Tips på bröllopssidor!

Det verkade vara fler som tyckte om ringen jag publicerade en bild på igår så jag har gjort lite research! Bilden kommer HÄRIFRÅN, men verkar inte gå att köpa därifrån tyvärr. Jag gissar på att den är custom made eller något sådant :(

Däremot hittade jag ett par andra sidor (amerikanska) där man kan få hjälp/inspiration/köpt grejer till sitt lesbiska bröllop ;) Klicka in er HÄR eller HÄR.

Är ni ute efter smycken/kläder/konst/filmer och liknande med ett prohomobudskap som inte är just för bröllop eller förlovning så kan ni kolla HÄR.Bildkälla

#560


Bildkälla

Vacker ring!

Jag snubblade över den här vackra förlovnings/bröllopsringen på Tumblr:


Bildkälla


Vad tycker ni? Har ni sett liknande i någon affär i Sverige?

Invigning av HBTQ-festivalen!

Ni glömmer väl inte att det är invigning av HBTQ-festivalen i Göteborg idag? Finns massa roligheter i Regnbågsparken (Trädgårdsföreningen) - kolla in programmet för festivalen HÄR.Arrangörerna av festivalen har skapat en app för både Android och Apple där man anger sin position för att färga Göteborg i regnbågens alla nyanser. Läs mer och ladda ner den HÄR.

Grattis Sverige och Loreen!

Måste ju skriva ett litet inlägg till Loreens ära nu när hon fick Sverige att vinna Eurovision Song Contest igår. Hennes framträdande var helt magiskt och för en gångs skull var jag stolt över Sveriges bidrag till tävlingen haha... Så tack Loreen! Hoppas hon ger ut en skiva inom den närmsta framtiden!Bildkälla

#559


Bildkälla

#558


Bildkälla

Komma ut som straight

Att komma ut som gay för sina straighta föräldrar kan kännas jobbigt för många. En del kanske är rädda för att de ska krossa sina föräldrars drömmar om en framtida kärnfamilj med barnbarn, andra kanske helt enkelt bara tror sig få en negativ reaktion. Men hur tror ni det är för de barn som växer upp med homosexuella föräldrar men som själva är hetero?

Hur gärna jag än önskar att det inte var så, så är det ju faktiskt en heteronorm som råder i vårt samhälle. De allra flesta heterosexuella föräldrar förväntar sig nog att deras barn ska vara straighta (även om motsatsen inte skulle innebära problem). Hur skulle det då vara för homosexuella föräldrar? Skulle de automatiskt förvänta sig att deras barn också var gay?

Jag kan inte svara för någon annan än mig själv, och jag säger helt klart nej på den frågan. När jag tänker på min framtida familj så ser jag inte mina barn med en partner av ett speciellt kön - det är ointressant för mig. Det enda jag vill är att mina barn ska kunna känna sig bekväma i sin sexualitet och älska vem de vill. Jag ska lära mina barn från att de är små att kärleken är fri (självklart så länge ingen skadas, verkar som om man alltid måste nämna det). Jag skulle aldrig få för mig att pressa mina barn till att ha en viss läggning, jag skulle acceptera dem precis som de är för jag vet hur ont det gör att inte kunna vara sig själv. Det är någonting jag aldrig skulle vilja låta mina barn gå igenom.


Bildkälla

Anledningen till att jag tog upp det här ämnet är för att jag har sett att vissa verkar tro att det är ett problem, att homoföräldrar skulle bli besvikna om de inte får barn som är gay. Jag ville ge min åsikt till frågan och samtidigt undersöka hur det ser ut bland er andra: Spelar era (framtida) barns sexualitet någon roll? Vill ni att de ska ha samma sexualitet som deras föräldrar?

Regnbågsflaggorna uppe i Gbg!

Såg till min stora glädje att regnbågsflaggorna har blivit uppsatta i Göteborg nu. Så här såg det ut längs Avenyn:Inte världens bästa bilder, tagna med iPhone, men tänkte kanske släpa med mig systemkameran in till stan någon dag. Vi får se!

Presenttips från Jempa

De här presenttipsen fick jag in från Jempa:

en resa skulle nog vara det ultimata för många. kanske en weekend till någon europeisk storstad eller en ordentlig semester till något varmt land. har man dock inte så mycket pengar, varför inte bara laga en god trerättersmiddag själv med lite tända ljus och vin, det borde ju funka rätt så bra det med!
Bildkälla

Superbra tips!#557


Bildkälla

Dejta, dumpa, dunka?

Resultatet från förra omröstningen angående Kirsten Stewart såg ut så här:Jag måste säga att jag faktiskt känner mig förvånad över att fler skulle vilja dejta eller dumpa henne snarare än bara spendera en natt. Det verkar som de flesta av er kanske ser henne mer som en relationstjej än en one night stand-tjej?


Nästa omröstning tänkte jag ha angående Miley Cyrus. Dejta, dumpa eller dunka?
Bildkälla


¨
webvoter-omröstning
Dejta, dumpa, dunka?

Dejta
Dumpa
Dunka

Se resultat

International day against homophobia...

JPEG - 421.5 kb - next picture
Idag (17:e maj) är det internationella dagen mot homofobi och transfobi och självklart ska det uppmärksammas här i bloggen.

Som jag har sagt många gånger förut så vet jag att vi har kommit långt i vårt samhälle när det gäller kampen mot fördomar och hat mot homo- och transpersoner, men än är vi inte helt framme. Vi behöver fortsätta kämpa och vara stolta över oss själva som vi är.
Jag är glad över att bo i ett land som Sverige där min sexualitet ändå är hyfsat accepterad, det finns så många andra människor vars förhållanden är mycket värre än mina egna. Mina tankar går ut till er, som de alltid gör, och jag hoppas kunna vara med och göra någon form av skillnad. Även de minsta aktionerna är ett steg i rätt riktning.


Presenttips från Madeleine

I förra inlägget frågade jag efter presenttips till årsdagar och liknande och fick den här strålande kommentaren från Madeleine:

Vi ger alltid varandra presenter på årsdagar, inte för att vi måste men för att vi vill! Jag älskar det faktum att vi har varit tillsammans i tre år och jag älskar att kunna visa henne att hon är bäst i världen och att jag är så lycklig för de år vi haft och har framför oss.

Visst kanske vissa tycker att det är töntigt men bara för att vi firar årsdagar så betyder det ju inte att vi annars aldrig gör något speciellt.


Men presenttips:

Jag gjorde en bok iför vår första halvårsdag (okej kanske lite överdrivet, vänta mer än ett halvår med detta hehe). Jag samlade låttexter, dikter, skrev egna dikter, kopierade gamla dagsboksanteckningar om henne och skrev ett par kärleksnoveller.

Sedan gjorde jag en film till vår två årsdag, jag pratade minnen, framtid, gjorde bildspel, intervjuade hennes kompisar osv. Typ en peppfilm för att visa att hon är världsbäst för hon mådde inte så bra då.


Sedan kan man göra en pepptavla med massa
fina ord och saker som betyder mycket eller en "kärlekstavla". Inför vår treårsdag så köpte jag en gammal diktbok på en loppis och klippte ut en massa hjärtan av fina ord, jag vek dem sedan på mitten och klistrade fast ena "hjärthalvan" på ett papper. Sedan satte jag in den i ram med långt utrymme mellan pappret och glaset, blir som en 3D tavla med massa fina ord.

Åh jag älskar att göra presenter! Efter att vi bytt presenter så brukar vi laga en fin middag ihop eller äta ute och sen på kvällen skåla med champagne (eller ja någon billig kopia). Så mysigt!
Man blir verkligen inspirerad när man läser om dina tips, jag får direkt lust att göra någonting till min lilla älskling ;) Får se vad jag kan knåpa ihop till vår årsdag haha! Tack för tipsen!

Förslag till årsdagen?

Jag och min älskling firar två år i början av juni och därför kom jag att tänka på att jag ville fråga er vad ni brukar göra när ni firar års- eller månadsdagar? Går ni ut på bio, köper ni en present eller gör ni någonting annat kul? Lämna en kommentar och berätta! Får jag många bra förslag och idéer så tänkte jag sätta ihop en lista med era bidrag som inspiration till andra som inte riktigt vet vad de ska hitta på.


Bildkälla

#556


Bildkälla

Mormor, morfar och så vidare...

Min mormor och morfar är uppvuxna i en tid när homosexualitet inte var socialt accepterat. Jag har flera gånger hört dem uttrycka negativa attityder angående lesbiska och gaykillar, vilket har fått mig att fundera på om jag ska komma ut för dem eller inte.


Bildkälla


Dels har jag mormor som är ett Jehovas vittne, hennes tro tillåter henne inte att acceptera mig läggning. Jag vet att hon älskar mig och ser mig som en extra dotter, men hon skulle inte förstå. Dessutom börjar hon bli lite gammal och vimsig, och hur hemskt det än låter så tror jag att jag helt enkelt kommer hålla undan det här för henne. Det känns som en onödig grej att ta upp med henne eftersom jag vet hur hon känner omkring det. Jag vill inte förstöra vår relation de sista åren som vi har tillsammans.

Morfar är däremot inte religiös, men han är inte så positivt inställd till homosexuella ändå. Jag skulle inte välja att berätta för honom heller, utav samma anledning som jag nämnde ovan. På något sätt kan jag inte lägga någon skuld varken på mormor eller morfar för att de känner som de gör för homosexuella. Vi är alla barn av vår tid och det vi har vuxit upp med präglar oss och gör oss till dem vi är. Det är synd att jag inte kan vara mig själv till 110% med dem, men jag värderar relationen till dem högre än viljan att alltid kunna vara öppen med min läggning.

Hur tänker ni när det handlar om att komma ut för äldre släktningar?

Girl in a Coma - She had a planWhen yesterday is over
And tonight just began
You sit there in your corner and wish it was the end
But listen here my friend
The story never starts until you break your heart
I know there was a plan beneath the story, too slow
There was a plan beneath the story

But do you know just what it's like?

To fall asleep and no one there to tell you everything is alright

Two souls

One of us let go
Too bold
One of us let go

When yesterday is over


#555


Bildkälla

#554


Bildkälla

Shit straight people say to gay people...

Hittade den här listan på Tumblr. Känner ni igen er?


Shit straight people say to gay people, a.k.a. me
(http://cuitlatlaza.tumblr.com/)

“so… why don’t you like men? I’m really curious.”

“whyyyy? you’re so pretty.”

“if you were straight, would you go out with me?”

“can’t you just give a guy a chance?”

“I thought you must at least be bi, the way you looked at me.”

“you don’t look gay.” (only said by straight men who like me)

“no… really? you’re joking, right? ……… it’s a choice.”

“so when did you become a lesbian?”

“what made you decide to become a lesbian?

“I’m just giving you advice - in this city, if you want to date women, you have to dress in a more feminine way” -said by an old straight guy

“you should get a dress - it will help you pick up women” -also an old straight guy who likes me

“if women don’t want you, fuck them. you have me.” -another old straight, and super creepy, guy

“I’ll be your wingman.”

“so you’ve never been with a man? then how do you know?”

“why use plastic when you can have the real thing?”

“girls, I need you to hook me up with some [other] bi-curious women.”

“maybe you just haven’t given a guy a chance.”

“so if I put on a dress and some make-up, you’d go on a date with me?” (after saying I’ve dated a trans woman before)

“I’m a lesbian. I only like women.” -men

“so are you the dominant one or the submissive one?”

“what made you decide to lead?” -other dancers. answer: “I like women. (obviously)”

“I’m very attracted to you, but you’re not straight.” -creepy dude I wouldn’t remotely be interested in if I were straight


Mirah - Words Cannot DescribeWords cannot describe
The twinkle in your eyes
The fireworks that happen
Inside my heart they're snappin'
I'm wishin' on a star to be with you

This lazy afternoon

Will find me in my room
Plucking petals one by one
Oh my heart will come undone
Wondering if my wishes will come true

I'm waiting for the day you'll let me love you

I'm like a flower swooning for the sun
Shine on me so tenderly, my love
And say that you will be my only one

I look up at the moon

And hope that maybe soon
We'll be together i can tell
Our romance will be like a spell
Cast upon the town when we're around

I see you walking by

'N there's no use to disguise
The fella in me quivers
And now i've got the shivers
Tingling up my spine, oh you're divine

Stötta Obama!

Obama gick för några dagar sedan ut i en intervju där han för första gången erkände sitt fulla stöd för hbtqa-personer. Han ställer sig positiv till samkönade äktenskap och säger att all kärlek är lika mycket värd.

Obamacard_large
Bildkälla

En del tror att det här kommer att väcka negativa reaktioner från länder och människor som inte är lika tillåtande och därför har AllOut startat en namninsamling för de som vill stötta Obama och visa att de står bakom hans uttalande. Genom att skriva på hindras kritiker, både från USA och resten av världen, att angripa och attackera presidenten på grund av hans uttalande.

Skriva på kan ni göra HÄR#553


Bildkälla

Dejta, dumpa, dunka!

Så här såg resultatet ut från förra omröstningen med Megan Fox:Det verkar som om de flesta av er bara var intresserade av en kort liten fling med denna kända skådespelerska, vilket jag absolut kan förstå. Hon verkar vara lite high maintanance om man säger så ;)


Då kör vi på med nästa kändistjej! Skulle ni dejta, dumpa eller dunka Kirsten Stewart?
Kristen Stewart [HQ]  - kristen-stewart photo
Bildkälla


webvoter-omröstning
Dejta, dumpa, dunka?

Dejta
Dumpa
Dunka

Se resultat

Citat - Adam Levine


Bildkälla

Program för HBTQ-festivalen i Gbg!

 

Nu (eller rättare sagt 2/5) har programmet för årets HBTQ-festival i Göteborg kommit ut! Festivalen tar sin början den 30/5 och håller på till den 3/6 då den stora paraden tågar genom staden.

Vill ni kolla in programmet så gör ni det HÄR.
Vill ni anmäla er till paraden (om ni har större ekipage eller är en stor grupp) gör ni det HÄR
Om ni bara vill kolla in hemsidan för festivalen så klickar ni er in HÄR


Ska ni gå? :)

#552


Bildkälla

Moa Lignell - When I held ya


Bisexuell - lite av varje?

Jag fick en intressant kommentar från signaturen Oh Mira igår som påpekade att det finns en del (både hetero och homo) som ser ner på bisexuella eftersom de "inte kan bestämma sig". Vissa lesbiska tjejer kan inte tänka sig att vara tillsammans med en bisexuell tjej eftersom en bitjej alltid kommer sakna en man i förhållandet.

Men snälla, älskade människor. Att vara bisexuell är inte samma sak som att vara polyamorös. Är man bisexuell så betyder det att man tänder på både män och kvinnor, inte att man måste vara med både en man och en kvinna. Bisexuella behöver inte ha större aptit på sex än vad hetero- och homosexuella har, men det verkar många tro.

http://hulshofschmidt.files.wordpress.com/2011/03/bisexual.jpg
Bildkälla

En bisexuell person anser ofta att könet hos den person denne faller för inte spelar någon roll och kan absolut vara i ett monogamiskt förhållande. Bara för att man tänder på båda könen behöver det inte betyda att man kräver kuk och fitta i sängkammaren samtidigt.

Jag tycker att det är fruktansvärt när hbtqa-communityt stänger ute eller har fördomar mot folk inom gruppen, det säger ju emot sig självt. Låt alla vara som de vill och älska vem de vill - så länge ingen kommer till skada.

#551


Bildkälla

"Men du ser inte lesbisk ut!"

Har ni fått den kommentaren någon gång? Att du inte ser ut som någon som är lesbisk eller att du är för snygg för att vara lesbisk?

Jag har fått höra att jag inte ser lesbisk ut och då undrar jag genast hur man måste se ut för att vara lesbisk. Så här kanske:

http://notjustgaystuff.files.wordpress.com/2011/03/leaaz_web_25.jpg
Bildkälla


Ja, för någon som ser ut såhär kan ju omöjligt vara lesbisk:

Bildkälla


Nej, tjejen på den andra bilden kan omöjligt gilla andra tjejer, i alla fall inte på heltid. Och definitivt inte på fritiden. Nej, på sin höjd kan hon nog vara lite experimentell, men inte mer.

Say whaaaat?! Sedan när blev sexualitet en klädstil och ett utseende? Det finns hur många femme-tjejer som helst där ute som är genomlesbiska, men det finns en del som har svårt att föreställa sig det. Jag vet inte riktigt varför, men jag gissar på att det är för att media ofta framställer lesbiska tjejer som väldigt butchiga och stereotypt maskulina till sitt uttryck. De homosexuella kvinnor som oftast får spelrum i tv och tidningar tenderar till att ha en sådan stil och kanske är det därför som många har skapat sig en uppfattning om hur man "ska" se ut för att ha en viss sexualitet.

Likadant med gaykillar. De ska vara feminina och vara klädda på ett visst sätt. Gärna sminkade och liknande. Men sanningen är ju faktiskt att det finns precis lika många som är tvärtom.

Kanske är många lesbiska tjejer lite mer "butchiga" till sitt uttryck, inget fel i det! Men är man inte det så är man inte mindre lesbisk för det. Jag skulle nog placera mig själv någonstans mittemellan butch och femme och jag trivs bra där. Jag sminkar mig inte så ofta, jag bär kläder jag känner mig bekväm i och det är det jag tycker är viktigast.

Har du fått höra att du inte ser lesbisk ut? Eller andra fördomar kring utseende kanske?

#550


Bildkälla

#549


Bildkälla

Novell - Amerikanska gymnasieskolan på 80-talet

Den här novellen fick jag inskickad till min mejl från en författare som vill vara anonym.


Heather är min kompis, mitt namn är Julie och jag är femton. Närområdet är öde såhär sent. Mina syskon och föräldrar är på landstället. Det är sent på kvällen och jag tänkte skriva ner vad som hände igår och idag. Någon följde efter mig igår när jag var ute och promenerade på kvällen. Jag var inte säker då och troligen ville inte tro det. Med tanke på att jag inte hade en ide om hur sådana situationer kan hanteras.

Heather hade gömt sig och väntade på mig när jag var ute och promenerade senast vilket var nyss. Hon hade svarta mjukisbyxor och en svart munkjacka med luvan uppe. Hon hade målat sitt ansikte, mest vitt och resten rött. Det var hennes egen ide, att skrämma en kompis vid ett kusligt ställe och spökligt klädd. Jag vet inte om Heather utvecklade konceptet men det var inte hon som följde efter mig igår. Hon visade var hon befann sig vid den tiden. Inte i närheten av den plats i Virginia där vi bor. Det kan ha varigt i Heathers regi men det känns fel. Heather känner ingen förutom mig. Närvaron kändes särskilt skrämmande.

Idag är det den amerikanska nationaldagen. Min lillasyster förbereder en potatisgratäng varje fredag och nationaldag som jag gräddar, ost kan smälta ihop med grädden medan de värms upp och rörs om. Detta innebär att hon kan ta mycket ost utan ostklumpar i slutresultatet.

Jag har ett födelsemärke på höger sida av mitt högra ringfinger. Det sitter lika långt ut på fingret som en ring normalt är placerad. Heather har inget födelsemärke på ett finger. Hon har ett ärr efter ett getingstick. På den vänstra sidan av hennes vänstra ringfinger. Lika långt ut som mitt födelsemärke. Det var jag som klev på jordgetingboet.

Heather kan göra ett trick. Hon visade detta för första gången nyss. Det gick till på detta sätt. Vi satte oss ner på golvet framför varandra. Hon tog mina armar ovanför mina händer och frågade: "Känns jag varm eller kall?" "Varken eller." Svarade jag. "Nu då, är inte min högra hand varm och min vänstra kall?" Frågade hon, men jag kände inte någon skillnad. Jag är säker på att jag bara missade det.

Heather ritar serier på min vänstra smalarm just nu, sådana som finns i serietidningar. Utanför mina fönster är taket ganska platt och på det är det bara platta, svarta, rektangulära bitar. Ibland när det är mörkt ute sitter vi där ute, som just nu. En gång då vi bara satt på en gräsmatta, det var ingen skola dagen efter. Försvann Heather, jag frös till is när jag såg mig omkring. Heather var där precis innan, det såg jag. Hon försvann så fort jag tittade på mina skor. Så måste det ha varit. Efteråt stod jag upp och såg henne stå på samma gräsmatta som jag så det kändes bra. Hon måste ha smugit bort när jag tittade på mina skor, eftersom jag upptäckte henne bara stå bakom mig efteråt.

Under en tid reagerade jag på Heather. Hon slog mig till höger om min rygg när jag hade skrivit föregående mening. Jag undrade om hon reagerade på samma sätt på mig. Hon åt frukost och jag var på väg dit. Hon hade ett halsband på sig. Jag kom från det hållet och såg bakifrån att hon hade blommor i håret. Det är uppenbarligen inte för inte som hon är den coolaste av oss två. Halsbandet var en vit fjäril.

Det var en presentation på ett paket som stod på bordet av ett hormon. Bakgrunden var illustrerad med vita fjärilar mot en svart bakgrund. Jag berättade för henne på en gång att hon reagerar särskilt emotionellt och då gav hon mig sitt halsband. När jag såg henne, kunde jag bokstavligen bara tänka, andas. Och utanför min kontroll verkade jag nervös, min röst påverkades. En natt drömde jag att jag råkade snudda vid Heathers mage med min hand och hon tyckte att det var okej.

Jag är äldst bland sju syskon och mörkrädd. Sedan arton månader tillbaka delar mina syskon min rädsla. När min yngste bror gick till förskolan läsåret innan han började första klass gick hans syskon i samma skola. En i varje årskurs, från den första till den sjätte årskursen. Mina syskon och jag tror att vi har sett paranormal aktivitet på andra våningen i en grannes hus. Men han bor där själv och är aldrig på andra våningen. Ingen annan heller för den delen. Aldrig. Jag har frågat honom. Ett år har gått sedan dess och igår frågade jag honom igen. Den andra gången var han mer allvarlig. Han har inte varit på den andra våningen på flera år.

Han är en konsult för ett nationellt säkerhetsföretag, en underrättelsetjänst och militären. Och han sköter utan ersättning ett privat hi-techsäkerhetssystem som tillhör en koncernchef. Ironiskt nog var det väl därför en livvakt dök upp med särskilda ID-handlingar, lämnade över appratur när jag kom förbi. Jag frågade om jag fick gå upp på andra våningen i den ganska nya villan. En kopia av det tidigare huset som revs efter direktiv ifrån konsulten. Grannen gick in i en elektronikverskstad medan jag långsamt gick upp. Det var kväll och mörkt ute. På andra våningen var det inte tomt som det beskrivits, där låg en sovande kvinna. Ungefär en kvarts sekel, det visade sig att konsulten kände igen henne. De hade gått i samma klass i tolv år. Enligt blondinen med nästan vitt hår hade hon bott där i arton månader med sin egen nyckel. Tillverkaren av låset styrs av moderbolaget där koncernchefen är anställd. Hon hade skrivit en lapp som förklarar oredan om ägaren skulle ha vägarna förbi.

Jag och Heather spelar mycket video och PC-spel. Ibland ser vi på film och ibland gör vi något annat. I övrigt kan jag inte tänka på något annat att berätta om mig. Förutom att jag har en psykossjukdom. Det är därför som jag skriver denna del. Jag har inte genomgått någon behandling och ingen annan vet om det. Jag har inte genomgått en psykiatrisk undersökning och därför inte diagnostiserad. Men jag har definitivt haft övernaturliga upplevelser. I princip triggas sjukdomen av rädsla. Vissa händelser kan vara naturliga, slump eller paranormala händelser. Jag vill inte glömma något, det är därför som jag skriver detta. Sjukdomen har blivit värre. Jag har börjat se en person ibland. Hade jag inte varigt för rädd för henne hade hon varit verklig nog att interagera med. Hon är en flicka och cirka tio år. Jag såg henne för första gången när Heather var barnvakt hos sina kusiner på Halloween. Jag kom förbi med mer godis eftersom deras hade tagit ut.

Jag sade till Heather: "Du vet att flickan bara står i hallen."
Hennes kusin i en fåtölj kastade en blick mot mig.
"Vilken flicka?" Frågade Heather.
"Din kusin."
"Kusinerna är här."
Då insåg jag att det måste ha varit sjukdomen med tanke på hur konstigt som hon uppförde sig. Bara stod där i vita kläder, ansiktet målat i vitt, även händer och hals. Allt i vitt, även skorna som var rena och blanka. Å andra sidan var det Halloween. Saken är den att hon bara stod där. Svarade inte när jag hälsade.
"Det var bara ett Halloweenskämt." Sa jag till Heather.

När jag hade gått och lagt mig den kvällen hörde jag något konstigt när jag var vänd mot väggen. Vände mig om och där på andra sidan stod flickan precis vid sängen. Med en stor kall kökskniv i handen som hon pressade lätt mot min hals. Jag har haft en sömnparalys när jag var liten och i jämförelse var detta verkligt. När jag tittade mot hennes ansikte tryckte hon kniven hårdare mot min strupe. Sedan tittade jag i taket och trycket från kniven minskade. När jag blundade kände jag inte längre av kniven. När jag inte hade märkt av henne på en stund var jag inte längre för rädd för att sova och somnade.

När jag hade vaknat på morgonen konstaterade jag att min dörr var låst som alltid. När jag precis har vaknat är jag som mest benägen att stödja en naturlig förklaring. Ännu mer naturligt än en psykos, som om flickan var en riktig flicka. Men fönstret var stängt och rummet är på andra våningen. Det finns inget att klättra på. Hade hon haft en stege hade det ändå inte varit möjligt att öppna eller stänga fönstret utifrån utan att det hade låtit.

Följande dag var solig och varm för att vara i november. Det hade regnat på morgonen, allt var blött. Allt verkade långsamt, surrealistiskt. Efter att jag hade gått en stund kom jag fram till Heathers hus. Hon kom ut omedelbart som vanligt och jag sa ingenting om flickan. Efter lite gående stannade jag, vi gick redan långsamt därför att jag drog ner farten med mitt sölande. Jag tittade åt höger, Heather försökte få kontakt med mig, men jag hade fastnat i ett läge. Heather knuffade till mig men det var inte mycket till knuff. Hon knuffade mig igen och jag föll till marken efter ett lamt försök att hålla balansen.

"Tyckte att jag såg en flicka, ser du en flicka?" Sa jag medan Heather såg sig omkring uppgivet. När jag kom på fötter igen var hon närmare. Hennes hår var fyllt med blod som hade runnit ner utför pannan, förbi näsan, på kinderna och ner på halsen.

"Kanske kan du se kyrkan." Sa jag och efter ungefär en timmes letande fann vi kyrkan av sten långt ute i skogen, dit gick inte ens en stig. Utanför kyrkan slog det mig. När jag såg henne där ute var jag inte rädd. Jag fick bara psykoser om jag var rädd eller skulle bli rädd för dem. Eller om jag skulle bli stressad. Där stod flickan, och det var inte emotionellt, jag närmade mig flickan. Det måste vara en riktig flicka tänkte jag, hon sprang iväg.

En morgon efter att Heather sovit över i mitt rum så berättade hon för mig om ett spöke, precis som flickan. Det var en surrealistisk atmosfär och Heather berättade sanningen om henne och spöket, Heather hade svart ögonskugga runt och mellan ögonen. De är inte verkliga, Heather och spöket, de existerar inte. Inte helt och hållet, de har bara permissioner, det är bara om jag hamnar i helvetet som vi tre kan vara tillsammans hela tiden.

Jag tog körkort och fick min egen bil, en amerikansk kompakt sedan, under sommaruppehållet innan det tredje av de fyra gymnasieåren. En morgon vaknade jag och såg en text skriven över hela väggen, visste att det hade skrivits under natten. Min dörr var låst och fönstret stängt precis som natten då den lilla flickan dök upp.

På väggen stod det, "Se till att Heather blir din" Medelandet fick jag dagen innan Halloween så att vår första träff var på en soffa på Halloween. Heather tittar alltid på två skräckfilmer i rad på Halloween. Det är alltid samma två, en från -78 och en annan. Vi åt så mycket av de specialbeställda vegetariska pan pizzorna som vi kunde, vilket var mindre än hälften, och började titta på den första filmen. Den bästa pizzan som jag har provat nånsin. Vi överbeställde, ville få en massa överblivet till dagen efter, och så förstås mycket och kall läsk.

Spöket satt till vänster och Heather till höger om mig. Jag var tvungen att ge pizza till spöket så att Heather inte skulle få spel över flygande pizza, vi drack massor av kall läsk. Heather märkte hur nära jag satt bredvid henne eftersom jag var rädd för spöket "Du gillar verkligen mig idag." "Det gör jag." Planen var att kyssa henne, det skulle vara min första kyss. Efter att ha väntat alldeles för länge in i den första filmen blev jag till slut tvungen. Efter en tid med otrolig spänning hade jag fortfarande en lång väg att gå. Men på den ljusa sidan var jag lite närmare henne. Fantastiskt att vara så nära henne, hon vände nästan inte ansiktet alls när hon sedan gav mig en snabb blick med ett subtilt, spontant leende. Sedan gick jag för det och hon vände sitt ansikte emot mig. Den första filmen var fortfarande på, sedan mer långsamt och med huvudet lutande åt höger kom jag närmare och närmare, så småningom vidrörde min mun hennes läppar.

1984 kom en skräckfilm, alla såg den, alla tyckte att den var bra. För oss var det filmen av decenniet, den definierade oss och vår tid. Historien kommer inte att se något annat än den, dad skulle kunna synas då, säkert inte detta. Jag fick filmen på video, jag har min egen TV med min egen VHS-spelare i källaren där bara jag har mitt rum. Jag har bara ett fåtal filmer som jag tittar på om och om igen. Jag har sett den skräckfilmen kanske tjugo eller trettio gånger, många gånger i alla fall.

Idag var det den sista skoldansen med Heather, direkt efter skolbalen, strax utanför berättade hon om spöket. Några andra elever rusade nedför en backe där vi stod, den torra sanden rasslade till. Vi höll varandra i handen därför att en gatlykta blinkar intensivt där. Det var Heathers kusin, hon hade först gömt sig under min säng, sedan krypigt tillbaka och när jag hade lämnat huset på morgonen gått sin väg. Hon fick instruktioner och betalades av Heather, den andra kvällen var Heather under sängen och skrev meddelandet på väggen. Heather hade funnit denna text och visste därmed att jag var sjuk. Efter det arrangerade hon resten av historien. Nu är en sak begriplig. På dansen när coverbandets sångare sjöng, "Jag kanske inte behandlade dig ..." Verkade hennes ögon större än någonsin, hennes klänning var rosa och glänste.

Jag och Heather drack alkohol i början av sommaren, till en början medan vi flöt vid en brygga i en sjö med säkra flytvästar. När alkoholhalten i blodet gav en kraftfull effekt flöt vi mot grunt vatten där vi fortsatte flyta, då på rygg. Det första som hände var att Heather förlorde det mesta av synen tillfälligt, endast de mest kraftfulla ljuset uppenbarade sig för henne. Senare på kvällen var hennes hörsel och syn nere samtidigt, men synen gick inte ner så mycket den andra gången. Vi höll på så att dagen efter var Heathers ögonvitor fyllda med tjockt blod.

I dåligt ljus såg det ut som om hennes ögon var svarta, två av brottsbekämpning närvarade den sista halvtimmen, medan vi gick de sista femtio meterna tillbaka till huset. Heather försökte röra huvudet i sidled för att läsa dekalerna på polisbilen utan framgång, men hon visste att det var en bekant kontext. De lämnade platsen så fort vi hade kommit in i huset och låst dörren. Eller de lyste med en strålkastare in i huset så att de måste ha stannat kvar.

Det fanns ett samband mellan mig och Heather, när vi drack alkohol hade Heather en vit t-shirt under en långärmad t-shirt med en röd logotyp tryckt på. När den vita T-shirten blev blöt syntes logotypen igenom och hon öppnade upp sin flytväst för att visa mig. En dag i skolan i höstas hade vi båda bara svarta kläder, med undantag av den röda logotypen på min tröja. Jag öppnade upp min väst tillika jacka, för att visa Heather. En eftermiddag i våras gick vi tillsammans hem från min skola och vi hade samma shorts med den röda logotypen och snubblade in i varandra över en tjock kabel som låg tvärs över gatan.

Gymnasiet slutade precis och jag gick på bio med Heather. Det är över nu, jag måste flytta, börja på högskolan, det var vår sista tid tillsammans. Hon spelade huvudrollen i filmen. Det visade sig att hon alltid hade varit en filmstjärna, men höll det för sig själv för att kunna ha ett någorlunda normalt liv, ungdom.

Jag kan inte föreställa mig min tid i det amerikanska gymnasiesystemet utan henne, inte ens källaren under den tiden. Det är över för nu och jag är på min högskola och skriver detta. Jag skrev det mesta under gymnasiet, men måste skriva slutet nu. Heather, min flickvän fortfarande antar jag, kom förbi idag. Hon visade mig sitt ID, såg att hon är en amerikansk medborgare. Också att hon var född -64, det är inte jag, jag är född -67. Det förklarar varför hon var så stor vid 14 års ålder men inte vid 17 års ålder. Hon var en filmstjärna och missade en vanlig high school upplevelse.

Hon spelade faktiskt typ huvudrollen i skräckfilmen från -84. Åtminstone hade den ledande rollen bland flickorna, det var en high school skräckfilm. Jag fick se en video som en av hennes föräldrar filmat när en Make-up artist fäste en silikonnäsa ovanför henne riktiga och sedan täckte den i make-up, så att ingen skulle känna igen henne från filmen. Jag känner igen henne nu, hennes korta överläppen, hår, hårlinje och så vidare.


#548


Bildkälla

Ny kategori - Detja, dumpa, dunka?

Eftersom jag inte har haft Veckans snygging på ett tag så tänkte jag nu dra igång en annan liten kul grej! Jag kommer lägga ut en bild på en kändis då och då och ha med en omröstning där ni kan rösta på om ni skulle vilja dejta, dumpa eller dunka tjejen på bilden. I sammanhanget betyder alltså dejta att ni skulle kunna tänka er ett förhållande med tjejen, dumpa betyder totalt ointresse och dunka betyder endast sex (vet att det egentligen är ett ord för att slå någon, men nu ändrar vi meningen! Dunka är helt enkelt sätta på här). Det här blir alltså en liten spin-off på engelskans date, dump or do, jag hoppas att ni ska tycka att det är kul!


Vi kör en testomgång!


Skulle du dejta, dumpa eller dunka Megan Fox?

Bildkälla

webvoter-omröstning
Dejta, dumpa eller dunka?

Dejta
Dumpa
Dunka

Se resultat

#547


Bildkälla

Sexnovell - Tygla... mig?

Novellen är hittad på www.sexnovell.se och är skriven av signaturen nightonfire.


’Stilla!’ Kommandot kom från höger sida om huvudet. Från andra sidan, styrde en varm men bestämd hand, Annas huvud till ett läge där hon endast kunde se rakt fram. Men hon tittade inte. Hon blundade och kämpade för att hålla sig still och inte försöka vrida sig runt för att stjäla en kyss... eller mer. Moa stod bakom hennes rygg och sniffade. En säng stod framför dem. Det fanns så många smaker och dofter i luften. Moa visste att Anna ville gå snabbt fram. Anna ville känna allt som skulle komma, direkt. Helst skapa känslorna själv. Moa smålog för sig själv. En otålig Anna, var en kåt Anna. Likaså eggades Moa själv till den punkt, då hon inte skulle vilja något annat, än att försvinna helt in i orgasmens värld. Men hon visste att hon kunde kontrollera sina egna känslor tillräckligt länge för att först göra Anna galen av upphetsning. Dominera, kontrollera och dirigera. Moa var dominant ända ut i fingerspetsarna. Detta var natten då hon skulle ta ner Anna på jorden. De hade aldrig pratat innan denna ljumma onsdagskväll. Men Moa hade både sett och hört talas om Anna. Anna var den som alltid gick hem med en ny kvinna efter varje fest, möte eller vilket annat socialt sammanhang där kunde vara. Hon fick kvinnorna i säng, gav dem en orgasm inom en halvtimme och gav sig sedan av innan kvinnornas orgasmtöcken lättade tillräckligt för att de skulle minnas att de inte hade fått chansen att ge Anna, någon liknande känsla av sexuell tillfredsställelse. Många av dessa kvinnor, lättade mer än gärna sina hjärtan för dem som ville lyssna. Moa hade varit den som lyssnat mer och mer intensivt på vad dessa kvinnor hade att förtälja. Av vad hon fick fram och tillslut förstod helt, var att Anna försökte vara dominant. Men lite här och var i historierna fann hon brister på Annas dominanta spel. Moa kunde inte förklara eller sätta fingret på var hon gjorde denna upptäckt. Men hon var nu 99 procent säker på att Anna var en sådan som ville förlora kontrollen. Och när man tänkte efter på alla de kvinnor hon avverkat, bara under de senaste två månaderna, hade ingen lyckats behärska henne. Moa var dessutom helt säker på att denna natt, skulle Anna inte få styra över något. Kort och gott; Moa var dominant och Anna var undergiven! Detta stod helt klart för Moa. Men det hade hon såklart inte berättat för Anna. Hon skulle börja försiktigt och bygga upp sin dominans, allt mer ju längre natten led och Anna skulle tas ner på jorden, sakta men säkert genom att förlora all den självbehärskning, som hon klamrade sig fast vid.

Anna hade ansiktet riktat rakt fram. Blundandes funderade hon över Moa så gott det gick mellan kittlingarna i magen. Moa var den som var klädd i läder. Känd för sin dominans, men Anna hade sällan sett henne gå från en fest tillsammans med en annan, ej ens heller sett henne flirta lika starkt som hon gjort med Anna denna kväll. Som vanligt kretsade Annas funderingar kring samma tankar som de brukade göra vid denna tidpunkt när hon fick ragg. När kommer kvinnans dominans att avta och övergå till undergivelse som den ju alltid brukar göra? Enligt Anna fanns det bara en sanning om kvinnor. De var alla undergivna! Även de som sade sig vara dominanta, underkastade sig alltid någon gång i början av akten, till kraftlös foglighet. Ibland försökte Anna hålla sig lugn och vänta på att bli dominerad av de ”dominanta”. Men hon tröttnade oftast och tog över. Nu var det bara att vänta och se hur länge Moas händer skulle styra henne innan de föll slappt för att vänta sig dominans tillbaka. Anna gav kvinnorna vad de ville ha. De ville ha precis samma känslor som hon. Känslan av att förlora kontrollen. Hon var den som alltid tog den. Aldrig förlora, bara vinna. Men vem var den egentliga vinnaren efter varje akt? Hon vann ju alltid något på att ge kvinnorna vad de ville ha, men förlorade samtidigt genom att inte få det hon allra mest önskade. Sanningen var den att hon inte visste hur hon skulle förhålla sig till en förlorad kontroll. Hon skulle troligtvis få panik. Och med den sista tanken i huvudet kände hon sig tvungen att vända leken så snart tillfälle gavs. I samma stund som Moa visade tecken på att tröttna på sin roll.

Det ryckte i Annas muskler. Moa kände hur Anna gjorde sig redo för att ta över då Moa slappnade av något i sitt grepp. Moa väntade några sekunder till dess att Anna försökte vända sig om. ’Stilla,’ sa hon igen. Mjuk, lugn röst nådde Annas vänstra öra denna gång. Den första hade varit hård och beordrande men denna hade en ton som ändock fick henne att stanna i sin rörelse. Anna kände sig förbryllad men lät Moa fortsätta. Hon hade ännu inte förstått att hon inte hade något annat val.

Moa hade planerat en lång natt och hon tänkte njuta av varje ögonblick. Hon stod bakom Annas rygg utan att jäkta fram till själva akten. Förutom handen som höll Annas huvud orörligt, rörde hon knappt vid Anna. De hade ännu kläderna på sig. Moas näsa letade fram alla de dofter den kunde finna. Då Anna slappnade av, blundande även Moa. Den första doft hennes näsa upptäckte var Annas söta parfym. En ganska vanlig parfym som ofta kunde uppsnappas på dansgolv och i barer. En van festare. Moa letade andra dofter och upptäckte den något lättare doften av schampo blandat med en annan sorts balsam. Moa lät sin näsa sniffa närmare höger sida av Annas hår och kände hur Anna slapp undan en oväntad rysning. Anna stelnade till. Hon hade inte varit beredd på att Moa skulle sniffa vid hennes öra. Hon tog ett djupt andetag för att återigen få kontroll på sin egen andning. Moa fortsatte sitt sniffande när Anna hade tagit sitt djupa andetag. Hon hade öppnat ögonen och smekte försiktigt Annas nackhår för att få reda på om de var så mjuka som de såg ut. Det lena håret gjorde bara en liten antydan till att ställa sig upp då Moa fortfarande sniffade. Nu med djupare andetag för att få in mer av de söta dofterna. Hon hade kommit fram till att Anna var otroligt ren och fräsch. Något som hon inte hade väntat sig av någon som hade ny kvinna nästan varje natt. Moa sänkte näsan något och fick in den nedanför öronsnibben. Där möttes Annas alla dofter tillsammans med den mjuka duschtvålen. Hela doftsessionen hade gått ut på att få viljan, att smaka, och nu ville Moa smaka. Hennes näsa hade snuddat flest gånger vid Annas högra öra. Det var vid detta hennes läppar skulle få sin första kontakt. Plutande, särade Moa på sina läppar utan att fukta dem. Lena torra läppar mötte örats lena snibb och drogs uppåt utmed kanten av örats bakre del tills örats vinkel gjorde att läpparna inte längre kunde följa den mjuka lena kanten. Då öppnade Moa sin mun och lät övre halvan av Annas öra fångas in. Den intensiva känslan som fått henne till denna sista handling växte efter utförandet och läpparna drog i örat tills Annas stönande väckte Moa från sin handlings känslor. Sakta släppte hon taget med läpparna och började om innan Anna hann lugna sina andetag ännu en gång. Läpparna hade fuktats och tungan följde denna gång med på hela resan. Den söta doften i näsan, det lena örat och den mjuka, tunna hud som här fanns, fick Moas tunga att röra sig mer och mer för varje resa hon tog runt örat. Moa var inte helt medveten om hur tungt hon själv andades.

Dessa allt tyngre och häftigare andetag smittade av sig på Anna som allt mer började förlora sin självbehärskning. Nog för att hon hade blivit kysst runt örat förut men detta mycket mer intensivt än någon gång hon kunde komma ihåg. Tankarna försvann och hon ville vända sig om samtidigt som hon ville stå kvar och känna vågorna dra igenom henne gång på gång. Hon tappade fokus för ett ögonblick och direkt bestämde hon sig för att det var dags att ta över. Så här kunde hon ju inte stå! Hon gjorde en kraftansträngning och stålsatte sig för att klara av att vrida sig om, vilket kändes som en otroligt svår handling just nu.

Moa som hade lättat på sitt grepp om Annas huvud märkte plötsligt hur hennes läppar tappade kontakt med sitt kyssvänliga öra och förstod vad Anna försökte göra. Anna som hade börjat röra huvudet innan hon börjat röra resten av kroppen hann bara med en lätt antydan till kråmning. Moa som inte var redo att lämna det högra örat använde sin vänstra arm till att gripa tag om Annas vänstra höft och dra henne till sig. Den högra armen krokade under Annas högra arm och handen användes till att stilla Annas huvuds, rörelser. Anna låstes fast i ett grepp som hon inte kunde ta sig ur. Det enda hon kunde göra var att med sina händer gripa tag om Moas handleder. Fokuset försvann igen för ytterligare ett ögonblick. När den värsta känslan av disträ hade försvunnit upptäckte hon sitt hårda grepp om Moas handleder och började sakta smeka dessa istället. Gripande smekningar. Stela, som om de inte visste vad de skulle ta sig till. Annas rygg var tätt tryckt mot Moas bröst och mage. Hon upptäckte formerna på de starka armarna. Anna ville gå vidare. Ha mer. Nu!
Moa var inte klar. Gripandet om Annas kropp och kämpandet för att hålla henne stilla, hade eggat till en nivå där hon hade problem med att koncentrera sig på att hålla sig lugn. Öronsnibben var otroligt blöt efter sista kyssen och nu nästan slickade hon halsen på Anna. Hon nafsade grovt och använde mycket tunga innan hon behärskade sig tillräckligt för sakta ner igen. Detta gjorde hon genom att ge ifrån sig ett högt stön som för Anna lät otroligt högt då Moa höjde på hakan och ljudet fördes direkt in i Annas öra. Som ett eko stönade även Anna till. Annas huvud lutades bak mot Moas axel och sedan började Moas varma hand smeka nerför den sträckta halsen tills den nådde kragen på Annas blus. Lätta fingrar fördes utmed kragens kant. Försiktigt försökte de ta sig innanför kragen och efter några ögonblick fann ett finger sin väg in i en öppning nära blusens översta knapp. Den var inte knäppt. Som vanligt hade Anna sina tre översta knappar oknäppta, bara för att bröstens mjuka vulst precis skulle skönjas av dem som lade sina blickar där. Fingret som fått äran, lekte sakta ner mellan brösten tills den nådde en knapp. Nästan omärkbart knäpptes knappen upp och fortsatte till nästa, och så vidare tills alla knappar var oknäppta. Anna märkte inte att hon stod med blusen öppen förrän luften i rummet, kylde hennes blottade mage. Hon försökte lyfta sitt huvud för att se så hon hade uppfattat rätt att hon verkligen stod där med öppen blus. Men Moa lade tillbaka hennes huvud på sin axel igen och Anna fick stå i sin ovetskap och fantisera sig fram till vad som egentligen pågick med hennes kläder och kropp.
Luften som tilläts sväva fritt mellan Moas varma hand och Annas hud blev så varm att Anna inte kunde avgöra med säkerhet om Moa rörde vid henne eller om hon bara försökte klä av henne blusen. Tanken slog henne inte att det var båda dessa saker som Moa just nu höll på med. Hennes grepp om Annas höft lättades när hon avlägsnade blusen och Anna kände hur hennes rygg förlorade kontakt med Moas bröst och mage. Då, när hon knappt upptäckt att blusen var uppknäppt, åkte den av och hon passade på att smeka Moas höfter när hennes armar fördes bak. Hennes huvud vilade hela tiden på Moas axel. För att hon inte skulle tappa balansen tog Moa ett steg närmare Anna igen. Moas händer smög runt Annas höfter in mot mitten av magen där de varsamt strök fingrarna i cirklar på var sida om naveln. Under tiden som hon smekte med händerna, kysste hon Annas markerade käkben. Hon hade inte ens en antydan till dubbelhaka. Hon smakade, nafsade och bet försiktigt tills Anna gav ifrån sig ännu ett ljud. Moa log. Händerna som smekte hennes sidor hade tagit sig in innanför hennes egen svarta skjorta och försökte smeka huden därunder. Moa avlägsnade händerna under sin blus och fortsatte.

Anna blev inte glad. Hon ville känna mer. Men innan hon hann protestera hade Moa låtit några av sina fingrar glida ner i hennes jeans. De fördes utmed jeansens kant så som de gjort med kragen på blusen. Nerverna som låg inunder huden i ljumsken kittlade till när Moas fingrar passerade däröver. Ett snabbt andetag från Anna fick Moas fingrar att återvända över dessa punkter flera gånger om, tills Anna började kränga lite på sig. Snabbt sög Moa tag om käkbenet på Anna för att framkalla ytterligare ett stön samtidigt som hon smidigt knäppte upp byxknappen och dragkedjan på Annas jeans. Där jeansen hade öppnats lät hon båda sina händer slinta in för att smeka av byxorna.
Då hon inte längre nådde längre ner utan att behöva ändra ställning, släppte hon käkbenet med sin sugande kyss och drog upp sina händer ur Annas byxor. Huvudet lättade från axeln och Anna tittade först undrande upp och sedan ner för att se vad Moa hade hittat på. Byxorna höll på att kana ner men behövde hjälp den sista biten för att komma av helt. Hon var på väg att böja sig framåt för att ta av sig sina byxor själv, när en av Moas händer än en gång, smekande rundade hennes höft och tryckte sig mot hennes mage. Den andra handen hade Moa tryckte lätt mot Annas svank och med en fast smekning uppåt längs hela ryggraden, fick hon Anna att böja sig framåt i en sådan position där Annas enda val var att sätta sina handflator mot sängen för att stödja sig. Moa böjde sig ner bakom Anna. Först lyfte hon det högra benet för att befria denna från sitt byxben och sedan det andra.
Snabbt ställde hon sig upp bakom Anna igen och lade en hand på hennes rygg igen för att hålla kvar Anna i nuvarande ställning några sekunder. Hon hade röda hipsters på sig, med mycket spetsdetaljer. Moa kände på dessa. De hade en eggande effekt. Vilket troligtvis hade varit avsikten när Anna hade klätt sig för kvällens fest. Den matchade bh:n upptäckte Moa då hon såg efter och kom fram till att hon ville se hur Annas bröst såg ut i dessa. Hon lät Anna ställa sig upp och äntligen fick Anna vända sig om. Annas ögon var kåta, men Moa tyckte de kunde bli kåtare. Hon smekte Annas kind och haka. Sedan föll ögonen mot brösten som trycktes upp av bh:n. Handen förde sig långsamt dit den med. På vägen lämnade den ett värmespår över Annas hud för att sedan stanna till och hetta upp huden extra mycket alldeles ovanför brösten, nedanför nyckelbenet. Vänstra handen hade värmt Annas midja och lyftes nu upp för att känna på bh-kupans underdel där revbenen mötte bröst. Det var en bygel-bh som gav brösten ett litet extra lyft. Lugnt undersökte hon dessa med båda sina händer. Anna hade börjat smeka Moas midja och försökte böja sig fram för en kyss som hon ännu inte fått.

Hon hejdades av Moa och fick ställa sig rakt igen och låta sina armar falla utmed sidorna när Moa lät sin ena hand knäppa upp spännet på Annas rygg. En sådan fingerfärdighet önskade Anna att hon hade. Hon skämdes lite när hon kom att tänka på hur klumpig hon skulle verka när hon väl fick klä av Moa hennes kläder. Bh:n föll till golvet även den och nu stod Anna i bara sina röda hipsters och började känna sig tafatt. Om Moa skulle ge henne kontrollen nu skulle hon bara skämmas över sin klumpighet när hon klädde av Moa hennes kläder och därefter visste hon inte vad hon skulle göra. Plötsligt vaknade hon upp ur sina funderingar av att Moa kysste hennes nyckelben och samtidigt smekte hennes bröst. Anna sänkte sitt huvud för att kyssa kinden eller möjligtvis pannan men en bestämd hand rätade upp hennes huvud igen och denna gång kände hon hur hon verkligen ville kyssa kvinnan framför sig. Anna nästan blåste ut sina andetag i frustration. Varför fick hon inte göra något? Visserligen hade Moa sagt på vägen hit att hon var mycket dominant och krävde att de hon hade sex med gjorde precis som hon sa. Anna hade gått med på kraven men inte trott en sekund på att de var sanna. Ännu en blivande besvikelse som hon glatt följde med hem. Moa hade lyckats göra henne kåt. Det var inte snällt att göra någon kåt och sedan gå så här långsamt fram! Moa smekte lugnt Annas bröst. Den ena bröstvårtan hängde lite längre ner än den andra. När hon snuddade vid den ena bröstvårtan, skälvde Anna ofrivilligt till. Man fick verkligen inte göra henne så kåt, ansåg hon! Hon försökte ge Moa en blick som tydligt skulle säga, ’Jag tycker inte om att du är så långsam.’ Moa fick blicken och hon log inom sig. Blicken sa tydligt att Anna ville gå snabbare fram. Moa tog till sig budskapet och saktade ner ytterligare, till Annas förtret. Och nu när hon visste vilken effekt bröstvårtorna hade på Anna, ”råkade” hon vidröra dessa, flera gånger om. Varje gång med lika effektiva resultat. Anna kände att hon var på väg att tappa sansen. Fokus försvann ur hennes blick och snart var hon knappt medveten om sin tunga andning. Bara pirrandet som tycktes gå i vågor genom henne var gång Moa rörde vid hennes bröstvårtor. Snart sög det även i magen mellan dess beröringar och hon svajade lätt där hon stod. Nu var det dags att gå vidare ansåg Moa. Hon smekte varmt om Annas kind för att väcka henne till verkligheten, men innan Anna hann vakna för mycket hade hon blivit förd till sängen och satt på fotändan.

Moa knäppte upp sin skjorta långsammare än hon hade knäppt upp Annas, men fortfarande använde hon bara en hand. Hon var på väg att klä av sig. Anna gjorde en ansats till att ställa sig upp igen för att hjälpa till, men blev nedputtad i sängen med ett brett leende från Moa.
Anna hade verkligen svårt för att vara passiv och fick kämpa för att sitta still, medan Moa dröjande klädde av sig framför henne. Skjortan gled sakta över axlarna och följde armarnas vinkel tills dessa tog slut och föll sedan fritt ner till golvet. Den svarta bh:n hade en läderimitation som var så bra så Anna direkt försökte hoppa upp igen för att känna efter om det verkligen inte var äkta.
Än en gång blev hon puttad ner i sängen. Denna gång lite mer bryskt så hon landade helt på rygg. Hon stödde sig på armbågarna när Moa knäppte upp sina jeans, vände sig om och sakta böjde sig framåt samtidigt som hon drog ner dessa. När ena benet var ur vände hon sig åter om mot Anna och lösgjorde sista benet. Nu gick hon fram mot Anna, ställde ena knät i sängen och knuffade lätt på Anna för att få henne att krypa längre upp i sängen. Moa följde efter och satte sig gränsle över Annas mage. Hon rätade på ryggen och smekte sin egen mage och över brösten innan hon tog av sig sin egen bh. Båda händerna användes till detta och sakta drog hon av sig det skinnliknande tyget och tog vid smekandet med sina egna bröst igen. Hon visste att detta skulle få Anna att försöka röra vid henne. Och mycket riktigt smög det sig snart en hand uppför Moas lår och vidare upp mot magen. Men när hon bara hade någon fingerlängd kvar till bröstet grep Moa om hennes hand och forcerade ner Anna på rygg.
Båda Annas händer hamnade ovanför hennes huvud, fast i en av Moas stadiga händer. Anna pressades mot madrassen och kände Moas bröst mot sin egen nakna hud. Och när Moa svankade för att komma ännu närmare Annas kropp slank ytterligare ett stön från Annas mun. Moa mun låg i höjd med Annas panna och tinning. Därför passade hon på att kyssa dessa med mjuka läppar. Hon kysste vidare på kindbenen och bak mot örat varvid hon kröp längre ner med sin kropp för att hamna i nivå med Annas mun. Hon blundade. Moa iakttog henne tills ögonen öppnades och Anna undrade varför Moa hade slutat. När hon såg hur Moa tittade på henne höjde hon på huvudet och försökte fånga en kyss från läpparna ovanför sina egna. Den lediga handen lades på Annas panna och drog henne ner. Handen flyttades inte efter detta.
Anna kunde inte röra huvudet. Hon fick en känsla av att hennes ansikte överöstes med kyssar utan att hon kunde kyssa tillbaka. Överallt smakade Moa. Kinderna, pannan, hakan.. hon blev lugnare när hon närmade sig munnen. Sin egen förde hon över Annas läppar några gånger innan hon äntligen lät dem sluta sig över den lätt öppnade munnen. Hon började lugnt. Men allt eftersom, blev kyssen intensiv. Hon pressade sina läppar mot Annas, hårdare och hårdare tills munnen hade öppnats till sin gräns. Hon lekte med Annas tunga och fick den att besöka hennes mun. Tungorna dansade runt varandra i cirklar, bytte håll och snurrade åt andra hållet. De slappnade av och spändes.

Anna försökte ge ljud ifrån sig så högt hon kunde med Moas mun över sin egen. Hon behövde luft. Andas och lugna ner sig. Hennes huvud snurrade. Sådana känslor kunde hon undvika när hon hade kontrollen. Och dunkandet som plötsligt hade uppstått mycket längre ner på hennes kropp verkade inte vilja sakta ner på takten. Tvärtom blev det bara värre ju mer Moas tunga vistades i hennes mun.
Moa kände protesterna som Anna försökte ge ifrån sig men ignorerade dem. Hon skulle inte sluta detta underbara hångel förrän protesterna slutade. När Anna gav efter för sin undergivenhet. När hon gav efter för Moas dominans och lät sig föras. Handen slöt sig hårdare om Annas händer och kramade dessa i takt med sin tungas rörelser. Anna slutade protestera. Hon fann det lättare att istället engagera sig i själva hånglandet och dessutom mycket skönare. På så vis övertalade hon sig själv att hon fick tillbaka lite av sin självkontroll. Om än inte så mycket. Då Anna började hångla tillbaka kände Moa att de kunde gå vidare. Hon lättade på sitt kramande grepp om Annas händer och lyfte sin hand från hennes panna.

När Moas mun försvann drog Anna in ett skakigt andetag. Musten hade dragits ur henne och kroppen hade slappnat av i tron om att hon skulle bli nedhånglad i madrassen en längre tid. Men när hon nu kunde röra sig lite öppnade hon ögonen för att se vad som skulle ske nu. ’Blunda och slappna av’, viskade Moa till henne. ’Och ligg still!’, lade hon till med eftertryck när Anna gjorde en ansats till att ta ner sina händer. Moa lade bestämt tillbaka dem på sin plats. Hon kröp längre ner på Anna så hon fick nyckelbenen inom kyssradie igen. Moa kupade båda Annas bröst med sina händer och masserade dessa mjukt och ömt under tiden som hon kysste, nafsade och slickade på Annas hakspets, hals och nyckelben. De mjuka brösten kallade på henne. Moa klämde lite extra på dem innan hon lät munnen ta över. Bröstvårtorna var redan styva men hon började ändå med att blåsa på dem. Tungan slickade dem våta och sedan blåste hon igen. För var handling hon gjorde, gav Anna ifrån sig en flämtande utandning. Det pirrade till i klitoris allt mer för var gång Moa rörde vid hennes bröstvårtor. Moa flyttade på sina ben så dessa hamnade mellan Annas, som i sin tur knep om Moas midja. Behandlingen av hennes bröst blev mer intensiv. Moa sög. Först lätta korta för att sedan öka i styrka och längd. Hon nafsade och gjorde snabba rörelser med tungan över vårtan samtidigt som den satt fast mellan hennes tänder. Hon släppte taget och sög lite till.
Anna började röra sig under henne och knep hårdare med sina ben. Hon ville få sin klitoris knullad på samma vis. Det dunkade så hårt i den att det gjorde ont. Bröstvårtan släpptes med ett smackande ljud. Moa rörde sig längre ner över revbenen och magen.

Plötsligt kände hon en hand som smekte hennes rygg. Annas hand låg inte längre där den skulle. Moa satte sig snabbt upp och drog även med sig Anna till sittande ställning. Anna fick ett förvånat uttryck i sina ögon. Moa lutade sig bakåt och letande under täcket vid ena hörnet på fotändan av sängen. Snart hade hon funnit vad hon letade efter. Ett svart rep uppenbarade sig i hennes hand och uttrycket av förvåning stärktes hos Anna. Hon behövde inte fråga. Moa hade gjort en liten antydan innan att hon kanske ta till bondage om det behövdes för att hålla Anna på sin plats. Erfaret band hon ihop Annas händer. Det var ingen hård knut, trodde Anna, tills hon testade hur väl de satt. Moa lade ner Anna på rygg igen. ’Om du rör dig utan tillåtelse igen, binder jag fast dig vid sängen.’ Anna ansträngde sig därefter till sitt yttersta för att inte röra sig. Moa fann en bekväm ställning mellan Annas ben och njöt av den frihet hon kände, när hon visste att Anna skulle ligga still och hon kunde göra vad hon behagade utan avbrott.
Fingrar smekte från höften in över ljumsken och ner mot trosan. Näsborrarna fylldes av fittans doft, ett väldigt effektivt afrodisium. Moa öppnade munnen och sänkte denna så hon fångade in både klitoris och inre blygdläppar, och andades ut sin varma andedräkt, genom trosan tills hon hörde en flämtning någonstans ovanifrån. Det våta på insidan av de röda trosorna hade trängt igenom och fuktat Moas underläpp. Afrodisiet spred sig. Moa upptäckte sin egna tunga andning och kände med handen innanför sina egna trosor. Hon var våtare än hon hade kunnat gissa.

Nu fick Anna äntligen röra på sig. Moa lade en stor platt kudde på golvet framför fotändan på sängen. Hon placerade Anna på knä på denna. Anna såg på när Moa drog av sig sina svarta trosor och satte sig med rumpan långt ut på sängkanten framför henne och fick en klar syn av Moas sköte framför sitt eget ansikte. Hon böjde sig framåt men innan hon hann smaka, hade två händer gripit om hennes huvud och stillat henne, bara några få centimeter från detta som hon ville sätta tungan i. Om hon räckte ut tungan så långt hon kunde, kanske den skulle nå. Hennes mun stod öppen, redo. Hon undrade när Moa skulle släppa henne så hon fick gå lös på hennes fitta? Men Moa hade inte tänkt släppa taget. Hon skulle ha full kontroll även när Anna slickade henne till orgasm. Anna skulle inte ha kontroll en sekund. Sakta drog hon Annas ansikte mot sin klitoris. Tungan träffade rätt direkt. Anna kunde inte röra sitt huvud som hon ville. Det var precis så hon kunde röra på tungan som hon kände för det. Moa förde hennes huvud med starka händer, upp och ner, åt sidorna, ifrån och närmare. Tillslut gled en av händerna in bakom Annas nacke och tryckte henne hårt mot Moas fitta.
Anna kände kittlande vågor som for genom hela sin kropp. Detta var det mest eggande som hon någonsin varit med om. Hon slickade men var samtidigt mer undergiven än hon någonsin varit förut. I vanliga fall var det när hon slickade som hon hade mest kontroll. Den ena handen om hennes huvud försvann, men handen bakom nacken låg kvar och trycket ökade ännu mer. Moa lutade sig bakåt och stödde sig på sin fria hand samtidigt som hon förde sitt underliv mot Annas tunga i pulserande stötar. Den djupa andningen övergick till kvävda stön, flåsanden som inte riktigt gick att kontrollera. Hon var på väg. Någonstans i kroppen lurade orgasmen. Vågor är förspel till tsunamin. Vågorna försvann och den sista krusningen gjorde vägen fri. Hela kroppen spände sig och musklerna vibrerade när orgasmen for fram. Hon kunde inte säga vart den kom ifrån eller vart den var på väg. Bara att den kom, den var där och den försvann.

Stiltje uppstod och hon lättade på trycket bakom Annas nacke. Moa drog några djupa lugna andetag innan hon grep om Annas huvud med båda händer igen och lyfte. Hon ledde Anna tillbaka till den föregående positionen i sängen med sina bundna händer ovanför sitt eget huvud. Moa ställde sig vid fotändan av sängen och lyfte Annas ena fot och kysste denna på ovansidan där huden var som tunnast. En lång, mjuk och våt kyss som följdes av ytterligare en vid fotleden och sedan några lättare, med mer läppar på insidan av smalbenet. Hon lyfte andra benet längre åt sidan så hon kunde krypa upp i sängen mellan dem. En smal tunga gled längs lårets innersida tills den mötte den röda trosan ännu en gång. Lite sur över att inte ha tänkt på dessa, lät Moa sina händer smeka om sidorna på Annas rumpa tills fingrarna fick ett tag om överkanten på trosan. Hon lyfta Annas rumpa lätt och drog ner trosan. Hon lyfte båda Annas ben och trädde av trosan för att sedan kunna lägga tillbaka benen. Nu utan ett skyddande tygstycke mellan sig. Anna kände sig blottad när Moa andades ut över de få hår som inte avlägsnats vid den senaste vaxningen. Men Anna låg stilla. Hon tittade inte ens när Moa kysste med våt tunga över blygdläpparna. Men hon rörde lite på sig när tungan letade sig in mellan de inre blygdläpparna för att sära på dessa. En hand lades snabbt på hennes mage och tryckte ner. Dels för att hålla henne still, dels som en varning. Om Anna rörde sig mer skulle hon bli fastbunden till sängen. Anna förstod varningen. Moa skulle inte få en anledning till att fullfölja sitt hot. Annas lår masserades av en varm hand som strax därefter försvann. Moa sög på tre av sina fingrar. Ljudliga smackanden nådde Annas öron och hon undrade vad som pågick, men hon vågade inte se efter. Hon behövde inte veta mer än att hon var upphetsad och längtade efter mera kyssar. Klitoris hade fortfarande inte fått den behandling den ville ha.
Hon kanske skulle följa Moas exempel och trycka hennes huvud mot sin klitoris. Men då var hon tvungen att vara snabb så inte Moa hann fånga in hennes händer igen och denna gång fästa dem ordentligt ovanför Annas huvud.

Hon hann inte planera så mycket. Tankarna försvann när tre fingrar pressade sig in i hennes fitta. Utan förvarning framkallade de ett stön som till och med skrämde Anna. Hon hade ingen aning om att hon kunde låta på det viset. Det var njutning och begär efter mer, förvandlat till ljud. Fingrarna gled ut och pressades in, gång på gång. Snabbare för varje rörelse. Moa tryckte så starkt att Annas kropp ohejdbart följde med i rörelserna. Anna ansträngde sig för att ligga still, men kunde inte. Snart försökte hon inte ens. Äntligen hade en tunga börjat leka med hennes klitoris. Och den var full av energi. Moa verkade outtröttlig. Anna kände inte alls det behov av att fejka sin orgasm som hon vanligen gjorde. Moas energi skulle räcka nästan för länge trodde hon. Tungan var tuff liksom fingrarna som nu hade fått sällskap av ännu ett. Fyra fingrar knullade henne på ett sätt som hon aldrig blivit knullad förut. Handen över magen tryckte hårdare för att hindra de värsta rörelserna i Annas kropp. Men desto mer växte känslorna inom henne. De ökade i styrka och spred sig. En våg kom och sköljde över henne. Och ännu en.. och ännu en. Hon försvann från verkligheten för en stund och vaknade upp lite senare.

Det kändes som om hon varit borta en evighet, samtidigt som det kändes som bara ett ögonblick. Samtidigt var hon klarvaken, redo för mer. Moa såg på henne med en blick som hon aldrig sett förut. En mycket kåt blick med något busigt som lekte i mungipan. Den liknade blicken som hade uppenbarat sig när hon band Anna. Moa vände på Anna och lade en kudde under henne så rumpan lyftes något. Mer rep kom fram och Moa ägnade god tid åt att binda fast Annas fötter. Varje fot länkade till varsin sängstolpe. Händerna lossades från sitt rep och de bands på nytt med varsitt rep, även de till varsin sängstolpe. Hon kom inte ihåg om hon hade rört sig eller om Moa ändock hade beslutat att fästa henne vid sängen. Moa klev upp ur sängen men kom strax tillbaka. I handen hade hon en flersvansad läderpiska. Anna kände hur det kittlade till av spänning i kroppen. Solen höll på att stiga upp. Mörkret i rummet lättade en aning och Moa smekte ömt ryggen och rumpan på Anna. ’Om du skulle känna att något är fel, använd ordet ”bryt”,’ sa Moa med en len stämma i sin röst. Sedan rätade hon på ryggen, smekte rumpan en sista gång och höjde piskan…

Förlåt mig!

Hej allihop!
Jag ber verkligen om ursäkt för den urusla uppdateringen den här veckan, men jag har varit helt sönderstressad över skolan. Förra helgen läste jag allt som allt över 700 sidor och nu i helgen verkar samma öde ligga framför mig. På ett sätt är det självklart kul - jag får läsa massa bra skönlitteratur - men samtidigt tär det på en att behöva läsa så mycket på en och samma gång. Många andra saker blir bortprioriterade, som att blogga och träffa kompisar.

Men nu ska jag försöka ta mig i kragen igen och bättra mig! Hade bland annat tänkt att någon sexnovell ska dyka upp här på bloggen under kvällen, så håll utkik! Hör gärna av er om ni vill se någonting speciellt i bloggen framöver, tips mottages alltid varmt!

Kramar till er!

#546


Bildkälla

Citat - Shelly Roberts

If male homosexuals are called "gay," then female homosexuals should be called "ecstatic." 

- Shelly Roberts

Roberts' Rules of Lesbian Living
Bildkälla

RSS 2.0