Förslag till årsdagen?

Jag och min älskling firar två år i början av juni och därför kom jag att tänka på att jag ville fråga er vad ni brukar göra när ni firar års- eller månadsdagar? Går ni ut på bio, köper ni en present eller gör ni någonting annat kul? Lämna en kommentar och berätta! Får jag många bra förslag och idéer så tänkte jag sätta ihop en lista med era bidrag som inspiration till andra som inte riktigt vet vad de ska hitta på.


Bildkälla

Kommentarer
Postat av: Annica

Vi varken firar eller "påminner" varandra om årsdagarna. På ett sätt är det ointressant hur länge man varit tillsammans, huvudsaken är väl ATT man är tillsammans? Här har vi istället att vi någon gång då och då lyxar till vardagen och på så sätt håller glöden levande. Vi ser varandra, utan presenter och dyra middagar. Det är kärleken, tilliten och respekten som är viktigast - inte tillgången på pengar, uteliv eller sådant. :)

2012-05-15 @ 20:49:41
URL: http://studentfrunannica.blogspot.com
Postat av: LoveForLadies - en lesbisk blogg

Annica; Vad fint ni verkar ha det! :)

2012-05-15 @ 21:26:28
URL: http://loveforladies.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Vi ger alltid varandra presenter på årsdagar, inte för att vi måste men för att vi vill! Jag älskar det faktum att vi har varit tillsammans i tre år och jag älskar att kunna visa henne att hon är bäst i världen och att jag är så lycklig för de år vi haft och har framför oss.Visst kanske vissa tycker att det är töntigt men bara för att vi firar årsdagar så betyder det ju inte att vi annars aldrig gör något speciellt.Men presenttips:

Jag gjorde en bok iför vår första halvårsdag (okej kanske lite överdrivet, vänta mer än ett halvår med detta hehe). Jag samlade låttexter, dikter, skrev egna dikter, kopierade gamla dagsboksanteckningar om henne och skrev ett par kärleksnoveller.Sedan gjorde jag en film till vår två årsdag, jag pratade minnen, framtid, gjorde bildspel, intervjuade hennes kompisar osv. Typ en peppfilm för att visa att hon är världsbäst för hon mådde inte så bra då.Sedan kan man göra en pepptavla med massa fina ord och saker som betyder mycket eller en "kärlekstavla". Inför vår treårsdag så köpte jag en gammal diktbok på en loppis och klippte ut en massa hjärtan av fina ord, jag vek dem sedan på mitten och klistrade fast ena "hjärthalvan" på ett papper. Sedan satte jag in den i ram med långt utrymme mellan pappret och glaset, blir som en 3D tavla med massa fina ord.Åh jag älskar att göra presenter! Efter att vi bytt presenter så brukar vi laga en fin middag ihop eller äta ute och sen på kvällen skåla med champagne (eller ja någon billig kopia). Så mysigt!ps ursäkta för oerhört lång kommentar

2012-05-16 @ 22:49:54
URL: http://madeleinei.wordpress.com
Postat av: LoveForLadies - en lesbisk blogg

Madeleine; Gud, vilka bra tips! Jag tackar så mycket för dem och tillägnar dem ett eget inlägg så fler kan få ta del av dem! Tack igen!Kram!

2012-05-17 @ 15:08:37
URL: http://loveforladies.blogg.se/
Postat av: jempa

en resa skulle nog vara det ultimata för många. kanske en weekend till någon europeisk storstad eller en ordentlig semester till något varmt land. har man dock inte så mycket pengar, varför inte bara laga en god trerättersmiddag själv med lite tända ljus och vin, det borde ju funka rätt så bra det med!

2012-05-20 @ 17:52:41
URL: http://rewritable.soclog.se
Postat av: LoveForLadies - en lesbisk blogg

Jempa; Tack så mycket, superbra tips!Kram!

2012-05-22 @ 22:53:27
URL: http://loveforladies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0