International day against homophobia...

JPEG - 421.5 kb - next picture
Idag (17:e maj) är det internationella dagen mot homofobi och transfobi och självklart ska det uppmärksammas här i bloggen.

Som jag har sagt många gånger förut så vet jag att vi har kommit långt i vårt samhälle när det gäller kampen mot fördomar och hat mot homo- och transpersoner, men än är vi inte helt framme. Vi behöver fortsätta kämpa och vara stolta över oss själva som vi är.
Jag är glad över att bo i ett land som Sverige där min sexualitet ändå är hyfsat accepterad, det finns så många andra människor vars förhållanden är mycket värre än mina egna. Mina tankar går ut till er, som de alltid gör, och jag hoppas kunna vara med och göra någon form av skillnad. Även de minsta aktionerna är ett steg i rätt riktning.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Första gången jag läste detta inlägg fick jag panik över att jag inte visste var musiken kom från. Haha Nu vet jag att musiken kommer börja spelas så skrämmer det mig inte längre som tur är.

2012-05-21 @ 16:51:19
Postat av: LoveForLadies - en lesbisk blogg

Johanna; Jag blev minst lika rädd när jag märkte det haha! Men kan tyvärr inte hitta något sätt att få bort den automatiska uppspelningen...Kram!

2012-05-22 @ 22:56:39
URL: http://loveforladies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0