Sexnovell - Tygla... mig?

Novellen är hittad på www.sexnovell.se och är skriven av signaturen nightonfire.


’Stilla!’ Kommandot kom från höger sida om huvudet. Från andra sidan, styrde en varm men bestämd hand, Annas huvud till ett läge där hon endast kunde se rakt fram. Men hon tittade inte. Hon blundade och kämpade för att hålla sig still och inte försöka vrida sig runt för att stjäla en kyss... eller mer. Moa stod bakom hennes rygg och sniffade. En säng stod framför dem. Det fanns så många smaker och dofter i luften. Moa visste att Anna ville gå snabbt fram. Anna ville känna allt som skulle komma, direkt. Helst skapa känslorna själv. Moa smålog för sig själv. En otålig Anna, var en kåt Anna. Likaså eggades Moa själv till den punkt, då hon inte skulle vilja något annat, än att försvinna helt in i orgasmens värld. Men hon visste att hon kunde kontrollera sina egna känslor tillräckligt länge för att först göra Anna galen av upphetsning. Dominera, kontrollera och dirigera. Moa var dominant ända ut i fingerspetsarna. Detta var natten då hon skulle ta ner Anna på jorden. De hade aldrig pratat innan denna ljumma onsdagskväll. Men Moa hade både sett och hört talas om Anna. Anna var den som alltid gick hem med en ny kvinna efter varje fest, möte eller vilket annat socialt sammanhang där kunde vara. Hon fick kvinnorna i säng, gav dem en orgasm inom en halvtimme och gav sig sedan av innan kvinnornas orgasmtöcken lättade tillräckligt för att de skulle minnas att de inte hade fått chansen att ge Anna, någon liknande känsla av sexuell tillfredsställelse. Många av dessa kvinnor, lättade mer än gärna sina hjärtan för dem som ville lyssna. Moa hade varit den som lyssnat mer och mer intensivt på vad dessa kvinnor hade att förtälja. Av vad hon fick fram och tillslut förstod helt, var att Anna försökte vara dominant. Men lite här och var i historierna fann hon brister på Annas dominanta spel. Moa kunde inte förklara eller sätta fingret på var hon gjorde denna upptäckt. Men hon var nu 99 procent säker på att Anna var en sådan som ville förlora kontrollen. Och när man tänkte efter på alla de kvinnor hon avverkat, bara under de senaste två månaderna, hade ingen lyckats behärska henne. Moa var dessutom helt säker på att denna natt, skulle Anna inte få styra över något. Kort och gott; Moa var dominant och Anna var undergiven! Detta stod helt klart för Moa. Men det hade hon såklart inte berättat för Anna. Hon skulle börja försiktigt och bygga upp sin dominans, allt mer ju längre natten led och Anna skulle tas ner på jorden, sakta men säkert genom att förlora all den självbehärskning, som hon klamrade sig fast vid.

Anna hade ansiktet riktat rakt fram. Blundandes funderade hon över Moa så gott det gick mellan kittlingarna i magen. Moa var den som var klädd i läder. Känd för sin dominans, men Anna hade sällan sett henne gå från en fest tillsammans med en annan, ej ens heller sett henne flirta lika starkt som hon gjort med Anna denna kväll. Som vanligt kretsade Annas funderingar kring samma tankar som de brukade göra vid denna tidpunkt när hon fick ragg. När kommer kvinnans dominans att avta och övergå till undergivelse som den ju alltid brukar göra? Enligt Anna fanns det bara en sanning om kvinnor. De var alla undergivna! Även de som sade sig vara dominanta, underkastade sig alltid någon gång i början av akten, till kraftlös foglighet. Ibland försökte Anna hålla sig lugn och vänta på att bli dominerad av de ”dominanta”. Men hon tröttnade oftast och tog över. Nu var det bara att vänta och se hur länge Moas händer skulle styra henne innan de föll slappt för att vänta sig dominans tillbaka. Anna gav kvinnorna vad de ville ha. De ville ha precis samma känslor som hon. Känslan av att förlora kontrollen. Hon var den som alltid tog den. Aldrig förlora, bara vinna. Men vem var den egentliga vinnaren efter varje akt? Hon vann ju alltid något på att ge kvinnorna vad de ville ha, men förlorade samtidigt genom att inte få det hon allra mest önskade. Sanningen var den att hon inte visste hur hon skulle förhålla sig till en förlorad kontroll. Hon skulle troligtvis få panik. Och med den sista tanken i huvudet kände hon sig tvungen att vända leken så snart tillfälle gavs. I samma stund som Moa visade tecken på att tröttna på sin roll.

Det ryckte i Annas muskler. Moa kände hur Anna gjorde sig redo för att ta över då Moa slappnade av något i sitt grepp. Moa väntade några sekunder till dess att Anna försökte vända sig om. ’Stilla,’ sa hon igen. Mjuk, lugn röst nådde Annas vänstra öra denna gång. Den första hade varit hård och beordrande men denna hade en ton som ändock fick henne att stanna i sin rörelse. Anna kände sig förbryllad men lät Moa fortsätta. Hon hade ännu inte förstått att hon inte hade något annat val.

Moa hade planerat en lång natt och hon tänkte njuta av varje ögonblick. Hon stod bakom Annas rygg utan att jäkta fram till själva akten. Förutom handen som höll Annas huvud orörligt, rörde hon knappt vid Anna. De hade ännu kläderna på sig. Moas näsa letade fram alla de dofter den kunde finna. Då Anna slappnade av, blundande även Moa. Den första doft hennes näsa upptäckte var Annas söta parfym. En ganska vanlig parfym som ofta kunde uppsnappas på dansgolv och i barer. En van festare. Moa letade andra dofter och upptäckte den något lättare doften av schampo blandat med en annan sorts balsam. Moa lät sin näsa sniffa närmare höger sida av Annas hår och kände hur Anna slapp undan en oväntad rysning. Anna stelnade till. Hon hade inte varit beredd på att Moa skulle sniffa vid hennes öra. Hon tog ett djupt andetag för att återigen få kontroll på sin egen andning. Moa fortsatte sitt sniffande när Anna hade tagit sitt djupa andetag. Hon hade öppnat ögonen och smekte försiktigt Annas nackhår för att få reda på om de var så mjuka som de såg ut. Det lena håret gjorde bara en liten antydan till att ställa sig upp då Moa fortfarande sniffade. Nu med djupare andetag för att få in mer av de söta dofterna. Hon hade kommit fram till att Anna var otroligt ren och fräsch. Något som hon inte hade väntat sig av någon som hade ny kvinna nästan varje natt. Moa sänkte näsan något och fick in den nedanför öronsnibben. Där möttes Annas alla dofter tillsammans med den mjuka duschtvålen. Hela doftsessionen hade gått ut på att få viljan, att smaka, och nu ville Moa smaka. Hennes näsa hade snuddat flest gånger vid Annas högra öra. Det var vid detta hennes läppar skulle få sin första kontakt. Plutande, särade Moa på sina läppar utan att fukta dem. Lena torra läppar mötte örats lena snibb och drogs uppåt utmed kanten av örats bakre del tills örats vinkel gjorde att läpparna inte längre kunde följa den mjuka lena kanten. Då öppnade Moa sin mun och lät övre halvan av Annas öra fångas in. Den intensiva känslan som fått henne till denna sista handling växte efter utförandet och läpparna drog i örat tills Annas stönande väckte Moa från sin handlings känslor. Sakta släppte hon taget med läpparna och började om innan Anna hann lugna sina andetag ännu en gång. Läpparna hade fuktats och tungan följde denna gång med på hela resan. Den söta doften i näsan, det lena örat och den mjuka, tunna hud som här fanns, fick Moas tunga att röra sig mer och mer för varje resa hon tog runt örat. Moa var inte helt medveten om hur tungt hon själv andades.

Dessa allt tyngre och häftigare andetag smittade av sig på Anna som allt mer började förlora sin självbehärskning. Nog för att hon hade blivit kysst runt örat förut men detta mycket mer intensivt än någon gång hon kunde komma ihåg. Tankarna försvann och hon ville vända sig om samtidigt som hon ville stå kvar och känna vågorna dra igenom henne gång på gång. Hon tappade fokus för ett ögonblick och direkt bestämde hon sig för att det var dags att ta över. Så här kunde hon ju inte stå! Hon gjorde en kraftansträngning och stålsatte sig för att klara av att vrida sig om, vilket kändes som en otroligt svår handling just nu.

Moa som hade lättat på sitt grepp om Annas huvud märkte plötsligt hur hennes läppar tappade kontakt med sitt kyssvänliga öra och förstod vad Anna försökte göra. Anna som hade börjat röra huvudet innan hon börjat röra resten av kroppen hann bara med en lätt antydan till kråmning. Moa som inte var redo att lämna det högra örat använde sin vänstra arm till att gripa tag om Annas vänstra höft och dra henne till sig. Den högra armen krokade under Annas högra arm och handen användes till att stilla Annas huvuds, rörelser. Anna låstes fast i ett grepp som hon inte kunde ta sig ur. Det enda hon kunde göra var att med sina händer gripa tag om Moas handleder. Fokuset försvann igen för ytterligare ett ögonblick. När den värsta känslan av disträ hade försvunnit upptäckte hon sitt hårda grepp om Moas handleder och började sakta smeka dessa istället. Gripande smekningar. Stela, som om de inte visste vad de skulle ta sig till. Annas rygg var tätt tryckt mot Moas bröst och mage. Hon upptäckte formerna på de starka armarna. Anna ville gå vidare. Ha mer. Nu!
Moa var inte klar. Gripandet om Annas kropp och kämpandet för att hålla henne stilla, hade eggat till en nivå där hon hade problem med att koncentrera sig på att hålla sig lugn. Öronsnibben var otroligt blöt efter sista kyssen och nu nästan slickade hon halsen på Anna. Hon nafsade grovt och använde mycket tunga innan hon behärskade sig tillräckligt för sakta ner igen. Detta gjorde hon genom att ge ifrån sig ett högt stön som för Anna lät otroligt högt då Moa höjde på hakan och ljudet fördes direkt in i Annas öra. Som ett eko stönade även Anna till. Annas huvud lutades bak mot Moas axel och sedan började Moas varma hand smeka nerför den sträckta halsen tills den nådde kragen på Annas blus. Lätta fingrar fördes utmed kragens kant. Försiktigt försökte de ta sig innanför kragen och efter några ögonblick fann ett finger sin väg in i en öppning nära blusens översta knapp. Den var inte knäppt. Som vanligt hade Anna sina tre översta knappar oknäppta, bara för att bröstens mjuka vulst precis skulle skönjas av dem som lade sina blickar där. Fingret som fått äran, lekte sakta ner mellan brösten tills den nådde en knapp. Nästan omärkbart knäpptes knappen upp och fortsatte till nästa, och så vidare tills alla knappar var oknäppta. Anna märkte inte att hon stod med blusen öppen förrän luften i rummet, kylde hennes blottade mage. Hon försökte lyfta sitt huvud för att se så hon hade uppfattat rätt att hon verkligen stod där med öppen blus. Men Moa lade tillbaka hennes huvud på sin axel igen och Anna fick stå i sin ovetskap och fantisera sig fram till vad som egentligen pågick med hennes kläder och kropp.
Luften som tilläts sväva fritt mellan Moas varma hand och Annas hud blev så varm att Anna inte kunde avgöra med säkerhet om Moa rörde vid henne eller om hon bara försökte klä av henne blusen. Tanken slog henne inte att det var båda dessa saker som Moa just nu höll på med. Hennes grepp om Annas höft lättades när hon avlägsnade blusen och Anna kände hur hennes rygg förlorade kontakt med Moas bröst och mage. Då, när hon knappt upptäckt att blusen var uppknäppt, åkte den av och hon passade på att smeka Moas höfter när hennes armar fördes bak. Hennes huvud vilade hela tiden på Moas axel. För att hon inte skulle tappa balansen tog Moa ett steg närmare Anna igen. Moas händer smög runt Annas höfter in mot mitten av magen där de varsamt strök fingrarna i cirklar på var sida om naveln. Under tiden som hon smekte med händerna, kysste hon Annas markerade käkben. Hon hade inte ens en antydan till dubbelhaka. Hon smakade, nafsade och bet försiktigt tills Anna gav ifrån sig ännu ett ljud. Moa log. Händerna som smekte hennes sidor hade tagit sig in innanför hennes egen svarta skjorta och försökte smeka huden därunder. Moa avlägsnade händerna under sin blus och fortsatte.

Anna blev inte glad. Hon ville känna mer. Men innan hon hann protestera hade Moa låtit några av sina fingrar glida ner i hennes jeans. De fördes utmed jeansens kant så som de gjort med kragen på blusen. Nerverna som låg inunder huden i ljumsken kittlade till när Moas fingrar passerade däröver. Ett snabbt andetag från Anna fick Moas fingrar att återvända över dessa punkter flera gånger om, tills Anna började kränga lite på sig. Snabbt sög Moa tag om käkbenet på Anna för att framkalla ytterligare ett stön samtidigt som hon smidigt knäppte upp byxknappen och dragkedjan på Annas jeans. Där jeansen hade öppnats lät hon båda sina händer slinta in för att smeka av byxorna.
Då hon inte längre nådde längre ner utan att behöva ändra ställning, släppte hon käkbenet med sin sugande kyss och drog upp sina händer ur Annas byxor. Huvudet lättade från axeln och Anna tittade först undrande upp och sedan ner för att se vad Moa hade hittat på. Byxorna höll på att kana ner men behövde hjälp den sista biten för att komma av helt. Hon var på väg att böja sig framåt för att ta av sig sina byxor själv, när en av Moas händer än en gång, smekande rundade hennes höft och tryckte sig mot hennes mage. Den andra handen hade Moa tryckte lätt mot Annas svank och med en fast smekning uppåt längs hela ryggraden, fick hon Anna att böja sig framåt i en sådan position där Annas enda val var att sätta sina handflator mot sängen för att stödja sig. Moa böjde sig ner bakom Anna. Först lyfte hon det högra benet för att befria denna från sitt byxben och sedan det andra.
Snabbt ställde hon sig upp bakom Anna igen och lade en hand på hennes rygg igen för att hålla kvar Anna i nuvarande ställning några sekunder. Hon hade röda hipsters på sig, med mycket spetsdetaljer. Moa kände på dessa. De hade en eggande effekt. Vilket troligtvis hade varit avsikten när Anna hade klätt sig för kvällens fest. Den matchade bh:n upptäckte Moa då hon såg efter och kom fram till att hon ville se hur Annas bröst såg ut i dessa. Hon lät Anna ställa sig upp och äntligen fick Anna vända sig om. Annas ögon var kåta, men Moa tyckte de kunde bli kåtare. Hon smekte Annas kind och haka. Sedan föll ögonen mot brösten som trycktes upp av bh:n. Handen förde sig långsamt dit den med. På vägen lämnade den ett värmespår över Annas hud för att sedan stanna till och hetta upp huden extra mycket alldeles ovanför brösten, nedanför nyckelbenet. Vänstra handen hade värmt Annas midja och lyftes nu upp för att känna på bh-kupans underdel där revbenen mötte bröst. Det var en bygel-bh som gav brösten ett litet extra lyft. Lugnt undersökte hon dessa med båda sina händer. Anna hade börjat smeka Moas midja och försökte böja sig fram för en kyss som hon ännu inte fått.

Hon hejdades av Moa och fick ställa sig rakt igen och låta sina armar falla utmed sidorna när Moa lät sin ena hand knäppa upp spännet på Annas rygg. En sådan fingerfärdighet önskade Anna att hon hade. Hon skämdes lite när hon kom att tänka på hur klumpig hon skulle verka när hon väl fick klä av Moa hennes kläder. Bh:n föll till golvet även den och nu stod Anna i bara sina röda hipsters och började känna sig tafatt. Om Moa skulle ge henne kontrollen nu skulle hon bara skämmas över sin klumpighet när hon klädde av Moa hennes kläder och därefter visste hon inte vad hon skulle göra. Plötsligt vaknade hon upp ur sina funderingar av att Moa kysste hennes nyckelben och samtidigt smekte hennes bröst. Anna sänkte sitt huvud för att kyssa kinden eller möjligtvis pannan men en bestämd hand rätade upp hennes huvud igen och denna gång kände hon hur hon verkligen ville kyssa kvinnan framför sig. Anna nästan blåste ut sina andetag i frustration. Varför fick hon inte göra något? Visserligen hade Moa sagt på vägen hit att hon var mycket dominant och krävde att de hon hade sex med gjorde precis som hon sa. Anna hade gått med på kraven men inte trott en sekund på att de var sanna. Ännu en blivande besvikelse som hon glatt följde med hem. Moa hade lyckats göra henne kåt. Det var inte snällt att göra någon kåt och sedan gå så här långsamt fram! Moa smekte lugnt Annas bröst. Den ena bröstvårtan hängde lite längre ner än den andra. När hon snuddade vid den ena bröstvårtan, skälvde Anna ofrivilligt till. Man fick verkligen inte göra henne så kåt, ansåg hon! Hon försökte ge Moa en blick som tydligt skulle säga, ’Jag tycker inte om att du är så långsam.’ Moa fick blicken och hon log inom sig. Blicken sa tydligt att Anna ville gå snabbare fram. Moa tog till sig budskapet och saktade ner ytterligare, till Annas förtret. Och nu när hon visste vilken effekt bröstvårtorna hade på Anna, ”råkade” hon vidröra dessa, flera gånger om. Varje gång med lika effektiva resultat. Anna kände att hon var på väg att tappa sansen. Fokus försvann ur hennes blick och snart var hon knappt medveten om sin tunga andning. Bara pirrandet som tycktes gå i vågor genom henne var gång Moa rörde vid hennes bröstvårtor. Snart sög det även i magen mellan dess beröringar och hon svajade lätt där hon stod. Nu var det dags att gå vidare ansåg Moa. Hon smekte varmt om Annas kind för att väcka henne till verkligheten, men innan Anna hann vakna för mycket hade hon blivit förd till sängen och satt på fotändan.

Moa knäppte upp sin skjorta långsammare än hon hade knäppt upp Annas, men fortfarande använde hon bara en hand. Hon var på väg att klä av sig. Anna gjorde en ansats till att ställa sig upp igen för att hjälpa till, men blev nedputtad i sängen med ett brett leende från Moa.
Anna hade verkligen svårt för att vara passiv och fick kämpa för att sitta still, medan Moa dröjande klädde av sig framför henne. Skjortan gled sakta över axlarna och följde armarnas vinkel tills dessa tog slut och föll sedan fritt ner till golvet. Den svarta bh:n hade en läderimitation som var så bra så Anna direkt försökte hoppa upp igen för att känna efter om det verkligen inte var äkta.
Än en gång blev hon puttad ner i sängen. Denna gång lite mer bryskt så hon landade helt på rygg. Hon stödde sig på armbågarna när Moa knäppte upp sina jeans, vände sig om och sakta böjde sig framåt samtidigt som hon drog ner dessa. När ena benet var ur vände hon sig åter om mot Anna och lösgjorde sista benet. Nu gick hon fram mot Anna, ställde ena knät i sängen och knuffade lätt på Anna för att få henne att krypa längre upp i sängen. Moa följde efter och satte sig gränsle över Annas mage. Hon rätade på ryggen och smekte sin egen mage och över brösten innan hon tog av sig sin egen bh. Båda händerna användes till detta och sakta drog hon av sig det skinnliknande tyget och tog vid smekandet med sina egna bröst igen. Hon visste att detta skulle få Anna att försöka röra vid henne. Och mycket riktigt smög det sig snart en hand uppför Moas lår och vidare upp mot magen. Men när hon bara hade någon fingerlängd kvar till bröstet grep Moa om hennes hand och forcerade ner Anna på rygg.
Båda Annas händer hamnade ovanför hennes huvud, fast i en av Moas stadiga händer. Anna pressades mot madrassen och kände Moas bröst mot sin egen nakna hud. Och när Moa svankade för att komma ännu närmare Annas kropp slank ytterligare ett stön från Annas mun. Moa mun låg i höjd med Annas panna och tinning. Därför passade hon på att kyssa dessa med mjuka läppar. Hon kysste vidare på kindbenen och bak mot örat varvid hon kröp längre ner med sin kropp för att hamna i nivå med Annas mun. Hon blundade. Moa iakttog henne tills ögonen öppnades och Anna undrade varför Moa hade slutat. När hon såg hur Moa tittade på henne höjde hon på huvudet och försökte fånga en kyss från läpparna ovanför sina egna. Den lediga handen lades på Annas panna och drog henne ner. Handen flyttades inte efter detta.
Anna kunde inte röra huvudet. Hon fick en känsla av att hennes ansikte överöstes med kyssar utan att hon kunde kyssa tillbaka. Överallt smakade Moa. Kinderna, pannan, hakan.. hon blev lugnare när hon närmade sig munnen. Sin egen förde hon över Annas läppar några gånger innan hon äntligen lät dem sluta sig över den lätt öppnade munnen. Hon började lugnt. Men allt eftersom, blev kyssen intensiv. Hon pressade sina läppar mot Annas, hårdare och hårdare tills munnen hade öppnats till sin gräns. Hon lekte med Annas tunga och fick den att besöka hennes mun. Tungorna dansade runt varandra i cirklar, bytte håll och snurrade åt andra hållet. De slappnade av och spändes.

Anna försökte ge ljud ifrån sig så högt hon kunde med Moas mun över sin egen. Hon behövde luft. Andas och lugna ner sig. Hennes huvud snurrade. Sådana känslor kunde hon undvika när hon hade kontrollen. Och dunkandet som plötsligt hade uppstått mycket längre ner på hennes kropp verkade inte vilja sakta ner på takten. Tvärtom blev det bara värre ju mer Moas tunga vistades i hennes mun.
Moa kände protesterna som Anna försökte ge ifrån sig men ignorerade dem. Hon skulle inte sluta detta underbara hångel förrän protesterna slutade. När Anna gav efter för sin undergivenhet. När hon gav efter för Moas dominans och lät sig föras. Handen slöt sig hårdare om Annas händer och kramade dessa i takt med sin tungas rörelser. Anna slutade protestera. Hon fann det lättare att istället engagera sig i själva hånglandet och dessutom mycket skönare. På så vis övertalade hon sig själv att hon fick tillbaka lite av sin självkontroll. Om än inte så mycket. Då Anna började hångla tillbaka kände Moa att de kunde gå vidare. Hon lättade på sitt kramande grepp om Annas händer och lyfte sin hand från hennes panna.

När Moas mun försvann drog Anna in ett skakigt andetag. Musten hade dragits ur henne och kroppen hade slappnat av i tron om att hon skulle bli nedhånglad i madrassen en längre tid. Men när hon nu kunde röra sig lite öppnade hon ögonen för att se vad som skulle ske nu. ’Blunda och slappna av’, viskade Moa till henne. ’Och ligg still!’, lade hon till med eftertryck när Anna gjorde en ansats till att ta ner sina händer. Moa lade bestämt tillbaka dem på sin plats. Hon kröp längre ner på Anna så hon fick nyckelbenen inom kyssradie igen. Moa kupade båda Annas bröst med sina händer och masserade dessa mjukt och ömt under tiden som hon kysste, nafsade och slickade på Annas hakspets, hals och nyckelben. De mjuka brösten kallade på henne. Moa klämde lite extra på dem innan hon lät munnen ta över. Bröstvårtorna var redan styva men hon började ändå med att blåsa på dem. Tungan slickade dem våta och sedan blåste hon igen. För var handling hon gjorde, gav Anna ifrån sig en flämtande utandning. Det pirrade till i klitoris allt mer för var gång Moa rörde vid hennes bröstvårtor. Moa flyttade på sina ben så dessa hamnade mellan Annas, som i sin tur knep om Moas midja. Behandlingen av hennes bröst blev mer intensiv. Moa sög. Först lätta korta för att sedan öka i styrka och längd. Hon nafsade och gjorde snabba rörelser med tungan över vårtan samtidigt som den satt fast mellan hennes tänder. Hon släppte taget och sög lite till.
Anna började röra sig under henne och knep hårdare med sina ben. Hon ville få sin klitoris knullad på samma vis. Det dunkade så hårt i den att det gjorde ont. Bröstvårtan släpptes med ett smackande ljud. Moa rörde sig längre ner över revbenen och magen.

Plötsligt kände hon en hand som smekte hennes rygg. Annas hand låg inte längre där den skulle. Moa satte sig snabbt upp och drog även med sig Anna till sittande ställning. Anna fick ett förvånat uttryck i sina ögon. Moa lutade sig bakåt och letande under täcket vid ena hörnet på fotändan av sängen. Snart hade hon funnit vad hon letade efter. Ett svart rep uppenbarade sig i hennes hand och uttrycket av förvåning stärktes hos Anna. Hon behövde inte fråga. Moa hade gjort en liten antydan innan att hon kanske ta till bondage om det behövdes för att hålla Anna på sin plats. Erfaret band hon ihop Annas händer. Det var ingen hård knut, trodde Anna, tills hon testade hur väl de satt. Moa lade ner Anna på rygg igen. ’Om du rör dig utan tillåtelse igen, binder jag fast dig vid sängen.’ Anna ansträngde sig därefter till sitt yttersta för att inte röra sig. Moa fann en bekväm ställning mellan Annas ben och njöt av den frihet hon kände, när hon visste att Anna skulle ligga still och hon kunde göra vad hon behagade utan avbrott.
Fingrar smekte från höften in över ljumsken och ner mot trosan. Näsborrarna fylldes av fittans doft, ett väldigt effektivt afrodisium. Moa öppnade munnen och sänkte denna så hon fångade in både klitoris och inre blygdläppar, och andades ut sin varma andedräkt, genom trosan tills hon hörde en flämtning någonstans ovanifrån. Det våta på insidan av de röda trosorna hade trängt igenom och fuktat Moas underläpp. Afrodisiet spred sig. Moa upptäckte sin egna tunga andning och kände med handen innanför sina egna trosor. Hon var våtare än hon hade kunnat gissa.

Nu fick Anna äntligen röra på sig. Moa lade en stor platt kudde på golvet framför fotändan på sängen. Hon placerade Anna på knä på denna. Anna såg på när Moa drog av sig sina svarta trosor och satte sig med rumpan långt ut på sängkanten framför henne och fick en klar syn av Moas sköte framför sitt eget ansikte. Hon böjde sig framåt men innan hon hann smaka, hade två händer gripit om hennes huvud och stillat henne, bara några få centimeter från detta som hon ville sätta tungan i. Om hon räckte ut tungan så långt hon kunde, kanske den skulle nå. Hennes mun stod öppen, redo. Hon undrade när Moa skulle släppa henne så hon fick gå lös på hennes fitta? Men Moa hade inte tänkt släppa taget. Hon skulle ha full kontroll även när Anna slickade henne till orgasm. Anna skulle inte ha kontroll en sekund. Sakta drog hon Annas ansikte mot sin klitoris. Tungan träffade rätt direkt. Anna kunde inte röra sitt huvud som hon ville. Det var precis så hon kunde röra på tungan som hon kände för det. Moa förde hennes huvud med starka händer, upp och ner, åt sidorna, ifrån och närmare. Tillslut gled en av händerna in bakom Annas nacke och tryckte henne hårt mot Moas fitta.
Anna kände kittlande vågor som for genom hela sin kropp. Detta var det mest eggande som hon någonsin varit med om. Hon slickade men var samtidigt mer undergiven än hon någonsin varit förut. I vanliga fall var det när hon slickade som hon hade mest kontroll. Den ena handen om hennes huvud försvann, men handen bakom nacken låg kvar och trycket ökade ännu mer. Moa lutade sig bakåt och stödde sig på sin fria hand samtidigt som hon förde sitt underliv mot Annas tunga i pulserande stötar. Den djupa andningen övergick till kvävda stön, flåsanden som inte riktigt gick att kontrollera. Hon var på väg. Någonstans i kroppen lurade orgasmen. Vågor är förspel till tsunamin. Vågorna försvann och den sista krusningen gjorde vägen fri. Hela kroppen spände sig och musklerna vibrerade när orgasmen for fram. Hon kunde inte säga vart den kom ifrån eller vart den var på väg. Bara att den kom, den var där och den försvann.

Stiltje uppstod och hon lättade på trycket bakom Annas nacke. Moa drog några djupa lugna andetag innan hon grep om Annas huvud med båda händer igen och lyfte. Hon ledde Anna tillbaka till den föregående positionen i sängen med sina bundna händer ovanför sitt eget huvud. Moa ställde sig vid fotändan av sängen och lyfte Annas ena fot och kysste denna på ovansidan där huden var som tunnast. En lång, mjuk och våt kyss som följdes av ytterligare en vid fotleden och sedan några lättare, med mer läppar på insidan av smalbenet. Hon lyfte andra benet längre åt sidan så hon kunde krypa upp i sängen mellan dem. En smal tunga gled längs lårets innersida tills den mötte den röda trosan ännu en gång. Lite sur över att inte ha tänkt på dessa, lät Moa sina händer smeka om sidorna på Annas rumpa tills fingrarna fick ett tag om överkanten på trosan. Hon lyfta Annas rumpa lätt och drog ner trosan. Hon lyfte båda Annas ben och trädde av trosan för att sedan kunna lägga tillbaka benen. Nu utan ett skyddande tygstycke mellan sig. Anna kände sig blottad när Moa andades ut över de få hår som inte avlägsnats vid den senaste vaxningen. Men Anna låg stilla. Hon tittade inte ens när Moa kysste med våt tunga över blygdläpparna. Men hon rörde lite på sig när tungan letade sig in mellan de inre blygdläpparna för att sära på dessa. En hand lades snabbt på hennes mage och tryckte ner. Dels för att hålla henne still, dels som en varning. Om Anna rörde sig mer skulle hon bli fastbunden till sängen. Anna förstod varningen. Moa skulle inte få en anledning till att fullfölja sitt hot. Annas lår masserades av en varm hand som strax därefter försvann. Moa sög på tre av sina fingrar. Ljudliga smackanden nådde Annas öron och hon undrade vad som pågick, men hon vågade inte se efter. Hon behövde inte veta mer än att hon var upphetsad och längtade efter mera kyssar. Klitoris hade fortfarande inte fått den behandling den ville ha.
Hon kanske skulle följa Moas exempel och trycka hennes huvud mot sin klitoris. Men då var hon tvungen att vara snabb så inte Moa hann fånga in hennes händer igen och denna gång fästa dem ordentligt ovanför Annas huvud.

Hon hann inte planera så mycket. Tankarna försvann när tre fingrar pressade sig in i hennes fitta. Utan förvarning framkallade de ett stön som till och med skrämde Anna. Hon hade ingen aning om att hon kunde låta på det viset. Det var njutning och begär efter mer, förvandlat till ljud. Fingrarna gled ut och pressades in, gång på gång. Snabbare för varje rörelse. Moa tryckte så starkt att Annas kropp ohejdbart följde med i rörelserna. Anna ansträngde sig för att ligga still, men kunde inte. Snart försökte hon inte ens. Äntligen hade en tunga börjat leka med hennes klitoris. Och den var full av energi. Moa verkade outtröttlig. Anna kände inte alls det behov av att fejka sin orgasm som hon vanligen gjorde. Moas energi skulle räcka nästan för länge trodde hon. Tungan var tuff liksom fingrarna som nu hade fått sällskap av ännu ett. Fyra fingrar knullade henne på ett sätt som hon aldrig blivit knullad förut. Handen över magen tryckte hårdare för att hindra de värsta rörelserna i Annas kropp. Men desto mer växte känslorna inom henne. De ökade i styrka och spred sig. En våg kom och sköljde över henne. Och ännu en.. och ännu en. Hon försvann från verkligheten för en stund och vaknade upp lite senare.

Det kändes som om hon varit borta en evighet, samtidigt som det kändes som bara ett ögonblick. Samtidigt var hon klarvaken, redo för mer. Moa såg på henne med en blick som hon aldrig sett förut. En mycket kåt blick med något busigt som lekte i mungipan. Den liknade blicken som hade uppenbarat sig när hon band Anna. Moa vände på Anna och lade en kudde under henne så rumpan lyftes något. Mer rep kom fram och Moa ägnade god tid åt att binda fast Annas fötter. Varje fot länkade till varsin sängstolpe. Händerna lossades från sitt rep och de bands på nytt med varsitt rep, även de till varsin sängstolpe. Hon kom inte ihåg om hon hade rört sig eller om Moa ändock hade beslutat att fästa henne vid sängen. Moa klev upp ur sängen men kom strax tillbaka. I handen hade hon en flersvansad läderpiska. Anna kände hur det kittlade till av spänning i kroppen. Solen höll på att stiga upp. Mörkret i rummet lättade en aning och Moa smekte ömt ryggen och rumpan på Anna. ’Om du skulle känna att något är fel, använd ordet ”bryt”,’ sa Moa med en len stämma i sin röst. Sedan rätade hon på ryggen, smekte rumpan en sista gång och höjde piskan…

Kommentarer
Postat av: arkjgxktib

fzlkcmpwfgpsmbejft, mysomtsvqs , [url=http://www.frebqduxni.com]lomzpqnpzg[/url], http://www.gucrokjfsn.com mysomtsvqs

2012-06-21 @ 16:08:37
URL: http://www.lgzpwngqhk.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0