C.H.O.P.S och musiken som gör dig gay

Jag surfade runt lite på nätet nu häromdagen och hittade en oerhört intressant hemsida. Jag vet inte om ni har har hört talas om C.H.O.P.S? Det är en förkortning för Changing Homosexuals into Ordinary People och är alltså ett sorts program för att omvända homosexuella till hetero (efter vad jag har förstått är det lite som ett sorts 12 stegs program, fast för gays).

Programmet drivs av ett religiöst samfund (med kristendom i botten). De ser homosexualitet som någonting skapat av Satan för att utrota människosläktet. Bevis på denna terori skulle vara att homosexuellt sex inte leder till barn och om alla blev homosexuella skulle således vår art dö ut. Ja, för de ser homosexualitet som en smittsam sjukdom som sprider sig runtom i världen, bland annat via musik. 

Jag hittade en hel hemsidan om hur man som förälder ska kontrollera vilka band ens barn lyssnar på. Ljuder Eminem, Indigo Girls, Lady Gaga eller Pink genom högtalarna på stereon är det riktigt farligt eftersom dessa artister kan göra sina lyssnare gay (WTF?!). Två säkra artister är däremot Cyndi Lauper (så jag antar att gay girls inte får lov att ha kul?) och Flyleaf.

Jag kan inte låta bli att skratta när jag hittar sådana här grejer, det är verkligen hysteriskt underhållande. Men samtidigt självklart provocerande eftersom det faktiskt finns människor som står bakom sådana här teorier. Helt sanslöst.

Har ni lust att kolla in sidan och förundras lite så kan ni klicka er in här: LÄNKBildkälla

Källa
Källa

Kommentarer
Postat av: Hanna

fast homosexualitet är ju faktiskt en sjukdom ;)) nej men seriöst sånt där är fan bara underhållande x)

2012-03-12 @ 16:18:55
URL: http://helluuu.blogg.se/
Postat av: Hanna

ja :( vissa människor går verkligen inte att förstå hur dom tänker :(

haha hon tackar! ;)

2012-03-12 @ 16:39:03
URL: http://helluuu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0