Program för HBTQ-festivalen i Gbg!

 

Nu (eller rättare sagt 2/5) har programmet för årets HBTQ-festival i Göteborg kommit ut! Festivalen tar sin början den 30/5 och håller på till den 3/6 då den stora paraden tågar genom staden.

Vill ni kolla in programmet så gör ni det HÄR.
Vill ni anmäla er till paraden (om ni har större ekipage eller är en stor grupp) gör ni det HÄR
Om ni bara vill kolla in hemsidan för festivalen så klickar ni er in HÄR


Ska ni gå? :)

Kommentarer
Postat av: Annica

Jag ska absolut INTE gå. Det behövs snarare kunskapsspridning än "lekande"... Detta bör inte vara koncentrerat vissa tidpunkter, vissa områden. Sprid istället kunskapen i grundskolorna, gymnasieskolorna. - DÅ är jag nöjd.

2012-05-09 @ 10:23:14
URL: http://studentfrunannica.blogspot.com
Postat av: LoveForLadies - en lesbisk blogg

Annica; Okej! :)

2012-05-09 @ 10:36:41
URL: http://loveforladies.blogg.se/
Postat av: Annica

Och veckans snygging var mer intressant än detta nya. Bilderna funderar jag fortfarande över, vad tänker DU då du ser dem och väljer ut dem? Är det för deras snygga kroppar på bilderna, för själva känslan det ger dig eller vad?Och, jag hinner uppdatera min blogg - rätt ofta, trots skolan och jobb, make och vänner, djuren och mer därtill. Hur kommer det sig att du inte gör det? Att det då bara blir "korta" med enbart bild eller några få rader.. Hellre längre inlägg med mer "debatt"-text. :)

2012-05-09 @ 11:25:43
URL: http://studentfrunannica.blogspot.com
Postat av: LoveForLadies - en lesbisk blogg

Annica; Ibland så måste man förnya sig lite också och jag kände att jag ville testa någonting nytt :) Bilderna har jag fortfarande kvar för att jag tycker att de ger en fin stämning till bloggen. Tycker du inte om dem så behöver du absolut inte titta på dem.Underbart att du känner att du hinner med, för det gör inte jag. Ge gärna lite tips på vad du skulle vilja läsa om i de debattinläggen :)

2012-05-09 @ 11:56:22
URL: http://loveforladies.blogg.se/
Postat av: Annica

Visst, bilderna - ha kvar de men ha text också. Så att det blir mer intressant. Eller är det bilder som vilka bilder som helst eller bilder med mening, känsla och innebörd?Tips: Gå upp tidigare så hinner du blogga. Tidsinställ inlägg då och då, det lämnar inte dagar tomma. Prioritera - är inte bloggen viktig? Varför använda den bara då och då, är inte en blogg bättre än två då det ändå inte uppdateras kontinuerligt.Debatt: Pride vara eller icke vara, okunskap till grund för fördomar, hbtqa-världens fördomar och kommentarer mot heterosexuella världen. Islam och homosexualitet (din tjej kanske kan skriva om det?), segration och interaktion bland hbtqagrupperna. Kränkande behandling, mobbning, andras berättelser, dina berättelser. Vänners reaktion..Listan kan göras lång. Ha fantasi och använd det du har innanför pannbenet.

2012-05-09 @ 12:47:13
URL: http://studentfrunannica.blogspot.com
Postat av: LoveForLadies - en lesbisk blogg

Annica; Tack för dina tips!

2012-05-09 @ 12:50:53
URL: http://loveforladies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0