Presenttips från Madeleine

I förra inlägget frågade jag efter presenttips till årsdagar och liknande och fick den här strålande kommentaren från Madeleine:

Vi ger alltid varandra presenter på årsdagar, inte för att vi måste men för att vi vill! Jag älskar det faktum att vi har varit tillsammans i tre år och jag älskar att kunna visa henne att hon är bäst i världen och att jag är så lycklig för de år vi haft och har framför oss.

Visst kanske vissa tycker att det är töntigt men bara för att vi firar årsdagar så betyder det ju inte att vi annars aldrig gör något speciellt.


Men presenttips:

Jag gjorde en bok iför vår första halvårsdag (okej kanske lite överdrivet, vänta mer än ett halvår med detta hehe). Jag samlade låttexter, dikter, skrev egna dikter, kopierade gamla dagsboksanteckningar om henne och skrev ett par kärleksnoveller.

Sedan gjorde jag en film till vår två årsdag, jag pratade minnen, framtid, gjorde bildspel, intervjuade hennes kompisar osv. Typ en peppfilm för att visa att hon är världsbäst för hon mådde inte så bra då.


Sedan kan man göra en pepptavla med massa
fina ord och saker som betyder mycket eller en "kärlekstavla". Inför vår treårsdag så köpte jag en gammal diktbok på en loppis och klippte ut en massa hjärtan av fina ord, jag vek dem sedan på mitten och klistrade fast ena "hjärthalvan" på ett papper. Sedan satte jag in den i ram med långt utrymme mellan pappret och glaset, blir som en 3D tavla med massa fina ord.

Åh jag älskar att göra presenter! Efter att vi bytt presenter så brukar vi laga en fin middag ihop eller äta ute och sen på kvällen skåla med champagne (eller ja någon billig kopia). Så mysigt!
Man blir verkligen inspirerad när man läser om dina tips, jag får direkt lust att göra någonting till min lilla älskling ;) Får se vad jag kan knåpa ihop till vår årsdag haha! Tack för tipsen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0