilder? Man måste inte kommentera varenda bild även om man tycker något är fint eller mysigt. Det är samma som att man hela tiden måste hävda att man gillar färgen röd, det behöver man inte även om man gillar den. Man kan köpa röda plagg istället och bära det. Då blir det underförstått, aha hon gillar röda kläder och även röd färg då. Denna blogg är inte heller för att generera många kommentarer, det är inte själva syftet. Det är en lesbisk blogg helt enkelt, och den som läser är välkommen och den som inte tycker om den är ochså den välkommen att läsa det som den personen tycker är intressant, gillar man den inte alls behöver man helt enkelt inte läsa, det är inte svårare än så:)!

2012-03-22 @ 11:47:48
Postat av: Flickvän<3

Det tror jag är gemensamt för alla bloggar, att man har sin egen bloggstil och egna signatursaker. Man gör helt enkelt som man själv vill och trivs med. Vissa gillar att diskutera religion andra har bildbloggar, en tredje kanske tar upp om miljön. Jag tycker bara det är väldigt fint av en bloggare att ha sin egna jargong. Då just min flickväns blogg har ett lesbiskt tema så har hon valt att lägga upp lesbiska bilder som sin lilla signatur! Någon annan kanske lägger upp bilder på sina barn istället då man kanske har ämnet familj? Listan är lång...Tur att vi är olika, annars hade världen varit väldigt grå, finns något för alla!

2012-03-22 @ 11:58:09
Postat av: Annica H

Det jag menade var inte att de inlägg MED text är tråkiga eller så. Men de inlägg med enbart bild är så intetsägande och så stumma att det blir tråkigt att se dem även om bilderna KAN vara fina. Men vill gärna höra historier bakom dem, vill se vad folket tänker. Annars så tolkas det som om "jag har inget att skriva om, det får bli bild istället..."

2012-03-22 @ 16:05:53
URL: http://manonym.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0